21 Μαΐου 2014

Αγριο ξεφτίλισμα του Παπαδημούλη απ' τον Μουρούτη: Στείλτε τον στην Ευρωβουλή να μην ξέρει τι του γίνεται

Μάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Γιώργο Μουρούτη έχει ξεσπάσει στο Twitter, έπειτα από τη δημοσίευση άρθρου του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ιστοσελίδα που απηχεί ακροδεξιές θέσεις με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μην ξέρει που να κρυφτεί και να λέει τη μία βλακεία πίσω απ' την άλλη.

Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... φυσικά Πακιστανό [ΛΙΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους 3 μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Αλβανό ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανό ζώο φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά

Είχε διαπράξει ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, στην περιοχή του Κολωνού, τις οποίες στη συνέχεια κακοποιούσε βάναυσα.

Μέχρι στιγμής, έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης...

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στo Σύνταγμα θα μιλήσει την Παρασκευή ο Σαμαράς

Στις πλατείες επιστρέφει η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να κορυφώσει την προεκλογική της εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών.

Ετσι, αποφασίστηκε την ερχόμενη Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Σα βασιλιάς με γιοτ σε ιδιωτικό νησί ζούσε ο Κάστρο και τα γίδια οι Κνίτες πήγαιναν και του μάζευαν το ζαχαροκάλαμο...

Για όλους τους άλλους ηγέτες, θεωρείται σχεδόν φυσιολογικό το περιβάλλον της χλιδής και της πολυτέλειας. Στην περίπτωση του Φιντέλ Κάστρο, μία τέτοια αποκάλυψη ουσιαστικά γκρεμίζει τον μύθο του. Κι όμως, ένας πρώην σωματοφύλακάς του ισχυρίζεται ότι η ιστορική μορφή της Κούβας ζούσε σαν βασιλιάς.

Σε λίστα υπόπτων για τον φόνο χρυσαυγιτών ο δολοφονηθείς στον Κορυδαλλό

O 31χρονος που δολοφονήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό τα ξημερώματα της Τετάρτης περιλαμβανόταν σε κατάλογο υπόπτων για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου του 2013.

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν μόνο τη νόμιμη Κυπριακή Δημοκρατία (video)

Γύρω στις 18:20 το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στην Κύπρο ο Αμερικανός Αντιπροέδρος Τζο Μπάιντεν.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας τον κ. Μπάιντεν υποδέχθηκε ο ΥΠΕΞ, Ιωάννης Κασουλίδης.

ΥΠΟΙΚ απαντά στις παρλαπίπες ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι παράνομο το short selling

Το short selling δεν αποτελεί αφ’ εαυτού παράνομη δραστηριότητα, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Οικονομικών. Δεν επηρέασαν την τιμή της μετοχής οι λίγες συναλλαγές που εξετάζονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ανακοίνωση-απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την παραίτηση Στουρνάρα με αφορμή όσαν έγιναν στη μετοχή της Εθνικής εξέδωσε το ΥΠΟΙΚ. Σε αυτή αναφέρει.

Τακτική ΣΥΡΙΖΑ! Ο ένας έτσι ο άλλος γιουβέτσι! Κασιδιάρης: Δεν θα στηρίξουμε Σακελλαρίδη και Δούρου

Ναι αλλά δεν είδαμε να κράζεις και τον Γουδή που λέει ότι υπάρχουν "ερυθρομέλανα συγκοινονούντα δοχεία" και γλείφει τον Σακελλαρίδη

Πρόσκληση καταψήφισης των υποψηφίων που προέρχονται τόσο από το κυβερνητικό στρατόπεδο όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε σήμερα το πρωί, στη διακαναλική της συνέντευξη, η ηγεσία του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ: Στημένα άρθρα στο Έθνος καταγγέλλει υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Χριστακάκη κατήγγειλε πως η εφημερίδα του ομίλου Πήγασου, μέσω mail που υπογράφει στέλεχος του εμπορικού τμήματος ζήτησε χρήματα για να φιλοξενήσει άρθρο της ή καταχώρησή της, με απαραίτητη προυπόθεση την προπληρωμή της υπηρεσίας.

"Χαμηλές διελεύσεις" πάνω από τον τουρκικό στόλο που εξακολουθεί να προκαλεί

Δεύτερο συνεχόμενο “δύσκολο” 24ωρο στο Αιγαίο. Οι τουρκικές δυνάμεις που κάνουν αεροναυτικά γυμνάσια εξακολουθούν να είναι “απείθαρχες” .

