12 Οκτωβρίου 2014

Και Ελληνίδα σταρ θύμα των υποκλοπών σε κινητά! Ολόγυμνες φωτογραφίες της στη φόρα! (φωτό)

Μετά τον ντόρο που έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ολόγυμνων φωτογραφιών διάσημων σταρ του Χόλιγουντ, έρχεται άλλο ένα θύμα, αυτή τη φορά Ελληνίδα να προστεθεί στη λίστα των θυμάτων των hackers.

11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν

Όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον πλαστικό χειρούργο. Δείτε 11 celebrities που αύξησαν το στήθος τους και είναι περήφανες για αυτό:

Ο Πλεύρης επιστρέφει... στο ΛΑΟΣ!

Δείτε την ανάρτηση του νέου βουλευτή της ΝΔ

Θα θυμηθεί κάτι από τα παλιά ο Θάνος Πλεύρης, καθώς όπως ανακοίνωσε αύριο θα επιστρέψει στο ΛΑΟΣ.

Ο δήμος Καλαμπάκας αλλάζει όνομα -Πώς θα ονομάζεται από εδώ και πέρα

Αλλάζει όνομα ο δήμος Καλαμπάκας, καθώς την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης αποφασίστηκε η μετονομασία του δήμου, από δήμο Καλαμπάκας σε δήμο Μετεώρων.

Προσκύνημα στη Μέκκα: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ζώων στον κόσμο –Συγκλονιστικές εικόνες

Δεν πιστεύω κανας αριστερός να έχει πρόβλημα με τον όρο "ζώα"; Δεν πιστεύω να μην επιτρέπεται να κατακρίνουμε τους ισλαμοταλιμπάν αλλά να κατακρίνουμε τους χριστιανοταλιμπάν μόνο... εκτός αν μόνο οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα στη θρησκεία ενώ οι χριστιανοί όχι...

Η Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί τον ύψιστο παγκοσμίως προορισμό προσκυνήματος για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι συρρέουν από όλη την υφήλιο για το πιο σημαντικό ετήσιο προσκύνημα της θρησκείας τους, το Hajj.

Το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ… πριν και μετά! (photos & video)

Από τον περασμένο Μάιο μέχρι και σήμερα το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των εχθροπραξιών ανάμεσα στον ουκρανικό στρατό και τους ρωσόφιλους αυτονομιστές, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.

Ο Γιόζεφ Ακερμαν έγινε δημότης Σαμοθράκης-Τι δήλωσε για την Ελλάδα

«Έχουν γίνει πολλά που βελτιώνουν το οικονομικό τοπίο, αλλά όχι αρκετά για να φέρουν ακόμη μεγάλη αναπτυξιακή ορμή», τόνισε αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία ο πρώην πρόεδρος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν ο οποίος βρίσκεται στη Σαμοθράκη.

Αμφίπολη: Πίσω από τον Ηνίοχο, κάτω από το χώμα, ίσως κρύβεται ο βασιλικός ένοικος του τάφου-Οι ομοιότητες με τις Αιγές-"Ναι, είναι μακεδονικός ο τάφος"

Με την ανακάλυψη του ψηφιδωτού με τον Ερμή, τελειώνουν άδοξα και οι προσδοκίες των ΣΥΡΙΖΑίων και της Παλαγγιά να είναι ρωμαϊκός ο τάφος...

Το ψηφιδωτό δεν τελειώνει στον Ηνίοχο, τον δαφνοστεφανωμένο άνδρα που κρατάει τα γκέμια των αλόγων. Μεγάλο στρώμα χώματος κρύβει άλλα 60 εκατοστά του ψηφιδωτού, το οποίο καθαρίζεται με προσοχή από τους ανασκαφείς.

Οι Βόσνιοι έκαναν πλάκα ψηφίζοντας Ίβιτσα Όσιμ και Σέρλοκ Χολμς

Αρκετοί πολίτες της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης αποφάσισαν και φέτος να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά αντί να ψηφίσουν υποψήφιους των εκλογών προτίμησαν να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια με διάφορους τρόπους.

