02 Ιουλίου 2014

Κλαίω!!! Ζωγραφίζει ο Πανούτσος στο Twitter!!!

Δείτε τι έγραψε για την Ύδρα και την ΕΥΔΑΠ:

Μαραντζίδης γελάει με τους αναρχοάπλυτους: Στυλιστικές επιλογές, η διαφορά ελβιέλας με μπότα και το... Μουντιάλ

Πρόσωπο της ημέρας έγινε με τον χειρότερο τρόπο ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Νίκος Μαραντζίδης, ο οποίος, δέχθηκε την Τρίτη επίθεση από τρεις νεαρούς.

Ο ίδιος ο καθηγητής, λίγες ώρες μετά την επίθεση εναντίον του ανέβασε ένα κείμενο στο προσωπικό του ιστολόγιο σχολιάζοντας με χιούμορ και αιχμές τα όσα συνέβησαν.

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΔΑΛΩ! Ραχήλ εναντίον όλων: «Είστε όλοι λαμόγια»-Κυριαζής: «Ξέχασε να πάρει το χάπι της»

Άγριος καβγάς ξέσπασε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου συζητείτο το θέμα των λαϊκών αγορών. «Πρωταγωνίστρια» ήταν η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, η οποία πυροδότησε με την στάση της τις σφοδρές αντιδράσεις άλλων βουλευτών, καθώς και του προέδρου της Επιτροπής Γ. Βλάχου, ο οποίος μίλησε για «παράσταση εκ μέρους της για τα κανάλια και τα blogs».

ΦΩΤΟ-Αυτή η σκατόφατσα διακινούσε παιδική πορνογραφία

Ένας 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε να έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ηλεκτρονική μορφή.

“Η Ελλάδα επιστρέφει στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών”

Η Ελλάδα επιστρέφει στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής υπηρεσίας της Deutsche Welle.
«Ελλάδα, η επιτυχία του καλοκαιριού» είναι ο τίτλος του άρθρου του γερμανικού περιοδικού, στο οποίο επισημαίνεται ότι η Ελλάδα, η οποία δεν είχε μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια λόγω απεργιών και διαδηλώσεων, αλλά και περιορισμένου αριθμού πτήσεων, επιστρέφει στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών.

Ο Σαρκοζί “απάντησε” με τηλεοπτικό διάγγελμα: Είμαι σοκαρισμένος. Προσπαθούν να με εξευτελίσουν!

Με τηλεοπτικό του συνέντευξη στο Europe 1, το βράδυ της Τετάρτης, ο Νικολά Σαρκοζί πήρε θέση για τη δικαστική του περιπέτεια.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας δήλωσε σοκαρισμένος, αλλά και αθώος, σημειώνοντας πως “προσπαθούν να με εξευτελίσουν”.

ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, Ε;Ο Πρόεδρος του ΣτΕ μιλά για προπαγάνδα εναντίον των δικαστών

Επιστολή-«φωτιά», που θα προκαλέσει έντονες και ποικίλες αντιδράσεις, έστειλε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτήρης Ρίζος.

Επιτέλους η ΝΔ ενημερώνει τι θα πει «μικρή ΔΕΗ»-Επίθεση σε Τσίπρα για συμμαχία με υπόδικους Φωτόπουλους

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε από το Αμύνταιο «εθνικό θέμα» αυτό της «μικρής ΔΕΗ» και κάλεσε τους πολίτες σε κοινωνική εξέγερση. Η ΝΔ απαντά με non paper στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορεί για συμμαχία « μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον κ. Καμμένο και υπόδικους για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές»!

Αναλυτικά η θέση της ΝΔ και οι απαντήσεις, όπως λέει, “στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Φωτόπουλου”.


Ο κ. Τσίπρας, μαζί με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», τον κ. Καμμένο και υπόδικους για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές, κήρυξαν ανένδοτο αγώνα κατά της δημιουργίας της «μικρής ΔΕΗ».

Τι συμφώνησαν Βορίδης - φαρμακοποιοί; Τους μείωσε 2% το κέρδος αλλά τους έδωσε πίτα 700 εκ τζίρο

O υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι η χώρα είχε αναλάβει τη μνημονιακή δέσμευση για τη μείωση του ποσοστού κέρδους από το 23% στο 15%, καθώς και ότι η τρόικα είναι ενήμερη και σύμφωνη με την υπουργική απόφαση

Μπλόφα... ή πραγματικότητα η αναβολή του γάμου του γιου του Παπανδρέου;

Ο Αντρίκος και η Πωλίνα φημολογείται ότι έλαβαν αυτή την απόφαση εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε η ανακοίνωση του γάμου τους - Οι δυο τους προτιμούν να κάνουν έναν ήσυχο γάμο, χωρίς φωτογράφους και κανάλια

ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΝ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΙ ΝΔίτες: Η Μαρία Σπυράκη αγόρασε σπίτι στις Βρυξέλλες πριν καν ορκιστεί!

