07 Μαΐου 2014

Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου "κυκλοφορεί" γυμνή στο Διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Καλά καλά δεν πρόλαβε να κοπάσει ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από τις γυμνές φωτό της αθλήτριας στίβου στα 5.000 μέτρα, Θεοδώρας Χατζή, που δημοσιεύθηκαν από ένα λάθος στο Διαδίκτυο και διέρρευσαν και νέες!

ΦΩΤΟ: Αλέξη πες στη δικιά σου να δείξει λίγο κ@λαράκι ακόμα... μπας και βγάλουμε κανα Ευρωβουλευτή το λέω

Παρά την τσοντοκαμπάνια της Ιταλίδας αντιπροσώπου του Τσίπρα η λεγόμενη "λίστα Τσίπρα", στην Ιταλία κινείται μεταξύ φθορά και αφθαρσίας...Αν η δημοσιογράφος Πάολα Μπακίντου αποφασίσει να δείξει κάτι παραπάνω μπορεί να βγάλει και 1-2 Ευρωβουλευτές...

Προς το παρόν πάντως έρχεται στα γκάλοπ...

BINTEO-ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0

Δείτε το βίντεο:

Σε δίκη για την κυπριακή σημαία – Τουρκοκύπριοι κατηγορούνται επειδή ύψωσαν το σύμβολο της Κ.Δ.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, στις 21 Ιουνίου 2013, ένα ζευγάρι Τουρκοκυπρίων, ο Koray Basdogrultmaci και η Cinel Senem Husseyin συνελήφθησαν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ο λόγος ήταν πως ύψωσαν τρεις σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας έξω από το κατάστημά τους.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Ινδονησία-Καταδικάστηκε σε μαστίγωση θύμα ομαδικού βιασμού!

Η θρησκευτική αστυνομία της Ινδονησίας σκοπεύει να διατάξει τη δημόσια μαστίγωση μιας 25χρονης χήρας και ενός παντρεμένου άνδρα επειδή είχαν εξωσυζυγική σχέση, αφού αυτόκλητοι τιμωροί βίασαν ομαδικά τη γυναίκα στην επαρχία Ατσέχ, όπου εφαρμόζεται η σαρία (ο ισλαμικός νόμος).

Τα ...tablet του Βυζαντίου! Απίστευτη ανακάλυψη στην Κωνσταντινούπολη!

“Βυζαντινό notebook” ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως γράφει η Χουριέτ σε ανασκαφές που έχουν ξεκινήσει εδώ και 10 χρόνια στο ...

Αγιοποιείται ο Γέροντας Παΐσιος

Οι γέροντες Παΐσιος, Ιάκωβος Τσαλίκης, Αμφιλόχιος, Εφραίμ Κατουνακιώτης και Σοφρώνιος του Έσσεξ , θα συμπεριληφθούν στα δίπτυχα της Εκκλησίας, εξηγεί στο «Αγιορείτικο Βήμα», Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου.

ΣΥΡΙΖΑίοι ΔΙΑΔΩΣΤΕ!! Βίντεο από λαθρο προς λάθρο: Μην έρθετε Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία... θα πεινάσετε

Καλούν εν δυνάμει μετανάστες να μην επιλέξουν την Ιταλία, αλλά και Ισπανία και Ελλάδα, διότι είναι οι πιο φτωχές χώρες της Ευρώπης και δεν προσφέρουν ευκαιρίες

Σε άλλη περίπτωση τα στελέχη της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά όχι μόνο δε θα συνομιλούσαν με μετανάστες, αλλά ούτε που θα τους πλησίαζαν. Ενόψει ευρωεκλογών, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, η ανάγκη για προώθηση γίνεται πιο εντατική και χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.

Κουμουτσάκος: Η αφισορύπανση έχει ονοματεπώνυμο: Ρένα Δούρου-Εξαφανισμένος ο Σγουρός δεν απαντά στις καταγγελίες για μάσα απ' το ΕΣΠΑ

«Θα περιμέναμε, από την εμφανιζόμενη ως σύγχρονη πολιτικό με οικολογικές ευαισθησίες, να απορρίπτει τέτοιες πρακτικές», δηλώνει ο κ. ΚουμουτσάκοςΓια εκτεταμένη αφισορύπανση, εκτός προβλεπόμενων χώρων, κατηγορεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος την Ρένα Δούρου, επίσης υποψήφια για την περιφέρεια Αθηνών.