Διαφήμιση για το σ@ξ...με μια ξύστρα και ένα μολύβι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Καλλιτέχνης από την Σλοβακία ισχυρίζεται ότι δημιούργησε την πρώτη παγκοσμίως τηλεοπτική διαφήμιση για το σεξ.

Το ενός λεπτού βίντεο δεν έχει καθόλου χυδαίες σκηνές καθώς πρωταγωνιστές είναι μια ξύστρα και ένα μολύβι, ενώ το σεξ προωθείται ως μια δραστηριότητα που γίνεται στον ελεύθερο χρόνο και που θα έπρεπε να απολαμβάνεται ευρέως.

Συζητήθηκε στο ΣτΕ η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών -Τι υποστήριξε το Δημόσιο

Με το αστείο επιχείρημα (ένα εκ των πολλών) ότι το 2007 δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας όταν έμπαιναν χαμηλά ποσά στα συμβόλαια, βάσει των ίδιων αντικειμενικών που τότε ήταν πολύ κάτω από τις πραγματικές και οι συμβαλόμενοι κέρδιζαν χρήματα από την διαφορά της αντικειμενικής και αγοραίας αξίας, ο εκπρόσωπος του Δημοσίου ζήτησε να απορριφθεί από το ΣτΕ η προσφυγή των 13 φορολογουμένων που ζητούν να αναγκαστεί το ΥΠΟΙΚ να αλλάξει τις αντικειμενικές αξίες.

ΣτΕ: Τα αυθαίρετα στις παραλίες θα γκρεμίζονται υποχρεωτικά και με έξοδα του ιδιοκτήτη

Με τα έξοδα του ιδιοκτήτη του αυθαιρέτου, και εντός 15ημέρου θα πρέπει να κατεδαφίζονται τα ακίνητα που βρίσκονται στον αιγιαλό αποφάσισε η αυξημένη σύνθεση του Ε Τμήματος του ΣτΕ. Σε μια υπόθεση που τελικά κατέληξε για τυπικούς λόγους υπέρ του αυθαιρετούντος προσφεύγοντα, το Ανώτατο Δικαστήριο είχε την ευκαιρία να  ερμηνεύσει τον πολεοδομική νομοθεσία για μια ακόμα φορά και να καταστήσει σαφές το αυτονόητο: Πως «τα αυθαίρετα κτίσματα ανεγειρόμενα εν μέρει ή εν όλω εντός του αιγιαλού ή εντός της θάλασσας, κατεδαφίζονται υποχρεωτικώς».

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τη Λαγκάρντ

"Προσήλωση στους στόχους του προγράμματος", λέει η ανακοίνωση του ΔΝΤ
 
Περίπου 40 λεπτά κράτησε η συνάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη με την Κριστίν Λαγκάρντ στην Ουάσινγκτον, παρουσία των Γιάννη Στουρνάρα, Σταύρου Παπασταύρου και Πολ Τόμσεν.

Μαζί στο Ψυχικό Κωστής Χατζηδάκης και Πόπη Καλαϊτζή... Πήραν το... brunch τους

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αγαπημένη του Πόπη Καλαϊτζή εθεάθησαν σήμερα στο Ψυχικό.

Βρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο albion όπου πήραν το... brunch τους.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΩΡ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ! Ντροπιαστική ήττα με 10-0 για την Εθνική Νέων!

Ξινό βγήκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Εθνική U19 η οποία γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 10-0 από την Ελβετία.

Η Εθνική αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 38' αλλά φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το ταπεινωτικό 10-0 από την Ελβετία σε φιλικό ματς αφού ήδη στο σημείο εκείνο έχανε με 4-0!

1,1 εκ θα ανακούφιζαν τον πόνο από το θάνατο του γιού τους... τελικά το ΣτΕ εκδίκασε 350.000 και θα ανακουφιστούν μερικώς

[Όπου ακούτε μαλακίες του στύλ "να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για να μη θρηνίσουμε άλλα θύματα" να ξέρετε ότι είναι υποκριτικό... από πίσω έρχεται το μετρητό για το οποίο γίνεται ο καυγάς... οι συγκεκριμένοι κοστολόγησαν το παιδί τους 1,1 εκ... πήραν 350.000€ και όλα καλά...]

