15 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η διαφορά Ελλάδας και Κολομβίας

Η πανέμορφη στη φώτο είναι δημοσιογράφος της Κολομβίας στο μουντιάλ και τη λένε Alejandra Buitrago ....

Τον πούλο ο Λοβέρδος-Κέρδισε ο Κυριάκος: Μόνο 600 διοικητικοί υπάλληλοι επαναπροσλαμβάνονται όπως προβλεπόταν αρχικά

-Συμφώνησαν στην πρόταση Μητσοτάκη για την κάλυψη 600 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων και για να μη γκρινίαζει ο Λοβέρδος του είπαν ότι μετά από αξιολόγηση και αν χρειαστεί μπορεί να προσληφθούν κι άλλοι

Θεοχάρης: Δεν θα πάρω ούτε ευρώ από το δημόσιο

Διαψεύδει τα όσα έχουν γραφτεί για αποζημίωση που πρέπει να του καταβληθεί, ο πρώην γενικός γραμματέας εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Νέα σύλληψη για το κύκλωμα του λευκού θανάτου – Αλβανός παραδόθηκε στο Λιμενικό – Εμφανίζεται ως αρχηγός ομάδας που διακινούσε ηρωίνη στην Ελλάδα

- Ο Αλβανός υπήκοος παραδόθηκε στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά – 12 πλέον οι συλλήψεις
- Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έστειλε το sms ο 15χρονος την Παρασκευή κατά την επιχείρηση σύλληψης μελών του κυκλώματος
- Εξετάζεται η σχέση του με δυο μεταφορικές "βιτρίνα" που μετέφεραν την ηρωίνη στην Ευρώπη
- Έρευνες σε νησιωτική περιοχή – Το καρτέλ φέρεται να είχε νοικιάζει δυο πλοία για να μεταφέρει τον λευκό θάνατο

Το ΣτΕ ενέκρινε 8 αποκρατικοποιήσεις

[Οι ΣΥΡΙΖΑίοι που πανηγύριζαν με την απόφαση του ΣτΕ ότι δεν αποκρατικοποιείται το νερό, να υποθέσω ότι θα δεχτούν αυτές τις αποκρατικοποιήσεις που εγκρίνει το ΣτΕ...]

Με ισχυρές μειοψηφίες η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας επικύρωσε ουσιαστικά την μεταβίβαση μετοχών οκτώ Δημόσιων φορέων στο ΤΑΙΠΕΔ, αφού απέρριψε ως απαράδεκτες τις προσφυγές των εργαζομένων σε αυτές που επιχείρησαν να τις μπλοκάρουν.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες εκτέλεσης δεκάδων στρατιωτών από τους ισλαμιστές στο Ιράκ

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο που φαίνεται να απεικονίζουν την ομαδική εκτέλεση δεκάδων ιρακινών στρατιωτών που είχαν παραδοθεί ανήρτησε σε ισλαμικό φόρουμ στο διαδίκτυο το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε (ΙΚΙΛ), το οποίο κατά τις τελευταίες ημέρες έχει καταλάβει μεγάλες εκτάσεις στο βόρειο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων της Μοσούλης και του Τικρίτ.

Βερόν: "Είμαι Έλληνας"

Η "μικρή μάγισσα" (La Brujita) πραγματοποίησε μία ονειρεμένη καριέρα παίζοντας για δύο δεκαετίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Με εξαιρετικό βιογραφικό και μακρά παρουσία στην Ιταλία (Σαμπντόρια, Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ) αλλά και στην Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι), ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν καθιερώθηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του.

Infographic: Πόσο κοστίζει το φετινό Μουντιάλ;

Η πρώτη σέντρα έγινε, όπως και το πρώτο, ανεπιτυχές ματς της εθνικής μας. Η ζωή και η μπάλα συνεχίζεται, βρισκόμαστε άλλωστε στην αρχή.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως για τη φετινή διοργάνωση που έχει τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη και διεξάγεται στη Μέκκα του ποδοσφαίρου;

Επειδή μερικοί βρίζουν τον Κατσουράνη ->Εθνική Ελλάδας: Πρώτοι σε χιλιόμετρα Κατσούρ – Μανιάτης

[Όχι ότι σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αν τρέχεις άσκοπα πάνω κάτω, αλλά μη μας λένε κάποιοι ότι σερνόταν ο Κατσουράνης ή άλλες παπαριές και κανείς δεν τολμάει να πει ότι ο βλάκας Σάντος, λόγω του κόμπλεξ με τον Κλάους πήγε στη Βραζιλία χωρίς σκόρερ...]