«Νιέτ» για τον ΟΛΠ, «Ντα» για τον ΟΛΘ από τους Ρώσους

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μεγαλύτερο στρατηγικό ενδιαφέρον για εμάς αποκάλυψε ο πρόεδρος της εταιρείας «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι»

Στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως μετατοπίζεται το ενδιαφέρον της κρατικής εταιρείας «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι», που σχεδίαζε να συμμετάσχει στην ιδιωτικοποίηση του λιμένος Πειραιώς.

Ισπανία: Σάλος από τη διαφήμιση «πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα»

Η γιορτή της μητέρας έφτασε. Μπουκέτα με πολύχρωμα λουλούδια, κάρτες με ευχές, κουτάκια με εκλεπτυσμένα αρώματα, μεταξωτά φουλάρια απαλά στο άγγιγμα ή μία χειροποίητη καρφίτσα για να στολίζει το πέτο μίας ζακέτας, είναι μερικά από τα δώρα που συνήθως τα παιδιά δωρίζουν στην αγαπημένη τους μαμά.
Μέσα στο κλίμα της αγάπης, της ευγνωμοσύνης, του σεβασμού στο πρόσωπο της μητέρας, έρχεται και ένα διαφημιστικό σποτ της ισπανικής εταιρίας ρουχισμού Desigual για να σπάσει τη μονοτονία και να περάσει ένα διαφορετικό μήνυμα, που θα κάνει τους θεατές να μην ξεχάσουν τη γιορτή της mamá…

Χαρούμενη μουσική, μία καλλίγραμμη νεαρή με εφαρμοστό πολύχρωμο φόρεμα χορεύει μπροστά στον καθρέπτη της. Το μητρικό της ένστικτο φαίνεται να έχει ξυπνήσει, καθώς αμέσως μετά τοποθετεί ένα μαξιλάρι κάτω από το φόρεμά της και το χαϊδεύει σαν να επρόκειτο για κοιλιά εγκύου.

Ξαφνικά, όμως, το πρόσωπό της παίρνει μία άλλη έκφραση, το βλέμμα της παραπέμπει στον τίτλο ταινίας «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» και εμφανίζεται με μία βελόνα ανά χείρας.

Αυτό που σχεδιάζει να κάνει η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης με τη βελόνα, ο θεατής θα το μάθει τα επόμενα δευτερόλεπτα, όταν στο πλάνο φαίνεται να κρατάει και μια σειρά προφυλακτικών, τα οποία τρυπάει με μανία και μάτια που προδίδουν τον τελικό σκοπό της: θα γίνω μητέρα είτε θέλεις, είτε όχι.

Πρωτοποριακή ιδέα; Έξυπνο χιούμορ; Αστεία προσέγγιση; Ή μήπως η καρικατούρα της γυναίκας που επιθυμεί να γίνει μητέρα και σκαρφίζεται τρόπους για να το καταφέρει;

Από τη δημοσιοποίηση της καμπάνιας της Desigual δεκάδες είναι τα αρνητικά σχόλια των χρηστών των τόπων κοινωνικής δικτύωσης που μάλλον δεν είδαν θετικά την προσπάθεια για… χιούμορ των Ισπανών.

Όλα αυτά, ενώ στην Ισπανία εξετάζεται ο περιορισμός στις αμβλώσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που η μητέρα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή της ή έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ως «εξαιρετικά προσβλητικό» χαρακτηρίστηκε από πολλούς η καμπάνια με hashtag #tudecides (εσύ αποφασίζεις), με αποτέλεσμα η Desigual να ζητήσει συγγνώμη και να δηλώσει πως πρόθεσή της ήταν να δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό σποτ, ενώ σε λίγες ώρες κυκλοφόρησε μία νεότερη εκδοχή της διαφήμισης χωρίς τη σκηνή με τα προφυλακτικά.

Η γερμανική φρουρά κατοχής της Μήλου παραδίνεται σε μονάδες του Ιερού Λόχου

Ο Ιερός Λόχος, έδρασε επανειλημμένα σε συνεργασία με Βρετανούς κομάντος για να κάμψει το ηθικό και την αντίσταση της ισχυρής γερμανικής φρουράς του νησιού.