Το Α΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκρινε την καταβολή 350.000 ευρώ (συν τους νόμιμους τόκους) σε συγγενείς 20χρονου οπλίτη ναρκαλιευτή ο οποίος πριν από 16 χρόνια (1998) έχασε τη ζωή του στον Έβρο κατά την προσπάθεια απενεργοποίησης νάρκης.Ειδικότερα, την 15η Ιουνίου 1998 από την 212 ομάδα ναρκαλιείας του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς ξεκίνησε μια ομάδα ναρκαλιευτών, με τελικό προορισμό το 3344 ναρκοπέδιο στην περιοχή Γεμιστής Πέπλου Έβρου.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ! Η Ζαρούλια έφτυσε τον Αλεξόπουλο! - "Άντε στο δι@ολο ρε π@λιοπο@στη"

Σκηνές ροκ στο καφενείο της Βουλής μεταξύ της Ελένης Ζαρούλια και του παραιτηθέντος από την Χρυσή Αυγή και βουλευτή, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, με απίστευτες εκφράσεις και βρισιές.

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί

Ανταπέδωσε τις βολές στον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας ότι μετά τη «δεινή ήττα του στη Βουλή αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί», ενώ παράλληλα «συνεχίζει την απειλητικά υπονομευτική τακτική του».

Επιστροφή σε κυβερνητικό πόστο για πρώην υπουργό

Μία ακόμη, πρώην δήμαρχο και υπουργό ρίχνει στη μάχη για τη συσπείρωση της ΝΔ, αλλά και την εντατικοποίηση  του κυβερνητικού προγράμματος προκειμένου να ανακουφιστούν, όσο γίνεται, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς.

Αν και οι σχέσεις τους έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου ο πρωθυπουργός στο πρόσωπο της....

Νέο μήνυμα από τον Βρετανό όμηρο των τζιχαντιστών

Αρθρο του στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού του Ισλαμικού κράτους «Dabiq»

Με ένα άρθρο του Βρετανού δημοσιογράφου Τζον Κάντλι στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού του Ισλαμικού Κράτους Dabiq, «ξαναχτύπησαν» την Κυριακή οι τζιχαντιστές.

Τα αλαζονικά κοστούμια εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ

[Κλασικό δείγμα αλαζονείας η σημερινή ανακοίνωσή τους ότι δεν θα αναγνωρίσουν συμφωνία που δεν έχει τη συναίνεσή τους!! Μόνο οι αριστεροί κάνουν τέτοιους εκβιασμούς που κανένας δεξιός δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει...]

Τι έχουμε καταλάβει από την Αριστερά του Τσίπρα; Αυτό θα ήταν ένα καλό θέμα έκθεσης τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προβάρει τα κοστούμια εξουσίας.

Κατ’ αρχάς το έχουμε καταλάβει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας πάρει τα σπίτια, δεν θα μας σφάξει με κονσερβοκούτια, δεν θα μας στείλει στη Μακρόνησο και δεν θα μας κλέψει τις καταθέσεις.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ! Αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες: Εφθασαν τα 164,23 δισ. ευρώ τον Αύγουστο

Εκτιμήσεις για επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στην πιστωτική επέκταση των τραπεζών και ειδικότερα στη στεγαστική, αλλά και στην καταναλωτική πίστη, διατυπώνουν τραπεζικά στελέχη. Την ίδια ώρα αύξηση σημείωσαν οι καταθέσεις των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, καθώς τον Αύγουστο έφθασαν τα 164,23 δισ.ευρώ.

