14 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-ΕΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΜΕ «ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΗ» ΚΑΙ ΠΟΥΤ@ΕΣ ΜΠΛΕ! Στη Νάξο για να ξεκινήσει τις δίμηνες διακοπές ο Τσίπρας

Ολιγοήμερεςχαχαχαχαχα διακοπές στη Νάξο, πραγματοποιεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να περάσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του και τους φίλους του, αφού τον καθυστέρησαν πολύ οι παπαριές Λαφαζάνη για τη "μικρή ΔΕΗ" και οι παρλαπίπες με τα δημοψηφίσματα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ οι προσπάθειες ανδρών της Πολεμικής Αεροπορίας να σώσουν μετανάστες στη Σάμο

Βίντεο από την προσπάθεια διάσωσης παράνομων μεταναστών στην θαλάσσια περιοχή της Σάμου έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία.

Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό του Ευαγγελισμού που ζητούσε «φακελάκι»

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 67χρονου καρδιοπαθή, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε χειρουργό του Ευαγγελισμού, ο οποίος τον εκβίαζε και δεν τον χειρουργούσε επί 18 ημέρες μέχρι να παρει «φακελάκι».

Δεν επέζησε τελικά το κοριτσάκι που "ξύπνησε" στην κηδεία του

Μάλιστα ο γιατρός προέτρεψε να τη θάψουν άμεσα

Νεκρό φέρεται να είναι τελικά το κοριτσάκι που «ξύπνησε» κατά τη διάρκεια της κηδείας του στις Φιλιππίνες! Οι πενθούντες συγγενείς του τρίχρονου κοριτσιού από την Aurora, νόμιζαν ότι πρόκειται για θαύμα όταν η μικρή έδωσε σημάδια ζωής μέσα από το φέρετρο, λίγο πριν τη θάψουν και ενώ είχε κηρυχτεί επισήμως νεκρή την προηγούμενη μέρα.

Ελληνικό χωριό ψάχνει νέους κατοίκους και τους τάζει... δουλειά

Βρίσκεται στην Κρήτη και προσφέρει απλόχερα επαγγελματική αποκατάσταση
 
Περίπου 5 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, ανάμεσα στη Σούδα και την Τσικαλαριά, στα παλιά εργαστήρια κατασκευής τσικαλιών, βρίσκεται το Καλλιτεχνικό Χωριό της Κρήτης, Βερέκυνθος. Οι κάτοικοι του ζουν από την τέχνη τους και αναζητούν νέους χειροτέχνες να γεμίσουν τα 10 άδεια από τα 35 εργαστήρια του χωριού.

Πως τα έντομα θα ταΐσουν τα 9,6 δισ. ανθρώπων το 2050

Ο πληθυσμός του πλανήτη αναμένεται να αυξηθεί από τα 7,2 δισ. που είναι τώρα στα 9,6 δισ. το 2050 με τους επιστήμονες να ψάχνουν να βρουν τρόπους για να θρέψουν τα επιπλέον 2 δισ. στόματα.

Πρωτοφανής πρόκληση: Η Εθνική προσέλαβε χωρίς διαγωνισμό τα παιδιά των αρχισυνδικαλιστών της Τράπεζας!

Απύθμενη πρόκληση που αγγίζει τα όρια του καραμπινάτου σκανδάλου – συνιστά η απόφαση της διοίκησης της Εθνικής να προσλάβει τα παιδιών των αρχισυνδικαλιστών της Τράπεζας, χωρίς διαγωνισμό!

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι καρμπόν του Γιώργου Παπανδρέου

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι καρμπόν του Γιώργου Παπανδρέου, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον αν θα έπρεπε να μπει η χώρα νωρίτερα στα μνημόνια.

Τουρκία: Αυτή είναι η 25χρονη δήμαρχος που καταδικάστηκε επειδή η μύτη της έμοιαζε με ενός διαδηλωτή

Μια Κούρδη πολιτικός 25 ετών, που εκλέχθηκε δήμαρχος φέτος, χαρακτήρισε γελοία την καταδίκη της σε 4 χρόνια και πλέον φυλάκισης, μετά τη δημοσίευση των λόγων της καταδίκης της από ένα δικαστήριο στη νοτιοανατολική Τουρκία.

