17 Απριλίου 2014

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ALERT! Αλβανό ζώο έσφαξε την 43χρονη Ρουμάνα στην Κω

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 43χρονης υπηκόου Ρουμανίας που έγινε στις 14 Απριλίου 2014, στην περιοχή Πλατάνι της Κω. Δράστης είναι 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, σύντροφος του θύματος, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οπως ομολόγησε ο 51χρονος, χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι κουζίνας και κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της 43χρονης, μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου διέμεναν στην περιοχή Πλατάνι της Κω.

Στη συνέχεια ο δράστης, προκειμένου να αποκρύψει πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε ο ίδιος τις Αστυνομικές Αρχές της Κω, για την ύπαρξη του πτώματος.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κω, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο και κατασχέθηκε.

Το εν λόγω μαχαίρι, με λάμα μήκους 19 εκατοστών, καθώς άλλα πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Παράλληλα η σορός της 43χρονης μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου στη Ρόδο, όπου διενεργήθηκε νεκροτομή.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν σε βάρος του 51χρονου ενοχοποιητικά στοιχεία και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε αργά χθες το βράδυ στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία διέταξε την κράτηση και την παραπομπή του στον Ανακριτή Κω για να απολογηθεί.