20 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Η παρακαταθήκη Αβραμό στο ΥΕΘΑ και η εκτίμηση του Πάρη στο ψωμί που τον τάισε ο Άκης

Έχω λιώσει με το γλύψιμο του Πάρη Καρβουνόπουλου που λειτουργεί τη σελίδα onalert.gr, στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και την εκτίμησή του στο ψωμί που τον τάισε ο Άκης... κακώς λέει κακοφάνηκε σε ΛΙΓΟΥΣ, που ο Φον Δημητράκης έβαλε τη φώτο του Άκη, αφού ο καθένας έχει τη δική του πορεία και δεν διαγράφεται, άσχετα αν κατέληξε στη φυλακή... Ξέρετε την πορεία του Άκη: Υποβρύχια κ.λπ.

Απολαύστε τον Πάρη:

O τοίχος των υπουργών. Στα πρότυπα του Πενταγώνου το οποίο ο Αβραμόπουλος συχνά επισκέπτεται, ο ένας τοίχος του υπουργικού διαδρόμου στο ΥΠΕΘΑ ,καλύφθηκε με τις φωτογραφίες όσων έχουν διατελέσει υπουργοί Άμυνας από το 1950 ως σήμερα.

Η φωτογραφία είναι από το κομμάτι του τοίχου στο οποίο βρίσκεται και η φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η ιστορία έχει τους πρωταγωνιστές της που ο καθένας έχει την δική του πορεία. Όπου κι αν αυτή καταλήγει δεν σβήνει την διαδρομή. Έστω κι αν το τέλος της οδηγεί στην φυλακή.

Όπως γράψαμε ο Αβραμόπουλος δεν “παραχάραξε” την ιστορία για να ικανοποιήσει κάποιους λίγους που τους κακοφάνηκε η φωτό του Άκη.


http://www.onalert.gr/stories/o-toixos-ton-ypourgon-sto-ypetha?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=onalert.gr