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η φορολόγηση ειδικών επιδομάτων των γιατρών

Αντισυνταγματική είναι σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η φορολόγηση των επιδομάτων ενημέρωσης βιβλιοθήκης και συμμετοχής σε συνέδρια, που λαμβάνουν οι γιατροί του ΕΣΥ όλων των βαθμών, όπως άλλωστε είχε κρίνει και το Β’ Τμήμα του Δικαστηρίου που παρέπεμψε την υπόθεση στην Ολομέλεια.

ΒΙΝΤΕΟ-Τον βόλεψε η Σπυράκη τον γαμ@κουλα....

O Γεράσιμος Ζαγορίτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, αναλαμβάνει χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο γραφείο της ευρωβουλευτού της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, στις Βρυξέλλες.

Κικίλιας: «Οχι στο σύστημα “ενέδρα” με κρυμμένους αστυνομικούς που κόβουν πρόστιμα»

«Χρειάζεται συνεχής και εμφανής παρουσία της Τροχαίας στον δρόμο για την πρόληψη και όχι το σύστημα “ενέδρα”, δηλαδή κρυμμένοι αστυνομικοί και περιπολικό πίσω από τους θάμνους ή μετά από στροφές με σκοπό την εκ των υστέρων τιμωρία. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα τον τηρήσουμε με συνέπεια και συνέχεια» είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Φυσικά και ο Μίλερ δεν είπε στο τσουλάκι «βάλτο στον κ@λο σου»... αν και θα 'πρεπε... αλλά αφού το λένε οι σφιχτοκ@ληδες έτσι θα'ναι

Πήγε η άλλη με το μαρκούτσι να του το παίξει έξυπνη πάνω στην κάβλα του... τι περίμενε να της πει; "Τι μεγάλος και τρανός που είναι ο Χάμες Ροντρίγκεζ"; Αλλά τι ψάχνεις στην Ελλάδα που πρέπει να βρίσουμε υποχρεωτικά τους νεοναζί; Οι δημοσιοκάφροι πρέπει κάτι να πούνε για να δέσει με το "Νεοναζί που πίνουν το αίμα των άλλων Ευρωπαίων" και να μη σκεφτούν τα γίδια "ρε μπας και καναμε και μεις καμιά μαλακία ψηφίζοντας Αντρέα και ΓΑΠ;"...

Εννοείται ότι ο Μίλερ που είναι ο χαβαλές της ομάδας δεν είπε στην "έξυπνη" κολομβιανή "βάλτο στον κ@λο σου" αλλά...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Η Θάτσερ ήξερε για το σκάνδαλο παιδεραστίας στην Βρετανία

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, σύμφωνμα με άνθρωπο που γνωρίζει τις έρευνες της Σκότλαντ Γιάρντ την δεκαετία του 1980 και τον επικαλείται η εφημερίδα Sunday People, είχε προσωπική γνώση και εμπλοκή στις παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες των υπουργών της που κατηγορούνται για υποθέσεις παιδεραστίας.

Δείπνο Καραμανλή - Φράγκου σε ταβέρνα

Λάθος του Σαμαρά που δεν αξιοποίησε, στον τελευταίο ανασχηματισμό, τον Φράγκο που έχει απήχηση στο δεξιό ακροατήριο  

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου δεκαπέντε µέρες, σε γνωστή ταβέρνα, που βρίσκεται στην περιοχή της Βουλιαγµένης, πραγµατοποιήθηκε δείπνο παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραµανλή, του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου και πολύ γνωστού...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΡΕ, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ PC! Ένας στους τρεις Έλληνες δεν έχει χρησιμοποιήσει υπολογιστή

Περίπου ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει, ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή του ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε ποσοστό 34,4%, ούτε το Διαδίκτυο σε ποσοστό 36,3%, ενώ περισσότερες είναι οι γυναίκες, σε ποσοστό 40,8%, από ό,τι οι άνδρες, σε ποσοστό 35,9%, που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Ίντερνετ.

Η Σοφία Βούλτεψη καταργεί τον "πρωινό καφέ" στο Μαξίμου... τα ξέρει όλα και δεν χρειάζεται να χάνει χρόνο με εκπροσώπους υπουργείων

Το πρώτο βήμα ήταν, για ξεκάρφωμα, να τον μεταφέρει απόγευμα... πριν τον καταργήσει τελείως
 
Δεν φαίνεται να έχει μέλλον ο καθημερινός "πρωινός καφές" που είχε καθιερώσει ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Σίμος Κεδίκογλου, με τη συμμετοχή όλων των εκπροσώπων Τύπου των υπουργείων, προκειμένου...

