02 Μαρτίου 2014

Σε ποιες χώρες βρίσκει κανείς τις πιο «εύκολες» γυναίκες του κόσμου [εικόνα]

Τελικά η ευκολία ή η δυσκολία με την οποία μία γυναίκα «πέφτει» στο κρεβάτι είναι θέμα αποκλειστικά μόνο ατομικής βούλησης και χαρακτήρα; Ή υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, εθνογραφικοί και κοινωνιοψυχολογικοί, που παίζουν σημαντικό ρόλο;

Βοήθεια, παραπληροφόρηση!

['Οτι γράψαμε προχθές (εδώ, εδώ κι εδώ)... για την προπαγάνδα που κάνει το παπαγαλάκι του Πούτιν ο Αυγερινός από την Μόσχα]

Μιχάλης Μητσός-ΤΑ ΝΕΑ

Σ'αυτήν τη δουλειά πρέπει μερικές φορές να κάνεις τον ντετέκτιβ. Οχι από χόμπι, όχι από ανία, αλλά επειδή αισθάνεσαι πως πρέπει να υπερασπιστείς αυτά που έμαθες τα τριάντα τελευταία χρόνια: τη δημοσιογραφική δεοντολογία, την ακρίβεια, τη σοβαρότητα. Σε τελευταία ανάλυση, αν η αντικειμενικότητα είναι ένας μεγάλος μύθος, η αλήθεια υπάρχει, και η αποστολή μας είναι να την αναζητούμε.

ΒΙΝΤΕΟ από τους σημερινούς αγώνες της Superleague

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2-2

Προπαγάνδα –Ο Πούτιν εξαπολύει τώρα επικοινωνιακό πόλεμο εντός και εκτός Ρωσίας

Φούμαρα τα περί 145.000 Ουκρανών που ζήτησαν άσυλο στη Ρωσία, που αναμεταδίδουν και τα ελληνικά μέσα... δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά η είδηση...

Η Ρωσία εξαπέλυσε επικοινωνιακό πόλεμο για να στηρίξει τη δράση της στην Ουκρανία. Όλα τα δημόσια ΜΜΕ και οι αρχές της χώρας καλούν σε εθνική ενότητα εναντίον «των φασιστών που πήραν την εξουσία στο Κίεβο».

Κλαίω με την ανάλυση του μαλάκ@ ΣΥΡΙΖΑίου για τη Βενεζουέλα!! «Η οικονομική κατάσταση δεν δικαιολογεί τις διαδηλώσεις»

Τι λές βρε μαλάκ@ άνθρωπε, Χατζηστεφάνου, που οι ταλαίπωροι δεν έχουν κωλόχαρτο!!! Διαβάστε να κλάψετε απ' τα γέλια:

Βενεζουέλα: Η «επανάσταση» των πλουσίων

Ο μύθος της οικονομικής κατάρρευσης και η γεωγραφία της δεξιάς εξέγερσης

Τους 16 (18 είναι βρε μαλάκ@ αλλά δε γαμιούνται... ούτως ή άλλως είναι φασίστες... έτσι;) έφτασαν οι νεκροί από τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις της αστυνομία αλλά και οπαδών της κυβέρνησης με τμήματα της δεξιάς αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα. Στην πρωτεύουσα, Καράκας, το επιχειρηματικό κέντρο αλλά και οι εύπορες συνοικίες στα ανατολικά της πόλης μετατρέπονται σχεδόν καθημερινά σε πεδίο μάχης με διαδηλωτές να δημιουργούν πραγματικά χαρακώματα με οικοδομικά υλικά και λάστιχα αυτοκινήτων.

Το Κίεβο, στους δρόμους, φωνάζει: Πούτιν, σταμάτα

Τεράστιες διαδηλώσεις έγιναν σήμερα στο κέντρο του Κιέβου, της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν φοβούμενοι τον πόλεμο, αλλά και για να υπερασπιστούν την ενότητα της χώρας.

To Kepler χτύπησε πλανητική… φλέβα χρυσού

Τη μαζικότερη ανακάλυψη πλανητών στην ιστορία της διαστημικής εξερεύνησης ανακοίνωσαν επιτελείς της NASA. Από τα ευρήματα του διαστημικού τηλεσκοπίου Kepler, του «κυνηγού πλανητών» που βρίσκεται σήμερα σε αδράνεια, οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν την ύπαρξη 715 νέων πλανητών εκτοξεύοντας τον αριθμό των πλανητών που έχουμε εντοπίσει στον γαλαξία μας σε περίπου...

