20 Οκτωβρίου 2014

Αυτός ο στόκος πρώην υπουργός της ΝΔ ήταν στη δεξίωση της Ζωής! Για να ξέρετε ποιος διαρρέει γελοιότητες για «εκτίμηση» Καραμανλή στον Τσίπρα

Χθες, σε γνωστό κλαμπ της οδού Πειραιώς, είχε πάρτι. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύζυγός της Απόστολος Μαντής υποδέχτηκαν όλους τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί με την ευκαιρία του γάμου τους.

Μετά τις 11 το βράδυ, το κέφι είχε «ανάψει», με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανεβάζει στη πίστα σε ρυθμούς της ντίσκο τη Ραχήλ Μακρή, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, τον βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Από κάτω τα πηγαδάκια με πολιτικό περιεχόμενο δεν έλειψαν, όπως και οι συζητήσεις για την παρουσία συγκεκριμένων βουλευτών εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων στους νεόνυμφους ευχήθηκαν ο πρώην υπουργός της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ (φορούσε ένα λευκό φόρεμα), ο επίσης ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς, αλλά και όπως προαναφέρθηκε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή που τράβαγε και selfie φωτογραφίες, ανεβάζοντάς τις στα social media.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί ο Νίκος Παππάς, η Ρένα Δούρου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πολλοί άλλοι.

Απών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός πως είχε πάει στο γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Απόστολου Μαντή.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως η «νύφη» επέλεξε ένα πράσινο στράπλες φόρεμα…