Προτού καν ορκιστεί ευρωβουλευτής "επένδυσε" στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 
Μπορεί οι νέοι ευρωβουλευτές να αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους από 1ης Ιουλίου, όμως οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται ήδη στις Βρυξέλλες και ενημερώνονται για τα θεσμικά, τις επιτροπές, τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου, τα διαδικαστικά και τα χωροταξικά.

Ανοίγει την Πέμπτη το ΕΜΠ αφού το διέλυσαν οι αναρχοάπλυτοι

Λίγο πριν χαθεί οριστικά το εξάμηνο, άνοιξαν οι πύλες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι αποφάσισαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Προηγήθηκαν 18 ημέρες με κλειστό το Ίδρυμα, δυο εισαγγελικές παρεμβάσεις, η έκκληση του υπουργού Παιδείας και η σημερινή συνάντηση των διοικητικών υπάλληλων με τον πρύτανη του ΕΜΠ.

Θεός Ταμήλος: «Το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό - Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό»


... Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά!

Προκαλεί σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖΑίους, που κατά τ' άλλα θέλουν να μας κάνουν μελισσοκόμους, με τις δηλώσεις του, ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ! Τραγελαφικό Δημόσιο: Οι υπάλληλοι παρανομούν -Τα πειθαρχικά όργανα τους «χαϊδεύουν»

Στα μαλακά φαίνεται πως συνεχίζουν να πέφτουν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς αυτά καταγράφει η έκθεση που απέστειλε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Έξαλλη γύφτισσα έσπασε τζάμι στο Δικαστήριο - Τραυματίστηκε αστυνομικός - Έξι συλλήψεις

Μία γυναίκα Ρομά, όταν έμαθε για την προφυλάκιση του αδελφού της, ο οποίος και προσήχθη μαζί με άλλα επτά άτομα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για τη σπείρα με τις κλοπές δικύκλων, έσπασε ένα τζάμι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου έλληνα προξένου στο Βερολίνο

Με προκήρυξή της η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου υψηλόβαθμου αξιωματούχου της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στο Βερολίνο, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle.

BINTEO-Μαραντζίδης: «Δεν ήξεραν ποιος ήμουν»-ΟΝΝΕΔ: Καταδίκη της επίθεσης στον Ν. Μαραντζίδη

Ο καθηγητής που δέχτηκε την αναίτια επίθεση ενώ καθόταν σε καφέ με φοιτητή του είπε ότι ήταν ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι που τον πλησίασαν δεν ήξεραν ποιος ήταν και μάλιστα στην αρχή επειδή φορούσαν μαύρα νόμιζε ότι ανήκαν στη Χρυσή Αυγή. Μιλώντας στη  ΝΕΡΙΤ για τον ξυλοδαρμό του είπε χαρακτηριστικά ότι ....

ΒΙΝΤΕΟ-Τι απάντησε ο Σαμαράς στον σκοπιανό βλάκα....

'Εντονο διάλογο με δημοσιογράφο από την ΠΓΔΜ είχε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz σχετικά με τον απολογισμό της Ελληνικής Προεδρίας.

ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ! Πού θα βρει ο Αλέξης Τσίπρας 120 βουλευτές για δημοψήφισμα; Του λείπουν ... μόνο 49

Στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να... μετρούν τα κουκιά για να διαπιστώσουν πώς μπορεί να προκύψει ο «μαγικός» αριθμός 120, καθώς, τόσες υπογραφές βουλευτών απαιτούνται για να προχωρήσει το αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Συστάσεις στους καταναλωτές για ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Ιουλίου και το ενδεχόμενο διακοπών παροχής ρεύματος.

Στις 14 Ιουλίου η απόφαση στη δίκη του Παπαγεωργόπουλου

Θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης
 
Στις 14 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, υπόθεση για την οποία πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

ΦΩΤΟ-Λύγισε η παραστάτρια στο Πολεμικό Ναυτικό -Επεσε λιπόθυμη στην τελετή ορκωμοσίας

Πρόσωπο της ημέρας έγινε χθες στο Ναυτικό η νεαρή τριτοετής παραστάτρια της Σημαίας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρολου Παπούλια.