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση του Πρωθυπουργού στη Χρυσή Αυγή

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει έστειλε από τα Χανιά, όπου βρέθηκε για την κεντρική εκδήλωση των 73 χρόνων από τη μάχη της Κρήτης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΦΩΤΟ: Με το κόμπλεξ θα μείνουν οι Αγγλοι! Το Economist φαντασιώνεται "επαναστάσεις"

Economist: Οργισμένοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να... βασανίσουν τους πολιτικούς

Η Μέρκελ δεμένη ανάποδα, ο Κάμερον στην πυρά και ο Ολάντ στον κλοιό της εποχής, σε μια φωτογραφία που θυμίζει Μεσαίωνα - Το μέλλον της ΕΕ θα παραπέμπει σε πίνακα του Ιερώνυμου Μπος;

BINTEO-Μικροομολογιούχοι διέκοψαν ομιλία του Βενιζέλου!

Ένταση επικράτησε στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου το απόγευμα της Τετάρτης στο Μουσείο Μπενάκη.

Συγκεκριμένα, μικροομολογιούχοι βρέθηκαν στο Μουσείο και διέκοψαν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ελληνας ο ιδιοκτήτης της δεύτερης μεγαλύτερης επιχείρησης της Αυστραλίας –Μια από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρίες του πλανήτη [εικόνες ]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Consolidated Travel, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Σπύρος Αλυσανδράτος, θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση της Αυστραλίας και συγκαταλέγεται μέσα στις 100 καλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο. Συγκεκριμένα κατέχει την 46η θέση παγκοσμίως.

Η «Πρώτη φορά» ενός νεαρού -Νέο σποτ από το Ποτάμι, για τη στιγμή που ένα αγόρι γίνεται άνδρας [βίντεο]

Αν και τα δύο πρώτα σποτ προκάλεσαν ατελείωτες συζητήσεις και δέχθηκαν αυστηρή κριτική, το Ποτάμι συνεχίζει την καμπάνια με τίτλο «Πρώτη φορά», ενόψει των ευρωεκλογών. Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη πήρε ένας νεαρός.

Οι σκοτεινές πλευρές του πανίσχυρου Πούτιν -Σκάνδαλο δισεκατομμυρίων αγγίζει τον Ρώσο πρόεδρο

Ενα κύκλωμα που κέρδιζε δισεκατομμύρια με κάλυψη του ρώσου προέδρου αποκαλύπτει έρευνα του πρακτορείου Reuters, η οποία δημοσιεύεται σήμερα και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ερευνών με επίκεντρο τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Την ψυχική ασθένεια της έπαρσης η Ρένα την κόλλησε απ' τον Αλέξη

Προσέξτε το ύφος του Τσίπρα τη στιγμή που ο δημοσιογράφος του μεταφράζει πως τον εκθειάζει (φαντάζομαι) ο Ιταλός ομιλητής, κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Ιταλία... Αυταρέσκεια, υποθέτω...

H απόλυτη ξεφτίλα του Γουίλ Σμιθ: Φωτογραφία της 13χρονης κόρης του στο κρεβάτι με τον 20χρονο φίλο της

Στο μικροσκόπιο των υπηρεσιών πρόνοιας μπήκαν ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του, εξαιτίας μίας φωτογραφίας που δημοσίευσε η 13χρονη κόρη τους και προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Σε αυτή, η Γουίλοου είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον 20χρονο φίλο της Μόιζες Αρίας.

Αυτά είναι τα 10 μεγάλα έργα που έφεραν επενδύσεις 37,6 δισ. ευρώ τους τελευταίους 22 μήνες

Tη μελέτη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) για τις επενδύσεις στην Ελλάδα παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη και τον πρόεδρο του κέντρου Νίκο Φίλιππα.

Λίστα «μαϊμού» με τους πρώτους του Σπηλιωτόπουλου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει μεταξύ των υποψηφίων του Άρη Σπηλιωτόπουλου η πεντάδα των δήθεν εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο της Αθήνας η οποία διέρρευσε στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και με ενδεικτικά αποτελέσματα από όλες τις γειτονιές της Αθήνας η συγκεκριμένη πεντάδα είναι πλήρως χαλκευμένη.

Δεν υπάρχει ντροπή πλέον! Άρθρο Παπαδημούλη στους Βούλγαρους πατριώτες του κ@λου του defencenet!