Κωστόπουλος: Έρχονται σφαλιάρες από τις 27 Οκτωβρίου

Πριν από λίγο δέχτηκα το συγκεκριμένο γράμμα από έναν συνάδελφο που με παρακάλεσε να το δημοσιεύσω στο blog μου. Και το έκανα με υποχρέωση και σεβασμό απέναντι σε αυτούς που εδώ και δυο χρόνια δεν έχουν πάρει τσακιστό ευρώ από την πρώην αυτοκρατορία της ΙΜΑΚΟ.

Ο ιός Έμπολα εξόντωσε την Αρχαία Αθήνα και τον Περικλή. Ποια τα συμπτώματα που αναφέρει ο Θουκυδίδης

Ο θανατηφόρος ιός Έμπολα στην Αρχαία Αθήνα. Η νόσος των εννέα ημερών και ο λόξυγγας είναι παρόμοια συμπτώματα που τα αναφέρει και ο Θουκυδίδης τα βιβλία του. Διαβάστε την ιστορία του ιού των ημερών μας

ΦΩΤΟ-Αντάρτης πούλεως....

Μετά ήρθαν τα σουβλάκια...

ΦΩΤΟ-Μήπως παραείναι φιλικοί;

Τούρκος στρατιώτης επισκέπτεται αντιαεροπορικό του ISIS στο Κομπάνι:

Η Αθήνα απελευθερώνεται απο τους Γερμανούς και μπαίνει στον συμμοριτοπόλεμο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα είναι ίσως η μόνη χώρα στην Ευρώπη που μαζί με τη γιορτή για την απελευθέρωσή της από τους Γερμανούς και το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου μπήκε αμέσως στον επόμενο πόλεμο. Τον συμμοριτοπόλεμο. Και πως τα φέρνει η ιστορία: 12 Οκτωβρίου 1944 απελευθερώνεται από τους Γερμανούς, 12 Οκτωβρίου 1949...

Όλη η VW στην Πύλο για το Passat (FVTO)

Σε εξέλιξη είναι η Παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat που γίνεται στην Πύλο. Ενα μεγάλο αυτοκινητικό γεγονός για τη χώρα μας… Πολυτέλεια, φαντασία, εντυπωσιακά εφέ και πολύ Ελλάδα, απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες οι φιλοξενούμενοι της VW, στην παγκόσμια παρουσίαση του Passat που γίνεται στην όμορφη Πύλο.

Αγνοια ανασφάλιστων για δωρεάν περίθαλψη που δικαιούνται!! ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ «2,5 εκ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ»!

[Πως να ψάξει τι δικαιούται ο ανασφάλιστος όταν κάθε μέρα δημοσιοκάφροι και ΣΥΡΙΖΑίοι καλεσμένοι τους κάνουν προπαγάνδα και του πιπιλάνε το μυαλό ότι "2,5-3-4 εκ ανασφάλιστοι δεν μπορούν να αγοράσουν τα φαρμακά τους"... κανείς δεν τον ενημέρωσε για τις δυνατότητες που έχει... έστω αυτές τις λίγες (για να προλάβω τον ηλίθιο που θα πει "σιγά την παροχή")]

Χαμηλή «ζήτηση» έχει προς το παρόν η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων στη χώρα μας, κάτι που εν πολλοίς αποδίδεται στο ότι το μέτρο δεν έχει γίνει ακόμα ευρέως γνωστό. Τρεις μήνες μετά την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης, το ποσοστό των ανασφάλιστων που έλαβε φάρμακα εκμεταλλευόμενο το νέο ευνοϊκό θεσμικό πλαίσιο δεν ξεπερνά το 5% (μηνιαίως).

ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ! Τα "τζάμπα" Abrahams στοιχίζουν 1,9 δις εκτός αν τους δώσουμε το Καστέλλι για τα drones...

[Επανειλλημένως έχω αναφερθεί στο θέμα και έλεγα ότι δεν υπάρχει τζάμπα στους αστείους που υποστήριζαν "οι αμερικάνοι μας δίνουν τζάμπα ενώ οι γερμανοί μας πουλάνε κανονικα"... τώρα οι αμερικάνοι καθυστερούν την "τζάμπα" παράδοση, που όπως αποκάλυψε ο Κωσταράκος θα στοιχίσει 1,9 δις (που δεν έχουμε και γιαυτό δεν τα παίρνουμε) εκτός αν τους δώσουμε το Καστέλι για τα drones οπότε μπορεί να μας κάνουν έκπτωση...]