Μετά το φόνο του Γερμανού διοικητή της φρουράς πλωτάρχη Κόβεν κατά τη διάρκεια ενέδρας από περίπολο Ιερολοχιτών στις 5 Δεκεμβρίου του 1944, τη διοίκηση ανέλαβε ο ταγματάρχης Κνάουερ (Knauer). Στις αρχές του 1945 η δύναμη της γερμανικής φρουράς ανερχόταν σε 7 αξιωματικούς και 571 οπλίτες.
Η διάταξή της περιλάμβανε:

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekalert.com

Πρόγραμμα Μπουτάρη …μετά τις εκλογές! Πριν τις εκλογές μόνο "περίγραμμα προγράμματος"... ότι να'ναι δηλαδή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη, δήλωσε τα εξής:

Ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης παραδέχθηκε ότι σήμερα, δώδεκα ημέρες πριν τις εκλογές, δεν έχει ως υποψήφιος δήμαρχος πρόγραμμα για την πόλη. Παρουσίασε μόνο ένα «περίγραμμα προγράμματος», όπως το ονόμασε.

ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Το κίνημα μπικίνι αναβαθμίστηκε σε κίνημα... «δείχνουμε ρώγες και βυζάκι υπέρ Τσίπρα»!

Απίστευτη γελοιοποίηση Τσίπρα στην Ιταλία

Οπως ήταν φυσικό, η κίνηση της επικοινωνιολόγου, εκπροσώπου της ιταλικής λίστας «L' Altra Europa con Tsipras», Λάουρας Μπακιντού, να ποστάρει πριν μερικές ημέρες μια φωτογραφία της με μαγιό στο Facebook ζητώντας τη στήριξη των ψηφοφόρων, προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στη γειτονική Ιταλία.

Ο Μητσοτάκης κόβει 150 υπογραφές για να περιορίσει τη γραφειοκρατία

Στην περαιτέρω απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών και τον περιορισμό της γραφειοκρατίας προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με Προεδρικό Διάταγμα, που εξέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον περιορισμό συναρμοδιοτήτων και την κατάργηση συνολικά 150 υπογραφών.

BINTEO: Η στιγμή που ο Κουτρουμπής προκαλεί πίσω από την πλάτη του διαιτητή

Το επίμαχο στιγμιότυπο που ο παίκτης του Παναθηναϊκού δείχνει τέσσερα δάχτυλα στον Ινσαουράλδε

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ "χτένισαν" το βίντεο της αναμέτρησης με τον Παναθηναίκό και βρήκαν το στιγμιότυπο που ο Κουτρουμπής δείχνει στον Ινσαουράλδε τέσσερα δάχτυλα. Αυτό δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης, ότι δηλαδή...

Αναδίπλωση Πούτιν για Ουκρανία: αποσύρει τον στρατό, στηρίζει τις εκλογές, ζητά αναβολή του δημοψηφίσματος-NATO και ΗΠΑ διαψεύδουν: Δεν έχουμε δει απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων

Σε αναδίπλωση στις θέσεις του γύρω από την κρίση στην Ουκρανία προχώρησε την Τετάρτη ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε από τους φιλορώσους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία να αναβάλουν το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι η Μόσχα έχει αποσύρει τα στρατεύματά της από τα ουκρανικά σύνορα.

Τις προτάσεις της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση παρουσιάζει ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μουσικής

"Τολμάμε, και θέτουμε την ατζέντα για την αναθεωρηση του Συντάγματος"

Αναγκαία για την μετάβαση στην ισχυρή Νέα Ελλάδα, πρότυπο ανάπτυξης, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η μεταρρύθμιση δεν μπορεί συνεχώς να αναβάλλεται, είπε και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εμείς τολμάμε και θέτουμε την ατζέντα για την μεταρρύθμιση».

Δήλωσε ανοικτός στο διάλογο με όλους τους φορείς και κατέθεσε τις προτάσεις της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Η ενίσχυση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας και η άμεση εκλογή του από τους πολίτες ήταν η πρώτη πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, χειροκροτούμενος.