Έκρηξη Κασίγιας στο instagram: Πρέπει να είσαι γιος μεγάλης π...ας!

Απάντηση του τερματοφύλακα της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας σε ανεγκέφαλο που έκανε εξωφρενικό σχόλιο για τον γιο του

Έκρηξη Κασίγιας στο instagram: Πρέπει να είσαι γιος μεγάλης π...ας!

Μετεγγραφές: Στα 9.000 ευρώ το κατά κεφαλήν εισόδημα

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το εισοδηματικό κριτήριο με τη θέσπιση του ποσού του 9000 ευρώ κατά κεφαλήν εισόδημα, όπως είχε εξαγγείλει με συνέντευξη του στο “Πρώτο Θέμα” ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διεύρυνση των μετεγγραφών στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ.

Βούλτεψη:Δεν νομίζω ότι έχει εργαστεί ποτέ ο Φωτόπουλος

Πυρά κατά του Νίκου Φωτόπουλου εξαπολύει η Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με τις κινητοποιήσεις ενόψει νομοσχεδίου για τη "Μικρή ΔΕΗ".

"Δεν νομίζω ότι έχει εργαστεί και ποτέ για να συζητάει τώρα εάν θα πάρει φύλλο πορείας. Θα δουλέψουν άλλοι...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΕ ΤΣΟΚΑΡΑ: «ΧΕΝΝΑ ΤΑΤΟΥυυυυυ ΧΕΝΝΑ ΤΑΤΟΥυυυυυυυ»

Γράφει ο φίλος Τάσος mamoynas

Τώρα που καλοκαίριασε έρχεται στον κόσμο η διάθεση να πάνε στη θάλασσα να δροσίσουν τα κορμιά και ενίοτε τα μάτια τους.

Εκεί λοιπόν που είναι όλα όμορφα και χαλαρά ακούγεται μια φωνή από μακριά να λέει "ΧΕΝΝΑ ΤΑΤΟΥυυυυυ ΧΕΝΝΑ ΤΑΤΟΥυυυυυυυ".... καλύπτοντας τον μονότονο ήχο του κάνει το κύμα φτάνοντας στην ακροθαλασσιά και το επίσης μονότονο "τακ-τουκ-ααααα ρε φίλε" από τις ρακέτες που παίζουν οι λαδωμένοι νεαροί πιο κει.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΝΟΤΟΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΙΑ! Γ@μεί και δέρνει η Γερμανία: Για πρώτη φορά από το 1969 δεν θα εκδόσει ομόλογα το 2015!

[Επιμένουν ακόμα οι ηλίθιοι ότι η Γερμανία στηρίζονταν στον "πλούτο" (μη χ@σω!!) του Νότου που κατευθύνονταν προς αυτή; Φυσικά και επιμένουν, αφού έχουν άχυρο με στο κεφάλι...]

Το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2015, που προβλέπει ότι για πρώτη φορά τα τελευταία και πλέον 40 χρόνια η Γερμανία δεν θα εκδώσει καθόλου καθαρό χρέος συνασπισμού ενέκρινε σήμερα Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο της γερμανικής  κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σέρφερς "παρενοχλούν" φάλαινα

Στο υλικό που κατέγραψε κάμερα από αέρος, φαίνονται σέρφερς στην παραλία Φρεσγουότερ της Αυστραλίας να έρχονται σε κοντινή απόσταση από μία φάλαινα.

Γιατί ο Μανώλης Μητσιάς έκοψε την καλημέρα στον κουμπάρο του Σαμαρά

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι άνθρωπος και καλλιτέχνης χαμηλών τόνων. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει πει πολλά «όχι» και αυτό γιατί ήθελε να τα κάνει όλα με την αξία του και όχι με την βοήθεια κάποιου.

Με σύμβουλο του πρωθυπουργού καθόταν ο καθηγητής Μαραντζίδης όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς

Αν και οι πρώτες αναφορές έλεγαν πως όταν δέχθηκε την άνανδρη επίθεση από τρία άτομα ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης καθόταν στο καφενείο με μεταπτυχιακό φοιτητή του, η Καθημερινή γράφει τώρα πως παρών ήταν και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού  Μιχάλης Πεγκλής, στον οποίο απευθύνθηκαν αρχικά οι άγνωστοι νεαροί.