ΒΙΝΤΕΟ-Η κλωτσιά του ρατσιστή γιατρού στη δημοσιογράφο

Προκλητικός εμφανίστηκε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται ότι είχε αναρτήσει στο ιατρείο του επιγραφή με ρατσιστικό περιεχόμενο, ο οποίος, αντιδρώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, την κλώτσησε.

Χάρκοβο: Ενας δήμαρχος « μπουμπούκι» σύμβολο της διαφθοράς στην Ουκρανία

Φιλορώσοι φυλάνε το άγαλμα του Λένιν για να μην το γκρεμίσουν οι Ουκρανοί!!

Το Χάρκοβο βρίσκεται στα ανατολικά της Ουκρανίας και ήταν από τις πρώτες πόλεις που ύψωσαν τη ρωσική σημαία και καταδίκασαν τη νέα κυβέρνηση του Κιέβου.

Πάνω από 20.000 άτομα διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης εναντίον της νέας κυβέρνησης, αμέσως μετά την αποκαθήλωση του Γιανουκόβιτς. Οι διαδηλώσεις υπήρξαν βίαιες μεταξύ φιλορώσων και αντιρώσων και εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Αυτό είναι το σημείο μηδέν στο Εκουαδόρ: Εκεί όπου η Γη χωρίζεται στα δύο [εικόνες]

Παρά το γεγονός ότι το σημείο μηδέν βρίσκεται σε χιλιάδες σημεία του πλανήτη, στο Εκουαδόρ, παίρνουν πολύ στα σοβαρά την μοναδική γεωγραφική τους θέση.

ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Ρώσοι ιερείς ευλογούν διηπειρωτικούς πυραύλους!

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύει η Russian Today, φαίνονται Ρώσοι Ορθόδοξοι ιερείς να ευλογούν τον πύραυλο «Topol», ένα ισχυρότατο όπλο που μπορεί να πλήξει στόχους με ακρίβεια 200 μέτρων σε ακτίνα 11.000 χιλιομέτρων!

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτομόλησε ο αρχηγός του ουκρανικού στόλου

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Russia Today, αυτομόλησε ο αρχηγός του ουκρανικού στόλου Ντέντις Μπερεζόφσκι  και δήλωσε πίστη στη φιλορωσική κυβέρνηση της Κριμαίας. Νωρίτερα είχε αυτομολήσει στους Ρώσους η ναυαρχίδα του ουκρανικού στόλου, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny.

Σύροι Ισλαμιστές προς Χριστιανούς: Πληρώστε για την πίστη σας ή θα εκτελεστείτε!

«Προστασία» καλούνται, ουσιαστικά, να πληρώσουν οι Χριστιανοί στη Συρία, στο πλαίσιο των απηνών διωγμών που υφίστανται από τους ριζοσπάστες ισλαμιστές… Στην πραγματικότητα, οι σύροι Χριστιανοί καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του εξισλαμισμού τους και της δολοφονίας τους αν δεν μπορούν να πληρώσουν το φόρο…

Δημοπρατείται sex tape της Μονρόε με τους Κένεντι

Ένα sex tape στο οποίο πρωταγωνιστούν η Μέριλιν Μονρόε και ο άλλοτε πρόεδρος της Αμερικής Τζον Κένεντι μαζί με τον αδελφό του, Ρόμπερτ, πρόκειται να βγει στη δημοπρασία.

Στα κατεχόμενα ζει ο δολοφόνος του Σουηδού πρωθυπουργού Ούλωφ Πάλμε

Στα κατεχόμενα και μάλιστα στην Κερύνεια κατέφυγε ο φερόμενος ως δολοφόνος του πρώην Σουηδού Πρωθυπουργού, Όλαφ Πάλμε το 1986, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Αφρίκα.

Επικαλούμενη τη σουηδική εφημερίδα “Svenska Dagbladet” και δημοσίευμά της περί συνάντησης δημοσιογράφου με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Πάλμε, η Αφρίκα γράφει ότι...

Ποιος υποψήφιος Περιφερειάρχης "του έδωσε και κατάλαβε" την Κυριακή της Αποκριάς; (ΦΩΤΟ)

​Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Νάουσας και του Πολυγύρου βρέθηκε σήμερα ο...