Μετά το κράξιμο λέει το γνωστό ΣΥΡΙΖΑίικο, ότι έγινε παρεξήγηση και δεν είναι αυτό που καταλάβαμε!!

Έπεσεαν πλέον οι μάσκες και αποκαλύφθηκε η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ που γλύφει πατόκορφα τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής όταν μέχρι χθες έλεγε φασίστες τους Μπαλτάκους και τους Κρανιδιώτηδες της ΝΔ και μόνο αν τολμούσαν να πούνε ότι δεν είναι φασίστες όσοι ψηφίζουν ΧΑ...

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος με προεκλογικό σποτάκι «βιασμού» από τον ψεκασμένο «Καμμένο» της Κύπρου

Δεκάδες σχόλια στα social media, αλλά και αντιδράσεις προκαλεί το προεκλογικό σποτάκι της Συμμαχίας Πολιτών με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο του Κόμματος Γιώργο Λιλλήκα εν όψει Ευρωεκλογών.

Χθες και σήμερα το κράτος αποπλήρωσε τα 8,5δις «ομόλογα Αλογοσκούφη» χωρίς να ανοίξει ρουθούνι

Ομόλογα συνολικού ύψους 8,5 δισ. ευρώ αποπλήρωσε χθες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη το ελληνικό δημόσιο. Τα σημερινά ομόλογα που έληξαν ήταν ύψους 4,4 δισ., πρόκειται για τα λεγόμενα «ομόλογα Αλογοσκούφη», τα οποία είχαν ...

Πάρτε γατάκια: Πρωτογενές πλεόνασμα 1,33 δισ. ευρώ το τετράμηνο και σε ταμειακή βάση

[Πέρσι οι πατριώτες του κώλου μας τα είχαν κάνει τούμπανο όταν η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωνε πλεόνασμα ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωνε ΤΑΜΕΙΑΚΟ έλλειμμα... για να μην μπερδεύονται, αφού δεν πρόκειται να καταλάβουν τη διαφορά, τους κάναμε τη χάρη και φέτος έχουμε και ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ]

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,33 δισ. ευρώ εμφανίζει σε ταμειακή βάση ο προϋπολογισμός στο τετράμηνο Ιανουαρίου- Απριλίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι ο Κρατικός Προϋπολογισμός εμφάνιζε πρωτογενές πλεόνασμα 2,8 δισ. ευρώ. Σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης ο προϋπολογισμός εμφανίζει στο πρώτο τετράμηνο του 2014 έλλειμμα 1,27 δισ. ευρώ, έναντι 5,2 δισ. ευρώ πέρυσι.

Οι πρώτοι σε σταυρούς στη Κεντρική Μακεδονία

Τα πρώτα μηνύματα για τη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας, σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων καθώς, προς το παρόν, δεν έχει ξεκινήσει η καταχώρηση των σταυρών στους υποψηφίους στα πρωτοδικεία.

Έμφραγμα υπέστη ο Παναγιώτης Ποικιλίδης

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπέστη έμφραγμα και υποβάλλεται σε επέμβαση στην καρδιά όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το βίντεο του ΔΝΤ για το κυπριακό "κραχ"

Ένα βίντεο για κυπριακό "κραχ" ετοίμασε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. "Έχοντας πληγεί από μια σοβαρή κρίση, η Κύπρος έλαβε οικονομική βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα τον Μάιο του 2013. Ένα χρόνο μετά, αυτό το βίντεο του ΔΝΤ αναλύει τα αίτια τη κρίσης και την εξέλιξη της οικονομίας της χώρας από τότε" σημειώνεται στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ αναφορικά με το βίντεο.

ΦΩΤΟ-Η ομάδα μπάσκετ της βουλής με τον Λοβέρδο, στηρίζει Ιωαννίδη

Τη στήριξή της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη εκφράζει η ομάδα μπάσκετ της βουλής.

 "Στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικων εκλογών στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας είμαι με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Είμαστε όλοι...