Τις προτάσεις της ΝΔ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση παρουσιάζει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, από κοινού με τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο φάκελο του κ. Σαμαρά περιλαμβάνεται η μείωση του αριθμού των βουλευτών, αλλαγή εκλογής και ενίσχυσης του ρυθμιστικού ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας και θέσπιση χρονικών ορίων ως προς τη θητεία του πρωθυπουργού.

Κυριαρχούν επίσης οι προτάσεις, τις οποίες είχε επεξεργαστεί η επιτροπή της ΝΔ υπό τον κ. Αβραμόπουλο πριν δυο χρόνια:

  • θέσπιση ασυμβίβαστου του αξιώματος του υπουργού με την ιδιότητα του βουλευτή,
  • επανεξέταση του αριθμού των βουλευτών και των βουλευτών Επικρατείας,
  • ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων,
  • κατάργηση της αποσβεστικής προθεσμίας (χρόνος παραγραφής) ως προς την ποινική ευθύνη των υπουργών,
  • αλλαγή της διάταξης για την ασυλία των βουλευτών,
  • πρόβλεψη για το «πόθεν έσχες» των πολιτικών προσώπων και ανάθεση του ελέγχου σε ειδικό σώμα, αποτελούμενο αποκλειστικά από ανώτατους λειτουργούς των τριών Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας,
  • κατάργηση των βουλευτικών προνομίων που δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντα του βουλευτή,
  • καθιέρωση σταθερού εκλογικού συστήματος με την πρόβλεψη ότι η αλλαγή του απαιτεί πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής,
  • ισχυροποίηση των εγγυήσεων για εξάντληση της διάρκειας της κοινοβουλευτικής περιόδου,
  • ενίσχυση του ρόλου των βουλευτών τόσο σε νομοθετικό όσο και σε ελεγκτικό επίπεδο,
  • θεσμοθέτηση συγκεκριμένου κυβερνητικού σχήματος και αντίστοιχου οργανογράμματος με απόφαση των 3/5 της Βουλής,
  • κατάργηση του θεσμού των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων και της αντίστοιχης αναβάθμισης του ρόλου των Γενικών Διευθυντών,
  • ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου,
  • ίδρυση ειδικού τμήματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη γρήγορη εκδίκαση υποθέσεων μεγάλων δημόσιων συμβάσεων και ιδιωτικών επενδύσεων,
  • αναθεώρηση των περί δημοψηφισμάτων διατάξεων, για την πρόβλεψη διενέργειας δημοψηφίσματος και με λαϊκή πρωτοβουλία,
  • πρόβλεψη για την υποχρέωση κατάθεσης ετήσιου αναλυτικού απολογισμού από όλους τους φορείς που χρηματοδοτούνται από το κρατικό προϋπολογισμό,
  • θεσμοθέτηση δύο μόνιμων υπηρεσιακών υφυπουργών, Εξωτερικών και επί του Προϋπολογισμού, με 5ετή θητεία και εκλογή τους από τα 3/5 της Βουλής.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=593238

Βίντεο: H «κομπίνα του αιώνα» σε εκτέλεση φάουλ

Τέσσερις παίκτες πέρασαν πάνω από την μπάλα ο πέμπτος την πάτησε πίσω και ένας έκτος ήρθε από πίσω και με δεξί σουτ την κάρφωσε στα δίχτυα

Κάτι ανάλογο με το «δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι», έτσι και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σημασία δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα, αλλά και ο... τρόπος με τον οποίον γίνεται κάτι μέσα στο γήπεδο.

ΟΑΕΔ: Νέα επιδοτούμενα προγράμματα για χιλιάδες ανέργους

Τέσσερα νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και κατάρτισης, πρόκειται να τεθούν σύντομα σε εφαρμογή από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Τα προγράμματα ανακοινώθηκαν από τον διοικητή του Οργανισμού Θεόδωρο Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 4ου Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ, το ερχόμενο Σάββατο.

Αυτοί οι βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας των Μπούκουρα και Αλεξόπουλου [ονόματα]

Εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ψήφισαν «όχι» στην άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα, Αλεξόπουλου και Μίχου υπήρξαν και βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ που καταψήφισαν.

