17 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ! Ότι κι αν λέμε ο κυρ-Γιάννης είναι πολύ μπροστά: Δείτε ποιο είναι το προεκλογικό του σύνθημα

Ο άνθρωπος που μιλάει με ντουντούκα στο μικρόφωνο, βρίζει τους Θεσσαλονικείς συνεχώς αφού ξέρει ότι θα τον ψηφίσουν σαν πρόβατα...

Ο παραγωγός της σειράς των spot το 2010 με το “Γουστάρεις – Μπουτάρης” ξεκίνησε σήμερα με το καινούργιο concept του Μπουτάρη ίσως επηρρεασμένος από την συχνή χρήση της λέξης από τον ίδιο τον Μπουτάρη:

Γελάνε και τα κράσπεδα με την κωλοτούμπα Λαφαζάνη: Οι μονταζιέρες φταίνε... εγώ είμαι υπερ του ευρώ

Αυτά είπε μέσες άκρες ο κωλοτούμπας αφού λέει ότι συστημικά κέντρα παραποίησαν τις δηλώσεις του, ενώ αυτός σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις υπερ του ευρώ...

Να...διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχειρεί με γραπτή δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ,σχετικά με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του, τις ενστάσεις και τις συγκρούσεις του ίδιου με την πλειοψηφική παράταξη και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Όσα δεν γνωρίζετε για τη θεωρία του Βig Bang

Μία ομάδα από γραφίστες δημιούργησε ένα υπέροχο animation βίντεο, στο οποίο εξηγεί όσα δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τη θεωρία της δημιουργίας του κόσμου και πως φθάσαμε μέχρι σήμερα εδώ.

Στο Διαδίκτυο η ειδική εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα

Άνοιξε η ειδική εφαρμογή στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) για την υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα του «κοινωνικού μερίσματος» από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Η πλήρης αποδόμηση του Μπαρουφολόγου: Βαρουφάκης Reloaded

Αυτήν την περίοδο έρχεται συχνά πυκνά στην επικαιρότητα ο πρόμαχος της χρεοκοπίας μας Γιάννης Βαρουφάκης, ο διαπρεπής πολιτικός οικονομολόγος που θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές  και που μας έχει εκπλήξει με την ικανότητα του να κάνει προβλέψεις από καθέδρας οι οποίες διαψεύδονται απόλυτα και κατ'εξακολούθηση.

Η συνέχεια στον εξαιρετικό imperatorlex.blogspot.de

Μόνο στην Κοζάνη! Έβαλαν τον τροχονόμο μέσα σε πασχαλινό αβγό! ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα, άνδρες της Τροχαίας Κοζάνης με επικεφαλής τον Διοικητή τους Σπύρο Διόγκαρη, μοίρασαν στους πολίτες αβγά και ενημερωτικά φυλλάδια για ασφαλή οδήγηση, δίνοντας το μήνυμα των ημερών: Τσουγγρίζουμε στο σπίτι όχι στο δρόμο…".

Γελάει το ΝΑΤΟ με την κατηγορία Πούτιν ότι τον ηχογράφησε κρυφά ο Ράσμουσεν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι ηχογράφησε μυστικά και στη συνέχεια διέρρευσε στον Τύπο μία από τις ιδιωτικές συζητήσεις τους την εποχή που ο Άντερς Φογκ Ράσμουσεν ήταν ακόμη πρωθυπουργός της Δανίας.

Υποχώρηση Πούτιν-: Συμφωνία να μη στείλουμε στρατό στην Ουκρανία και να παραδώσουν οι ομάδες ατάκτων τα όπλα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ανακοίνωσε ότι οι τετραμερείς διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε συμφωνία για κοινό έγγραφο που θα αποσκοπεί στην αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία.