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Λαφαζάνης: Κανένας ψηφοφόρος δεν είναι «απόβλητος»-Καλύβης: Θέλουμε στην Αριστερά τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Κουφάλες όταν τα έλεγε ο Μπαλτάκος μας λέγατε φασίστες...
Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης, καλεί στην Αριστερά τους ψηφοφόρους της ΧΑ: «Δεν ταυτίζουμε τον απλό κόσμο με την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης» - «Θέλουμε να τους τραβήξουμε πίσω στο «δημοκρατικό πλαίσιο»

Τη βεβαιότητα ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος θα πάει ενωμένος στην κάλπη, δίνοντας μεγάλη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Λίστα «μαϊμού» με τους πρώτους του Σπηλιωτόπουλου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει μεταξύ των υποψηφίων του Άρη Σπηλιωτόπουλου η πεντάδα των δήθεν εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο της Αθήνας η οποία διέρρευσε στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και με ενδεικτικά αποτελέσματα από όλες τις γειτονιές της Αθήνας η συγκεκριμένη πεντάδα είναι πλήρως χαλκευμένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ! Η ΧΑ στηρίζει επίσημα ΣΥΡΙΖΑ: Ευθεία στήριξη Σακελλαρίδης από τον δημοτικό σύμβουλο του Κασιδιάρη, Χ. Γουδή

[ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗ... για ακόμα πιο πολλές πορείες αναρχοάπλυτων ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για ακόμα πιο πολλές γιορτές ισλαμιστών και για επανακατάληψη της βίλας Αμαλία... Ότι θα ξεπέφτατε τόσο πολύ δεν το φανταζόμουν...και μην πεταχτεί κανας μαλ@κας να μου πει "δηλ να ψηφίσουμε λαθρολάγνο Καμίνη" γιατί αφενός τα ίδια και χειρότερα είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αφετέρου επί Καμίνη μπόρεσε ο Δένδιας να καθαρίσει χώρους που είχαν καταλάβει άπλυτοι και τέλος ρε νούμερα υπάρχει και το άκυρο με μια μούτζα και στους δυο... γίδια, ε γίδια]

Τι αναφέρει σε επιστολή του, που δημοσιεύει ο επίσημος ιστότοπος της ΧΑ, αφού προφανώς απηχεί τις θέσεις της, ο Χρ. Γούδης

Φαίνεται πως το «άνοιγμα» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής από τα χείλη κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την προσεχή Κυριακή, πιάνει τόπο…

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ: Τι «βλέπουν» οι μπουκμέικερς για Αττική, Αθήνα και Ευρωεκλογές (κάρτες)

Για να μην σας παραμυθιάζουν τα γνωστά παπαγαλάκια με ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις και αναλύσεις της πλάκας από το… στομάχι τους, ο Lykavitos.gr θα επικαλεστεί ξανά τα σημερινά (φρέσκα) «γκάλοπ» των Μπουκμέικερ.

Σκεντέρμπεης, ο ήρωας της Αλβανίας λεγόταν Καστριώτης κι ήταν γιος Χριστιανού

Ποιος ήταν ο Γιώργος Καστριώτης, που κατατρόπωσε τους Τούρκους

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε υποτάξει την περιοχή της Αλβανίας, χωρίς όμως αυστηρό ζυγό, καθώς η Πύλη περιοριζόταν κυρίως στην είσπραξη των φόρων. Πολλές ορεινές φυλές ζούσαν σε αυτόνομες κοινότητες, ενώ οι παράκτιες πόλεις ανήκαν στη Βενετία.

ΦΩΤΟ: Μόνο σοβαρές αναλύσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων...

Για σοβαρές αναλύσεις διαβάζουμε εδώ:

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η θεά ΕΛΛΗΝΙΔΑ Μενούνος βάφτισε ορθόδοξο το σύντροφό της

Δείτε στο τέλος το επικό βίντεο όπου ο πατέρας της του μαθαίνει να χορεύει ζεϊμπέκικο

Ό, τι θέλει τον κάνει όπως φαίνεται η Μαρία Μενούνος τον επί 15 χρόνια σύντροφό της!Αφού τον έβαλε να παίζει στο νέο της ριάλιτι «Chasing Maria», τώρα του ζήτησε να βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος και εκείνος δεν της χάλασε χατίρι!

«Δεν βλέπει κάτω από τη μύτη του και κατά τ' άλλα βλέπει μακριά»

Δεν βλέπει κάτω από τη μύτη του: δεν βλέπει ότι ο φάκελος με το ψηφοδέλτιο σφραγίζεται με αυτοκόλλητη ταινία. Βλέπει, ωστόσο, μακριά:

Η ΝΔ ξεσκονίζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε ευρώ, όχι σε ΝΑΤΟ, όχι σε Σέγκεν, Όχι σε Frontex... ΌΧΙ PADU!

"O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε χθες το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας.

Πριν λίγες ημέρες, το ίδιο έκανε ο κ. Τσίπρας παρουσιάζοντας τη «Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές».