Η Ζωή Δημοσχάκη περιμένει τον πελαργό και την... κάλπη για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή πατέρα της Α. Δημοσχάκη

Θα μπει στο μαιευτήριο και μετά πίσω από το παραβάν για να ψηφίσει τον πατέρα της

Την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής της περνάει η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού και πρωταθλήτρια του υγρού στίβου, Ζωή Δημοσχάκη. Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια, που σάρωνε τις διακρίσεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, ενώ, εκτός από τα νέα που θα φέρει ο πελαργός, στην οικογένειά της υπάρχει αγωνία και για το αποτέλεσμα της κάλπης, καθώς ο πατέρας της, Αναστάσιος Δημοσχάκης, πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ.

Μπουρδ@λο Καμίνη: Παρκάρουν χωρίς κάρτες και στέλνουν στο Δήμο με φαξ την κλήση... για σβήσιμο... κι ο Καμίνης τις σβήνει!

«Μπάτε σκύλοι» έχει γίνει το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα, όπου ελλείψει καρτών, πολλοί παρκάρουν χωρίς να πληρώσουν και χωρίς ο δήμος να τους επιβάλλει πρόστιμο.

Το φαινόμενο είναι πολύ έντονο στην πολυσύχναστη οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, αλλά και σε άλλες περιοχές και η διεύθυνση της δημοτικής αστυνομίας αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, δέχεται...

Η Τουρκία παραγγέλνει τα πρώτα μαχητικά F-35

Η Τουρκία αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγγελία των πρώτων δύο μαχητικών αεροσκαφών F-35 της εταιρείας Lockheed Martin, τονίζοντας σε ανακοίνωση του υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας ότι παραμένει «ισχυρή όσο ποτέ» η δέσμευση για την αγορά-«μαμούθ» 100 μαχητικών έναντι 16 δισ. δολαρίων.

Κραυγή Πομάκου, υποψήφιου του Τέρενς, από τη Θράκη - Κανείς δεν ακούει όμως...

Για όσους θεωρούν ότι η μειονότητα της Θράκης είναι ένα “συμπαγές τουρκικό πράγμα” δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση απ΄ αυτή ενός Πομάκου. Λέγεται Ιρφάν Μεχμέτ Αλή και είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΛΑΙΩ με το σποτάκι του Λουράντου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ... φυσικά και απαγόρευσαν την προβολή του όπως κάνουν από το 2004

Λουράντος κυρίες και κύριοι! Η προσωποποίηση του αιτίου της χρεοκοπίας! Επί χρόνια τα ζώα οι ΝΔίτες τον είχαν διορίσει σε κρατική θέση, Πρόεδρο του ΙΦΕΤ (Ινστιτούτο Φαρμακευτικής  Έρευνας και Τεχνολογίας, αλλά στην πράξη απλώς κρατική φαρμακαποθήκη), για να μην γκρινιάζει! Τώρα που δεν τον ξαναδιόρισαν παρότι έγλυφε και ήταν υπερ των μέτρων της τρόικας (σχεδόν μαλλιοτραβήχτηκε με τον Πατούλη υποστηρίζοντας τη συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας) ο άγρια χτυπημένος από το μνημόνιο το γύρισε σε ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει το πάρτι, αλλά οι πολίτες τον έχουν καταλάβει πλέον παρόλο που ο ίδιος τους θεωρεί πρόβατα.

Και φυσικά να τονίσουμε ότι η στερεότυπη φράση «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν επιτρέπεται η μετάδοση μηνυμάτων φορέων εκτός των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να χαρακτηρισθεί, άμεσα ή έμμεσα, ως πολιτικό» που υπάρχει στην τελευταία...

Δεν μιλούν ελληνικά αλλά είναι πιο Έλληνες από εμάς! Βίντεο από Περού γεμάτο συγκίνηση

Ένα τυχαίο  περιστατικό του  1880   στο Περού , στο οποίο βρέθηκαν από τις συμπτώσεις της ζωής  7 Έλληνες , εγκαταστάθηκαν οριστικά και έζησαν και δημιούργησαν τις οικογένειές τους ,  έγινε παράδοση και διατηρείται δυναμικά  με την παρουσία όλων των ηλικιών η άσβεστη φλόγα της καταγωγής τους  μέχρι και σήμερα,που ακόμη  και χωρίς την Ελληνική γλώσσα, τιμούν τις Εθνικές Επετείους.

