11 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ: Η ελληνική μαλακ@α of the Day

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του παχύδερμου Θέμου, με φανερή διάθεση για ειρωνεία σαν αυτή που χρησιμοποιούν οι πατριώτες του κ@λου, δημοσιεύει την παρακάτω Photo of the Day από γερμανική παραλία, με την εξής λεζάντα:

ΦΩΤΟ: H Eύη Βατίδου με μπικίνι, χωρίς ρετούς

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μια καλή αφορμή για απoδράσεις και φυσικά η Μύκονος αποτέλεσε τον νούμερο ένα προορισμό για τους celebrities! Εκεί, ανάμεσα σε πολλούς εμφανίστηκε και η Εύη Βατίδου.

Τρεις Αρχαίοι Έλληνες στην κορυφή της επιρροής του κόσμου

Οι ερευνητές από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, με επικεφαλής τον Γιουνγκ-Χο Εόμ του Πανεπιστημίου της Τουλούζης και του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), κατέταξαν τις διεθνείς προσωπικότητες με κριτήριο τους συνδέσμους (links) που εμφανίζονται στα περίπου 31 εκατ. λήμματα-άρθρα της Wikipedia, η οποία, με τις εκδόσεις της σε 287 διαφορετικές γλώσσες, αποτελεί το μεγαλύτερο αποθετήριο παγκόσμιας γνώσης.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα ο...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο... μάγειρας του Στουρνάρα

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας αποκάλυψε τις γευστικές του προτιμήσεις αλλά και του αναπληρωτή υπουργού, Χρήστου Σταϊκούρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΥΡΙΖΑ! Τόμσεν: Το χρηματοδοτικό κενό μπορεί να καλυφθεί-Μείωση φόρων μόνο αν πληρώνουν όλοι

Εφικτή η ελάφρυνση του χρέους δίχως νέο κούρεμα - Αν πληρώνουν όλοι φόρους, να συζητήσουμε τη μείωση των συντελεστών είπε και χαρακτήρισε τη φορολογία «υψηλή σε κάποιους τομείς»

Την πεποίθησή του ότι δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο στήριξης η Ελλάδα εξέφρασε ο Πωλ Τόμσεν μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ. Παράλληλα, ο επικεφαλής της τρόικας στη χώρα μας, τόνισε πως για να μειωθεί η φορολογία, που είναι υψηλή, χρειάζεται να καλύπτονται προϋποθέσεις.

Κούγιας: Αθώοι Παπαγεωργόπουλος και Λεμούσιας

Αιχμές για την πρόταση του εισαγγελέα του πενταμελούς εφετείου που εκδικάζει την έφεση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης και του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης αφήνει με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας υπερασπιζόμενος την αθωότητα του πελάτη του, κ. Λεμούσια, καθώς και του κ. Παπαγεωργόπουλου.

Έγκλημα στη Φιλοθέη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον 42χρονο που τσιμέντωσε τη σύζυγό του

«Δεν υπήρξε ο έντονος καυγάς όπως υποστηρίζει. Έφαγε μαζί της, την άφησε να ξαπλώσει κι όταν εκείνη κοιμήθηκε τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο. Βλέποντας ότι ήταν ακόμη ζωντανή την έσυρε στο μπάνιο και την έπνιξε» ανέφερε ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του

Σώζει και ζωές ο Προέδρας! Διεσώθησαν 163 μετανάστες από δεξαμενόπλοιο συμφερόντων Ευ. Μαρινάκη

Τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου το δεξαμενόπλοιο «Αρίων», το οποίο διαχειρίζεται η Capital Ship Management Corp. συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, συμμετείχε στη διάσωση 163 μεταναστών οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση κινδύνου πάνω σε δύο φουσκωτά πλοιάρια τα οποία έπλεαν νότια της Μάλτας, στη Μεσόγειο.

Ο Ζαν Λυκ Γκοντάρ προτείνει για πρωθυπουργό την Μαρίν Λε Πεν

«Ήλπιζα το Εθνικό Μέτωπο να φτάσει στην κορυφή», δήλωσε ο σπουδαίος σκηνοθέτης και σχολίασε ότι ο πρόεδρος Ολάντ θα έπρεπε να αναθέσει τη γαλλική πρωθυπουργία στην Μαρίν Λε Πεν

Σοκάρει ο ποιητής του γαλλικού κινηματογράφου και δημιουργός των ταινιών «Η περιφρόνηση», «Με κομμένη την ανάσα», «Ο τρελός Πιερό», Ζαν Λυκ Γκοντάρ, με τις δηλώσεις του υπέρ της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν.

