13 Μαρτίου 2014

Ρε την ταλαίπωρη! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Η υποψήφια Δήμαρχος που παλεύει ... γυμνή

Γυμνή φωτογραφήθηκε μια υποψήφια δήμαρχος για να ακούσουν τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Η Ισπανή Ίνμα Μιτσινίνα είναι η απερχόμενη δήμαρχος της περιοχής του Κάντιθ και υποψήφια για τις εκλογές του 2015 με τον συνδυασμό «Πολίτες του Κάντιθ» και για να ενισχύσει τον αγώνα φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Interviu, όπου δήλωσε:

BINTEO-Δείτε όλες τις αεροπορικές πτήσεις πάνω από την Ευρώπη, σε ένα φανταστικό βίντεο

Ολοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες πτήσεις που καλύπτουν κυριολεκτικά όλο τον εναέριο χώρο της Ευρώπης. Σύμφωνα με την βρετανική υπηρεσία εναέριας κυκλοφορίας, τουλάχιστον 30.000 πτήσεις περνούν μια τυπική ημέρα από τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.

Μάλιστα, το ένα τέταρτο από αυτές, περνούν πάνω από τον βρετανικό εναέριο χώρο.

Η NATS προσφέρει ακόμη και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως το ότι η συνολική απόσταση που καλύπτουν τα αεροπλάνα μέσα σε 24 ώρες είναι 49 εκατομμύρια χιλιόμετρα, δηλαδή 998 φορές η περίμετρος της Γης ή 104 φορές η απόσταση μεταξύ Γης – Σελήνης.

Ας θαυμάσουμε όλη την αυξημένη κυκλοφορία, μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο


Μα γιατί δεν εμπιστεύονται το ρούβλι του Πούτιν!!!Κριμαία: Ουρές στις τράπεζες-Τρέχουν να «σηκώσουν» τα λεφτά τους

​Στην Κριμαία, ουρές σχηματίστηκαν έξω από  τράπεζες και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, με τους πολίτες να σπεύδουν να κάνουν αναλήψεις φοβούμενοι για το μέλλον του εθνικού τους νομίσματος, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Η «οίηση» της τρομολαγνείας

Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα κι επομένως ο προλογίζων το βιβλίο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» κ. Νίκος Γιαννόπουλος μπορεί να το βλέπει ως «φωτεινό δείγμα λαϊκότητας και λογιοσύνης». Ετσι κι αλλιώς σ’ αυτή τη χώρα οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Το γεγονός ότι η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα σε όλους να λένε το κοντό και το μακρύ τους, πολλοί το βλέπουν ως υποχρέωση να λένε το κοντύτερο και το μακρύτερο. Συνεπώς ακόμη και ένα βιβλίο που εξιστορεί μια σειρά φόνων μπορεί να «αποπνέει μια σπάνια τρυφερότητα». Ναι, το γράφει κι αυτό στον πρόλογό του ο κ. Γιαννόπουλος...

Έβγαλε γέλιο ο μπάρμπα Αρβανίτης: Φώναζε στον Υψηλάντη ότι ντροπιάζει το όνομά του

Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμη μια φορά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που θα αποφάσιζε εάν θα προτείνει την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Φυλάκιση 3,5 ετών χωρίς αναστολή στον πρόεδρο της Μπάγερν, για φοροδιαφυγή 27,2 εκατ, ευρώ-Δεν έπεισε τους δικαστές και περιμένει πλέον την απόφαση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου

Ο 62χρονος παράγοντας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, κρίθηκε ένοχος για επτά περιπτώσεις φοροδιαφυγής που συνολικά αγγίζουν τα 27,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ομάδα των συνηγόρων του έχει μόνο μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί για έφεση.

"Εντοπίστηκε σήμα από το χαμένο Boing" Γελάτε εσείς αλλά εγώ επιμένω: Μόνο ο Καμμένος ξέρει που το πήγαν οι Νεφελίμ που το απήγαγαν...

Νέα τροπή πήρε το βράδυ της Πέμπτης το θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών. Σύμφωνα με το πρακτορείο Skynews δορυφόροι εντόπισαν ηλεκτρονικό σήμα από το χαμένο αεροσκάφος.

