04 Μαρτίου 2014

ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά (θα το λέω όσο κι αν χτυπιέστε και με λέτε ρατσιστή)

Ενοχλεί την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ το "φυσικά αλλοδαπός"... γιαυτό θα κάνουμε μια μικρή στατιστική να δούμε μετά από πόσα σκληρά και βασανιστικά εγκλήματα λαθροζώων θα πετύχουμε τον έλληνα ζώο που σύμφωνα με τις αριστεράτζες ισοφαρίζει την καφρίλα... και ψιτ, γατάκια: Αν ξεχνάω κάτι βάλτε το στα σχόλια

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά

Ενα περιστατικό φρίκης σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στα βόρεια προάστια, όταν αδίστακτοι κακοποιοί από τη Γεωργία, εισέβαλαν σε διώροφη οικεία όπου διαμένει γνωστός γιατρός-δερματολόγος και βασάνισαν τη σύζυγο του, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είναι κρυμμένα τα χρήματα και κοσμήματά τους. Μάλιστα, όταν είδαν πως δεν τους αποκάλυπτε που θα έβρισκαν αυτό που ήθελαν, δεν δίστασαν να την κάψουν με το πυρακτωμένο ατμοσίδερο.
Ολα ξεκίνησαν όταν οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας, στις 4:00 το μεσημέρι, και αιφνιδίασαν τον καθηγητή πανεπιστημίου, τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό. Αρχικά κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο τον γιατρό και τον έδεσαν με γραβάτες. Στη συνέχεια μετέφεραν τη 59χρονη σύζυγο του και την 48χρονη οικιακή βοηθό σε άλλο δωμάτιο.

Τότε, έδειξαν το αδίστακτο πρόσωπο τους. Αφού χτύπησαν τη σύζυγο του γιατρού αρχικά στο πρόσωπο σπάζοντας της τρία δόντια, στη συνέχεια και αφού εκείνη δεν τους αποκάλυπτε που ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα, άρχισαν τα φρικτά βασανιστήρια. Οι κακοποιοί πήραν το ατμοσίδερο που έκαιγε και την... σιδέρωσαν στην κοιλιά και τα χέρια. Η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε και μετά από δύο ώρες φρίκης, τους είπε που υπήρχαν κρυμμένα κάποια λεφτά. Οι κακοποιοί, αφού άρπαξαν 2.000 ευρώ, 1.500 δολάρια και κοσμήματα, έφυγαν.

Ωστόσο, τέσσερις ημέρες αργότερα εισέβαλαν σε βίλα βιομηχάνου στο Καστρί, όμως εκεί η 35χρονη οικιακή βοηθός κατάφερε να τραυματίσει ένα από τους δράστες με μαχαίρι και το γενετικό υλικό ήταν εκείνο που οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη του κακοποιού.



Πηγή: Φρίκη στα βόρεια προάστια: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και βασάνισαν με καυτό σίδερο, σύζυγο γνωστού γιατρού | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/145573#ixzz2uyupWVkC