Της χάλασε το ρουσφέτι της Ζέτας ο Αντώνης! Τον σούταρε τον Δαραβίγκα μόλις έμαθε ότι τον διόρισε στον ΟΚΑΝΑ

Απομακρύνεται ο Δαραβίγκας από τον ΟΚΑΝΑ

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για την κίνηση αυτή

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Άρχισε να πουλάει πάλι βιβλία: «Δεν έχω δεχθεί στη ζωή μου περισσότερα συγχαρητήρια»

"Είμαι εξαιρετικά ευτυχής και το λέω με υπερηφάνεια διότι από την ώρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από το κυβερνητικό σχήμα δεν έχω δεχθεί στη ζωή μου περισσότερα συγχαρητήρια" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ελλήνων Έγερσις" του αδελφού του Λεωνίδα στο Κοntra Channel.

Γεύμα Αδωνι, Πιπιλή, Τζαβάρα και Κέλλα μετά τον ανασχηματισμό -Πώς τον σχολίασαν

Στη «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι συνέφαγαν το μεσημέρι της Τετάρτης η Φωτεινή Πιπιλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κώστας Τζαβάρας και ο Χρήστος Κέλλας. Το κυρίως πιάτο στο κατά τα άλλα ελαφρύ γεύμα ήταν ο... ανασχηματισμός που τους βρήκε όλους εκτός κυβέρνησης.

ΦΩΤΟ: Πάνω σε αυτό το χλιδάτο γιοτ αποπλάνησε την Νταϊάνα ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος

Αγοραστή αναζητά εδώ και ένα χρόνο η πολυτελής θαλαμηγός του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στο οποίο μάλιστα είχε φιλοξενηθεί και είχε κάνει τις διακοπές της στη Μεσόγειο και η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μειώσεις στο φετίχ του Έλληνα: Ερχονται μειώσεις έως και 83% στα τέλη τερματισμού κλήσεων

Εως και 83% θα μειωθούν, σταδιακά, τα τέλη τερματισμού κλήσεων προς σταθερά δίκτυα σε όλους τους παρόχους στην ελληνική αγορά, όπως αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

ΦΩΤΟ-Χόουν και Ράσελ στην Σκιάθο

Τις καθιερωμένες καλοκαιρινές τους διακοπές στο αγαπημένο τους νησί των Σποράδων ξεκίνησαν η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ.

Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα [βίντεο]

Είναι νέα, όμορφη και με καλή φωνή και ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι. Ο λόγος για την κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, η οποία έβγαλε το πρώτο της κομμάτι με τίτλο «Εδώ».

Τετ α τετ Σόιμπλε -Στουρνάρα μετά μουσικής: Σόου στο Βερολίνο με Καραΐνδρου, Γιαννάτου και λύρα

Υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής πραγματοποιείται το ραντεβού Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Γιάνη Στουρνάρα στο Βερολίνο, όπου ο νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας είναι καλεσμένος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ δεν θέλει ανεξάρτητη Σκωτία: Δίνει 1 εκατ. λίρες για να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά στην εκστρατεία κατά της ανεξαρτησίας της Σκωτίας (Better Together) έκανε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, ενισχύοντας το σκοπό με 1 εκατομμύριο λίρες.

Ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε ενώ έκανε σεξ -Πώς συνέβη η τραγωδία [εικόνες]

Tραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση δύο νέων τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Λονδίνο. Ο 18χρονος και η 19χρονη βγήκαν για να κάνουν σεξ σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών και προφανώς κάτι δεν υπολόγισαν καλά με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό και να βρουν τραγικό θάνατο.

Γελάει ο κόσμος με τους μπακάληδες του ΣΥΡΙΖΑ: Πάλι ξεφτιλίστηκαν προβλέποντας μέτρα που δεν υπάρχουν..

Απάντηση στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η Σοφία Βούλτεψη, αναφορικά με την έκθεση του ΔΝΤ όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε νέα μέτρα σε μια τυπική παράγραφο που υπάρχει σε όλες τις εκθέσεις... τα ίδια για "νέα μέτρα και δημοσιονομικό κενό" μας έλεγαν και πέρσι αλλά ξεφτιλίστηκαν...

«Μια ημέρα μετά τις σαφείς δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, αλλά...

Απλή συνέργεια του Παπαγεωργόπουλου πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχθεί ένοχος ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση δια παραλείψεως -κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου από άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση δια παραλείψεως- πρότεινε προς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο εισαγγελέας της έδρας Δημήτρης Νάιντος, με την αγόρευση του οποίου συνεχίστηκε για 44η μέρα η δίκη για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τον κεντρικό δήμο.