Την περασμένη Τρίτη, στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Μ. Κωσταράκος έδωσε τέλος στην υπόθεση της προμήθειας των αμερικανικών αρμάτων μάχης Abrahams από τα αποθέματα του αμερικανικού στρατού. «Η προμήθεια δεν είναι δωρεάν. Θα μας στοιχίσει 1,9 δισ. ευρώ και γι’ αυτό από την πλευρά μας έχει απορριφθεί», αιφνιδίασε ο κ. Κωσταράκος τα μέλη της επιτροπής, προσθέτοντας ότι το ποσό αυτό είναι πληρωτέο σε τρία χρόνια.

Εντυπωσιακή γέφυρα στο Λονδίνο ανοίγει και κλείνει σαν Ιαπωνική βεντάλια [βίντεο]

Μοιάζει με βεντάλια, κινείται σαν βεντάλια, αλλά στην πραγματικότητα είναι γέφυρα. Σύμφωνα με τη Dezeen Magazine, το αρχιτεκτονικό γραφείο Knight Architects με έδρα τη Βρετανία, σε συνεργασία με τη μηχανολογική εταιρεία ΑΚΤ II, ολοκλήρωσε πρόσφατα την κινητή πεζογέφυρα στο Paddington, του Λονδίνου, που ανοίγει και κλείνει σαν παραδοσιακή ιαπωνική βεντάλια.

Νέα θεωρία στο «θρίλερ» με τη «χαμένη» πτήση MH370

Έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες συνωμοσίας για το τι συνέβη στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines αλλά τώρα ο επικεφαλής μίας από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, δηλώνει πως πιστεύει ότι το αεροπλάνο δεν ήταν στον αυτόματο πιλότο και πως δεν μπορεί να είναι στον Ινδικό Ωκεανό.

ΒΙΝΤΕΟ: Τρίχρονο κοριτσάκι αναστήθηκε την ώρα της κηδείας του;

Είναι απίστευτο. Και όπως όλα δείχνουν το video που έχει γίνει το απόλυτο Viral σε όλο το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δείχνει (λέμε τώρα) αληθινό.

Reuters: Το Plan B των Γερμανών για πιθανή κυβέρνηση Τσίπρα

Η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο θα δοκιμάσει τις αντοχές της Ευρωζώνης, γράφει το Reuters σε νέα εκτενή ανάλυσή του για τη χώρα, εξηγώντας πως παρά τις δειλές ενδείξεις ότι η ελληνική οικονομία έχει αλλάξει σελίδα, η σημερινή πολιτική κατάσταση ίσως να μην αντέξει πολύ ακόμα.

«Τι θέλετε για να... μας δώσετε 3,5 δισ. και να φύγετε;»

Πιο μακριά από μια έξοδο από το Μνημόνιο τύπου Ιρλανδίας ή Πορτογαλίας και πιο κοντά στην αποδοχή μιας προληπτικής γραμμής πίστωσης, που θα τη βοηθήσει μεν να δανείζεται ευκολότερα από τις αγορές, θα θολώσει δε την εικόνα της «καθαρής» απεμπλοκής από τα μνημόνια, βρίσκεται η Ελλάδα.

Πανικός στις εκλογές του ΙΣΑ! Διεκόπη η διαδικασία! Τι έγινε με τα ψηφοδέλτια

Διεκόπη νωρίς το πρωί της Κυριακής αιφνιδίως η εκλογική διαδικασία στον ΙΣΑ που διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου καθώς διαπιστώθηκαν διπλοεγγραφές ονομάτων σε διαφορετικά εκλογικά ψηφοδέλτια. Η διαδικασία ξεκίνησε και πάλι μετά από άνοιγμα που έγινε στις κάλπες αλλά και τη μεταφορά νέων ψηφοδελτίων.