Ωραία πράματα και προπάντων νόμιμα!! Το FBI συνέλαβε Ουκρανού ολιγάρχη του προηγούμενου καθεστώτος... στην Αυστρία

O Ουκρανός ολιγάρχης Ντμίτρο Φιρτάς, που ανήκει στο περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, συνελήφθη τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη στη Βιέννη, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο επίσημες πηγές.

Αυτά είναι τα τρία λογότυπα για το ελληνικό σήμα

Ένα καραβάκι, μια καρδούλα ή ένας κίονας είναι τα σχέδια που τίθενται για 15 μέρες σε δημόσια διαβούλευση σε ειδική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης. Αυτές είναι οι τρεις εναλλακτικές προτάσεις για το «Ελληνικό Σήμα» που θα φέρουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες και παρουσιάστηκαν σήμερα από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκη και τον υφυπουργό Αθ. Σκορδά.

Κάγκελο έμειναν οι Πειραιώτες!! Ρεπούση: Δεν θα είμαι υποψήφια δήμαρχος

Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Μαρία Ρεπούση γνωστοποίησε ότι τελικά δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

«Δεν θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Πειραιά. Η υποψηφιότητά μου προτάθηκε στην...

Μυστήρια πράματα: Συνελήφθη ο Καντονά γιατί έδειρε κάποιον λένε... ρε είστε σίγουροι; Ο άνθρωπος είναι διαμάντι!

Στο αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου κρατείται ο Ερίκ Καντονά, με την κατηγορία ότι έδειρε έναν άνδρα τα στοιχεία του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα. Το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή Primrose Hill του Λονδίνου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν το θύμα θα καταθέσει μήνυση.

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλή: Τον ψάχνανε στην ψηφοφορία και έλειπε... τον είπαν "μαλάκ@" και συνέχισαν

Την ώρα που αναζητούνται οι βουλευτές προκειμένου να ψηφίσουν για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην αίθουσα της Ολομέλειας ακούγεται η λέξη, μ..@..@.Είπαμε, το μικρόφωνο είναι πάντα... ανοικτό.

Tο ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε την προσφορά για το Ελληνικό

Μετά από εισήγηση των τεχνικών του συμβούλων, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι έκρινε την τεχνική προσφορά της Lamda Development για την ανάπτυξη της έκτασης στο Ελληνικό και η οποία είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις του διαγωνισμού και καταρχήν συμβατή με το σχετικό νομικό πλαίσιο αξιοποίησης, και κατά συνέπεια γίνεται αποδεκτή.

BINTEO-Νεκρός ο Έλληνας αγνοούμενος στη Νέα Υόρκη... που ο έγκυρος Ζουπανιώτης τον είχε βρει ζωντανό σε νοσοκομείο

Και κατακεραύνωνε και τον έρμο τον Μ. Ιγνατίου που σαν σοβαρός άνθρωπος τόλμησε να μιλήσει για αγνοούμενο... αλλα τι να περιμένεις από τραπεζουπάλληλο που τον συνέλαβε το FBI για το σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ στις ΗΠΑ και μετά μας προέκυψε δημοσιογράφος...

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο ο Έλληνας...

Μμμμμ η μεταφορά πλούτου από το Νότο στον Βορρά που λέει ο Βαρουφάκης! Lufthansa: Προβλέπει αύξηση κερδών 40% για το 2014

Δικά μας λεφτά είναι ρε αλήτες! Φέρτε τα πίσω τώρα! Καλά τα λέω Πανάρα;

Άλμα 7% για τη μετοχή της Lufthansa καθώς κόβει και πάλι μέρισμα. Η γερμανική αεροπορική προβλέπει παράλληλα σημαντική αύξηση των λειτουργικών κερδών κατά το 2014.

Η Lufthansa προχωρά και πάλι σε καταβολή μερίσματος και προβλέπει αύξηση της λειτουργικής κερδοφορίας για το 2014.