ΦΩΤΟ: Ιδού ποιες διάσημες σταρ έχουν παραδεχτεί ότι είναι bisexual

Οι περισσότερες από τις παρακάτω σταρ έχουν ήδη νοικοκυρευτεί, με παιδιά, άντρα και σπιτικό.

Όμως κατά καιρούς, ή πριν ...σοβαρευτούν, δεν δίσταζαν να διαφημίσουν στα μίντια την πολυ-σεξουαλικότητά τους. Η αμφιφυλοφιλία τους έγινε θέμα και καταγράφτηκε στις μηχανές αναζήτησης για πάντα.

ΦΩΤΟ: ΠΑΟΚ και στην Βραζιλία!

Η Βραζιλία κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ, όμως στα μέρη του Λίνο, χτυπάει η καρδιά του «Δικεφάλου».

Το... μικρόβιο του ΠΑΟΚ μετέφερε στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Λίνο, που αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο δεμένος είναι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τελικά ο άνθρωπος δεν θα πατήσει το πόδι του στον Άρη

Επικίνδυνη και μη βιώσιμη χαρακτηρίστηκε η στρατηγική της NASA
 
Μια σαρωτική αναθεώρηση του προγράμματος επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων της NASA κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι ο οργανισμός ακολουθεί μια μη βιώσιμη και επικίνδυνη στρατηγική, η οποία τελικά θα αποτρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες από την επίτευξη της ανθρώπινης προσεδάφισης στον Άρη στο άμεσο μέλλον.

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά -Η γνωριμία, το επίμoνο φλερτ του πρωθυπουργού και ο γάμος που άφησε εποχή [εικόνες]

Το πρώτο τετ α τετ που είχαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την αποτίμηση του αποτελέσματος των διπλών εκλογών, στις 29 Μαΐου διακόπηκε κάπως... παράξενα. Ο πρωθυπουργός έφυγε γρήγορα γρήγορα, δημιουργώντας απορίες. Η διαρροή περί «κοινωνικής υποχρέωσης» που είχε ο πρωθυπουργός και επίσπευσε το τέλος της συνάντησης δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα δείπνο με την σύζυγό του στο ταβερνάκι του Βασίλη στην Κηφισιά, για να γιορτάσουν την 24η επέτειο του γάμου τους.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τελικά έχει δίκιο ο Καμμένος! Δείτε ποιοι αποφάσισαν το κυβερνητικό σχήμα!

Ο Γιακουμάτος έπρεπε να μπει στο νέο σχήμα. Δεν γινόταν αλλιώς: 

ΦΩΤΟ-Δημόσιοι υπάλληλοι σε διάφορα μέρη του κόσμου και οι μισθοί τους

Ο Ολλανδός φωτογράφος Jan Banning παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό ρεπορτάζ σε οκτώ χώρες του κόσμου και σε πέντε διαφορετικές ηπείρους εν ονόματι «Bureaucratics» όπου οι κρατικοί υπάλληλοι απαθανατίζονται στα γραφεία τους και αποκαλύπτουν τους μισθούς τους.

Αυτά είναι τα πιο σέξι ντεκολτέ για το περιοδικό «Bazaar»

Δείτε φωτογραφίες από Jennifer Lopez, Doutzen Kroes και πολλές άλλες χυμώδεις καλλονές που στόλισαν τα εξώφυλλα του διάσημου περιοδικού τα τελευταία χρόνια

Tα 22 της χρόνια έκλεισε χθες, 10 Ιουνίου, η ξανθιά σεξοβόμβα Kate Upton, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει «εισβάλει» για τα καλά στο χώρο της μόδας αναστατώνοντας τους πάντες με το σεξαπίλ και τις καμπύλες της.

BINTEO-Ποδοσφαιριστής - αγρίμι έσπασε τη μύτη διαιτητή γιατί του έδωσε κόκκινη κάρτα

Ένας ποδοφαιριστής σε αναμέτρηση μικρής κατηγορίας του ρουμανικού ποδοσφαίρου διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και δεν αντέδρασε με τον πιο ήρεμο τρόπο...

ΦΩΤΟ: Αυτές είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο

Οι πισίνες αποτελούν συχνά μία εναλλακτική για κάθε εποχή του χρόνου, ωστόσο μερικές από αυτές πραγματικά είναι η επιτομή του σύγχρονου design και «δένουν» μοναδικά με το φυσικό περιβάλλον.

