05 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Ενοχλήθηκε ο Νικολάκης από τις συνομιλίες που του έβγαλε ο Χίος και τον καρφώνει για χαφιέ

Προφανώς και είναι μεγάλη η ενόχληση από τις συνομιλίες ξεφτίλα μεταξύ Μαρινάκη και Χατζηνικολάου, τις οποίες έβγαλε στη φόρα ο Χίος στη σελίδα του makeleio.gr.
Οι απίστευτες συνομιλίες, τις οποίες δεν διαψεύδει, και από τις οποίες φαίνεται να παίρνει οδηγίες, σε στύλ υπαλλήλου, από τον Μαρινάκη ώστε να εκβιάσει την Ντόρα να επιστρέψει στη ΝΔ (τότε ο Προέδρας ήταν ΝΔ, αργότερα ανακάλυψε τη Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ) και η ενημέρωση πως έκανε ότι του είπε, φαίνεται ότι ενόχλησαν τόσο πολύ τον Χατζηνικολάου που έκανε χρήση του παλιού γνωστού κόλπου απαξίωσης του καταγγέλλοντα προκειμένου να απαξιώσει τα λεγόμενά του. 

Έγραψε λοιπόν στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου:

«Εργάζεται στην ΕΥΠ η σύζυγος χρυσαυγίτη «δημοσιογράφου» που ασχολείται τελευταία με κοπτοραπτική και κατασκευή συνομιλιών; Ναί!!! #makeleio»

Μα ρε Νίκο αυτό είναι το θέμα μας ή αν εσύ είσαι υπάλληλος του Μαρινάκη; Αν είναι "κοπτοραπτική και κατασκευή" γιατί δεν του τραβάς μια αγωγή να τρέχει και να μην φτάνει; Ή είσαι υπάλληλος του Μαρινάκη βρε μπαγάσα; Θα πέσουμε απ'τα σύννεφα αν ισχύει το τελευταίο...

Δείτε και τις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τους στημένους αγώνες