Με το Hells Bells των AC/DC τον ΒΙΝΤΕΟ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον χθεσινό αγώνα

Δείτε το VIDEO με την παρακάμερα του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός που ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" το έζησε πολύ έντονα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Χάλασαν κι οι τραπεζίτες: Η ΑLPHA επιστρέφει 1 δις στο δημόσιο... ακολουθεί η ΠΕΙΡΑΙΩΣ

H τράπεζα αποπλήρωσε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου 940 εκατ. ευρώ που είχε πάρει με τη μορφή κεφαλαιακής ενίσχυσης το 2009

Άλλη μια ανάσα για το χρέος πήρε το ελληνικό δημόσιο καθώς η Alpha Bank ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη ότι αποπλήρωσε ομόλογα του δημοσίου αξίας 940 εκατ. ευρώ που είχε χρησιμοποιήσει ως....

Πράξη η δέσμευσή Σαμαρά για 11 εκ. έκτακτη επιχορήγηση στον Αθλητισμό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει γνωστό ότι θα δοθεί έκτακτη επιχορήγηση στον ελληνικό αθλητισμό για το 2014 ύψους 11 εκ ευρώ

Πράξη την δέσμευση του για επιπλέον ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού έκανε ο Αντώνης Σαμαράς. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει γνωστό ότι θα δοθεί έκτακτη επιχορήγηση στον ελληνικό αθλητισμό για το 2014 ύψους 11 εκ ευρώ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Ελεύθερος με εγγύηση 4.000 ευρώ (!) ο 33χρονος που σκότωσε τον παππού μπροστά στα μάτια του εγγονού του

Ο 33χρονος επιχειρηματίας που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου, έναν 73χρονο μπροστά στα μάτια του 7χρονου εγγονού του και 8 μαρτύρων, στο κέντρο της Καλαμάτας,πριν από λίγες ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος (!) με εγγύηση 4.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους.

Ξάδελφος του Ριζάι ο 24χρονος Αλβανός που μαχαιρώθηκε από συμπατριώτη του στη φυλακή - Πως έγινε το φονικό

Ο Αλβανός κρατούμενος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του συμπατριώτη του, μέσα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, για προσωπικές διαφορές.
Όπως αναφέρουν πηγές στο PatrasTimes, το περιστατικό έγινε περίπου στις 9.45 το πρωί, όταν ο 24χρονος βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο, ψωνίζοντας λαχανικά από τον έμπορο,
ενώ ο φερόμενος ως δράστης περνούσε από το χώρο, για να συναντήσει τον δικηγόρο του, όπως και τον είχαν ενημερώσει.

Ο Βαρουφάκης δεν ήθελε να μας ξοδιάσει.... γι'αυτό δεν κατέβηκε υποψήφιος... εντάξει, θα'περνε και τα παπάρια μας αλλά δεν το φωνάζουμε

«Με ενδιαφέρει πολύ η πολιτική, για να σπαταλώ το χρόνο μου στα κονκλάβια« λέει

Μέσα από άρθρο του στο Protagon  με τίτλο «Η ανύπαρκτη υποψηφιότητα», ο Γιάννης Βαρουφάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί για ποιο λόγο δεν ενδιαφέρεται για μία θέση στην Ευρωβουλή.

Ο Θεοχάρης εξηγεί τη λογική μοιράσματος του πλεονάσματος

Διευκρινίσεις σχετικά με τις εξαιρέσεις από την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τις αναφορές που γίνονται στο άρθρο 2, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Ρόμπα ο Σταύρακας: «Παραιτήθηκε ο Δήμου με αιχμές προς Θεοδωράκη»... Μα δεν ήταν μέλος αφού, έλεγε ο Σταύρακας...

Κατά τ' άλλα ο Σταύρος Θεοδωράκης στο MEGA δήλωνε ότι ο Δήμου δεν είναι μέλος...

Την αποχώρησή του από Το Ποτάμι ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του blog συγγραφέας Νίκος Δήμου, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε άρθρο του για το Άγιο Φως.

Aeroflot: Απαγόρευση εισόδου στην Ουκρανία για ρώσους άνδρες 16-60 ετών

Οριζόντια απαγόρευση εισόδου στην Ουκρανία σε όλους τους ρώσους άνδρες ηλικίας 16 έως 60 ετών επέβαλε το Κίεβο, όπως ανακοίνωσε η ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot.

Επικό άρθρο της SBNation: Run, Olympiakos. RUN! Συγχαρητήρια στους παίκτες που δεν κατουρήθηκαν...