O Σαουδάραβας αναστάτωσε την Κρήτη: Πήγε σε παιδότοπο με σεκιούριτι και όπλα -Απαίτησε να αδειάσει για να παίξουν τα παιδιά του

Αναστάτωση με τα καμώματά του έχει προκαλέσει στην Κρήτη ο πρίγκιπας Σαλμάν, διάδοχος του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρίγκιπας, ο οποίος παραθερίζει εδώ και μερικές ημέρες στην Ελούντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το μεσημέρι της Δευτέρας είχε πάει μαζί με την οικογένειά του βόλτα στο Ηράκλειο. Κάποια στιγμή τα παιδιά του, του ζήτησαν ένα χώρο να παίξουν και φυσικά δεν σκέφτηκαν καν να τους χαλάσει χατίρι.

Προβόπουλος: Μου έφυγε ένα βάρος, δεν ήξερα με ποιο νόμισμα θα ξημερώσουμε

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση για το νέο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (Γιάννης Στουρνάρας), ο απερχόμενος Γιώργος Προβόπουλος προέβη σε αποκαλύψεις που αφορούσαν την δύσκολη περίοδο που διακυβευόταν η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

ΦΩΤΟ-ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Η πρώτη φορά της Εύας Καϊλή... στο Ευρωκοινοβούλιο

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της. Τον μοιράζεται μάλιστα μαζί μας μέσω ενός tweet και με μια φωτογραφία μάλιστα. Ο λόγος για την πρώτη της παρουσία στην Ευρωβουλή και δη την πρώτη συνεδρίαση της ομάδας των σοσιαλιστών.

Ευρωβαρόμετρο: Πόσο καλά αγγλικά ξέρουν οι Ελληνες; [χάρτης]

Είναι η γλώσσα που μαθαίνουν πρώτη τα περισσότερα ελληνόπουλα. Το άγχος για την απόκτηση κάποιου διπλώματος, αγγίζει τα όρια των Πανελλήνιων εξετάσεων. Τελικά πόσο καλά αγγλικά ξέρουν οι Έλληνες;

Προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια οι Άγγλοι για να καλύψουν το "ξύλο" που έφαγε απ' τη Μέρκελ ο Κάμερον στη σύνοδο της Στοκχόλμης

Τα άκουσε ο βρετανός πρωθυπουργός όταν απείλησε ότι η χώρα του θα φύγει από την ΕΕ αν η Μέρκελ επιμείνει στην επιλογή Γιούνκερ για την Ευρ.Επιτροπή - Η... βαρκάδα φανέρωνε ειδυλλιακή εικόνα αλλά στην πραγματικότητα η γερμανίδα καγκελάριος με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας έγιναν μαλλιά κουβάρια

O Σαμαράw ευχαριστεί Προβόπουλο αλλά δεν θα πάρει...

Λίγο μετά την επισημοποίηση της διαδοχής ηγεσίας στην Τράπεζα της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Μετά την πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος προς το υπουργικό Συμβούλιο για την ανάληψη της θέσης του διοικητή από τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά...

«Stop» στην κλοπή με το ζύγι στο ψωμί-Ανώτατες τιμές πώλησης σε καφέδες, τοστ και σάντουιτς και στις οργανωμένες πλαζ με εισιτήριο

Η αλλαγή στον τρόπο πώλησης του ψωμιού είναι μία από τις, θεωρητικά πιο σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές που εισηγείται το υπουργείο Ανάπτυξης, όσον αφορά στην προστασία του καταναλωτή.

Οι Κύπριοι δημόσιοι υπάλληλοι βαριούνται να σηκώσουν τα τηλέφωνα;

Οι Κύπριοι δημόσιοι υπάλληλοι βαριούνται να απαντήσουν τα τηλέφωνα στην εργασία τους με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να ταλαιπωρούνται, αναζητώντας πληροφορίες για υποθέσεις τους.

Στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης καταγράφηκαν μέσα σε ένα μήνα....

«Έφυγε» ο Κώστας Μουρούζης-Ποιος ήταν

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών, κάνοντας φτωχότερο το ελληνικό μπάσκετ

Ο Κώστας Μουρούζης σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών.

Στις φυλακές Ιωαννίνων το ζώο ο Βούλγαρος παιδίατρος

Στις φυλακές Σταυρακίου Ιωαννίνων, οδηγήθηκε ο Βούλγαρος παιδίατρος που κατηγορούνταν για κατοχή και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τα συγχαρητήρια του Άδωνι στον Στουρνάρα

Μόλις ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του Γιάννη Στουρνάρα για την θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ο πρώην πλέον υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο twitter τις ευχές του.

