19 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟ: Πρόεδρε αυτή η φώτο είναι καλύτερη

Προτείνουμε στον Πάνο Καμμενο αντί για τη φωτο αριστερά να χρησιμοποιεί αυτή δεξιά... ούτως ή άλλως, πολιτικά, δεν έχει διαφορά... τα ίδια πράγματα λένε... κάτι άναρθρες κραυγές βγάζει ο Πάνος όπως και ο...

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γκολ της αγωνιστικής

Δείτε τα γκολ που σημειώθηκαν στα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Rass: Οι μισοί Έλληνες βλέπουν να διώκεται η διαφθορά... οι άλλοι μισοί στην κοσμάρα τους αφού δεν βλέπουν να διώκονται όλοι οι επιχειρηματίες, οι μασόνοι, οι εβραίοι, οι έτσι κι οι γιουβέτσι

Διχασμένοι εμφανίζονται οι Ελληνες αναφορικά με τις εξελίξεις στις υποθέσεις διαφθοράς και όχι μόνο, καθώς, σε ένα μεγάλο ποσοστό παραμένουν μάλλον δύσπιστοι για το αν μπαίνει ένα τέλος στις εποχές των μιζών στην Ελλάδα.

Βάστα Μέρκελ!! Πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών ζητά η Τρόικα

[Πριν πεταχτούν οι λαϊκιστές να πούμε ότι μιλάμε για μη συνταγογραφούμενα φάρμακα που σε όλη την Ευρώπη πωλούνται εκτός Φαρμακείων.... φυσικά οι έλληνες φαρμακοποιοί αντιδρούν γιατί έχουν κάνει όλα τα φάρμακα "μη συνταγογραφούμενα" αφού κανείς τους δεν ζητάει συνταγή για τίποτα αφού ο ΕΟΦ δεν τολμάει να τους ελέγξει]

«Όχι» από Άδωνι Γεωργιάδη - Αποφασισμένο να βάλει στα ράφια των σούπερ μάρκετ μη συνταγογραφούμενα φάρμακα το υπουργείο Ανάπτυξης

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο διάθεσης των φαρμάκων ζητά η Τρόικα, ενώ ο υπουργός Υγείας, κ. Αδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι δε συμφωνεί και ότι βρίσκεται στο πλευρό των φαρμακοποιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι για σύγκρουση.

Προβάδισμα στις ελληνικές επιχειρήσεις από την κοινοπραξία του αγωγού TAP

Στα τέλη του 2014 με αρχές του 2015 θα απευθύνει η Κοινοπραξία του αγωγού TAP τις προσκλήσεις υποβολής προσφορών προς τις επιχειρήσεις που θα αναλάβουν τις κατασκευαστικές και βοηθητικές εργασίες για την κατασκευή του αγωγού.

Την πήδηξαν τη μάντρα του ψυχιατρείου και μοιράζουν και υπουργεία στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα ρέστα της παίζει η Κουμουνδούρου στις επερχόμενες διπλές κάλπες της άνοιξης για την αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές, καθώς θέλει αν δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές να στριμώξει στη γωνία την κυβέρνηση με μια συντριπτική ήττα, που θα την θέτει παράλληλα υπό προθεσμία.

Ο φαφλατάς Φάρατζ

Χριστίνα Πουλίδου

Στην Ελλάδα ήταν άγνωστος ως προχτές - όταν επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά στην αίθουσα του Ημικυκλίου στο Στρασβούργο. Κατά το συνήθειό του είπε, είπε... ότι η Ελλάδα είναι "υπό κατοχή" και ότι ο πρωθυπουργός δεν ηγείται της χώρας. Ποιός είναι; Το 2009 ήταν στην 41η θέση των 100 ανθρώπων με την ισχυρότερη επιρροή στη δεξιά παράταξη. Το 2010 κατρακύλησε στην 58η θέση, το 2012 σκαρφάλωσε στη 17η θέση, το 2013 ένιωσε το χνώτο του ο Ντ. Κάμερον – ο Νάιτζελ Φάρατζ βρέθηκε στη 2η θέση – ενώ πρόσφατες δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να προσπερνά τον Ντ. Κάμερον…

Για τις πλημμύρες φταίνε οι... gay γάμοι, δηλώνει στέλεχος του Φάρατζ

Για τις πρόσφατες πλημμύρες στη Βρετανία φταίει η απόφαση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων, απεφάνθη δημοτικός σύμβουλος του UKIP, του ξενοφοβικού κόμματος που ηγείται ο γνωστός και από τις παρεμβάσεις του για την Ελλάδα, Νάιτζελ Φάρατζ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία αλλά και την (ήπια) αποδοκιμασία του κόμματός του.

Oι ληστές του Βελβεντού προειδοποιούν για νέο χτύπημα

Εύχονται καλή τύχη σε όλους όσοι ετοιμάζουν επιθέσεις - Σε επαγρύπνηση η ΕΛ.ΑΣ.

Με κείμενό τους στον ιστότοπο indymendia, την Κυριακή, οι ληστές του Βελβεντού, αναφέρουν ξεκάθαρα πως κάποιοι ετοιμάζουν επιθέσεις, ενώ δεν διστάζουν να τους ευχηθούν καλή τύχη. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει άφαντος, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ συχνές επισκέψεις στην πτέρυγα των Πυρήνων, όταν ακόμη βρισκόταν στις φυλακές. Μάλιστα ένα από τα τελευταία βράδια του στη φυλακή το πέρασε στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς», όπως άλλωστε και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Την ίδια ώρα έξω είναι και ο Νίκος Μαζιώτης.

Έλληνας σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ

Ο 29χρονος Αλεξάντερ Πίτερσεν, που έχει καταγωγή από την Ελλάδα, ήταν ανάμεσα στους 21 νεκρούς από τη βομβιστική επίθεση των Ταλιμπάν σε λιβανέζικο εστιατόριο της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, που σημειώθηκε χθες το πρωί.

Ακυρώνει τις περικοπές μισθών στους ένστολους το ΣτΕ

Συνταγματικά προβλήματα στις περικοπές των αποδοχών των ενστόλων όλων των Σωμάτων, διαπιστώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη των μελών της που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα μυστήρια με την τράπεζα «πλυντήριο» στο Μαυροβούνιο, οι έλληνες επιχειρηματίες, ο Σέρβος αχυράνθρωπος και οι ναρκέμποροι των Σκοπίων

Το ενδιαφέρον ξένων μυστικών υπηρεσιών εστιάζεται σε μια τράπεζα του Μαυροβουνίου γνωστή και ως μεγάλο πλυντήριο των Βαλκανίων.

Στην τράπεζα αυτή παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός κεφαλαίων τα οποία προέρχονται από τρεις Έλληνες τραπεζίτες, έναν μεγαλοεπιχειρηματία παράγοντα της δημόσιας ζωής, έναν Σέρβο αχυράνθρωπο ο οποίος είναι “μπροστινός”...

Ενόχληση Γιώργου και επίθεση σε Ιγνατίου για το δημοσίευμα του «Έθνους» για το «κούρεμα»

Με μακροσκελές σχόλιό του απαντά ο Γιώργος Ελενόπουλος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε σημερινό άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου-ανταποκριτή Μιχάλη Ιγνατίου, στο «Έθνος της Κυριακής», ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν αξιοποίησε το χαρτί της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Σαμαράς: Ούτε ανασχηματισμός, ούτε εκλογές, προέχει η έξοδος από τα μνημόνια

Σταθερά προσηλωμένος στο σενάριο η χώρα να εξέλθει με τις δικές της δυνάμεις από τα μνημόνια εντός του 2014 και να πάει σε εκλογές είτε με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο τρίμηνο του 2015, είτε με την ολοκλήρωση της τετραετίας το 2016, παραμένει ο Πρωθυπουργός.

Ξηρός - Πυρήνες, δέκα συναντήσεις σε δύο εβδομάδες - Δείτε τα ημερολόγια φυλακής

«Στις 17.50 περίπου ενημερώθηκα από τον υπαρχιφύλακα της 5ης πτέρυγας ότι έχει προσέλθει στο θυρωρείο της ακτίνας και ζητάει να με δει ο κρατούμενος Ξηρός. Είπα στον υπάλληλο να του επιτρέψει να έρθει και πέντε λεπτά αργότερα ο Ξηρός ήρθε στο Αρχειοφυλακείο». Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων προς τη διευθύντρια του καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού που ήρθαν εις γνώσιν της «Κ».

ΦΩΤΟ: Ο Ολάντ… στα βήματα του Μπερλουσκόνι – Του γυάλισε μελαχροινή αστυνομικίνα

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και χαριεντίζεται με μια μελαχρινή!Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τυλ της νοτιοδυτικής Γαλλίας όπου παραβρέθηκε σε εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού και αστυνομικού τμήματος, ο… γόης Ολάντ, που μάλλον ακολουθεί τα χνάρια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μαγεύτηκε από την ομορφιά μίας νεαρής μελαχροινής την οποία έσπευσε να ασπαστεί.

Εκτός δελτίου η Όλγα Τρέμη!

Τι λέει το κανάλι για την απουσία της;

Χωρίς την Όλγα Τρέμη θα μεταδίδεται από αύριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life. H παρουσιάστρια θα απουσιάζει  τουλάχιστον...

Δραπέτης που πήρε άδεια χωρίς επιστροφή ο Αλβανός πίσω από ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα της Κορινθίας

Εξιχνιάστηκαν δυο υποθέσεις ένοπλων ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων στη Λυγιά και το Βέλο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 30χρονος από την Αλβανία, ο οποίος αναζητούνταν από την 26.5.2013, καθώς δεν επέστρεψε μετά από άδεια, στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 6 ετών και δύο μηνών, για ληστεία και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Άλλος ένας που δεν κατάλαβε: Tατσόπουλος κατά ΝΔ μετά την ανακοίνωσή της για τα θρησκευτικά πιστεύω Τσίπρα

[Φυσικά η ΝΔ στιλήτευσε την υποκρισία Τσίπρα και το δήθεν ενδιαφέρον του και όχι το αν είναι άθεος... εξάλλου στην ανακοίνωση λέει "δικαίωμά του να είναι άθεος"... αλλά δεν περιμένουμε από την αυτοαποκαλούμενη "Ψωλή του Βουκεφάλα" να διαθέτει κρίση για να καταλάβει...]

«Σαμαρά, επειγόντως: πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια». Αυτό δηλώνει στο Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ που καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποσαφηνίσει τα θρησκευτικά του «πιστεύω».

Το διπλό δίλημμα Σαμαρά για ανασχηματισμό και εκλογές

Ενώπιον διπλού διλήμματος σχετικά με τον χρόνο του ανασχηματισμού, αλλά και της διενέργειας εθνικών εκλογών, βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης τον Απρίλιο, μετακινώντας τον κ. Γιάννη Στουρνάρα σε άλλη κορυφαία θέση.

Ελληνόψυχος Μελάς: Νιώθω υπερήφανος που μπόρεσα και πρόβαλα την πατρίδα-Προτιμώ Διαμαντίδη απ΄τον Σπανούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον δεν είναι σημείο αναφοράς η παρουσία ενός Ελληνα στα παρκέ του ΝΒΑ. Πριν από τον τελευταίο που πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχαν προηγηθεί κι άλλοι. Αλλά το άκουσμα του Εθνικού Υμνου στον τηλεοπτικό «αέρα» παραμένει κάτι πρωτοφανές. Εκεί η... πρωτιά ανήκει στον Τας Μελά. Τον «τρελό» ομογενή δημοσιογράφο που τραγούδησε τους στίχους του Διονυσίου Σολωμού και έγινε διάσημος.

Ο Μάκης Βορίδης έχασε την μητέρα του

Άφησε πριν από λίγο την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών

Σε νοσοκομείο των Αθηνών άφησε πριν από λίγη ώρα την τελευταία της πνοή η μητέρα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη.

Αγωγή Γιάννου σε Ζήγρα για τις κατηγορίες περί μίζας

Με αγωγή απαντά ο πρώην υπουργός Άμυνας στα όσα λέειο Ν. Ζήγρας στην συνέντευξη του στην Realnews περί συνέχισης των αμαρτωλών συμβάσεων που είχε υπογράψει ο Α. Τσοχατζόπουλος, από τον Γ. Παπαντωνίου

Δ.Τ.: Οι προσλήψεις θα φέρουν και τις πρώτες απολύσεις!

Ζητήθηκαν λίστες με ονόματα εργαζομένων που θα απομακρυνθούν....

Την στιγμή που ετοιμάζονται 71 νέες προσλήψεις και προκηρύσσονται 356 θέσεις αορίστου χρόνου για τη ΝΕΡΙΤ, ετοιμάζονται και οι πρώτες απολύσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, με αφορμή τη λήξη μεγάλου αριθμού των δίμηνων συμβάσεων αυτές τις μέρες, ζητήθηκε από τους γενικούς διευθυντές να φτιάξουν λίστες με τους " όχι απαραίτητους", ώστε να τερματίσουν οι συμβάσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Νέο αίσχος Μέρκελ!! ΥΠΑ: Πάνω από 95 εκατ. έφαγαν τα λαμόγια σε δήθενα υπερωρίες... που έκαναν μέχρι και οι απόντες

Εργασιομανείς ή απλά υπάλληλοι που εκμεταλλεύθηκαν την απουσία ελέγχου; Οπως αποδεικνύεται, στην περίπτωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ισχύει το δεύτερο, καθώς το κόστος για τις υπερωρίες ξεπέρασε τα 95 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2008-2012.

Αυτό είναι το συνολικό χρέος των Ελλήνων στη ΔΕΗ!

Σε αριθμούς αποτυπώνεται η μεγάλη δυστοκία των Ελλήνων πολιτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στη ΔΕΗ. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: Oι συνολικές ανεξόφλητες οφειλές προς την επιχείρηση ανέρχονται από στο ποσό του...

Αυτή είναι η μεγαλύτερη λέξη της ελληνικής γλώσσας - Εχει 172 γράμματα

H μεγαλύτερη λέξη στην ελληνική γλώσσα και ίσως και στον κόσμο ανήκει σε κείμενο του Αριστοφάνη. Η λέξη, αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές και αποτελεί πραγματικό γλωσσοδέτη τόσο στο νόημα όσο και στην προφορά.

Διαδικτυακό πωλητήριο στα ακίνητα που κατασχέθηκαν -Με ποιες βίλες θα γίνει η αρχή

«Πωλητήριο» και μέσω διαδικτύου θα βάλει το υπουργείο Οικονομικών στα ακίνητα που κατάσχονται για χρέη στην Εφορία. Η σχετική ιστοσελίδα είναι έτοιμη και η αρχή θα γίνει με τις πολυτελείς βίλες, όπως εκείνη του Λάκη Γαβαλά.

ΒΙΝΤΕΟ-Μάνα Αξαρλιάν για τον Ξηρό: Ο γιός νου δεν παίρνει άδεια

Στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη στην μνήμη τον θυμάτων από την τρομοκρατία. Η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν που το παιδί της έχασε την ζωή του όταν η ρουκέτα της 17Ν που προορίζονταν για το Ι. Παλαιοκρασά βρήκε τον άτυχο φοιτητή, ξέσπασε εναντίον όσων έδωσαν άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό.

ΦΩΤΟ: Συνάδελφος του Αλέξη

Πολύ γνωστή συνάδελφος του Αλέξη... που σήμερα δεν είναι πλέον ανάμεσά μας... Δείτε τη:

Η πρώτη Ελληνίδα αλεξιπτωτίστρια, που πολέμησε τους Γερμανούς ως μυστική πράκτορας

Πόσοι γνωρίζουν, ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, μια ατρόμητη Ελληνίδα εκπαιδεύτηκε ως κομάντο και αλεξιπτωτίστρια και έδρασε ως πράκτορας στην κατεχόμενη πατρίδα μας;

Επρόκειτο για τη Σόνια-Σοφία Στεφανίδου, πρωτότοκη κόρη του Πόντιου γιατρού και θερμού πατριώτη Φιλοποίμενα Στεφανίδη.

Τα σκυλιά στέκονται στον άξονα Βορρά - Νότου την ώρα της αφόδευσης

Αν έχετε χαθεί στην ύπαιθρο, παρατηρήστε ένα σκυλί να κάνει... τα κακά του και θα βρείτε τον δρόμο σας. Αυτό προτείνουν επιστήμονες που παρατήρησαν 20 σκυλιά επί δυο χρόνια την ώρα της αφόδευσης και διαπίστωσαν ότι όλα στέκονται στον άξονα Βορρά - Νότου. Η μόνη περίπτωση που άλλαξαν προσανατολισμό ήταν όταν υπήρχε μαγνητική καταιγίδα στο Διάστημα...

Κοσμοσυρροή στα ανοιχτά μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι καταναλωτές "αγκάλιασαν" στην πράξη το άνοιγμα των καταστημάτων - Έμποροι: Η κίνηση έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας - Βοήθησε ο καιρός και οι εκπτώσεις

Πολύς είναι ο κόσμος που εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη Κυριακή και την ανοιχτή αγορά για να κάνει τα ψώνια του σήμερα! Η κίνηση μέχρι και αυτή την ώρα καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που πέρασε τις προσδοκίες των εμπόρων.  Οι καταναλωτές βλέπουν το μέτρο με το άνοιγμα των καταστημάτων κάποιες Κυριακές, όπως όλα δείχνουν, με θετική ματιά.

Κάθε μέρα που περνά τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Σουμάχερ

Ο νευροχειρουργός Κώστας Βλάχος αναλύει τα ελάχιστα ιατρικά δεδομένα που υπάρχουν στην περίπτωση του Σουμάχερ και μας διαφωτίζει σε κάποια σημεία της μετεγχειρητικής πορείας παρόμοιων περιστατικών.

Τα γυρνάςι η Αλ Σαλέχ-Χαμός με τις δηλώσεις της πως αν βγει ο Τσίπρας θα μεταναστεύσει στο Παρίσι

Απείλησε με "ανένδοτο" από τη Γαλλική πρωτεύουσα για να πέσει η Χούντα της Αριστεράς, αλλά τώρα τα γυρνάει - Φταίνε τα social media και ο δημοσιογράφος που της έβαλε στο στόμα λόγια που δεν είπε -  Σήμερα αποφάσισε πως "θα μείνει να παλέψει για μια καλύτερη χώρα"

ΦΩΤΟ-Ο χάρτης της μίζας

Το χάρτη της απίστευτης διαφθοράς στο χώρο των μεγάλων εξοπλιστικών αγορών, έτσι όπως προκύπτει από τις καταθέσεις εμπλεκομένων στη δικαιοσύνη, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις κατά καιρούς διερευνήσεις σκανδαλωδών υποθέσεων από επιτροπές της Βουλής, αλλά και από βάσιμες πληροφορίες που εδώ και χρόνια διαρρέουν στον διεθνή Τύπο, παρουσιάζει σήμερα ο Τύπος της Κυριακής.

ΒΙΝΤΕΟ-Πανάρα καλή φώτιση... λέμε τώρα: Θεοφάνεια παλαιοημερολογιτών στα Τρίκαλα

Τα Θεοφάνεια γιορτάζει σήμερα ο παλαιοημερολογίτης Πάνος Καμμένος

Βούτηξαν στον Ληθαίο ποταμό Τρικαλινοί πιστοί Παλαιοημερολογίτες για τον ετήσιο Αγιασμό των υδάτων.

Παραίτηση Καψή αφού εκπέμψει ο ΠΑΣΟΚοτηλεόραση... στα τσακίδια

Το δημοσίευμα της Realnews περί παραίτησης του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελή Καψή, όταν αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υφυπουργός σύμφωνα με δηλώσεις του.

Εκτός λειτουργίας η σελίδα της Νέας Δημοκρατίας

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί εδώ και λίγη ώρα, η ηλεκτρονική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας. Όπως επιβεβαιώνεται...

Η υπόσχεση στον Μολδαβό που έσωσε τον Καραμολέγκο

Μία υπόσχεση φαίνεται πως έσωσε τον επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκο δίνοντας αίσιο τέλος στο θρίλερ της απαγωγής του. Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», έπαιξε ένα ψυχολογικό παιχνίδι με τον Μολδαβό που φέρεται να είναι «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγε.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Τσίπρας, ο νέος ΓΑΠ εις τη νιοστή-Η τρόικα αντέδρασε στην κατάργηση του 25ευρου

Στο Καστελόριζο ο Άδωνις για να εγκαινιάσει τις κινητές ιατρικές μονάδες που δώρισε το Ίδρυμα Σ. Νιάρχου που θα γυρίσουν όλα τα νησιά του Αιγαίου

Έντονη κριτική άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον Αλέξη Τσίπρα, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον SKAI.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι αντιγράφει τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέροντας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

ΦΩΤΟ: Συλλογή με... παλάτια έκανε ο Γριβέας

«Συλλέκτης» πανάκριβων ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποδεικνύεται ο Κυριάκος Γριβέας, εκ των βασικών πρωταγωνιστών στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», από κοινού με τη σύζυγό του, Αναστασία Βάτσικα, διαθέτουν...

Αποκαλύψεις για τις συχνές επαφές Ξηρού με τους «Πυρήνες» στον Κορυδαλλό

Τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης του Χριστόδουλου Ξηρού, η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ. ήταν διπλή. Οχι μόνο γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερο ένα μέλος της «17 Νοέμβρη», αλλά και επειδή είχε περάσει ένα από τα τελευταία βράδια του στη φυλακή στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς». Οπως προκύπτει όμως, αυτή ήταν μία από τις πολλές επισκέψεις του Ξηρού στα κελιά τους, οι οποίες γίνονται σε βάθος δύο ετών.

ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του... αλλά ο λαός πρέπει να το ξέρει

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Έστειλε τη Βαλερί στην Ελλάδα για να γλεντήσει με την Ζουλί η οποία έχει σπίτι στην Πάτμο

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, το περασμένο καλοκαίρι ο Ολάντ άφησε την Βαλρί Τριερβελέρ να παραθερίσει μόνη της στην Ερμιόνη, ενώ εκείνος είχε «φόρτο εργασίας» με την ερωμένη του στη γαλλική επαρχία.

Νέα εντάλματα για 14 ύποπτα δάνεια του Τ.Τ. – Όλα τα ονόματα (εικόνα)

Νέα εντάλματα σύλληψης, νέες ποινικές διώξεις και νέοι κατηγορούμενοι αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ του μεγάλου σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που -όπως είχε αποκαλύψει το «Εθνος της Κυριακής»- έγινε τα προηγούμενα χρόνια, με δάνεια που δόθηκαν σε «ημετέρους» με χαριστικούς όρους και επισφαλείς συμβάσεις και άνοιξαν «τρύπα» στην τράπεζα που φτάνει τα 524 εκατ. ευρώ!

Ξεκίνησε η ονοματολογία για το διάδοχο του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η ονοματολογία για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια ξεκίνησε. Ήδη τα πρώτα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι.

Σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστού σταθμού, ακούστηκαν τα ονόματα των...

Το «νησί των τρελών»: Η βαριά ιστορία της μυστηριώδους νησίδας-φαντάσματος μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνας [εικόνες]

Στους κατοίκους του απώτατου άκρου του λιμανιού του Πειραιά, του Περάματος, όπως και σε εκείνους της Σαλαμίνας, είναι γνωστό ως «νησί των τρελών»: μία νησίδα γης με αρκετό πράσινο και μερικά διάσπαρτα ερημωμένα κτίρια του 19ου αιώνα χωρίς πόρτες και παράθυρα, που σαν φάντασμα απλώνεται σιωπηλά στο μέσον της πολυσύχναστης ακτοπλοϊκής γραμμής που συνδέει το Πέραμα με τη Σαλαμίνα.

Ποιος όμως γνωρίζει τη μακραίωνη, αλλά και πιο πρόσφατη ιστορία του;

ΦΩΤΟ: Χάλια βυζ@ά ο ΣΥΡΙΖΑ

Χάθηκε να δώσουν τη σημαία σε κάποια καλύτερη; Ήταν ανάγκη να τη δώσουν στην...

Time: Να ιδιωτικοποιηθούν οι ελληνικές αρχαιότητες

Για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να σωθούν οι ελληνικές αρχαιότητες και να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση γράφει το περιοδικό Time, το οποίο αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρξει μερική ιδιωτικοποίηση και να επιτραπεί σε ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι να αναλάβουν την φύλαξη τους και την προώθηση τους, προκειμένου να ενισχυθεί ο αριθμός των τουριστών που θα τα επισκέπτονται.

Ο Πέτρος, η μισή Αθήνα και οι… 58!!!!

Ολοένα και πιο κοντά στους 58 είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος. Μετά το βελούδινο διαζύγιο με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος που πήδ@ξε την μισή Αθήνα προετοιμάζει νέο πολιτικό «γάμο»!!!

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απείθεια τους μουσουλμάνους της Θράκης!

Κωνσταντίνος Τερζής

Ο γνωστός και ως σκιά του τούρκου προξένου της Κομοτηνής, χαρακτηρισμένος ως «το σακάκι του πρόξενου», βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, φωτογραφηθείς πριν από λίγες ημέρες με ομάδα τουρκοφρόνων στην Γερμανία υπό την «σημαία της ανεξάρτητης Θράκης», επανέρχεται με ανακοίνωσή του -προς τους μουσουλμάνους της Θράκης- στο προσκήνιο με τον πλέον προκλητικό τρόπο.

Τι είπε ο Φιλιππίδης στον αδερφό του που τον επισκέφτηκε στις φυλακές του Μαλτεπέ

​Έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται και να τις αντικρούει με στοιχεία φέρεται ο Άγγελος Φιλιππίδης που κατηγορείται για τα «θαλασσοδάνεια» του ΤΤ σε επιχειρηματίες .

ΑΡΧΗΓΟΣ! Λιάπης: Με φορτισμένες τις μπαταρίες έφυγε οδικώς για Ρουμανία για να συναντήσει την αγάπη του!

​Οδήγησε μόνος για 17 ολόκληρες ώρες, διένυσε 1165 χιλιόμετρα μέσα σε μία ημέρα για τα μάτια μιας γυναίκας …  Ο λόγος για τον Μιχάλη Λιάπη και την αγάπη του, η οποία από την Μαλαισία τον περίμενε στο σπίτι της αριστοκρατικής συνοικίας Herastrau του Βουκουρεστίου.

«Ο λόρδος Βύρωνας θα ήταν σήμερα μνημονιακός...

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Ημουν 12 ετών, αλλά το θυμάμαι σαν τώρα. Περασμένα μεσάνυχτα το τηλέφωνο χτύπησε, η μάνα μου το σήκωσε και ο 17χρονος αδερφός μου, που μόλις είχε φύγει στην Αμερική για σπουδές, ήταν πολύ ταραγμένος. Της είπε ότι, στο πρώτο κρίσιμο τεστ Μαθηματικών του πανεπιστημίου του, έγραψε άθλια κι ανησυχούσε πολύ για το τι θα επακολουθούσε. Μόλις έκλεισε, οι γονείς μου τα έβαψαν μαύρα και άρχισαν να αναρωτιούνται αν άφησαν τον «μεγάλο» τους γιο να φύγει «απροστάτευτος» για μια τόσο ανταγωνιστική χώρα.

Το γούρι του Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος

Διασώστες φέρεται να βρήκαν το αφρικάνικο βραχιόλι με τις χάντρες που έλειπε από τον καρπό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή

Η ομάδα των διασωστών βρήκαν το γούρι του Σουμάχερ θαμμένο στο χιόνι στο σημείο που έγινε το τραγικό ατύχημα.