ΟΝΝΕΔ: Οι ρουκέτες δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

Συμπληρώνονται 22 χρόνια από την επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» με ρουκέτα στο Υπουργείο Οικονομικών, η οποία στοίχισε τη ζωή στον εικοσάχρονο Θάνο Αξαρλιάν και η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση – σχόλιο για αυτή τη θλιβερή επέτειο:

Ο Σαμαράς γυρνάει στη... «Νέα Δημοκρατία» αφού μας τελείωσε η «Νέα Ελλάδα»

Ο πρωθυπουργός θα επανεξετάσει στο λεξιλόγιό του το "ξεχασμένο" όνομα του κόμματος
 
Την πρόθεσή του να επαναφέρει το όνομα της Ν.Δ. και τον «δεξιό λόγο» στις ομιλίες του εκφράζει ο πρωθυπουργός, μετρώντας σοβαρά τις απώλειες της παράταξης από τα δεξιά στις τελευταίες εκλογές.

Προκαλεί από τη Θράκη ο Τούρκος αντιπρόεδρος που ζητά "το δίκιο των αδελφών του"

Προκλητικός εμφανίστηκε άλλος ένας σημαίνων Τούρκος αξιωματούχος που επισκέφθηκε την Θράκη μιλώντας για «Τούρκους αδελφούς» και δήθεν προβλήματα που έχουν τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, ενώ  δήλωσε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να αναγνωρίζει τους ''εκλεγμένους'' μουφτήδες. Παράλληλα επιχείρησε να συγκρίνει τα ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη μουσουλμανική  μειονότητα στην  Ελλάδα με την ξεκληρισμένη και φθίνουσα λόγω της πολιτικής της Άγκυρας ελληνική μειονότητα στην Τουρκία.

Δείτε γιατί η Αργεντινή χρεοκόπησε κι η Γερμανία είναι εκει που είναι: Το πριμ των Γερμανών διεθνών

[Το πριμ για κάθε παίκτη της χρεοκοπημένης Αργεντινής θα ήταν 500.000 ευρώ... Δείτε τι θα πάρει κάθε Γερμανός για να καταλάβετε γιατί στο ένα κράτος βαράνε τις κατατσαρόλες και στο άλλο ζουν βασιλιάδες]

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα βάλουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι Γερμανοί διεθνείς, που χθες κατάφεραν να κατακτήσουν το τέταρτο Παγκόσμιο Κύπελλο για τα «πάντσερ».

ΦΩΤΟ-Ο Παπαγεωργόπουλος ζητά παρέμβαση Σαμαρά-Αθανασίου μετά τη μείωση της ποινής του σε 12 χρόνια

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σήμα για αποστασία βουλευτών, δίνει ο… τσέλιγκας του ΣΥΡΙΖΑ

Τριάντα εννέα χρόνια μετά, παρά μία μέρα, από την καταστροφική για τον τόπο Αποστασία της 15ης Ιουλίου 1965, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αποστασία κυβερνητικούς βουλευτές…

Το σήμα έριξε ο…

ΦΩΤΟ-Καλές οι αδελφές αλλά σαν την Όλγα δεν είναι

"Και πού να δείτε τις αδερφές μου", δηλώνει η Όλγα Κεφαλογγιάνη στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού "People" για τη Δανάη και τη Χριστίνα που πραγματικά όπως διαπιστώνετε στην φωτογραφία είναι δύο πολύ ωραίες κοπέλες.

ΦΩΤΟ-Η Ριάνα αγκαλιά με το κύπελλο πίνει κοκτέιλ με τους θριαμβευτές

Φανατική οπαδός της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας η Ριάνα, η οποία δεν αρκέστηκε μόνο στο να βγάλει την μπλούζα της στο γκολ του Μάριο Γκέτσε.

Βίντεο: Ο 5χρονος "βιρτουόζος" της μπουλντόζας

Στην μπουλντόζα του πατέρα του ανέβηκε ένας πεντάχρονος και την χειρίστηκε δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ο γάμος του γιου του Παπανδρέου «χάλασε»!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του Γιώργου Παπανδρέου, και η Πωλίνα Πατραμάνη δεν παντρεύονται τελικά. Ο γάμος δεν αναβλήθηκε αλλά ακυρώθηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «Σχόλασε ο γάμος! – Δεν τα βρήκαν στα έξοδα του γάμου οι συμπέθεροι ή ασυμφωνία χαρακτήρων;».