Δείτε τι γράφει η αμερικάνικη ιστοσελίδα:

Rings of fire and dead fish? PAOK fans are frightening

Run, Olympiakos. RUN.

You know what's scary? Fire.

You know what's really scary? A ring of fire.

Οταν οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια «ψηλά»: 9 άλυτα μυστήρια που «βασανίζουν» ακόμα και τα πιο κοφτερά μυαλά [βίντεο]

Είναι αλήθεια πως η επιστήμη με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει επιχειρεί να κατανοήσει τον κόσμο γύρω μας όσο καλύτερα μπορεί και να δώσει τις δικές της εξηγήσεις σε ο,τι συμβαίνει. Ωστόσο, ακόμα και τα πιο «κοφτερά» μυαλά αδυνατούν πολλές φορές να βγάλουν άκρη και να καταφέρουν να εξηγήσουν τα φυσικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Πανάρα, πόσο σίγουρος είσαι ότι ο Ζουράρις θα σε ψηφίσει;

Γιατί αυτός άλλον υποδείκνυε σαν Πρωθυπουργό και μπορεί τώρα που βάζει υποψηφιότητα να τον ψηφίσει:

ΒΙΝΤΟ: Ζωή σε λόγου μας! Θα κεράσετε και καφέ στη μνήμη του συγχωρεμένου;

Ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι μεταξύ κηδείας και μνημόσυνου κατά την υποδοχή της...

Μπανιστήρι έκανε ο Κάμερον τις γυμνόστηθες τουρίστριες [εικόνες]

Ο Βρετανός πρωθυπουργός απολαμβάνει τον ήλιο στις παραλίες της Ισπανίας, στο Lanzarote, ξεχνώντας τις πολιτικές σκοτούρες.

Σε αυτό βοηθούν και οι αιθέριες υπάρξεις που του αποσπούν την προσοχή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! Iβάν Σαββίδης: Δεν ξέρω για τα ψάρια, ίσως να τα έριξαν και οι ίδιοι –Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στον Μαρινάκη

Μετά το ντέρμπι ντροπής μεταξύ ΠΑΟΚ Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε δηλώσεις του αναφέρει πως ο ίδιος δεν είδε ψάρια, αν και υπήρχε μια μικρή μυρωδιά, ενώ μεταξύ άλλων δίνει μια άλλη εκδοχή «δεν ξέρω ίσως να τα έριψαν και οι ίδιοι»

Δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα:

Στην Τούμπα και οι δημοσιογράφοι πήγαν να έρθουν στα χέρια -Εντονο επεισόδιο με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού [βίντεο]

Δεν είχε τέλος το κλίμα φιλοξενίας που επικρατούσε χθες στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς μετά τα όσα σημειώθηκαν πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και αμέσως μετά τη λήξη του στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίστηκαν και έξω από τα αποδυτήρια.

Τo Yπουργείο Πολιτισμού έκανε μήνυση στον Ηλία Ψινάκη

Tην οργή της Β Εφορείας προϊστορικών και κλασικών αρχαιοτήτων προκάλεσε ο Ηλίας Ψινάκης με αποτέλεσμα να εισπράξει μια μήνυση, επειδή φωτογραφήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του ναού των Αιγύπτιων θεών για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας, χωρίς να ζητήσει την απαραίτητη άδεια.

Θα τα πούμε αρμοδίως με τον καραγκιόζη: Ποιος έκανε έξαλλο τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Ενα προφίλ «μαϊμού» στο twitter έχει κάνει έξαλλο τον Φαήλο Κρανιδιώτη, που σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού προειδοποίησε «τα τα πούμε αρμοδίως».

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΥ: Το Αγιος Φως... προκαλεί αλλαγές στα δρομολόγια των αεροπλάνων

Ειδικές πτήσεις και αλλαγές δρομολογίων θα γίνουν το Μεγάλο Σάββατο για να φτάσει στη χώρα το Αγιο Φως. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν επιπλέον πτήσεις χωρίς επιβάτες με αποκλειστική αποστολή να μεταφέρουν το Αγιο Φως σε όλη την χώρα, αμέσως μετά την άφιξή του από την Ιερουσαλήμ.