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας απέναντι στην Κολομβία, καθώς οι «καφετέρος» πλησίαζαν με άνεση την περιοχή μας.

ΥΠΕΞ: Θα δοθεί απάντηση από τη Γερμανία για τις παρακολουθήσεις

Τη βεβαιότητά του ότι το Βερολίνο θα δώσει άμεσα απάντηση στο δημοσίευμα των Νέων Σαββατοκύριακο περί παρακολούθησης της διαδικτυακής αλληλογραφίας από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίας εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Κωνσταντίνος Κούτρας.

Εθνική: Απειλούν με μηνύσεις οι διεθνείς (ΦΩΤΟ)

Στα δικαστήρια αναμένεται να προσφύγουν οι παίκτες της Εθνικής για μία φωτογραφία που κυκλοφορεί παραποιημένη στο διαδίκτυο

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις της Εθνικής μια επεξεργασμένη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και παρουσιάζει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να είναι...

Ευρωβουλευτίνα του Τσίπρα σε συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ... σύζυγος συμβούλου του ΓΑΠ

Από xryshaygh.com

Ως γνωστόν ο Τσίπρας κατέβηκε ως υποψήφιος για την προεδρεία της Ευρώπης με την «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα». Η υποψηφιότητα αυτή που δεν τιμήθηκε καθόλου από τους Ευρωπαίους, παρά τα ευτράπελα που γίνανε για την διαφήμισή της.

ΚΛΑΙΩ! Έμμισθο αποτυχημένο τρολ της ΝΔ ο γραμματέας των ΑΕροψεκασμένων που ανέλαβε τη διάλυσή τους

Ποιος είναι ο νεος γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που όπως όλοι οι ακροαριστεροί στα νιάτα τους (ήταν μέλος του αγγλικού ακροαριστερού μαρξιστικού Socialist Workers Party) κατέληξε εθνικιστής, σωτήρας της Ελλάδος από τις κατοχικές δυνάμεις της Μέρκελ αφού τον έδιωξε ο Σαμαράς από τη ΝΔ μαζί με άλλους που πληρώνανε για να χαζεύουν στο Facebook (Έλα Πανάρα πες πάλι ότι δουλεύω στη Συγγρού να γελάσουμε ρε... και που'σαι: περιμένω ακόμα αυτές τις αποδείξεις που είχες υποσχεθεί στα γίδια σου πριν 2 χρόνια μια μέρα πριν το Δίστομο...)

Αλλαγή σελίδας πραγματοποιήθηκε στην οργανωτική ηγεσία των ΑΝΕΛ με τον Γιάννη Μοίρα να εκλέγεται νέος γραμματέας του κόμματος.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Αφγανοί πλήρωσαν με ακρωτηριασμό την ψήφο στις εκλογές για την προεδρία

Στο Αφγανιστάν, όπως και σε άλλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όσοι ψηφοφόροι περνούν από τα εκλογικά τμήματα «σημαδεύονται» με μπλε μελάνι σε ένα δάκτυλο.

Κάτω Παρτάλι: Φινάλε μέσω... Twitter

Ζωντανά μέσω Twitter θα συνομιλεί με τους τηλεθεατές της σειράς Κάτω Παρτάλι ένας εκ των πρωταγωνιστών, κατά τη διάρκεια προβολής του μεγάλου φινάλε. Όπως γράφει η REAL, το MEGA αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία της σειράς και στα social media και να δώσει...

Πάνω από 5 εκ. ζητάει σαν μπόνους ο Θεοχάρης; Διαψεύδει ο ίδιος

Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ

Η αποπομπή του γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη θα κοστίσει στο Δημόσιο αρκετά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φυσικά θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Παρόν», η σύμβαση που είχε υπογράψει ο Θεοχάρης με την κυβέρνηση είναι χρυσωρυχείο για τον πρώην γενικό γραμματέα, που δέχθηκε να παραιτηθεί ύστερα από πιέσεις, στη συνάντηση με τον μέχρι τότε υπουργό Οικονομικών.

Αντεγκλήσεις "αντιφασιστών" και χρυσαυγιτών στη Θεσσαλονίκη ΒΙΝΤΕΟ

Παρά την απαγόρευση της αστυνομίας για τις δύο συγκέντρωσης άρχισε να μαζεύετε κόσμος και από τις δύο πλευρές στην πλατεία Δυρραχίου απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης .

Το μετέωρο βήμα του νέου υπουργού

Γιώργος Παππούς

Η ώρα είναι 10 και 5. Στον όροφο επικρατεί απόλυτη ησυχία και μόνο οι ήχοι της νυχτερινής Αθήνας σπάνε τη βαριά σιωπή. Στο γραφείο του νέου υπουργού χάσκουν ανοικτοί δεκάδες χρωματιστοί φάκελοι, ξεχειλωμένοι από τον όγκο των εγγράφων που περικλείουν. Ο νέος υπουργός προσπαθεί ακόμα να αντιληφθεί τι ακριβώς έγινε το απόγευμα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΙΤΣΑ: Ινδία -Νέος ομαδικός βιασμός 30χρονης μητέρας-Ούρησαν στο πρόσωπό της όταν τους είπε ότι διψάει

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού γυναίκας στην Ινδία που έρχεται στο φως. Θύμα μια 30χρονη μητέρα, που την βίασαν τουλάχιστον έξι άνδρες, ανάμεσά τους κι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ενώ την υποχρέωσαν να πιει και ούρα.

Για λαϊκισμό κατηγορεί τον Λοβέρδο η Πιπιλή

Για λαϊκισμό κατηγόρησε, εμμέσως πλην σαφώς, το νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, σχολιάζοντας την κόντρα του με τον Κυρ. Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Νικολόπουλος θα συνεργαστεί με ΑΕροψεκασμένους και παρακαλάει Τσίπρα να τους δεχτεί στον ΣΥΡΙΖΑ!!

Κάνεις και τον χριστιανό, έχεις βγάλει το κόμμα Χριστιανοκοινωνικό και παρακαλάς τον Τσίπρα να σου δώσει τη βουλευτική έδρα κι ας είναι εναντίον της Εκκλησίας και της θρησκείας... πήρες και τον πυρσό για να εκφράσεις την παλιά ΝΔ και θα τον πας στον ΣΥΡΙΖΑ! Κλαίω ρε γελοίε!! 
 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε «σαν έτοιμος από καιρό» για συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και ανακοίνωσε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του για να δοθεί το πράσινο φως για τη συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Το τηλεφώνημα του Στουρνάρα στον Άδωνι

Το παρασκήνιο του περιβόητου ραντεβού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Άδωνι Γεωργιάδη που οδήγησε στην ανακοίνωση της ανάληψη της θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ από τον πρώην υπουργό Υγείας, περιγράφει ο Βηματοδότης.

Βρούτσης: Παγκόσμιο προσκυνηματικό κέντρο η Μήλος

Σημαντική στιγμή για τις Κυκλάδες και τον ελληνισμό η ανακήρυξη της Μήλου σε «Ιερά Νήσο» δηλώνει ο υπουργός Εργασίας

«Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή όχι μόνο για τη Μήλο και τις Κυκλάδες, αλλά και για όλη την Ελλάδα, καθώς οι κατακόμβες της Μήλου, αυτό το ανεκτίμητης αξίας πρωτοχριστιανικό μνημείο, καθιερώνει το νησί...

Γιατί έχει χάσει τον ύπνο του ο Αντώνης Σαμαράς;

Έχει χάσει τον ύπνο του και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας που είδε την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου!
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τις ηγεσίες πολλών υπουργείων για να δώσει οδηγίες.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ! Η κυβέρνηση κρύβει την «Διαύγεια» από τα αδιάκριτα βλέμματα;

[Πάντα υπό την αίρεση ότι ισχύουν τα παρακάτω, αφού δεν τα έχω διαπιστώσει ο ίδιος... αν πάντως τα έχει κάνει έτσι ο Κυριάκος ντροπή του...]

Η απόκρουση της «ενοχλητικής» πρόσβαση των πολιτών αλλά και του Τύπου στις αποφάσεις της Διοίκησης φαίνεται ότι είναι ο στόχος της «μεταρρύθμισης» στο σύστημα ανάρτησης των αποφάσεων της Διοίκησης, τη γνωστή σε όλους «Διαύγεια», η οποία πράγματι είχε κάνει, παρά τα προβλήματά της, ένα σημαντικό βήμα για τη διαφάνεια στη Διοίκηση.