Έλληνες εύζωνοι παρέλασαν στο Παρίσι!

Μεγάλη τιμή στην Προεδρική Φρουρά

Μία μεγάλη τιμή έγινε σήμερα το πρωί προς τους Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς στο Παρίσι και φυσικά το πληροφορηθήκαμε όχι από την Ελληνική Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά από το Γαλλικό Υπουργείο Αμύνης.

Σχέδιο Χρύσανθου για δεξιά στροφή της ΝΔ

Το σχέδιο του βουλευτή της ΝΔ βρίσκεται στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά

Στο Μέγαρο Μαξίμου είναι κατατεθειμένο το σχέδιο του Χρύσανθου Λαζαρίδη για τη δεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα σε όσα προβλέπει περιλαμβάνεται....

Πούρα και κοκτέιλς στη Μύκονο για Μπασινά και Παπαδόπουλο

Δεν είναι μόνο ο Μουρίνιο, ο Ρονάλντο, ο Μήτρογλου αλλά και η νέα φουρνιά των διεθνών όπως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους, αλλά και η παλιά όπως ο Άγγελος Μπασινάς αλλά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων παρέα με φίλους.

Ο Πιστόριους έσπασε τη διαδικτυακή σιωπή του: Επέστρεψε στο Twitter με τέσσερα παράξενα μηνύματα [εικόνες]

Ο Όσκαρ Πιστόριους για πρώτη φορά μετά τη μοιραία 14η Φεβρουαρίου προχώρησε στην ανάρτηση τεσσάρων μηνυμάτων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πρότεινε 13 χρόνια φυλακή για τον Παπαγεωργόπουλο, ο εισαγγελέας

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού δήμου.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αναγνώρισε τα ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση της πράξης του, στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον οποίο...

Λύση-πακέτο για πανεπιστημιακούς, γιατρούς, δικαστικούς και ενστόλους μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγια

Συνολικά και άμεσα θα αντιμετωπισθούν από την κυβέρνηση οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν σε «επανορθώσεις» στα ειδικά μισθολόγια, μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.Όπως δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, θα υπάρξει λύση-πακέτο για το επίδομα βιβλιοθήκης των πανεπιστημιακών και των γιατρών του ΕΣΥ, καθώς και για το επίδομα υπηρεσίας αλλοδαπής που χορηγείται στους αποσπώμενους στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δικαστικούς λειτουργούς.

Οι πιο ιδιαίτερες... ροζ παραλίες του κόσμου! Μια ελληνική ανάμεσά τους (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η ψιλή, λευκή άμμος να κερδίζει τις εντυπώσεις στις παραλίες του κόσμου, όμως το ροζ χρώμα εκπλήσσει και δημιουργεί εξωτικά θαλασσινά τοπία σε διάφορα σημεία του κόσμου. Κι αν αναρωτιέστε πώς η άμμος αποκτά αυτό το άλλοτε απαλό και άλλοτε πιο έντονο ροζ χρώμα, υπάρχει απάντηση, και μάλιστα επιστημονική:

Κυκλοφορήσαν αμέσως γραμματόσημο οι Γερμανοί

Προετοιμασμένοι μέχρι και για τους ήσσονα ήταν οι Γερμανοί, πεπεισμένοι για τη νίκη της ομάδας τους στο Μουντιάλ: Ούτε 12 ώρες μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το Βερολίνο παρουσίασε το αναμνηστικό γραμματόσημο.

ΦΩΤΟ-ΒΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΑ ΡΕ! Στα χρώματα της Γερμανίας και πάλι το Empire State Building

Μετά το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Empire State Building στη Νέα Υόρκη φωτίστηκε στα χρώματα της Πρωταθλήτριας κόσμου, Γερμανία, το βράδυ της Κυριακής.

ΚΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΕΡΑ ΒΟΣΚΕΙ! Εσπαγαν τις σαμπάνιες στην πίστα γιατί δεν προλάβαιναν να τις ανοίξουν

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πανηγύρι στον Απιδεώνα Αχαΐας με τους θαμώνες να πετάνε σωρηδόν λουλούδια και να ανοίγουν τη μια πίσω από την άλλη τις σαμπάνιες στην πίστα. Ή μάλλον να τις... σπάνε.