Εσωσαν το δολοφόνο του παιδιού τους από την εκτέλεση: Απίστευτη ανθρωπιά στο Ιράν [εικόνες]

Οταν ένιωσε τη θηλιά γύρω από το λαιμό του, ο Μπαλάλ ήταν έτοιμος για την τελευταία του πνοή και το κοινό θα παρακολουθούσε τη δημόσια εκτέλεση του στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν. Ωστόσο αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε κανείς τους.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ; «Πληρώνεις» το καταπατημένο και σου ανήκει... τόσο απλά

Με την καταβολής της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, ο ιδιοκτήτης του καταπατημένου ακινήτου θα μπορεί να το εξαγοράσει από το δημόσιο και να αποκτήσει νόμιμο τίτλο κυριότητας υπό την προϋπόθεση ότι το έχει ήδη στην κατοχή του για τουλάχιστον 20 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: Ο καπετάνιος άφησε πρώτος το πλοίο που βυθιζόταν

Συνεχίζονται οι έρευνες για το ναυάγιο στη Νότια Κορέα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο καπετάνιος, που ανακρίνεται από τις αρχές, ήταν από τους πρώτους που εγκατέλειψαν το πλοίο.

Τελειώνει κι αυτό το ψεκασμένο Επιχείρημα: Στα 932 εκατ. το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα λέει η ΤτΕ-Αύξηση 11,7% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις

[Ποιος δεν θυμάται πέρσι όταν ανακοινωνονταν κάθε μήνα το πλεόνασμα και στην αρχή του χρόνου η ΤτΕ ανακοίνωνε μεγάλο ταμειακό έλλειμμα, τις παπαριές που έλεγαν ψεκασμένοι και ΣΥΡΙΖΑίοι που δεν είχαν καταλάβει τη διαφορά... ούτε τώρα την έχουν καταλάβει βέβαια , αλλά ατύχησαν επειδή (μετά το λογιστήριο) και το ταμείο γυρίζει από "μείον" σε "συν"...]

Σε 1.141 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, έναντι ελλείμματος 2.760 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΟΚΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ: Στο ψηφοδέλτιο Μπερλουσκόνι η εγγονή του Μουσολίνι

Φαντάζομαι ότι στον Κορυδαλλό θα πανηγυρίζει ο μοναδικός Έλληνας θαυμαστής του Μουσολίνι...

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε για την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου της Forza Italia στις ευρωεκλογές.

Παρά την απόφαση για προσφορά κοινωφελούς εργασίας, ο κεντροδεξιός ηγέτης δεν σταμάτησε, όπως υπογραμμίζει ο ιταλικός Τύπος, να ασχολείται με την διεύθυνση του κόμματός του και την επιλογή των ονομάτων των υποψηφίων για μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Επίθεση Τζήμερου σε Τσίπρα για τις αφίσες στην τουρκική: «Δεν ξέρει, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας»

Σφοδρή επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος προς τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ στην τουρκική γλώσσα.

Ο κ. Τζήμερος διερωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει ότι η ελληνική γλώσσα...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΨΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ! Economist: «Φούσκα» στα ομόλογα της περιφέρειας της Ευρωζώνης

Για «φούσκα» στην αγορά των ομολόγων της περιφέρειας της Ευρωζώνης προειδοποιεί το περιοδικό «The Economist» στο άρθρο «Don’t go potty on the periphery», διατυπώνοντας την εκτίμηση πως οι οικονομίες του Ευρωπαϊκού Νότου βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που υποδεικνύει η πτώση στις αποδόσεις των ομολόγων τους.

Το «ευχαριστώ» του Τζαβέλλα και ο γιος του Ιβάν με καπνογόνο!

Φωτογραφία με καπνογόνο (!) μέσα από τα αποδυτήρια ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε με αποθεωτικά σχόλια στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Έκρηξη στο αυτοκίνητο της συζύγου του Καλαντζή

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ΙΧ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή, στην Καβάλα.