Ο οργισμένος διάλογος Σαμαρά – Άδωνι μετά τον ανασχηματισμό – "Με ρεζίλεψες! Εσύ με ρεζίλεψες!" – Η καρατόμηση Γεωργιάδη κι η συνάντηση στο Μαξίμου

- Τα sms του πρώην υπουργού και οι απαντήσεις Σαμαρά και Βενιζέλου
- Γιατί κλήθηκε εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου
- Οι όροι που έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να δεχτεί τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας

Κάθε ανασχηματισμός έχει το παρασκήνιό του αλλά αυτός που ζήσαμε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος έχει κάτι παραπάνω: για πρώτη φορά πρωθυπουργός αναγκάστηκε να εκθειάσει δημόσια υπουργό που λίγα 24ωρα πριν είχε αφήσει εκτός κυβέρνησης.

Οι Γερμανοί θέλουν τον τίτλο για να τον αφιερώσουν στον Σουμάχερ

Μία ημέρα πριν το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απέναντι στην Πορτογαλία, η Εθνική Γερμανίας θυμήθηκε τον Μίκαελ Σουμάχερ που βρίσκεται σε κώμα εδώ και έξι μήνες και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Μουντιάλ για να αφιερώσει την επιτυχία στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Η Αντουανέτα, ο... άκης, η στυτική δυσλειτουργία και τα κοσμήματα

Οι εξομολογήσεις του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα έργα και τις ημέρες της Βίκυς Σταμάτη – Αποκαλυπτικά στοιχεία και πιπεράτες διηγήσεις για τη δράση της “γυναίκας-αράχνης” που ήθελε “γκόμενο υπουργό κι όχι απλό βουλευτή”

Ο “...άκης” και η “Αντουανέτα” είναι οι πρωταγωνιστές του βιβλίου που ετοιμάζει ο εξάδελφος του καταδικασμένου υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα.

ΦΩΤΟ: Ξέσπασε ο Χαριστέας: "Ο πιο κομπλεξικός λαός..."... μετά από λίγο το πήρε πίσω όμως

Βέβαια λίγο αργότερα κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση, αλλά κατά βάση έχει δίκιο... όλοι έχουν άποψη για τα πάντα...

Ο στράικερ που σημάδεψε με τα γκολ του την πορεία της Εθνικής ομάδας προς την κατάκτηση του Euro 2004, o Άγγελος Χαριστέας, ξέσπασε στο twitter με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση και την ήττα της Ελλάδας από την Κολομβία.

ΒΙΝΤΕΟ-Η πλάκα των Ολλανδών στους Ισπανούς

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των Ολλανδών για τη σαρωτική νίκη με 5-1 επί της Ισπανίας στο Μουντιάλ. Τη νίκη γιόρτασαν και στην Χάγη, με τους πανηγυρισμούς να περιλαμβάνουν πυροσβεστήρες και χαρτιά τουαλέτας. Ίδιο σκηνικό και στο Άμστερνταμ.

Τι είπε ο Γ. Μπούταρης σε Αγιορείτη για το gay pride!

Διαβάστε όσα αποκάλυψε ο μοναχός
 
Συνάντηση με αγιορείτη μοναχό είχε χθες ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο μοναχός έκανε ερωτήσεις στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση του gay pride. Διαβάστε όσα είπε για τον διάλογο τους ο αγιορείτης στο agioritikovima.gr:

Ανήλικοι σκότωσαν 83χρονο για ένα κινητό και 50 ευρώ... γύφτοι φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους 3 μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά

Ανήλικοι ήταν οι δυο από τους τρεις νεαρούς που αφαίρεσαν τη ζωή 83χρονου στο Γαρέφιο της Πέλλας προκειμένου να τον ληστέψουν.

Τελικά οι ανήλικοι ληστές έφυγαν από το σπίτι του άτυχου γέροντα με λεία …

Τον έδωσε 4, θα αξίζει 14...

Ποιος περίμενε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης θα ωρίμαζε τόσο απότομα και μάλιστα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών; Ο μικρός έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

BINTEO-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ: Τεθωρακισμένο "διαλύει" άγημα και πατάει στρατιώτη!

Απλή ατζαμοσύνη ή μήπως “οδηγεί η βότκα”. Ότι κι αν είναι η αιτία, το βέβαιο είναι ότι δεν την γλίτωσαν φθηνά, από τον εγκληματία οδηγό του τεθωρακισμένου, όλοι οι άνδρες του ρωσικού αγήματος. Ένας άτυχος δεν πρόλαβε και...

