22 Απριλίου 2014

Δεν έχει πάτο η προδοσία: Τον υπάλληλο του «Τούρκου» βουλευτή του έβαλε τελικά ο Αλέξης στο ψηφοδέλτιο

[Δεν βρήκαν υποψήφιο να ικανοποιεί το τουρκικό προξενείο και τελευταία στιγμή αναγκάστηκαν να βάλουν αυτόν που σηκώνει τα τηλέφωνα στο γραφείο του τουρκόσπορου Ζειμπέκ]

Τελείωσε το σήριαλ της Σαμπιχά για τον Σύριζα Ξάνθης. Αφού οι άνθρωπο του Σύριζα Ξάνθης σκίσανε τα ρούχα τους κατάφεραν τελικά να «κόψουν» την αρχική επιλογή του Τσίπρα που ήταν Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το Δροσερό΄.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον μειονοτικό υποψήφιο αναφέρει:
«Σε κοινή συνεδρίαση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. Δ. Βίτσα, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή ως υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή της Σουλεϊμάν Σαμπιχά. Ως υποψήφιος για την ευρωβουλή από τον χώρο της μειονότητας θα συμμετέχει ο Ουμίτ Μεστάν Οσμάν».
Ο Ουμίτ Μεστάν, γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από το Σούνιο της Ξάνθης. Έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία στο ΔΠΘ. Είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τα δύο τελευταία χρόνια.(Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ουμίτ Μεστάν εργάζεται στο γραφείο του βουλευτή Ζεϊμπέκ).

http://xanthinews.gr