Δημοσκόπηση για γέλια από ΠΑΜΑΚ: Για να βγει στο 13,5% η ΝΔ τα ποσοστά της δεν συμφωνούν με τη συσπείρωσή της! ΚΑΡΤΕΣ

Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά ταυτότητα της έρευνας ενώ είναι και άγνωστο ποιος πλήρωσε την έρευνα δηλ. ποιος την παρήγγειλε δηλ. το Ποτάμι... αλλά δεν το λέμε...
Για να καταλάβετε πόσο του κώλου είναι η δημοσκόπηση, μόνο αυτό (δείτε το πιο κάτω στις κάρτες): Σύμφωνα με τις συσπειρώσεις των κομμάτων η ΝΔ έχει συσπείρωση 51% του 29,66% που πήρε στις εκλογές του 2012 -> άρα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 15% χωρίς να συνυπολογίσουμε τις μετακινήσεις ψηφοφόρων ΠΡΟΣ τη ΝΔ πχ. το 7% των ΠΑΣΟκων που έρχονται στη ΝΔ και συνολικά είναι πάνω από 1%... κι όμως η δημοσκόπηση δίνει στη ΝΔ μόνο 13,5%!

Προβάδισμα με τέσσερις ποσοστιαίες καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που το νεοσύστατο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκησυγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που δημοσιεύει το iefimerida.gr.

Noble: Δεν συζητάμε με καμιά τουρκική εταιρεία

Τις δηλώσεις του πρώην αμερικανού διπλωμάτη Μάθιου Μπράιζα, ότι η Noble βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο τουρκικές εταιρείες για μεταφορά φυσικού αερίου από τα κυπριακά και ισραηλινά κοιτάσματα διαψεύδει η Noble με ανακοίνωση της. Παράλληλα διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία να αποχωρεί από την Κύπρο.

Οι Ουκρανοί απαντούν στη κομμουνιστική Μπερκούτ των Ρώσων, με Εθνοφρουρά από εθνικιστές: Τη στελεχώνει ο «Δεξιός Τομέας»

Μόλις λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως οι Ρώσοι και οι Αρχές της Κριμαίας χρησιμοποιούν τις δυνάμεις της τρομακτικής Μπερκούτ, η προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας απαντάει με την συγκρότηση της δικής της πολιτοφυλακής η οποία θα αποτελείται από τις «ομάδες αυτοάμυνας» που έδρασαν με βίαιο τρόπο στη διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Μαϊντάν.

Ρε Πάνο λες να το πήραν εξωγήινοι; "Η Μαλαισία νίπτει τας χείρας της: Το αεροπλάνο εξαφανίστηκε -Τα νέα σενάρια"

Στον ανείπωτο πόνο και τα ασταμάτητα δάκρυα των συγγενών των 239 αγνοουμένων της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines, στην αγωνία και τις ατελείωτες απορίες ολόκληρου του πλανήτη, οι μαλαισιανές αρχές, έξι μέρες μετά την εξαφάνιση του μοιραίου boeing απαντούν... νίπτοντας τας χείρας τους. «Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε» είπε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας επιτείνοντας την οργή των συγγενών και προκαλώντας έκπληξη στον υπόλοιπο κόσμο.

«Ναι» στην άρση ασυλίας για Ζαρούλια, Κασιδιάρη, Αρβανίτη και Κούζηλο από την Επιτροπή Δεοντολογίας -Την Τρίτη η εισήγηση για τους υπόλοιπους

Με τον Παναγιώταρο τι γίνεται; Θα μείνει έξω για να έχουμε και ένα δείγμα

Την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη και Μιχάλη Αρβανίτη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Η Επιτροπή διέκοψε στις 17.00 και θα συνεδρίασει εκ νέου την Τρίτη το πρωί, προκειμένου να εξετάσει τους υπόλοιπους βουλευτές, Δημήτριο Κουκούτση, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Νικόλαο Κούζηλο, Αντώνιο Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Ενα ρομπότ «στοίχειωσε» το ταξίδι του Αδωνι Γεωργιάδη στη Νορβηγία [εικόνα]

Με το στόμα ανοιχτό φαίνεται πως έμεινε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, παρακολουθώντας ορισμένες εφευρέσεις που υπάρχουν σε νοσοκομεία της Νορβηγίας.

Ο υπουργός βρίσκεται σε ταξίδι στη σκανδιναβική χώρα, όπου επισκέφθηκε το νοσοκομείο Akershus University Hospital όπου και παρέμεινε για τέσσερις ώρες.