Σπηλιωτόπουλος: Χρειάζεται πάταξη του παρεμπορίου

Αυτοψία στην άναρχη κατάσταση του παρεμπορίου που επικρατεί στην περιοχή του Θησείου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης έκανε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, συνοδευόμενος από καταστηματάρχες της περιοχής.

Τσάι, σάντουιτς, Λένιν, σφυροδρέπανα και συμπάθεια: Εικόνες προπαγάνδας από τα ρωσικά μίντια [εικόνες]

Με τον δικό τους... διαφορετικό τρόπο μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Κριμαία. Εικόνες ανάλαφρες και ένας ιδιαίτερα «ρωσικός» τρόπος προσέγγισης των γεγονότων.

Το μήνυμα του Βενιζέλου στους Έλληνες της Ουκρανίας

Μήνυμα πολιτικό και ηθικό, συναισθηματικό και πρακτικό μετέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Μαριούπολη όπου βρίσκεται σήμερα, προς τους Έλληνες της Ουκρανίας.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! "Η αγιορείτικη προφητεία που τρέμει ο Γιανουκόβιτς"

Μια αγιορείτικη προφητεία κυνηγάει τα τελευταία χρόνια τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς και έχει χρησιμοποιηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους, προκειμένου να τον πλήξουν.

Ζεληλίδης: "Τα κοιτάσματα είνα πολλαπλάσια σε έσοδα από το χρέος"

«Τα κοιτάσματα πετρελαίου είναι πολλαπλάσια σε έσοδα από τα χρέος», δήλωσε ο καθηγητής Γεωλογίας, Αβραάμ Ζεληλίδης, στον Real fm και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα και της Αγγελικής Λάζου, επισημαίνοντας ότι οι «ενδείξεις» του πρωθυπουργού για τον ορυκτό πλούτο, πρέπει να στηρίζονται σε όλα αυτά που υποστήριζαν οι επιστήμονες πριν χρόνια.

Ολικό λίφτινγκ στην πρώην βίλα του Π. Κωστόπουλου, ετοιμάζουν οι νέοι ιδιοκτήτες!

Το δικό τους προσωπικό γούστο στην πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, που αγόρασαν στη Μύκονο ετοιμάζονται να κάνουν οι δυο κομμωτές από το Λονδίνο. Ο Τσαρλς Γουόρθιγκτον και ο Άλαν Πίτερς, ιδιοκτήτες της βρετανικής αλυσίδας κομμωτηρίων “Charles Worthington” ετοιμάζουν ριζικές αλλαγές στο πολυτελές οίκημα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κρανιδιώτης: Έχω στοχοποιηθεί

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο δικηγορικό γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη στην Πλάκα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές και αναστάτωση στους ηλικιωμένους κατοίκους της πολυκατοικίας.

«Ξεσκονίζουν» εργολάβους, διαφημιστές και στελέχη των ΠΑΕ

Εντολή να τελειώνουν οι έλεγχοι που έχουν βαλτώσει για να «πέσουν κεφάλια» μεγαλοφοροφυγάδων

Νέα τροπή λαμβάνουν οι έρευνες της λίστας με τους 1600 φορολογούμενους Μεγάλου Πλούτου που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ και των οποίων  ο αριθμός έχει αυξηθεί «αισίως» και έχει φτάσει πλέον στις 8.000. Υπό την πίεση και των οικονομικών εισαγγελέων, οι ελεγκτές καλούνται να επιταχύνουν τις διαδικασίες, προκειμένου να «δέσουν» το συντομότερο υποθέσεις που είχν βαλτώσει εδώ και πολλούς μήνες, αλλά πλέον επιταχύνονται.

Το κάστρο του Υπουργείου Εσωτερικών "άλωσε" η ΔΑΚΕ!

Πρώτη φορά κέρδισαν τις εκλογές του Σωματείου οι γαλάζιοι συνδικαλιστές

Για πρώτη φορά από τη σύσταση του Υπουργείου Εσωτερικών η ΔΑΚΕ κέρδισε τη μάχη στις εκλογές του Σωματείου των υπαλλήλων, βγάζοντας 4 μέλη με πρόεδρο στο Σύλλογο των Εργαζομένων τον Δημήτρη Γεωργίκο.