«Μπράβο» για τη «μικρή ΔΕΗ» από την Τρόικα

Εύσημα για την ψήφιση της «μικρής ΔΕΗ» αλλά και πιέσεις για ταχύτερα βήματα στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, στην απλούστευση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης των επιχειρήσεων και στην προώθηση του δασικού νομοσχεδίου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχε το πρωί η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

ΜΕ 2 ΜΥΡΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Η "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ"... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ: 2 εκ. διεκδικεί η ανήλικη, θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης του επιχειρηματία

- Αγωγή με την οποία αξιώνει αποζημιώσεις από 0,5 έως 2 εκ. ευρώ από τον επιχειρηματία, άσκησε η ανήλικη
- «Σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού, σωματική, σεξουαλική και ψυχική βλάβη, εξευτελισμό, μείωση της αξιοπρέπειας και παιδική πορνεία», κ.α. το αιτιολογικό διεκδίκησης αποζημιώσεων

Διαψεύδει η Μέρκελ: Γατάκια, θα με φάτε πολλά χρόνια ακόμα στη μάπα

Διαψεύδει η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ το δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel σύμφωνα με το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει η πρώτη καγκελάριος που θα αποχωρούσε εκουσίως από τη θέση πριν τη λήξη της θητείας της, από το 1949.

Από θαύμα δεν κηδεύτηκε ζωντανή: Τρίχρονη ξυπνάει μέσα στο φέρετρο λίγο πριν την κηδέψουν

Παραλίγο να κηδευτεί ζωντανή μία τρίχρονη στις Φιλιππίνες, η οποία είχε για εβδομάδες υψηλό πυρετό και είχε λιποθυμήσει τόσο βαθιά που οι γιατροί την είχαν θεωρήσει πως πέθανε.

Για πρώτη φορά έγιναν Πρυτανικές εκλογές στα Πανεπιστήμια με το νέο Νόμο με την πρόβλεψη Αρβανιτόπουλου για ηλεκτρονική ψήφο

Μέχρι τώρα τι είχαμε; Αριστεροχαρούμενους Συριζαίους, με τις πλάτες κάποιον καθηγητάδων, να μπαίνουν μέσα και να βουτάνε τις κάλπες. Ετσι ο νόμος για τα ΑΕΙ, δεν είχε ποτέ στην πράξη εφαρμοστεί. Με την πρόβλεψη του Αρβανιτόπουλου για ηλεκτρονική ψήφο, (ο τεχνοφασισμός που έλεγαν οι Συριζαίοι), το πρόβλημα λύθηκε και ο νόμος εφαρμόστηκε.

ΠΑΛΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ!ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα 712 εκατ. ευρώ στο 6άμηνο-Αύξηση εσόδων 18% τον Ιούνιο και 1 δις το εξάμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 712 εκατ. ευρώ, ή 0,4% του ΑΕΠ, παρουσίασε ο Κρατικός Προϋπολογισμός στο πρώτο εξάμηνο του 2014, έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 1,5 δισ. ευρώ ή 0,8% του ΑΕΠ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη "γραμμή" Μαραντόνα τα αργεντίνικα ΜΜΕ: Τους φταίει ο διαιτητής... προφανώς επειδή δεν τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες

Πυρ ομαδόν κατά του ιταλού διαιτητή Νίκολα Ριτσόλι εξαπολύουν τη Δευτέρα τα αργεντίνικα ΜΜΕ -στη «γραμμή» του Ντιέγκο Μαραντόνα-, καθώς τον χαρακτηρίζουν «νέο Κοντεσάλ». «Έκλεψαν. Ξανά.» Γράφει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της κορυφαίας εφημερίδας της χώρας Ole.

Ένοχος για απλή συνέργεια ο Παπαγεωργόπουλος-10-20 χρόνια η ποινή του

Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε την απόφασή του το δικαστήριο για τον Β. Παπαγεωργόπουλο, τον Μ. Λεμούσια, τον Π. Σαξώνη, καθώς και για τους δύο διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου.

ΦΩΤΟ-Η Εύα Καϊλή αλωνίζει, ο Γερουλάνος και ο Πεταλωτής ποζάρουν ντυμένοι σαν δίδυμοι

Μακριά από τις παραλίες έμειναν τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν σε μια μαραθώνια συνεδρίαση, με 41 παρεμβάσεις και δυνατά πηγαδάκια. Με κοντομάνικα, χωρίς γραβάτες - με εξαίρεση τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο- πρόσωπα από όλες τις φάσεις του παρελθόντος του κόμματος μίλησαν, συναντήθηκαν φωτογραφήθηκαν σε μια παλιά και συγχρόνως νέα ανθρωπογεωγραφία του κόμματος.