Βόμβα Πανάρα στα θεμέλια της ΝΔ!! Καταρρέει η Νδ μετά την προσχώρηση πρώην βουλευτής της στους ΑΕροψεκασμένους

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Θεόφιλο Βασιλείου, ο οποίος προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εισαγγελέας στη ΝΕΡΙΤ μετά τις καταγγελίες για πλαστά πτυχία

Προηγήθηκε μήνυση για υποψήφιους στο διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ που χρησιμοποίησαν πλαστά στοιχεία γλωσσομάθειας. Καταγγελίες για μαζικές και ταυτόχρονες "μαϊμού" πιστοποιήσεις Αθηναίων υποψηφίων από φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη.

Μια εκπληκτική μεταμόρφωση: Ο άνδρας που περπάτησε 4.646 χιλιόμετρα από την Κίνα στη Γερμανία [εικόνες&βίντεο]

Διένυσε σχεδόν τη μισή υφήλιο περπατώντας. Ο Christoph Rehage δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Τολμηρός, ριψοκίνδυνος, με αρκετές δόσεις περιπέτειας και αδρεναλίνης στην ιδιοσυγκρασία του... Δεν εξηγείται διαφορετικά το πώς αποφάσισε να ταξιδέψει από το Πεκίνο στην Γερμανία με τα πόδια.

Σκόπια: Προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο με τη φερόμενη εμπλοκή του ΑΚΤΩΡα

Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης κατήγγειλε οικονομικό σκάνδαλο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ σχετικά με την κατασκευή αυτοκινητόδρομου

Η Γενική Εισαγγελία της ΠΓΔΜ διέταξε σήμερα προκαταρκτική εξέταση σχετικά με υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η ελληνική εταιρία Άκτωρ η οποία κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Ντέμιρ Κάπια-Σμόκβιτσα (νότιο τμήμα της ΠΓΔΜ, το οποίο συνδέει οδικά τη χώρα με την Ελλάδα).

Απάτη μαμούθ σε νοσοκομεία με υπερκοστολόγηση ιατρικών ειδών -Συνελήφθη επιχειρηματίας στη Γλυφάδα

Mια ακόμη μεγάλη απάτη σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων αλλά και δεκάδων νοσοκομείων έφερε στο φως η έρευνα της οικονομικής αστυνομίας και των εισαγγελέων Δραγάτση και Ελευθεριάνου.

Τι συμβαίνει με τον πολιτικό κύριο καθηγητή;

Τελικά τι ιστορία είναι αυτός ο καθηγητής Παντερμαλής;

Kαι φυσικά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την επιστημονική του εγκυρότητα και προσφορά αλλά με την πολιτική του παρουσία τι γίνεται;

Με τη γνωστή…

Guardian:Πως οι Αρχαίοι Έλληνες διαμόρφωσαν τα μοντέρνα μαθηματικά

H εφημερίδα Guardian φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της το video animation που δημιούργησε το Royal Institution (Ri), με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και το οποίο δείχνει πως η Αρχαία Ελληνική σκέψη επηρέασε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα μαθηματικά πέρα από μια σειρά πράξεων αλλά ως έναν τρόπο να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε τον κόσμος που μας περιβάλλει.

Δημήτρης Νανόπουλος: Δεν δέχομαι η Αριστερά να μονοπωλεί την ανθρωπιά

Από συνέντευξη του διακεκριμένος Καθηγητής αστροφυσικής Δημήτρη Νανόπουλου στο maga.gr
Είμαστε οι Έλληνες ρατσιστές; 
Όχι εγώ δεν το πιστεύω. Άνθρωποι όπως είναι οι Έλληνες, που αγαπάνε τη ζωή, δεν γίνεται να είναι ρατσιστές. Τώρα πως έχουμε καταλήξει με ορισμένες απόψεις.. Εγώ όταν έρχομαι στην Ελλάδα μένω στην πλατεία Κολιάτσου. Και βλέπω πως είναι η κατάσταση εκεί. Το ότι με ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές δε σημαίνει ότι είμαι ρατσιστής. Εγώ δεν πιστεύω ότι είμαστε ρατσιστές στο DNA μας.