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας θέλησε να ντυθεί Βελουχιώτης…

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο Αμύνταιο σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ, δήλωσε:

ΦΩΤΟ-Η Ελβετία τιμά τον Καζαντζάκη

Αναμνηστική πλακέτα προς τιμή του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, αναρτήθηκε σε περίoπτη θέση ξενοδοχείου της ιταλόφωνης Ελβετίας, εκεί όπου το 1955 ξεκίνησε τη συγγραφή του έργου του «Αναφορά στο Γκρέκο».

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού για τη ΔΕΗ

Στο θέμα της "μικρής" ΔΕΗ αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται για την παράδοση - παραλαβή των περγαμηνών της εξάμηνης κυλιόμενης προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ: Βιβλική καταστροφή στη Γεωτεχνική Σχολή του Πολυτεχνείου [βίντεο&εικόνες]

Σπασμένα τζάμια, γυαλιά, ζημιές σε καρέκλες και γραφεία, κατεστραμμένες πόρτες, κατεβασμένες σιδεριές και διαλυμένοι υπολογιστές συνέθεταν την εικόνα που αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης φοιτητές και καθηγητές της Γεωτεχνικής Σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου συνεχίζεται η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ; Παιδιά στην Αγγλία φόρεσαν χλαμύδες και ύμνησαν τον ελληνικό πολιτισμό [εικόνες]

Στο κολέγιο του Τσέστερτον η εγκύκλιος των μαθημάτων είναι δεδομένη: ακολουθεί τη βρετανική λογική της εις βάθους ανάλυσης των πολιτισμών και των επιστημών. Τουτέστιν: τα παιδιά βιώνουν τα μαθήματα - «παίζουν» μαζί τους.

Τρόμαξε ο Φωτόπουλος! Σταματά την απεργία η ΓΕΝΟΠ... αφού τους παρακάλεσε ο Δένδιας να σταματήσουν...

Έκκληση προς τους εργαζόμενους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις απηύθηνε ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το προεδρείο της ΕΣΕΕ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: Πρωτοβουλία για δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ» αναλαμβάνει ο Τσίπρας

Πρωτοβουλία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και για τον σκοπό αυτό θα επικοινωνήσει τις επόμενες ώρες με τους επικεφαλής των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ) και τους ανεξάρτητους βουλευτές, προκειμένου να συγκεντρωθούν υπογραφές 120 βουλευτών , όπως προβλέπει το άρθρο 44 του Συντάγματος.

Βρούτσης: Σύνταξη μεγαλύτερη των 4.000 ευρώ λαμβάνουν 174 συνταξιούχοι

Στους 174 ανέρχονται οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν άνω των 4.000 ευρώ κάθε μήνα, από το σύνολο των συντάξεων τους, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ηθοποιός Αννα Συνοδινού

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοΣτο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, εδώ και μία εβδομάδα η ηθοποιός και πρώην υπουργός Άννα Συνοδινού.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΣ! Καταδικάστηκαν δύο αναρχοάπλυτοι που είχαν επιτεθεί σε νομπελίστα καθηγητή στο Παν/μιο Πάτρας

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους, για τα επεισόδια που έγιναν στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, στις 14 Απριλίου 2011, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν του νομπελίστα καθηγητή Ιατρικής και Φυσιολογίας Τζέιμς Γουότσον.

Σαμαράς: Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες του grexit

Τα συγχαρητήρια της Κομισιόν διά του προέδρου Μπαρόζο και του ΕΚ δια του Μάρτιν Σουλτς για την εκτέλεση της ελληνικής προεδρίας έλαβε ο πρωθυπουργός μετά την καταληκτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ελληνικής εξάμηνης διαχείρισης στα πηδάλια του Συμβουλίου.

Πνιγμένος βρέθηκε σε παραλία της Κερατέας ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων γνωστός για φαγοπότι και ροζ σκάνδαλα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουλίου, ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε το πρωί από την παραλία Βγέθι της Κερατέας ο πρώην μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμων

Γελάνε και τα μπετά στο Μαξίμου με τις δηλώσεις του αντάρτη της πλάκας Στυλιανίδη

[Πικραμένα ανθρωπάκια που βγήκαν στο ανάρτικο επειδή δεν έγιναν υπουργοί... ονειρεύονται επιστροφή Καραμανλή για ορμήσουν πάλι στις καρέκλες... Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι ο Καραμανλής αν επιστρέψει θα επιστρέψει μετά από απόφαση του λαού της ΝΔ και το σίγουρο είναι ότι ο λαός της ΝΔ που τον εκτιμά δεν τον θέλει να επιστρέψει με τα ίδια ρετάλια και καραγκιόζηδες... μεχρι τότε τα γατάκια να μην ξεχνάνε ότι ο Καραμανλής ψηφίζει τα πάντα όλα και στηρίζει όπως μπορεί Σαμαρά]