Επιτάχυνση κυβερνητικού έργου ζητά ο Σαμαράς

Έμφαση στην επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου δίνει ο πρωθυπουργός, ο οποίος μετά τον ανασχηματισμό δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος και ήδη κινείται σε εντατικούς ρυθμούς και δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και στην περαιτέρω βελτίωση του κλίματος για τη χώρα και την ελληνική οικονομία στο εξωτερικό. Αύριο, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης του Κουβέιτ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ;; O Στουρνάρας νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

Το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, ενόψει της αποχώρησης, μετά τη λήξη της θητείας του στις 19 Ιουνίου 2014, του Διοικητή Γεωργίου Προβόπουλου, αποφάσισε ομόφωνα...

ΒΙΝΤΕΟ-Γκλέτσος: Καλός ο Τσίπρας αλλά μόνο για κανα καφέ

"Στις ευρωεκλογές ψήφισα πρόσωπα και όχι κόμματα" δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και αποκάλυψε ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισε Φώτη Κουβέλη ενώ δήλωσε ότι βρίσκει τον Τσίπρα...

ΠΑΝΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 1%-ΠΟΕΣΥ: Τσίπρας, Κουτσούμπας, Καμμένος στην ΕΡΤ

Οι Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας και Πάνος Καμμένος θα παρευρεθούν το απόγευμα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την ΠΟΕΣΥ.

Αλήθεια, πότε θα δούμε προβληματισμένα πρόσωπα στις τελετές ορκωμοσίας των νέων Υπουργών;

Όλοι είμαστε άνθρωποι και κάποια πράγματα είναι απολύτως κατανοητά.
Δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος θα αναλάβει μία θέση ευθύνης ή θα αναβαθμιστεί και δεν θα χαρεί.
Θέλετε η αναγνώρισης της αξίας που όλοι νομίζουμε ότι έχουμε, θέλετε η ανθρώπινη ματαιοδοξία, θέλετε…. Θέλετε!!!

Δύο Τούρκοι μπήκαν στο Αγιο Ορος: Τι κατέγραψαν σε άρθρο τους στη Χουριέτ [εικόνες]

Ο ένας είναι δημοσιογράφος και ο άλλος αρχιτέκτονας. Αν ήταν άλλης εθνικότητας, δεν θα προκαλούσε εντύπωση η απόφασή τους να μπουν στο Άγιο Όρος. Το ότι είναι Τούρκοι, όμως, δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον. Ο δημοσιογράφος της Χουριέτ, Ertuğrul Özkök και ο αρχιτέκτονας φίλος του Ali Esad Göksel καταγράφουν τις εντυπώσεις τους και αποκαλύπτουν.

Ερωτικό τρίο της συμφοράς μέσα σε αυτοκίνητο: Τράκαρε με δέντρο -Δύο τραυματίστηκαν σοβαρά [εικόνες&βίντεο]

Άδοξο τέλος είχε ένα ερωτικό τρίο μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα στην Κίνα, όταν ένας από τους «συμμετέχοντες» έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο.

Οι τρεις ερωτικοί σύντροφοι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, είχαν βρει «καταφύγιο» σε ένα λόφο στη Νότια Σαγκάη.

BINTEO: Ο Γάλλος φαρσέρ Ρεμί Γκαγιάρ σκοράρει με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος

Βρισκόμαστε μόλις μερικές ώρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία και ο Γάλλος φαρσέρ Ρεμί Γκαγιάρ, ο οποίος είναι επίσης και γνωστός «μάγος» της μπάλας σκοράρει φορώντας τη φανέλα της Εθνικής μας.

Το Σεπτέμβριο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 400 ευρώ

Το Σεπτέμβριο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 400 ευρώ – Πιλοτική εφαρμογή σε δυο δήμους

Έως τον Σεπτέμβριο θα έχει τεθεί σε εφαρμογή ο θεσμός του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Όπως δήλωσε στα «Νέα» ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση πρόκειται να εκδοθεί προς το τέλος του μήνα. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα είναι ένας μόνιμος μηχανισμός για την αντιμετώπιση των φαινομένων της ακραίας φτώχειας με τη διασφάλιση ενός εγγυημένου επιπέδου διαβίωσης.

Σύγκρουση Λοβέρδου-Κυριάκου στη...σκιά Αρβανιτόπουλου

Η πρώτη κόντρα φαίνεται πως λαμβάνει χώρα στο κρίσιμο ζήτημα της διαθεσιμότητας των διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ Ο  υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Κ. Μητσοτάκης αναμενεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να εκδώσει σήμερα Πρόσκληση  Ενδιαφέροντος για 500 θέσεις για τους  1036 διοικητικούς υπαλλήλους των 8 Πανεπιστημίων , που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Την ίδια ώρα ο Υπουργός Α. Λοβέρδος "διαρρέει" πως δεν υπογράφει απολύσεις.