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει τις προγραμματικές θέσεις που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες συνοψίζονται στα ακόλουθα:

Νέα επίθεση σε σωφρονιστικό υπάλληλο από αλγερινό ζώο

Επίθεση με ξυράφι δέχθηκαν το πρωί ένας αρχιφύλακας και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος από κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα ξύπνησαν μνήμες από το περιστατικό με τον Ίλι Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας.

Νέες υπηρεσίες στα ΚΕΠ

Νέες υπηρεσίες θα προσφέρουν από την προσεχή Τρίτη, 27 Μαΐου, τα ΚΕΠ στους πολίτες, στο πλαίσιο της μείωσης της γραφειοκρατίας, της απλούστευσης των διαδικασιών και της καλύτερης εξυπηρέτησης, που προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το τηλεφώνημα του Σαμαρά στον Καραμανλή

Άλλη μια απόδειξη των άριστων σχέσεων και του μεταξύ τους θάρρους που υπάρχει

Το βράδυ της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Λώρα Ιωάννου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8, ο κ. Σαμαράς ζήτησε...

ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικά άστρα που τρώνε πλανήτες σαν τη Γη ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Φαίνεται πώς στην πραγματικότητα δεν έχουν όλα τα μητρικά άστρα αυτό που θα λέγαμε «μητρικό φίλτρο», αφού σε ορισμένες περιπτώσεις κυριολεκτικά καταβροχθίζουν τους πλανήτες που περιφέρονται γύρω τους, προκαλώντας δέος στους ερευνητές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει το μάτι στην Χρυσή Αυγή, άλλαξε τη θέση του για τους μετανάστες;

Την εμπειρία του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προέταξε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, λίγες μέρες προτού οι πολίτες προσέλθουν στις κάλπες για τον β’ γύρο των εκλογών.

Συνελήφθη μαλ@κας που εκβίαζε βλαμμένα με γυμνές φωτογραφίες στο facebook

Έναν 29χρονο, ο οποίος υποδυόμενος ανήλικο μαθητή στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «facebook» εκβίαζε ανήλικα κορίτσια προκειμένου να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο για να μην αναρτήσει στο διαδίκτυο άλλες φωτογραφίες τους, που...

Αφιερωμένος στον Σουμάχερ – “Μίκαελ, μας λείπεις!”

Ο ετήσιος φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Μονακό ήταν αφιερωμένος στον Μίκαελ Σουμάχερ

Κανείς δεν ξέχασε τον Μίκαελ Σουμάχερ στον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μονακό εν όψει του Grand Prix!

Προβοκάτσιες του 80 στην Δυτική Ελλάδα. Ρόμπα ο Κατσιφάρας!!! Πήρε δημοσκοπήσεις και πανικοβλήθηκε!!

Το παλιό, φθαρμένο ξεπεσμένο σκηνικό δεκαετίας 80 πάει να στήσει ο Απ. Κατσιφάρας στην Δ. Ελλάδα, αλλά δεν του βγαίνει. Πάρτε μάτι προβοκάτσια που έστησαν:

Βγάζει "δήθεν" ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή πως στηρίζει Κατσανιώτη. Και ως εκ θαύματος σε 2 λεπτά ανακοινώνει ο Κατσιφάρας πως τον Κατσανιώτη τον στηρίζουν οι Χρυσαυγίτες. Και καλεί τους πολίτες να επιλέξουν με βάση αυτό. 

Λογικό, γιατί έχει να επιδείξει μόνο αδράνεια και απραξία.  Αυτός που έφτασε την περιφέρεια στον...πάτο της Ελλάδος. 

Ρε φίλε, ΔΕΝ ενδιαφέρουν κανέναν αυτά.

ΒΙΝΤΕΟ-Φωτιά και λαύρα εναντίον του Τσίπρα η πρών «μαμά» της Ζωής-Πιο πορομένη από μας: «Ήρθε το παιδάκι να μας πει έξω από το ΝΑΤΟ»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα εξαπέλυσε η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Φωτεινή Τομαή, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Γατάκια προμηθευτείτε χάπια: Έρχεται για πρώτη φορά οριακή αύξηση του ΑΕΠ το 2ο τρίμηνο το 2014

Ανοδική τάση για πρώτη φορά μετά το 2008

Δυναμικά στο προσκήνιο έρχεται πλέον το μεγάλο στοίχημα της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, μετά από μια εξαετία βαθιάς ύφεσης που εξανέμισε το 25% του ελληνικού ΑΕΠ και εκτίναξε σε πρωτόγνωρα επίπεδα την ανεργία.