Πως βλέπετε τη θέση της αριστεράς σε ότι αφορά τον ρατσισμό; 

ΒΙΝΤΕΟ-Η συγκλονιστική περιγραφή του έλληνα φωτορεπόρτερ του Reuters που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο

Ο Γιάννης Μπεχράκης είναι ο επικεφαλής φωτορεπόρτερ του Reuters στην Ελλάδα.

Χθες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου και μίλησε για τα επεισόδια στην Ουκρανία αλλά και για την Σιέρα Λεόνε που ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο και είδε μπροστά στα μάτια του να πεθαίνουν δυο φίλο και συνάδελφοί του.

ΦΩΤΟ: «Φασίστες» επιτίθενται στον γιο Κουφοντίνα... τον στηρίζουν όμως οι σύντροφοι, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Για το βλαστάρι του Κουφοντίνα, Έκτορα,που βιολογικά έχει πατέρα τον Ξηρό έχουμε ξαναγράψει (εδώ κι εδώ)... ο επαναστάτης της πούτσ@ς φαντασιώνεται ότι στο Facebook (sic) του επιτίθενται φασίστες και αυτός -είναι και ανυπότακτος αφού λουφάρει το Στρατό- αποκρούει με ηρωισμό, πάλι στην επαναστατική πλατφόρμα του Facebook, τις επιθέσεις από ορδές φασιστών:

Πατριώτες του κώλου ALERT! ΣΟΚ με προφητεία που συνδέει την εξαφάνιση του Μπόινγκ με τις εξελίξεις στην Κριμαία!

Στη φώτο ο αγριεμένος Πούτιν λέει στον τρομαγμένο Ερντογάν τι λένε οι ελληνικές προφητείες για την Πόλη

ΣΟΚ με προφητεία που επιβεβαιώνεται. Συνδέει την εξαφάνιση του Μπόινγκ με τις εξελίξεις στην Κριμαία και προβλέπει πως ο Πούτιν θα υψώσει τη βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα!!!

Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη μονή του Σινά στα τέλη τον 17ου αιώνα. Η προφητεία του είναι η εξής:

Πέφτουμε απ΄ τα σύννεφα!! Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τούρκικη αφίσα Τσίπρα για την επίσκεψη στην Κομοτηνή...

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ξεκινήσει την περιοδεία του ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών από την Κομοτηνή όπου θα τον υποδεχθεί ο μουσουλμάνος βουλευτής του κόμματος Αϊχάν Καραγιουσούφ....

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε και μια αφίσα, η οποία αναφέρει την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα και στα ελληνικά και στα τουρκικά... η απορία μας είναι:

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν οι σταρ του ποδοσφαίρου έκαναν ντεμπούτο

Είναι οι ηγέτες των ομάδων τους με την εμπειρία και την ποδοσφαιρική τους ωριμότητα και αποτελούν πρότυπο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή που ξεκινάει πλάι τους. Πουγιόλ, Μέσι, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Ίσκο και Κριστιάν Ρονάλντο υπήρξαν με την σειρά τους «νεοσύλλεκτοι» και έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους φανερά αγχωμένοι και αλλαγμένοι.

ΚΛΑΙΩ! Αντί για δημοσκόπηση η Public Issue έβγαλε «έρευνα»: ΣΥΡΙΖΑ 37%... ΔΗΜΑΡ 35%... Ψεκασμένοι 31%

Σε έρευνα της Public Issuse για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία το Μάρτιο και δημοσιεύεται από την Εφημερίδα των Συντακτών, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο καθώς συγκεντρώνει την πλειοψηφία των θετικών απόψεων της κοινής γνώμης, ενώ την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραμένει πρώτος σε δημοτικότητα και καταλληλότητα.