Στα 4,740 δισ. οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου... από τα 9,5 που ήταν όταν ανέλαβε ο Σαμαράς

Για να τα λέμε όλα επειδή η παρακάτω είδηση βρωμάει προπαγάνδα Χατζηνικολάου μιας και μας λέει μόνο ότι αυξήθηκαν κατά 100 εκ από τον Φεβρουάριο...

Στα 4,740 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες, το Μάρτιο, έναντι...

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η έκταση 320 στρεμμάτων στη Χαλκιδική, που αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης με 14 εκατ. ευρώ

Η έκταση βρίσκεται στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και ο επενδυτής Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να αρχίσει άμεσα τις εργασίες.

Τη συμφωνία υπέγραψαν οι εκπρόσωποι του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και του ομογενούς επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη.

Πόσους πάγους έχει ο πλανήτης; Σχεδόν 200.000 παγετώνες κατέγραψαν οι ερευνητές

Τους παγετώνες τις Γης κατέγραψε για πρώτη φορά διεθνής ομάδα επιστημόνων υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Μπόλντερ στο Κολοράντο και του Τρέντ στο Οντάριο του Καναδά.

Στις αρχές καλοκαιριού οι διαγωνισμοί για τα κοιτάσματα πετρελαίου σε Ιόνιο και νότια Κρήτη

Οι διαγωνισμοί για την έρευνα και εκμετάλλευση πετρελαίου σε θαλάσσια οικόπεδα στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, θα προκηρυχθούν στις αρχές του καλοκαιριού.Από τις σεισμικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στις περιοχές αυτές τα πρώτα μηνύματα είναι εξαιρετικά θετικά, όπως...

Αυτές είναι οι παραλίες με τη Γαλάζια Σημαία για το 2014 [λίστα]

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με «Γαλάζια Σημαία» για το 2014. Με 408 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι, όπως τα τελευταία χρόνια, τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 51 χώρες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.372 ακτές και 650 μαρίνες σε όλο τον κόσμο.

Ούτε ο Θεός δεν τους θέλει: Και νερό με δελτίο στη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ

Τετράμηνο καταμερισμό νερού λόγω παρατεταμένης ξηρασίας ξεκινούν οι αρχές στο Καράκας!
Ο υπουργός Περιβάλλοντος Miguel Leonardo Rodríguez δήλωσε χθες πως μία από τις τρεις δεξαμενές που τροφοδοτεί με νερό την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας έκλεισε λόγω έλλειψης νερού!

ΒΙΝΤΕΟ-Το κλάμα του Μπούκουρα στην Βουλή

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ... ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Στάθης Μπούκουρας μιλώντας από το βήμα της βουλής κατά την συζήτηση για την άρση της ασυλίας των προφυλακισμένων βουλευτών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής απευθυνόμενος στην ολομέλεια αλλά και στην οικογένειά του αποκάλυψε ότι στέκεται όρθιος με ψυχοφάρμακα και τόνισε πως δεν είναι ναζιστής αλλά ΠΑΣΟΚος.

Υπέρ της άρσης ασυλίας των χρυσαυγιτών βουλευτών ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής

Η Βουλή αποφάσισε με ονομαστική ψηφοφορία υπέρ των αιτήσεων άρσης της ασυλίας και προκειμένου να αποφεύγεται η οποιαδήποτε σύγχυση στην καταμέτρηση των ψήφων και στην εξαγωγή του αποτελέσματος, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αμφισβητήσεις των αποτελεσμάτων.

Ζαρούλια και Μπαρμπαρούσης κουνούσαν 50ευρα και 20ευρα στον Αλεξόπουλο και του φώναζαν: «Λαδώθηκες» [εικόνες]

Κρατώντας χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ και φωνάζοντας «λαδώθηκες, λαδώθηκες» απάντησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελενη Ζαρούλια και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στα όσα είπε ο πρώην βουλευτής της ΧΑ Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Ελενα Κόστα: Η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει προπονητής σε ανδρική επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου [εικόνες]

Η πρώτη γυναίκα προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που αναλαμβάνει μια ανδρική επαγγελματική ομάδα έγινε η Έλενα Κόστα η οποία συμφώνησε με την γαλλική Κλερμόν.