Τα μαμούθ συνυπήρχαν με τις πυραμίδες: 10 πράγματα που θα αλλάξουν την αντίληψη σας για το χρόνο

Η κατασκευή των πυραμίδων και οι δεινόσαυροι σας φαίνονται μακρινά γεγονότα και η εκτέλεση με γκιλοτίνα ακούγεται σαν απαρχαιωμένη πρακτική; Στην πραγματικότητα όλα αυτά βρίσκονται πιο κοντά μας απ' ότι πραγματικά νομίζουμε.

Επιστράτευσαν τον Λαλιώτη για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ στον ΔΣΑ

Μάχη σώμα με σώμα Αδαμόπουλου-Αλεξανδρή

Σκληρή μάχη διεξάγεται από το πρωί στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ανάμεσα στους δύο υποψηφίους Γιάννη Αδαμόπουλο και Βασίλη Αλεξανδρή. Για λογαριασμό του δεύτερου μάλιστα, έχει κινητοποιηθεί όλο το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" καθώς στη Χαριλάου Τρικούπη τα δίνουν όλα ώστε να πανηγυρίσουν μία νίκη σε επιστημονικό σύλλογο μετά από καιρό.

ΠΙΝΑΚΑΣ: Οικονομική και στρατιωτική σύγκριση Ρωσίας και Ουκρανίας

Εννοείται ότι μιλάμε για προτεκτοράτο της Ρωσίας που δεν μπορεί ούτε να τη γρατζουνίσει:

BINTEO-Επική κωλοτούμπα ΧΑ!! Κατηγορεί τους ουκρανούς νεοναζί που πριν 3μηνες καμάρωνε ότι ήταν στο πλευρό της

Την περασμένη Πέμπτη η Χρυσή Αυγή, μέσα στο κλίμα που δημιούργησε το MEGA και ο παπαγάλος του Πούτιν από τη Μόσχα, ότι από λεπτό σε λεπτό θα ξεκινούσε η σφαγή των Ελλήνων της Ουκρανίας, έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία κατατρόπωνε του "ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας" για τα "βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας":

Επισφαλή πλέον τα ευρήματα στις δημοσκοπήσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

«Καλημέρα σας, είμαστε από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων. Θέλετε να λάβετε μέρος σε μια πολιτική έρευνα;». – «Με μεγάλη μου χαρά». – «Σε ποιο κόμμα αισθάνεστε πιο κοντά;». – «Σε κανένα». – «Ποιος πιστεύετε ότι είναι ότι ο επόμενος καταλληλότερος πρωθυπουργός; Ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Τσίπρας;». – «Κανένας από τους δύο». – «Θα σας διαβάσω μια σειρά πολιτικών και θέλω να μου πείτε ποιον συμπαθείτε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου». – «Μην κουράζεστε, βάλτε σε όλους καθόλου». – «Θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;». – «Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Θα σας γελάσω».

ΧΑΡΤΗΣ: Οι στρατιωτικές κινήσεις των Ρώσων, τις τελευταίες μέρες στην Κριμαία

Δείτε τον χάρτη με τις κινήσεις των Ρώσων, που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές:

Μόλις μπήκαν Ρώσοι στην Κριμαία εμφανίστηκαν αντιεβραικά και ναζιστικά συνθήματα στους τοίχους... Τυχαίο;

Δύσκολο πράγμα ο πόλεμος και ακόμα πιο δύσκολη η προπαγάνδα γιατί δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι. Μην αμφιβάλλει κανείς ότι τα περισσότερα απ΄όσα ακούγονται ειδικά στην Ελλάδα των ηλιθίων που περιμένουν "την προφητεία του Παίσιου για την κάθοδο της ρώσικης αρκούδας" είναι ψέμματα. Όπως λέει και το παρακάτω άρθρο "Ο Πούτιν δεν θέλει πόλεμο στην Κριμαία αλλά εμφύλιο"... 

Αντιεβραϊκά γκράφιτι, με ναζιστικά σύμβολα, εμφανίστηκαν χθες στην Συμφερόπολη, δύο ημέρες μετά την εισβολή ρώσων στρατιωτών στην πόλη. Ο ρώσος αναλυτής Andrei Illarionov εξηγεί σήμερα στο Kuivpost ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε στρατιωτική επιχείρηση αλλά να βάλει την Κριμαία σε εμφύλιο, διακοινοτικό πόλεμο.