Παράνομη κρίθηκε η απεργία της ΑΔΕΔΥ

Η απεργία της ΑΔΕΔΥ για το θέμα της αξιολόγησης κρίθηκε παράνομη από το Πρωτοδικείο, μετά την αγωγή που κατέθεσε το Δημόσιο.

Να θυμίσουμε ότι το Δημόσιο με την αγωγή του ζήτησε να:

Η συμφωνία του Κυριάκου για τις απολύσεις στο Δημόσιο. Ποιοι εργαζόμενοι απειλούνται

Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία για την υλοποίηση των υπόλοιπων 6.500 απολύσεων στο Δημόσιο εντός του 2014 όπως προβλέπεται και στο Μνημόνιο, στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης με την τρόικα.

Σαν σήμερα οι δολοφόνοι της 17Ν σκότωσαν τον 20 χρονο Θάνο Αξαρλιάν επειδή βιάζονταν να πάνε διακοπές

14 Ιουλίου 1992, μεσημέρι. Ο Θάνος Αξαρλιάν, μόλις 20 χρονών περπατά στη διασταύρωση της Καραγιώργη Σερβίας με την οδό Βουλή, έχει μόλις βγει στο πεζοδρόμιο. Ενα βήμα και η φονική ρουκέτα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη με στόχο τον τότε υπουργό οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά σκοτώνει τον νεαρό.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Απίστευτο κράξιμο στον Σωκράτη επειδή συνεχάρη τη Γερμανία και τους συμπαίκτες του!

Είναι προφανώς πολύ τραγικό το να δώσει συγχαρητήρια ένας Έλληνας σε έναν Γερμανό για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Τόσο τραγικό που ακόμη κι αν πρόκειται για έναν διεθνή παίκτη που μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε το εθνόσημο όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, του αξίζει "κράξιμο"!

Ο Αλέφαντος σιχάθηκε τον Μέσι γιατί επέτρεψε στη Μέρκελ να πανηγυρίζει

Επικός Αλέφας: «Ντουλάπα ο Νόϊερ αναρωτιέσαι "πως θα του βάλω γκολ" αν βρεθείς απέναντί του... και ξέρει και μπάλα»

"Οι Γερμανοί μάς έχουν καταστρέψει, δεν ήθελα να βλέπω τη Μέρκελ να πανηγυρίζει, ήμουν με την Αργεντινή. Όμως ήταν ερείπιο ο Μέσι. Διέψευσε τις προσδοκίες που είχε από αυτόν ο Αργεντίνικος λαός. Ήτανε σαν ...φυματικός, τον σιχάθηκα. Δεν τους πάω τους Γερμανούς, αλλά έδειξαν πολεμιστές για την πατρίδα τους, έσχιζαν μάγουλα, έτρεχαν αίματα, τα έδιναν όλα.

Μαραντζίδης: Tα ξαδέλφια μου είναι στελέχη του ΚΚΕ και με θεωρούν προδότη

«Είμαι αντικομουνιστής και αντιφασίστας» δήλωσε ο καθηγητής που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστους - Δεν κρύβεται πίσω από την άγρια επίθεση κάποιος από τους φοιτητές του, σύμφωνα με τον ίδιο

Μετά τον ξυλοδαρμό του από άγνωστους, ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποια η σχέση του με το ΚΚΕ και την αριστερά, καθώς και ποιους αποκλείει ότι κρύβονται πίσω από την άγρια επίθεση που δέχθηκε.

ONΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ Spiegel: Η Μέρκελ θέλει να αποχωρήσει από την καγκελαρία

Γνωστό ΠΑΣΟΚικό περιοδικό, ονειρεύεται έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα...

«Η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα περιμένει μία εκλογική ήττα να καθορίσει το μέλλον της… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spiegel, η καγκελάριος προσανατολίζεται στο να γίνει η πρώτη επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης από το 1949 που θα αποχωρήσει οικειοθελώς…» γράφει το γερμανικό περιοδικό, σε δημοσίευμα-«βόμβα», επικαλούμενο «κυβερνητικούς κύκλους».