«Εχω συγχωρέσει τον απαγωγέα μου, μακάρι να μην είχε αυτοκτονήσει» -Συγκλονίζει το θύμα απαγωγής του Κάστρο [εικόνες]

Η υπόθεση απαγωγής στο Κλίβελαντ είχε συγκλονίσει, πριν από περίπου ένα χρόνο, τη διεθνή κοινή γνώμη. Τρεις γυναίκες είχαν απαχθεί από τον Αριελ Κάστρο, ο οποίος μετά τη σύλληψή του έβαλε τέλος στη ζωή του. Η Μισέλ Νάιτ, το πρώτο θύμα του Κάστρο μίλησε στην Guardian για την φρικιαστική της εμπειρία.

Βουλευτές των ΑΝΕΛ έδωσαν συγχαρητήρια στον προφυλακισμένο Μπούκουρα: Μπράβο, ψηλά το κεφάλι!

Αίσθηση προκάλεσε στην αίθουσα του κοινοβουλίου, όπου βρέθηκαν οι δύο προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενής και Μπούκουρας ότι μόλις ο τελευταίος ολοκλήρωσε κλαίγοντας την ομιλία του, τον χειροκρότησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και ολόκληρη η ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου… μοίρασε μηνύσεις επειδή της είπαν την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηνύσεις και αγωγές στον Μιχάλη Κασσή και τον Γιάννη Δριβελέγκα για το διάλογο που είχαν νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις λαϊκές, υπέβαλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΦΩΤΟ: Χάος, φόρτιση και ένταση στη Βουλή : Ο Μπούκουρας έκλαψε μιλώντας στο βήμα

Με δάκρυα μίλησε από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας αναφέροντας ότι παίρνει ψυχοφάρμακα ενώ μεγάλωσε σαν ΠΑΣΟΚ, πιστεύοντας στο "Η Ελλάδα στους Έλληνες" του Αντρέα Παπανδρέου και μικρός σκαρφάλωνε στις κολώνες για να κρεμάει σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι όταν ο Μπούκουρας μιλούσε κλαίγοντας κάποιοι βουλευτές της ΧΑ αλλά και της αριστεράς γελούσαν, ενώ στο τέλος κάποιοι τον χειροκρότησαν

Τι είπε ο Μπούκουρας

Εντολή Μηταράκη για απόλυση του πρασινοφρουρού Αλκιβιάδη Καλαμπόκη που έβαζε προσωπικά του έξοδα στα έξοδα του Enterprice Greece

Βρήκανε προσωπικές δαπάνες του να έχουν ενταχθεί σε λογαρισμούς του ΟΠΕ - Τι οδήγησε επακριβώς στην ακύρωση διαγωνισμού προβολής και προώθησης ειδών ιχθυοκαλλιέργειας, απόφαση που είχε παρθεί μετά από παρατυπίες που διαπίστωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης

ΣΥΡΙΖΑίοι την έπεσαν στον Κούλογλου επειδή σε μιά έκλαμψή του ζήτησε την παραίτηση του ΣΥΡΙΖΑίου Κορτζίδη

Δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η στάση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος Στέλιου Κούλογλου, όσον αφορά τον δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη. Ο δημοσιογράφος σε άρθρο του ζήτησε...

Καραβάν Σαράι, το μυθικό κτίριο της Θεσσαλονίκης που θέλουν να αγοράσουν Τούρκοι επενδυτές [εικόνες]

Τουριστικά ακίνητα της Βόρειας Ελλάδας, κυρίως ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων, αλλά και το γνωστό Καραβάν Σαράι, αναζητούν επενδυτές από την Τουρκία με σκοπό την πώληση, μίσθωση, συνεκμετάλλευση ή άλλες συνεργασίες.

Τετ-α-τετ Κασιδιάρη και Αλεξόπουλου

Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκαν, πριν από λίγο, ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης και ο ανεξάρτητος πλέον Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όταν ο δεύτερος στεκόταν έξω από την είσοδο της Βουλής, που βρίσκεται από την πλευρά του Άγνωστου Στρατιώτη.