Ανέβηκε Level η ελληνική ΤιΒι!! Κωστόπουλος για Βερύκιο: «Διαψεύδω ότι πρέπει να τον έχεις 25 πόντους, ούτε εγώ τον έχω»

Στην επίθεση που δέχτηκαν από τον Δήμο Βερύκιο, απάντησαν Πέτρος Κωστόπουλος και Γιώργος Λιάγκας, με τις συζύγους να τους στηρίζουν και να τα "χώνουν":

Συγκεκριμένα, o Βερύκιος βγήκε στο "ΟΛΑ" και είπε: «Μου ''την έπεσε ο Κωστόπουλος, ο Λιάγκας, η Ακρίτα, η Ζωίτσα η Λάσκαρη’’! Αλλά ρε παιδιά να βγαίνει ποιος ο Κωστόπουλος και να λέει μπροστά στην κάμερα :

Θ.Σκορδάς: Δεν νομοθετούμε την πρόσμιξη του ελαιολάδου με άλλα έλαια

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να νομοθετήσει την πρόσμιξη του ελαιολάδου με άλλου τύπου έλαια, έδωσε, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και Μανούσου Βολουδάκη, ενώ χαρακτήρισε το ελαιόλαδο προϊόν στρατηγικής σημασίας.

Ινδία: Αμετάκλητα εις θάνατο οι 4 βιαστές της φοιτήτριας

Δευτεροβάθμιο δικαστήριο του Νέου Δελχί επικύρωσε σήμερα την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση εις βάρος τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μέσα σε λεωφορείο και το φόνο 23χρονης Ινδής φοιτήτριας τον Δεκέμβριο του 2012 που είχε προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις.

Ο Βενιζέλος έδιωξε από το ΙΣΤΑΜΕ τον Γιώργο Σιακαντάρη -Είχε πάει στην εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ... κι αυτό τον μάρανε...

Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον επιστημονικό διευθυντή του ΙΣΤΑΜΕ, Γιώργο Σιακαντάρη, που το τελευταίο διάστημα κρατούσε εμφανείς αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική που ακολουθεί.

Μην τρελαθούμε! Σιγά μην είναι όμορφη η σύζυγος Στραβελάκη [εικόνες]

Ανάμεσα στις όμορφες παρουσίες που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τα Βραβεία Χρυσοί Σκούφοι που έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκε ο παρουσιαστής ειδήσεων του Mega Νίκος Στραβελάκης με τη σύζυγό του Σταυρούλα Καραλή.

Μετά το κράξιμο, τέλος οι τσάμπα καφέδες για τους βουλευτές στις επιτροπές -Οποιος βουλευτής θέλει να πιει, θα τον πληρώνει

Μετά το σάλο που προκάλεσε η αλόγιστη σπατάλη χιλιάδων ευρώ από τη Βουλή σε κρουασάν, κουλουράκια και καφέδες, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε εντολή να κοπούν τα κεράσματα.

Διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των Χρυσαυγιτών -Ο όρος που θέτουν

Mε εξαίρεση την Ελένη Ζαρούλια, όλοι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές που δεν έχουν προφυλακιστεί θα παρουστούν σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, που θα εξετάσει το εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας τους.

Έγινε ρεντίκολο! Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Βασίλης Οικονόμου αφού δεν τον στήρξε ούτε το κόμμα του

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ για την περιφέρεια Αττικής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ΒΙΝΤΕΟ-Που αλλού; Στην Αγγλία: Γκέι ζευγάρι σε κρίση κάνει σ@ξ στο τηλεοπτικό στούντιο για να ξεπεράσει την κρίση της σχέσης...

Reality tv χωρίς όρια, κοινωνική προσφορά, ή «καυτό» ερωτικό talk show; Σε αυτήν την εκπομπή τα ζευγάρια που στην κοινή τους ζωή, βγαίνουν από τα ρούχα τους, το εννοούν κυριολεκτικά.

Ονομάζεται Sex Box, παίζεται ήδη με επιτυχία στη βρετανική τηλεόραση από το Channel 4 και είναι έτοιμο να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Κάνει το δύσκολο ο προφήτης Μπαρουφάκης αλλά τελικά θα ενδώσει... για να σώσει την πατρίδα

Σε βαρύ προβληματισμό έχει πέσει το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ που καταρτίζει τη λίστα των ευρωβουλευτών, αφού η Κουμουνδούρου θέλει διακαώς να δει τον γνωστό καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφο, Γιάννη Βαρουφάκη στους υποψηφίους της, αλλά αυτός δεν θέλει.

