03 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός ο τράγος που έδειρε τη γυναίκα αστυνομικό: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς ασφαλιστήριο;»

Συνέχεια φαίνεται πως δίδεται στο σίριαλ με τον Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε και άφησε λιπόθυμη γυναίκα αστυνομικό στην περιοχή Κάστρο Βοιωτίας, επειδή τον σταμάτησε για έλεγχο.

Ολα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο όταν ανθυπαστυνόμος σταμάτησε τον ιερωμένο αφού το ραντάρ τον συνέλαβε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, 157 χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Ιγνάτιος Σάπιος άρχισε τα... γαλλικά στην γυναίκα τροχονόμο και φέρεται να της είπε «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν απειλείς όπως «γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις πού μπορείς να βρεθείς...».

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομικό, ο ιερωμένος προσπάθησε και να τη χαστουκίσει και τότε εκείνη προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια της, ωστόσο από το χτύπημα που δέχτηκε, της έπεσε το μπλοκ από τα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε και το κεφάλι της στις μπάρες της εθνικής οδού.

Τότε ο ιερωμένος διέφυγε και η αστυνομικός κατέθεσε μήνυση, ωστόσο η διαδικασία του αυτοφώρου έληξε.

Ο Αρχιμανδρίτης πάντως από την πλευρά του, δήλωσε πως η αστυνομικός ήταν αγενής και του είπε πως «οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι», ενώ άφησε και αιχμές για κόντρες και κυκλώματα μεταξύ παπάδων.