Βρούτσης: "Mαϊμού" συντάξεις τέλος! Στα 5 δις η ζημιά τα τελευταία 15 χρόνια

Σ'αυτό το θέμα έκανε καλή δουλειά ο Βρούτσης και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε

Δεν υπάρχουν πλέον στη χώρα παράνομες συντάξεις, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην εξιχνίαση από την Οικονομική Αστυνομία δεκάδων περιπτώσεων θανόντων συνταξιούχων, στους οποίους συνεχιζόταν η καταβολή των συντάξεων μετά τον θάνατό τους.

ΦΩΤΟ-Ποια βουλευτής έβγαλε selfie στην φλεγόμενη Τούμπα;

Στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα βρέθηκε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Κατερίνα Μάρκου.

Ούτε ένα χαβαλέ δεν επιτρέπεται να κάνουμε! Συνελήφθη ο «ψαράς» της Τούμπας

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο άνδρας που....

Υποψήφιος με τον Σπηλιωτόπουλο ο Κριστόφ Βαζέχα

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παρουσίασε τη συμμετοχή του Πολωνού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα, στον συνδυασμό του.

Απίστευτο ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ! Τσίπρας: Θα κανουμε δημοψήφισμα-Παππάς Δημοψήφισμα για το μνημόνιο-Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει σχέδιο για δημοψήφισμα

[Φυσικά οι διαφορετικές γνώμες αποσκοπούν να κρατάνε μαντρωμένα όλα τα πρόβατα... και αυτά του Λαφαζάνη που θέλουν δραχμή και τους ΠΑΣΟκους που θέλουν ευρώ... έτσι κάθε μέρα θα ακούμε κάτι διαφορετικό...]

Αιφνιδίως, θέμα ευρώ και δραχμής ανέκυψε και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, παραμονές ευρωεκλογών. Φάνηκε αρχικά ότι το ζήτημα άνοιξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε πρόσφατη συνεδρίαση κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προέβαλε ενστάσεις για την ιδεολογία και την στρατηγική του κόμματος, αλλά οι δηλώσεις στελεχών που ακολούθησαν αποδεικνύουν ότι το ερώτημα παραμένει κεντρικό και επίκαιρο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η σουηδέζα για την οποία ο Αλέξης χαζογέλαγε και διέκοψε την επανάσταση για να ξαπλώσει λίγο στον καναπέ

[Η τύπισσα φυσικά είναι της ίδιας συνομοταξίας με τον Τσίπρα και έχει ξαναεπισκυθεί την Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2011 μάλιστα είχε φάει και μερικές ψιλές από τα ΜΑΤ ή τουλάχιστον έτσι έλεγε όταν έδειχνε τον μπανταρισμένο καρπό της, τότε που είχε έρθει στην Ελλάδα για να γράψει άρθρο για την κρίση. Στο άρθρο μοιραζόταν τον θαυμασμό του Τσίπρα για την Αργεντινή, έλεγε φυσικά πως η Ελλάδα είναι θύμα του ΔΝΤ, των τοκογλύφων και των Νεφελίμ ενώ κατέληγε:

ΞΕΝΟΙ ΘΑ΄ΝΑΙ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ: Γέμισαν πάλι τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα -Η πληρότητα αγγίζει το 95%

Ικανοποιημένοι είναι οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων καθώς η μέση πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων κυμαίνεται ανά προορισμό από 40% έως 95%. Μάλιστα με βάση τα τελευταία στοιχεία, καταγράφεται ελαφρά αύξηση των κρατήσεων από την ελληνική αγορά.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ALERT! Αλβανό ζώο έσφαξε την 43χρονη Ρουμάνα στην Κω

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 43χρονης υπηκόου Ρουμανίας που έγινε στις 14 Απριλίου 2014, στην περιοχή Πλατάνι της Κω. Δράστης είναι 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, σύντροφος του θύματος, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΑΙ ΤΕΧΝΗ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! Πανέμορφη γυμνή καλλιτέχνης γεννάει αυγά από τη μήτρα της που, πέφτοντας, ζωγραφίζουν [βίντεο+εικόνες]

Στην "αρσενική" έκδοση του καλλιτεχνήματος, το "άλλο" πράμα έχει δεμένο στο πέος του έναν κόκκορα!