Ερχεται ανασχηματισμός -Ποια πρόσωπα μπαίνουν και ποια βγαίνουν από την κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες στις προθέσεις του πρωθυπουργού είναι να γίνει ένας μίνι ανασχηματισμός, στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η αφορμή είναι η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως επιτρόπου της ΕΕ και η αναζήτηση νέου προσώπου για το υπουργείο Αμυνας, αν και υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποια μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ελληνικοί θησαυροί με σπάνιες γαίες

Αποδίδει το «σαφάρι» για τον εντοπισμό γεωλογικών αποθέσεων, ιδανικών για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Αναζητώντας έναν γεωλογικό θησαυρό που κρύβει στα σπλάχνα της τη Ελλάδα, έμπειροι ερευνητές του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών (ΙΓΜΕ) σαρώνουν όλη τη χώρα δια στεριάς και θάλασσας.

Το δράμα του ΧΑυγίτη βουλευτή: Δεν βγαίνω με 6.500€ το μήνα! Αναγκάστηκα να πάρω τη Μερσεντές που μου 'δωσε η Βουλή!

- Για γέλια και για κλάματα όσα ακούγονται στο βίντεο με ομιλία του βουλευτή Μεσσηνίας σε γίδια
- “Αναγκάστηκα να αποδεχθώ τη Μερσεντές που μου έδωσε η Βουλή”
- “Λίγα τα λεφτά που μας δίνει η Βουλή για βενζίνη, τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα άντερά τους”

ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! "Λαβράκι" του ΣΔΟΕ - "Τρύπα" 270 χιλιάδων ευρώ στα ταμεία των φορτοεκφορτωτών Αχαΐας

«Τρύπα» εντοπίστηκε στα ταμεία του «Κεφαλαίου Αποζημιώσεων Φορτοεκφορτωτών» (ΚΑΦ) της Αχαΐας έπειτα από τον διαχειριστικό έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ και αποκάλυψε έλλειμμα ύψους 270.000 ευρώ!.

Μία Ατλαντίδα στην Κρήτη: το χωριό Σφεντύλι που βυθίζεται στη λίμνη [βίντεο]

Το χωριό Σφεντυλίου στη Κρήτη γίνεται σιγά σιγά μία σύγχρονη Ατλαντίδα, αφού βυθίζεται στο νερό του φράγματος.

Ο μικρός οικισμός Σφεντύλι βρίσκεται στο 37ο χιλιόμετρο της οδού Ηρακλείου-Λασιθίου και χρονολογείται περίπου από το 1577.

Υπόγειος πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ

Ρίχνοντας μόνο μια ματιά στην ιστοσελίδα iskra που συνδέεται με την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνεται κανείς το μπάχαλο που υπάρχει και το οποίο θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα σε μια πιθανή κυβέρνηση της Αριστεράς.

Η εξομολόγηση του Πόντιου κοσμοναύτη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προχθές στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του σπουδαίου Έλληνα Πόντιου κοσμοναύτη, ο οποίος ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης Ελληνικού - Αργυρούπολης και επίτιμο μέλος της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

ΦΩΤΟ-Πάντως εγώ τους πιστεύω...

Είναι σίγουρο ότι θα διώξουν τους βάρβαρους:

Στο φως εντυπωσιακά ψηφιδωτά στον τύμβο της Αμφίπολης

[Να μια καλή ευκαιρία να γκρεμίσουν το μνημείο οι ΣΥΡΙΖΑίοι: Οι σβάστιγκες στο ψηφιδωτό που ανακαλύφθηκε... ]

Εντυπωσιακά ψηφιδωτά, στο δάπεδο του δεύτερου χώρου πίσω από τις Καρυάτιδες, φέρνει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στον τύμβο της Αμφίπολης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού, συνεχίζεται η σταδιακή αφαίρεση μέρους της επίχωσης, από τον δεύτερο χώρο, πίσω από τις Καρυάτιδες και μέχρι την επιφάνεια του δαπέδου, σε βάθος 6μ. από την θόλο. Κατά την αφαίρεση της επίχωσης αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο τμήμα ψηφιδωτού δαπέδου, το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια του χώρου δηλαδή, 4,5μ. πλάτος επί 3 μ. μήκος.