Ποιοι κρύβονται πίσω από το μακελειό με τα μαχαίρια στην Κίνα -Αφησαν πίσω τους 29 νεκρούς και 130 τραυματίες

Σε Ουιγούρους αυτονομιστές αποδίδουν οι κινεζικές αρχές το μακελειό που έγινε το Σάββατο σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κουνμίνγκ. Μαυροντυμένοι άνδρες με μαχαίρια εισέβαλαν και άρχισαν να μαχαιρώνουν ανθρώπους αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω τους 29 νεκρούς και περισσότερους από 130 τραυματίες.

Στο γραφείο ήταν ο Φαήλος τη στιγμή της έκρηξης! Τι έγραψε στο facebook

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν εκεί.

Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός της Θεσσαλονίκης -Τι είπε για την πινακίδα για τους «ανεπιθύμητους Εβραίους»

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χρυσαυγίτης γιατρός, που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. Αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέας, έμεινε ελεύθερος για να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Μιχελάκης: Θα αποτύχουν στο... χάος

Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σχολίασε την επίθεση στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη στο twitter:

Γενική επιστράτευση κήρυξε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας

Οπλίτες του ουκρανικού στρατού, ρώσικης καταγωγής (να τα λέμε αυτά), προσχωρούν στις ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία

Μία ανάσα από την κήρυξη πολέμου στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οπλίτες του ουκρανικού στρατού προσχωρούν στις ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία με τα σώματα ασφαλείας και τις στρατιωτικές μονάδες στην ανατολική Ουκρανία να βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη-«Υπάρχει πολιτική ευθύνη»

Οι κότες γιατί δεν πάνε να του τα ψάλουν από κοντά; Έστω και 3-4 μαζί... Φοβούνται κάτι και κάθονται και βάζουν γκαζάκια σαν τις κότες;

«Θα μπορούσαν να σκοτωθούν άνθρωποι από την έκρηξη στο γραφείο μου» δήλωσε ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. στη Β' Πειραιά, Φαήλου Κρανιδιώτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιτέλους τα παπαγαλάκια βρήκαν τροφή: Απείλησαν γυναίκα ελληνικής καταγωγής... επειδή είναι αντιπρόεδρος της Κριμαίας

[Μετά από 10 μέρες ανυπόστατης προπαγάνδας ότι απειλούνται οι Έλληνες της Ουκρανίας κάτι που έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τόσο η Πρόεδρος των ελληνικών κοινοτήτων Ουκρανίας όσο ο Πρόξενος και ο Πέσβης μας στην Ουκρανία, τα παπαγαλάκια του Πούτιν βρήκαν κάποια ελληνικής καταγωγής και θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι οι Ουκρανοί απειλούν τους Έλληνες... Φυσικά κανείς δεν θα πεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δέχθηκε απειλές επειδή...είναι αντιπρόεδρος της Κριμαίας και όχι φυσικά επειδή είναι ελληνικής καταγωγής... και όπως λέει η ίδια οι απειλές άρχισαν αφού ψήφισαν να γίνει φημοψήφισμα για απόσχιση της Κριμαίας]

Την αποκάλυψη ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της, έκανε η ελληνικής καταγωγής Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας, Όλγα Κοβιτίδη.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι την είχαν «απειλήσει για τη φυσική εξόντωσή της» ενώ είχε δεχτεί και «τηλεφωνήματα από αγνώστους απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν».

Να σημειωθεί ότι δύο από τους τέσσερις αντιπροέδρους της κυβέρνησης της Κριμαίας, είναι ελληνικής καταγωγής.

Δείτε το βίντεο του mega.


Video - Έκρηξη στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη, κινδύνεψαν ηλικιωμένοι !!!

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. στη Β' Πειραιά, Φαήλου Κρανιδιώτη.

Από την έκρηξη, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 01.00 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου, που βρίσκεται στην οδό Σκούφου 12, στην περιοχή της Πλάκας, στην Αθήνα.


Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ τα περί υποχρέωσης e-mail από όλους... Διαψεύδει μετά από ώρες, όπου άκουσε τα απίστευτα και αφού έμειναν οι αρνητικές εντυπώσεις

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε υποχρέωση με την απειλή προστίμων απόκτησης ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) από όλους τους φορολογουμένους προκειμένου δήθεν να τους κοινοποιούνται ηλεκτρονικά κατασχετήρια, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Κλιμακώνεται η ένταση στην, κατά ΣΥΡΙΖΑ, ειρηνική Μπολιβαριανή Επαναστατική Βενεζουέλα: 18 οι νεκροί

Δεκαοκτώ άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους κατά τη διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων που συνταράσσουν τη Βενεζουέλα από την 4η Φεβρουαρίου, ενώ ακόμη 261 έχουν τραυματιστεί, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της χώρας, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο απολογισμό, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Είναι εφικτό να ζήσει κανείς μετά θάνατον, υποστηρίζει με βεβαιότητα κορυφαίος νευροεπιστήμονας

Έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του μέσα σε ένα εργαστήριο δίχως παράθυρα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, κόβοντας εγκεφάλους σε υπερβολικά πολύ λεπτές φέτες.

Σχέδιό του να προσομοιώσει μέσω υπολογιστή έναν τέλεια διατηρημένο εγκέφαλο, τον οποίο εν συνεχεία θα φορτώσει σε ένα ρομποτοειδές σώμα.

Εταιρία ‘τύπου Blackwater’, όχι στρατό, έχει στείλει το Κρεμλίνο στην Κριμέα!

Δεν έστειλε στρατεύματα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη χερσόνησο της Κριμέας όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από ρωσικές αλλά και αμερικανικές πηγές (π.χ. http://www.thedailybeast.com/).

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατρός-υμνητής του Χίτλερ

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 57χρονος γιατρός, ο οποίος είχε αναρτήσει στο ιατρείο του...

Γεωργιάδης: Το ποσό των 5 ευρώ για επίσκεψη στα πολυϊατρεία πηγαίνει υπερ των ανασφαλίστων

Εισιτήριο 5 ευρώ θα καταβάλλουν όλοι όσοι προσέρχονται για επίσκεψη στα πολυϊατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) τα οποία αντικαθιστούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, όπως επισήμανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

ΒΙΝΤΕΟ-Μνημόσυνο για τους δύο δολοφονημένους ΔΙΑΣ-Έδιωξαν Κασιδιάρη και Παναγιώταρο

Συμπληρώθηκαν χθες τρία χρόνια από τη στυγερή δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ από τρεις κακοποιούς.

Οργανώσεις της Αστυνομίας είχαν προγραμματίσει το απόγευμα του Σαββάτου να τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο όπου οι δυο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος.

Δείτε τον Ομπάμα να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Πούτιν για την Ουκρανία

Η casual εμφάνιση του Ομπάμα έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη φόρτιση της στιγμής...

Μία ιστορική στιγμή κατέγραψε με τον φακό του για ακόμη μία φορά ο Πιτ Σούζα προσωπικός φωτογράφος του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν το Σάββατο ο αμερικανός πρόεδρος με τον ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πούτιν για τις δραματικές στιγμές που εξελίσσονται στην Ουκρανία.

Επικοινωνία Πούτιν-Ομπάμα: «Έχουμε δικαίωμα να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας στην Ουκρανία»

Δράση των ρωσικών δυνάμεων σε Κριμαία και Ανατολική Ουκρανία προαναγγέλει η Μόσχα- Να μην ενεργοποιηθούν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία ζήτησε ο Μπαράκ Ομπάμα από τον Ρώσο πρόεδρο - Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ο Πούτιν απάντησε ότι σε περίπτωση κλιμάκωσης της βίας η Μόσχα έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και το ρωσόφωνο πληθυσμό

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις μεταξύ των ηγετών της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος να αποκλιμακωθεί η κριση στην Ουκρανία.

Απαισιόδοξα τα τελευταία μηνύματα-Συνεχίζει τη μάχη ο Μίκαελ Σουμάχερ

Σε καταστολή παραμένει εδώ και δύο μήνες περίπου ο Γερμανός πιλότος της F1 – Τι συμβαίνει τελικά με την πορεία της υγείας του
Σχεδόν δύο μήνες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του πρώην πιλότου της F1 Mίκαελ Σουμάχερ σε πίστα σκι, οι νευρολόγοι εμφανίζονται απαισιόδοξοι σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, εκτιμώντας ότι είναι σχεδόν αδύνατο να επανέλθει πλήρως.