Προεκλογικό σποτ ΝΔ: Η αισθαντική φωνή του Νίκου Ψαρρά, ο Ομπάμα, ο Κουβέλης και η μουσική blockbuster [βίντεο]

Με μια σαφή κινηματογραφική ματιά, κώδικες που παραπέμπουν σε blockbuster ταινία και δονήσεις εικόνων και λέξεων που στοχεύουν -με δραματικό τρόπο- να σκιαγραφήσουν μια πορεία από το χάος στο φως, το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του 2014, βγήκε στον αέρα. Με τίτλο «Σταθερά βήματα μπροστά» και χωρίς ΝΑ αναφέρεται ούτε μια φορά η Νέα Δημοκρατία, παρά μόνο ο Αντώνης Σαμαράς, δείχνει όσα πέτυχε η κυβέρνηση και κλείνει με την προειδοποίηση «δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».

Βίντεο -Η στιγμή που ο 16χρονος που ταξίδεψε στους τροχούς αεροπλάνου, πηδά στο έδαφος και τα... χάνει που είναι ζωντανός [βίντεο]

Το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο... δαιμόνιος λαθρεπιβάτης, ο 16χρονος που ταξίδεψε επί πεντέμιση ώρες στους τροχούς ένος boeing, πηδά στο έδαφος και περιφέρεται σαν χαμένος στο αεροδρόμιο, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Μεταφορών της Χαβάης.

Kαθημερινή: Η τελευταία ανόητη κίνηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και το politeftisgov του ΠΑΣΟΚ

«Μήπως ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε», αναρωτιέται για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Πάσχος Μανδραβέλης, αναφερόμενος στη περίφημη δήλωση περί απόσυρσης από την κυβέρνηση αν η Ελιά δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις Ευρωκλογές. Ο άρθρογράφος, μάλιστα, σημειώνει πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε απλώς τσόντα συντηρητικών πολιτικών, αλλά συμπλήρωμα παλαιοκομματικών πρακτικών.»

Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ στην απαγόρευση εισόδου ΧΑυγιτών στη Βουλή... ήθελαν σόου και μπάχαλο

Άλλη μια απόδειξη για το ποιοι τρέφουν τη ΧΑ προκειμένου να έχουν λόγο ύπαρξης και να κόβονται ψήφοι από τη ΝΔ

Αντιδράσεις τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη Χρυσή Αυγή προκάλεσαν τα μέτρα ασφαλείας με την απαγόρευση εισόδου στη Βουλή σε πολίτες το διάστημα από τις 10:00 έως τις 13:00, όση ώρα δηλαδή θα διαρκέσει η συζήτηση για την άρση ασυλιών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και οι προφυλακισμένοι Γιώργος Γερμενής και Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ γέλιο τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Επική η παρουσία εργαζομένων της ΕΡΤ... οι οποίοι έχουν διοριστεί πλέον ΟΛΟΙ (όπως είδαμε εδώ) στην ΝΕΡΙΤ και κάνουν πλέον τις πάπιες ... και δεν το συζητάμε τι θα έσερναν αν στο σποτάκι της ΝΔ ακούγονταν ο Εθνικός Ύμνος

Το κεντρικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει το σύνθημα "Ψηφίζουμε και φεύγουν" ενώ το δεύτερο σποτ αναφέρεται εξ' ολοκλήρου στο λουκέτο της ΕΡΤ κι έχει τίτλο "Η φωνή μας σίγησε".

Δείτε τα σποτ

Στη Βουλή Γερμενής - Μπούκουρας-Φρένο από τη Βουλή στο σόου της Χρυσής Αυγής

Στο βήμα αυτή την ώρα ο Γερμενής που ξεκίνησε λέγοντας ότι τον έφεραν με χειροπέδες για να τον διαψεύσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Χ. Μαρκογιαννάκης

Στη Βουλή έφθασαν, πριν από λίγο, οι προφυλακισμένοι βουλευτές Γιώργος Γερμενής και Στάθης Μπούκουρας, υπό...

Τι λέει ο καραγκιόζης Αγάθωνας για το τραγούδι για τον δολοφόνο Καρέλι»

Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η επιλογή του Αγάθωνα Ιακωβίδη να ερμηνεύσει τραγούδι το οποίο αναφέρεται, όπως λέγεται, στον Αλβανό βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι.

Χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανό ζώο φυσικά (ΑΡΧΕΙΟ ΖΩΩΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ)

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Αλβανό ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά

Στον εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγείται σήμερα με την διαδικασία του αυτοφώρου ένας 29χρονος Αλβανός, ο οποίος χθες χτύπησε και βίασε μια 69χρονη γυναίκα σε χωριό της Εύβοιας.