«Να διεκδικήσει δικαστικά η Ελλάδα τα γλυπτά του Παρθενώνα»

Η Ελλάδα θα πρέπει να διεκδικήσει δικαστικά τα Γλυπτά του Παρθενώνα, υποστηρίζει ο Αυστραλός Ντέιβιντ Χιλ, πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Μιλώντας στον "Νέο Κόσμο" της Αυστραλίας, ο κ. Χιλ εξέφρασε την άποψη πως «η Ελλάδα μπορεί να μην έχει και άλλη επιλογή».

ΚΛΑΙΩ! Ο Πειραιώς Σεραφείμ γλύφει τον Μαρινάκη για κανα ψιλό: Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα

«Πλούτο για την περιοχή μας» χαρακτήρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ «την ιδέα Ολυμπιακού και όσα αυτός πρεσβεύει» κατά τον Αγιασμό έναρξης των δραστηριοτήτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

“Εγώ έβαλα τον Ρουπακιά στις ομάδες ασφαλείας”

Πρόκειται για ομολογία που σοκάρει (ΔΕ: Σοκαρίστηκε ο δημοσιοκάφρος επειδή ο Ρουπακιάς ήταν ΧΑ;). Ο κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και στέλεχος της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένος Νίκος Αποστόλου ομολογεί σε ηχητικό ντοκουμέντο που διαθέτει «Το Βήμα της Κυριακής» και εντοπίστηκε πρόσφατα ότι: «Αυτόν… τον Γιώργο Ρουπακιά εγώ τον έβαλα στις ομάδες ασφαλείας».

H έκρηξη- μυστήριο στο πατρικό του στόκου: Τι «βλέπει» η αντιτρομοκρατική

Μία περίεργη έκρηξη, που είχε σημειωθεί στις 15 Ιουνίου φέτος στο πατρικό του Αντώνη Σταμπούλου έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής, καθώς οι αρχές πιστεύουν ότι κάτι έκρυβε το περιστατικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντικύθηρα: Αναζητούν το εξάρτημα που λείπει από τον Μηχανισμό

«Είναι ένας αναλογικός υπολογιστής ο οποίος μπορεί να περιγράψει την κίνηση του Ηλίου και της Σελήνης, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους… καθώς και να προβλέψει τις αντίστοιχες εκλείψεις» τόνισε ο Καθηγητής ΕΜΠ και Πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Θεοδόσης Τάσιος, αναφερόμενος στον Μηχανισμό των Αντικυθήρων.

Η μαγεία της φύσης: Αυτές είναι οι 10 πιο ασυνήθιστες παραλίες στον κόσμο [εικόνες]

Αν πάτε σε οποιαδήποτε συνηθισμένη παραλία, θα βρείτε άμμο, ήλιο και κύματα. Αυτά που δεν θα βρείτε είναι πέτρινα αυγά δράκων, παραλίες από κοχύλια, ή ακτές που λάμπουν στο σκοτάδι.

Δε χρειάζεται να ταξιδέψετε στα πιο εξωτικά και απομακρυσμένα μέρη του κόσμου για να δείτε αυτά τα θαύματα της φύσης, αφού μπορεί να υπάρχουν και δίπλα σας.

Ο Ιγνατίου προειδοποιεί για την “επόμενη μέρα” της εξόδου από το Μνημόνιο

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου διατυπώνει τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς του για την “επόμενη μέρα” της Ελλάδας στις αγορές, μετά την έξοδο από το Μνημόνιο, εφόσον η κυβέρνηση καταφύγει σε… άτσαλες κινήσεις.

ΓΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ! Πούτιν: Να απομακρυνθούν τα ρωσικά στρατεύματα από τα ουκρανικά σύνορα

Από τα ρωσικά στρατεύματα να επιστρέψουν στις βάσεις τους, μετά τα γυμνάσια που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Ροστόφ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ζήτησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.