Πρόεδρος της γερμανικής βουλής: Χρωστάμε στους Ελληνες, αλλά μας χρωστούν κι αυτοί

Κρύο-ζέστη ήταν τα λόγια του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε η Ελλάδα κατά την περίοδο της κρίσης.
Σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle λέει χαρακτηριστικά: «Η Ευρώπη χρωστά πολλά στην Ελλάδα. δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς τη μεγάλη συμβολή της Ελλάδας στην ιστορία και τον πολιτισμό της γηραιάς ηπείρου.

Επιτέλους ο Βρούτσης τελειώνει τα γαμησιάτικα που πληρώναμε για τις επικουρικές των βολεμένων-Άρχισε το «ξήλωμα» των Φόρων Υπέρ Τρίτων

Μόνο στην Ελλάδα το 8% των λιμενικών τελών που πληρώνει το πλοίο, οι επιβάτες δηλ μέσω του εισιτηρίου, πηγαίνουν στο Ταμείο των γιατρών και των φαρμακοποιών (ΤΣΑΥ) ή οι ΑΕ πληρώνουν, για δημοσιεύσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο, καπέλο 5% που πάει στο επικουρικό Ταμείο των υπαλλήλων του κ.λπ Και εντάξει να υποστηρίζουν οι βολεμένοι τα γαμησιάτικα, αλλά να τα υποστηρίζουν και οι ηλίθιοι πολίτες του ιδιωτικού τομέα που τα πληρώνουν με ξεπερνάει...

Μειώσεις επικουρικών συντάξεων κατά περίπου 4% φέτος και τουλάχιστον 4% την επόμενη χρονιά, φέρνει η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εν λόγω συντάξεων, ως αποτέλεσμα (και) της κατάργησης δεκάδων Φόρων Υπέρ Τρίτων (ΦΥΤ). Το... ξήλωμα άρχισε με τη διάταξη που ψηφίστηκε στο τελευταίο πολυνομοσχέδιο, αλλά όπως προβλέπεται στα προαπαιτούμενα της επόμενης υποδόσης του 1 δισ ευρώ, θα πρέπει να γίνει επικαιροποίηση του καταλόγου των ΦΥΤ, με στόχο να έχουν καταργηθεί όλοι την 1η Ιανουαρίου του 2015.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Γιάννη Βρούτση, οι Φόροι Υπέρ Τρίτων που καταργούνται, με βάση το πολυνομοσχέδιο, είναι οι εξής:

Αισθητά μειωμένο το αρνητικό ισοζύγιο εγγραφών- διαγραφών επιχειρήσεων στο ΕΕΑ το α' τρίμηνο του 2014

Παραμένει αρνητικό το ισοζύγιο εγγραφών- διαγραφών επιχειρήσεων στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΕΑ) το πρώτο τρίμηνο του 2014 (-14,40%) αλλά με βελτίωση έναντι της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους.

Καραμανλής: Όλοι ΝΔ και Σαμαρά ρε!

[Τώρα τι έχουν να πούνε οι στόκοι που το παίζουν και επ'αμοιβή επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ ή κάτι ψεκασμένοι του Καμμένου που συνεχώς διαρρέουν ότι ο Καραμανλής βλέπει με συμπάθεια Τσίπρα ή Καμμένο; Περαστικά σας ρε!]

Όσο ισχυρότερη η ΝΔ, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα, είπε ο πρώην πρωθυπουργός - Δήλωση ανήμερα της ονομαστικής του εορτής 

«Να στηρίξουμε την παράταξή μας. Όσο ισχυρότερη η ΝΔ, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα».

Ριζοσπάστης: Οι φαρμακοβιομήχανοι, πάντως, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖA

Αντιγράφω από τον ΡΙΖΟ:

Πώς σας φαίνεται όταν το ειδησιογραφικό σάιτ newsbomb (ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου, του γνωστού φαρμακοβιομήχανου της ΒΙΑΝΕΞ) δηλώνει ότι: «Ο κόσμος της Υγείας ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές»;

Αυτό είναι το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο στο internet

Αυτό είναι το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο στο internet
Από την 7η Μαρτίου του 2013 ένα μυστηριώδες κανάλι στο youtube έχει "πλημμυρίσει" το internet με 11.000 βίντεο που μοιάζουν περισσότερο σαν την προσπάθεια κάποιου να επικοινωνήσει με “κάποιον ή κάτι”.