ΕΠΙΚΟ!! 15 Ιουνίου 1987

Η κε του μπλογκ αντιγράφει και δημοσιεύει σήμερα, λόγω της ημέρας και της αθλητικής επετείου, ένα διήγημα του γ.φ. καλογέρογλου από το τρομερό προλεκαλτ βιβλιαράκι «για πάντα εσσδ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις komsomol, έχοντας στο εξώφυλλο μια λεπτομέρεια από την φωτό του αγαθού γίγαντα βλαντίμιρ τσατσένκο, που κοσμεί και την αριστερή στήλη του μπλοκ. Στο εσωτερικό μάλιστα υπάρχει εισαγωγικά κι η εξής αφιέρωση του συγγραφέα

Πως ο Κικίλιας "έκλεψε" το υπουργείο από τον Μαρκογιαννάκη

Η επιλογή του Βασίλη Κικίλια για το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, στον οποίο προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς.

ΦΩΤΟ: SYRIZA LOGIC for dummies

Η λογική σύμφωνα με την οποία αποφασίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ποια αιτήματα συντεχνιών θα στηρίξει:

Η ιερή Ιστορία της σβάστικας έγινε σύμβολο ναζισμού και θανάτου από τον Χίτλερ

Η ιστορία της σβάστικας, η οποία από ιερό σύμβολο κατέληξε να ταυτιστεί με τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και τον όλεθρο του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου

Η σβάστικα είναι ένα σύμβολο που έχει ταυτιστεί με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας, το ναζισμό και με έναν από τους πιο μισητούς αρχηγούς, τον Χίτλερ. Όμως, ο αποκαλούμενος φύρερ δεν ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τη σβάστικα ως σύμβολο. Η σβάστικα είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο γνωστά σύμβολα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από διάφορους πολιτισμούς χιλιάδες χρόνια πριν από τους Ναζί.

ΦΩΤΟ: Όπως λέει κι ο Αλέξης δεν τρέχει και τίποτα που χάσαμε χθες...

Ούτως ή άλλως δεν τρελενόμαστε γι'αυτό το μουντιάλ:

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Έκαψαν τη βίλα που κρεμόταν στον γκρεμό

Πυροσβέστες έβαλαν φωτιά και έκαψαν τη βίλα που κρεμόταν στον γκρεμό αφού υποχώρησε ο βράχος πάνω στον οποίο είχε χτιστεί. Οι πυροσβέστες θεώρησαν προτιμότερο να κάψουν...

ΕΤΣΙ! ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ! Ο Άδωνις... προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει

Ποια είναι η στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου απέναντι στους υπουργούς

Κανένα περιθώριο για υποχώρηση της κυβέρνησης στο ζήτημα της διαθεσιμότητας δεν άφησε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα χαρακτήρισε τις μεταρρυθμίσεις ως μοναδική επιλογή, διαφορετικά θα καταστραφεί η χώρα, όπως είπε, ενώ τόνισε ότι δεν έπρεπε να γίνουν οι περικοπές στους ένστολους.

ΦΩΤΟ-Πέστε απ' τα σύννεφα: Βρετανίδα πολιτικός μας λέει να πάμε να γαμ@θούμε...

Εδώ ο Πρωθυπουργός τους έχει πει να ονομαστούμε Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Ελλάδος επειδή δεν δίνουμε το Μακεδονία στους αγαπημένους του Σκοπιανούς και αυτό μας μάρανε; Εύγε στους μαλ@κες που αποφάσισαν να βρεθούμε σε 3 πολέμους μαζί τους, τον περασμένο αιώνα, με αποκορύφωμα μαλ@κίας τη συμετοχή μας στον πόλεμο της Κριμαίας που οδήγησε τους Σοβιετικούς στον Κεμάλ με τη γνωστή στήριξη και την κατάληξη στη Μ. Ασία...

Η Βρετανίδα πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος άναψε φωτιές στα social media με ένα προκλητικό tweet κατά της χώρας μας. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελλάδα άντε... Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές», προκαλώντας όπως ήταν φυσικό και επόμενο θυελλώδεις αντιδράσεις από όλους τους ηλεκτρονικούς χρήστες.

Μιχαλολιάκος κατά Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Έχουμε να πούμε πολλά…

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ήταν από εκείνους που διαδραμάτισαν καθοριστικά ρόλο στη διαμόρφωση των κατάλληλων ισορροπιών για την επικράτηση του Γιάννη Μώραλη και ο ηττημένος της αναμέτρησης του Μαϊου Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται ότι… δεν ξεχνάει.