Ντροπή ρε! Δε σκέφτεστε τις λιποθυμίες ΣΥΡΙΖΑίων!! Alpha: Άνω του 1,1% η ανάπτυξη φέτος-51 δις κόστισε η κρίση

Η ελληνική οικονομία θα "τρέξει" με ρυθμό υψηλότερο του 1,1% το 2014 εκτιμά η Alpha Bank. Παράλληλα τονίζει πως με την νέα αναθεώρηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ η πτώση του ΑΕΠ την περίοδο 2008-2103 ανέρχεται στο 23,5%.

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΡΕΑΛ! Πεντέμιση χρόνια φυλάκιση πρότεινε ο Εισαγγελέας στον Χένες! Για 27 ψωροεκ. ρε;

Δύσκολα θα αποφύγει την καταδίκη ο πρόεδρος της Μπάγερν

Σε πεντέμισι χρόνια φυλάκιση πρότεινε ο εισαγγελέας να καταδικαστεί ο πρόεδρος της Μπάγερν Ούλι Χένες, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή, στην υπόθεση που έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στη Γερμανία. Ο Χένες έχει αποδεχθεί ότι ποσό της φοροδιαφυγής είναι 27,2 εκατ. ευρώ.

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την "μαύρη χήρα" που "τσιμέντωσε" τον επιχειρηματία από την Ζάκυνθο

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την «μαύρη χήρα» που δολοφόνησε και «τσιμέντωσε» στη βίλα της στο Διακοφτό τον 42χρονο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο. Το δικαστήριο την καταδίκασε σε...

Μα γιατί αφού δεν αγοράζουν οι έλληνες που τους συντηρούσαν μέχρι το 2009!!! ΒΜW: Κέρδη 2 δις στο δ' τρίμηνο



Ή λέτε να είναι ο γνωστός πλούτος του Νότου που σύμφωνα με Λαπαβίτσα-Βαρουφάκη μεταφέρετε στη Γερμανία

Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια αυτοκινήτων στην Ευρώπη, ανακοίνωσε εντυπωσιακά κέρδη το δ΄τρίμηνο του 2013 κυρίως λόγω της ισχυρής ζήτησης για το μοντέλο 3-Series.
Συγκεκριμένα, τα κέρδη προ φόρων και τόκων, ανήλθαν στα 1,95 δισ. ευρώ συγκριτικά με τα...

Μέρκελ: Παπάρια μάντολες ότι εξαρτώμαστε από το ρώσικο ΦΑ-Εναντίον των κυρώσεων οι πολίτες

H Γερμανία δεν εξαρτάται από τις παραδόσεις του ρωσικού φυσικού αερίου και δεν αναμένει να έχει προβλήματα εφοδιασμού, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Passauer Neue Presse (PNP) καταρρίπτοντας τις πολωνικές επικρίσεις για το θέμα αυτό.

Ψυχραιμία ρε καραγκιόζηδες!! 230 € για καφέδες και νερά σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής-36.000 για εφημερίδες κ' περιοδικά τον Φεβρουάριο!

Καφέδες από χρυσάφι εξακολουθεί να πληρώνει η Βουλή.

Νέα απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κοινοβουλευτικής Διαφάνειας, σε συνέχεια της απόφασης για δαπάνη 16.000 ευρώ σε καφέδες, νερά και βουτήματα, έφερε στο φως νέα δαπάνη.

Γελάει όλη η Ευρωβουλή με το αλυσοδεμένο σούργελο τον Χατζημαρκάκη

Ρε μεγάλε σωτήρα, με εκείνο το διδακτορικό που σε πιάσανε να αντιγράφεις και είπες ότι θα γράψεις καινούργιο, τι έγινε τελικά;  Γιατί μαθαίνω πως έκανες μήνυση στον Πάν/μιο της Βόννης που σε ξεβράκωσε και ζητάς δικαστικά να σου αναγνωρίσουν την αντιγραφή...

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Γιώργος Χατζημαρκάκης με αντιασφυξιογόνο μάσκα στο Ευρωκοινοβούλιο, στα τέλη του περασμένου μήνα. Το «σόου» είχε στόχο τη διαμαρτυρία σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν για τη Μεσόγειο από την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας.

Χθες, εμφανίστηκε στον ίδιο χώρο...