09 Απριλίου 2014

Εργολαβικά έχει αναλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος.... παλαιότερα είχε και την Μιμή

Ένα είναι το κόμμα για τον …”Αριστοφάνη” Λάκη Λαζόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ! (Σ.Σ. Παλαιότερα, μία ήταν η σωστή: Η φίλη του η Δήμητρα Λιάνη Παππανδρέου, μέχρι που ….έχασε την εξουσία και βρέοθηκε στο στόχαστρο του πράγματι ταλαντούχου ηθοποιού).

Κατά τον Λαζόπουλο λοιπόν, που απόψε πήρε ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ για να εκπέμψει η εκπομπή του, “ο Σταύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε στο εργαστήριο της διαπλοκής. Το «Ποτάμι» πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλλει στη ΝΔ”. (Σ.Σ. Ενοχλεί τον κ.Λάκη το Ποτάμι, γιατί τσιμπάει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ…)

Είπε επίσης πως η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα κατασκευασμένων εταιρειών (εννοεί δημοσκοπήσεων;) που μάλλον δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό το θλιβερό πολιτικό φαινόμενο, μάλλον οι «κατασκευασμένες εταιρείες» – που είναι εξαρτημένες από το καθεστώς – το τσιμπάνε προς τα κάτω. (Σ.Σ. θα ήθελε ο Λάκης να το τσιμπάνε προς τα πάνω;)
Είναι οι ίδιες εταιρείες, που, όπως είπε,  βγάζουν, “παρά τα τόσα αίσχη και την καταδυνάστευση των πολιτών, πρώτο κόμμα (με μια μονάδα διαφορά, από τον ΣΥΡΙΖΑ) την ΝΔ”. Γιαυτό κάλεσε τον κόσμο να μην απαντά στις εταιρίες δημοσκοπήσεων

Τέλος ευτυχώς που μας ενημέρωσε για το πόσο πολύ τον τρέμει η διαπλοκή... όπως είπε αν "τολμούσε" να ιδρύσει κόμμα, η Δημοχούντα θα φρόντιζε "να τον βρούμε σε κανένα χαντάκι". "Ξέρω τι σας λέω"... "Δημοχούντα" είναι η διαπλοκή, που είναι "Δημοκρατία απ'έξω και χούντα από μέσα"...

Καλές μυτιές με την κοκαϊνη στη Μύκονο του ευχόμαστε.... και να τον χαίρονται οι χορηγοί του:

11888
Πάνες sani sensitive
AXA ασφαλιστική
Φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Γιαννακόπουλος
Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ
Ηλεκτρονική
Factory Outlet
Health Aid
Electro Net
Ούζο Πλωμάρι
Carrefour
Buldoza.gr
Power Health
Air fast Tickets
Blue Star Ferries

με πληροφορίες από bankwars.gr