Τόμσεν: Η Ελλάδα δεν έχει βγει ακόμη από το μνημόνιο λόγω «κενού» του 2011

Η έλλειψη ευρείας πολιτικής υποστήριξης και η αναταραχή που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011 και συνεχίστηκε τους μήνες που ακολούθησαν είναι ο λόγος που η Ελλάδα δεν έχει βγει ακόμη από το πρόγραμμα στήριξης, σύμφωνα με τον Πολ Τόμσεν.

Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους 3 μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.05.2014 -> Ανήλικοι σκότωσαν 83χρονο για ένα κινητό και 50 ευρώ... γύφτοι φυσικά 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια των κατοίκων – Συνελήφθη ο δράστης που επιτέθηκε και σε αστυνομικούς

Η «κορυφή του παγόβουνου» ήταν ως φαίνεται το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην παραλία της Ιεράπετρας, με την επίθεση με μπαλτά, ενός νεαρού άνδρα- Πακιστανού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής.

Πώς η κόρη των Κλίντον βγάζει 27.000 δολάρια το λεπτό!

Η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε δημόσια ότι η οικογένειά της έφυγε από το Λευκό Οίκο βουτηγμένη στα χρέη.
Σαφώς και πλέον δεν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα!

Η Eυρώπη είναι η... Σίλικον Βάλεϊ του ποδοσφαίρου!

Με ένα τηλεοπτικό κοινό 3,2 δισεκατομμυρίων το 2010, το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεπερνιέται μόνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως το μεγαλύτερο αθλητικό θέαμα του πλανήτη. Αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα Ολυμπιακά αθλήματα, το ποδόσφαιρο δε συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας μόνο μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια.

Εκβιασμός 10 εκατομμύρια και δύο βόμβες για τον Γ. Σμπώκο

Νέα στοιχεία για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις εναντίον ακινήτων που «συνδέονται» με τον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Κ». Πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Δικαιοσύνης συσχετίζουν τις δύο επιθέσεις σε Κηφισιά και Ν. Ερυθραία με τον βαρυποινίτη...

ΣΣΣΣΤ! ΗΣΥΧΙΑ!!Έρχονται μειώσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ... αλλά δεν το φωνάζουμε όπως στις αυξήσεις!

Ανακοίνωση μείωσης των τιμών στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σύμφωνα με την εφημερίδα το «Βήμα της Κυριακής».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι τιμές των απλών εισιτηρίων αναμένεται να μειωθούν σε...

ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ: "Καθαρίστρια με μηνιαίο μισθό 4.000 ευρώ"

[Στη φώτο βλέπετε το γνωστό τρόπο δουλειάς των καθαριστριών του δημοσίου: Η μία κρατάει τη σκούπα και η άλλη χειρίζεται το σωλήνα...]

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

Του Νεκτάριου Β. Νώτη

Η πίεση από τις Βρυξέλλες για μείωση των ελλειμμάτων δείχνει ότι οι δαπάνες πρέπει να μειωθούν και μάλιστα άμεσα, για να μη χρειαστούν φορολογικά μέτρα. Αν η «διευθέτηση» του θέματος των χαμένων φορολογικών εσόδων είναι το πρώτο πράγμα που συζητείται στα think tank του οικονομικού επιτελείου, το σπάταλο δημόσιο είναι σίγουρα το αμέσως επόμενο. Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι μια μείωση των δαπανών του δημοσίου κατά 10% θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ ετησίως.

Προσγειώσεις "θάνατος"! ΒΙΝΤΕΟ

Μερικές από τις πιο επικίνδυνες προσνηώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών. Ένα λάθος είναι αρκετό για να οδηγήσει τους χειριστές στον θάνατο. Από τον οποίο μπορουν να γλιτώσουν μόνο με την εκπαίδευση,την ψυχραιμία και την τύχη. Ευτυχώς στο βίντεο θα διαπιστώσετε πως σχεδόν σ΄ όλες τις περιπτώσεις αλεξίπτωτα άνοιξαν και οι πιλότοι τα κατάφεραν.

Απόφαση ΣτΕ: Τι έχει να δώσει η κυβέρνηση πότε μπορούν να το πάρουν οι στρατιωτικοί

Έχει κάτι το “πουγγί” της κυβέρνησης για να ανταποκριθεί όπως οφείλει στην τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας; Πριν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση ,υπουργοί και αξιωματούχοι έλεγαν ότι ακόμη και η τρόϊκα τους είχε προειδοποιήσει ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να πληρώσουν τις δικαστικές αποφάσεις που θα προκύψουν από τις προσφυγές επαγγελματικών - κοινωνικών ομάδων.