Νέο κύκλο πολιτικών σεναρίων, αλλά και νέες αιτίες δυσφορίας στο Μαξίμου, προκάλεσαν οι χθεσινές αναφορές του κ. Ευρ. Στυλιανίδη για το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά και για τον ρόλο του κ. Κ. Καραμανλή, τον οποίο ο ίδιος αποκάλεσε «χρυσή πολιτική εφεδρεία».

Κατ' οίκον περιορισμός για τη Ζαρούλια - συμπληρωματικές απολογίες για Κασιδιάρη και Μίχο

Κατ' οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, η οποία απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Καταδίκασε την επίθεση στον Μαραντζίδη η Κουμουνδούρου μετά το κράξιμο της ΝΔ

Την επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη από αγνώστους ο καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονία Νίκος Μαραντζίδης καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, ζητώντας παράλληλα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να πράξουν το ίδιο.

"Επίθεση γοητείας" Σταϊκούρα σε γερμανούς βουλευτές

Συνάντηση με γερμανούς βουλευτές έχει σήμερα Τετάρτη στην ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επιχειρώντας να καθησυχάσει την αντίληψη που επικρατεί στο Βερολίνο ότι η κυβέρνηση "φλερτάρει" με την ιδέα χαλάρωσης των μεταρρυθμίσεων.

Να τα λέμε όλα όμως: Δωδέκατος και προτελευταίος αντιπρόεδρος ο Μητσάρας

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης εξελέγη δωδέκατος στη σειρά
αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έπειτα από ομόφωνη πρόταση της Ευρωομάδας της Αριστεράς.

Είναι ο μόνος Έλληνας στο προεδρείο της Ευρωβουλής αφού...

ΒΙΝΤΕΟ-Μαραντζίδης: Μου επιτέθηκαν εν ψυχρώ - κάποιος τους έστειλε

Για επίθεση εν ψυχρώ, η οποία ήταν υποκινούμενη από κάποιους, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στέλεχος του Ποταμιού, Νίκος Μαραντζίδης περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό του από τρεις αγνώστους την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με φοιτητή του.

Γεωργιάδης: Σύγκρουση παλιάς - νέας Ελλάδας – Δεν απολύονται μόνο οι καθαρίστριες

Για «σύγκρουση παλιάς – νέας Ελλάδας» έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή γεγονότα όπως την κατάληψη του ΕΜΠ από διοικητικούς υπαλλήλους και τις κυλιόμενες διακοπές ρεύματος με τις οποίες απειλεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε και κατά της επαναπρόσληψης των καθαριστριών.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ! Βερύκιος: «Ο Πέτρος και η κυρά του ασχολήθηκαν μαζί μου και έμαθαν τι εστί βερίκοκο»

«Ασχολήθηκα με τον Λιάγκα και τον Κωστόπουλο γιατί νόμιζαν ότι μπορούσαν να ...παίξουν μαζί μου στα μεσημεριανάδικα»

Ο Δήμος Βερύκιος απαντά στις ερωτήσεις της Τζώρτζιας Συριχά για το περιοδικό YOU, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει...

Αυτή είναι η γυναίκα που αποτέλεσε το θηλυκό πρότυπο Αριας φυλής, κατά τον Γκέμπελς [εικόνες]

Λέγεται Έσι Ταφτ, αλλά από έξι μηνών και για κάποια χρόνια ουδείς ενδιαφερόταν να μάθει το όνομά της. Αρκούσε το πρόσωπό της που κατά τον Γκέμπελς συγκεφαλαίωνε όλα τα στοιχεία της θηλυκής άριας ομορφιάς.

ΑΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ: «Πώς είναι να έχεις σχέση με δίδυμες αδελφές ταυτόχρονα» -Ενας άνδρας που το ζει, το περιγράφει λεπτομερώς

Για την ανορθόδοξη σχέση του με τις δύο δίδυμες από την Αυστραλία, την Αννα και τη Λούσι Ντεσίνγκ που έχουν ξοδέψει πάνω από 150.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνουν πανομοιότυπες, μίλησε για πρώτη φορά ο 31χρονος Μπεν Μπάιρν.