Είναι τόσο όμορφη που κόβει την ανάσα. Η Ελβετίδα καλλιτέχνης Μίλο Μουαρέ ζωγραφίζει με έναν τρόπο που θα μπορούσε να θεωρηθεί τουλάχιστον ανορθόδοξος, στην Εκθεση Τέχνης της Κολωνίας.

Μπροστά στο κτίριο της Εκθεσης της γερμανικής πόλης, εντελώς γυμνή, αναπαράστησε το καλλιτεχνικό γεγονός «The «PlopEgg» Painting Performance #1» και στη συνέχεια ανήρτησε ένα μικρό βίντεο στο youtube.

Μ.Πέμπτη: Η κορύφωση του Θείου Δράματος-Τα κόκκινα αυγά της Μεγάλης Πέμπτης

Την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ η Εκκλησία θα μάς συγκλονίσει παρουσιάζοντάς μας την Σταύρωση του Θεανθρώπου.

Ο Ιησούς ανεβαίνει στον Σταυρό για να δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα ν' ανέβουμε στον ουρανό.

ΦΩΤΟ-Επιτέθηκαν στον Πρωθυπουργό της Ν.Κορέας

Εξαγριωμένοι οι συγγενείς των αγνοουμένων από το ναυάγιο του επιβατηγού πλοίου στη Νότια Κορέα, επιτέθηκαν στον Πρωθυπουργό της χώρας, Chung Hong-won, όταν ο τελευταίος....

Ζούγκλα η Τούμπα ε; "Επίθεση με βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλλα"

Στόχος βομβιστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα το μαγαζί του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Τζαβέλλα, στην περιοχή του...

ΦΩΤΟ: Αυτά τα ξέρει ο Περιστέρα;

Αυτά τα ανέχεται η Περιστέρα ή θα του ρίξει παντόφλα μόλις γυρίσει σπίτι; Πάντως αν κρίνουμε από το ότι ο Αλέξης είναι γενόσημο του Αντρέα... λίγα είναι ακόμα τα ψωμιά της:

ΦΩΤΟ: Χαμός στους ΑΕροψεκασμένους! Υποψ. Ευρωβουλευτής βγάζει τον Καμμένο ψεύτη!

Μεταξύ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών που ανακοίνωσε και πριν λίγες μέρες ο Πάνος Καμμένος είναι και ο συγγενής του (το αμφισβητεί αλλά έτσι είναι) Δημήτρης Καμμένος. Ο Δημήτρης Καμμένος κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο internet σαν ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή ΠΠ και κάνει τις γνωστές οικονομικές αναλύσεις που καταλήγουν στο ότι έχουμε άπειρα λεφτά αλλά οι κουφάλες οι ναζί της Μέρκελ μας τα κλέβουν... Ο Δημήτρης Καμμένος...

Τι προκάλεσε τις αερομαχίες στο Αιγαίο: Ο Αμερικανός Αεροπορικός Ακόλουθος στη Λήμνο

Ο  Αεροπορικός Ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα προσγειώθηκε και διανικτέρευσε στην Λήμνο την Μεγάλη Τρίτη. Την Λήμνο που οι Τούρκοι κρατούν με επιμονή εκτός νατοϊκών σχεδιασμών και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την “σβήσουν” από τους χάρτες της Συμμαχίας . Και σ΄ αυτή τη προσπάθεια είχαν “σύμμαχο” την σταθερή αμερικανική ουδετερότητα, για να το πούμε κομψά.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ-Αθήνα ερχόμαστε"-Σαββίδης: «Πήρα τηλέφωνο τον Μαρινάκη!»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και είπε διάφορα που θα συζητηθούν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μίλησε με τον Μαρινάκη και του είπε ότι αν δεν βγει ο Ολυμπιακός να παίξει θα πάρει τον ΠΑΟΚ από την Superleague, είπε ότι τα ψάρια μπορεί και να τα έβαλαν μόνοι τους οι «ερυθρόλευκοι».

Μεταξύ άλλων μίλησε: