20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Και συνεργάτης του Βαξεβάνη ο Αποστολόπουλος... έγραφε στο HOT DOg για τα CDS

Ένα ένα τα αποκαλύπτουν μόνοι τους πριν τους ξεσκεπάσουν άλλοι... μιλάμε για απίστευτες ρόμπες που συναλλάσσονταν με παραμυθάδες και έπαιρναν στα σοβαρά τις πληροφορίες τους...

Φέρεται να είχε προτείνει και στομ δημοσιογράφο... «εξυπηρετήσεις»Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνθρωπος που σύμφωνα με καταγγελίες προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη και που ακούει στο όνομα Γιώργος Αποστολόπουλος;

Μικρές αχτίδες φωτός ρίχνει στην υπόθεση και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Ο οποίος σε σημερινό άρθρο του, αποκάλυψε πως στο παρελθόν, ο Γιώργος Αποστολόπουλος είχε συνεργαστεί δημοσιογραφικά για ένα μικρό χρονικό διάστημα με το περιοδικό HOT DOC.

Mάλιστα όπως αναφέρεται ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης του χρηματισμού καταγγέλλεται πως  είχε προτείνει τότε στον Κώστα Βαξεβάνη, να τον βοηθήσει να «ξεμπλέξει» από τις τράπεζες και τα δάνεια που είχε, κάτι που όπως ο ίδιος τονίζει, ήταν η αφορμή για να τον απομακρύνει από την δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού HOT DOC.

Ειδικότερα, ο κ. Βαξεβάνης τονίζει στο άρθρο του πως « Το άτομο το οποίο εμφανίζεται να επιχειρεί να χρηματίσει τον Χαϊκάλη, μετά την έκδοση του περιοδικού μας το 2012 μας είχε προσεγγίσει. Μας έδωσε πληροφορίες που αφορούσαν το παιχνίδι υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ και το παιχνίδι των CDS και κατά καιρούς άρθρα που αφορούσαν όλα αυτά. Δήλωσε πως υπήρξε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και της Deustche Bank και στη συνέχεια μάθαμε πως έπαιζε ρόλο συμβούλου Έλληνα Τραπεζίτη.  Δήλωνε πως ανησυχεί για την πορεία της χώρας και ανέπτυσσε προβληματισμούς για την Οικονομία, έως τη μέρα που μεταξύ σοβαρού και αστείου μου πρότεινε ”αντί να παλεύεις όλη μέρα με θηρία τραπεζίτες θες να κανονίσω να τα βρείτε να σου σβήσουν και τα δάνεια;” Η δήλωσή του αυτή, αν και δεν ήθελα να τον πιστώσω αρνητικά ότι υπηρετούσε κάποιο σχέδιο, ήταν ο λόγος που η δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC τον απομάκρυνε.»