09 Μαρτίου 2014

ΜΟΥΓΓΑ τα παπαγαλάκια!! Βίντεο: Ο Έλληνας Κώστας Ονισένκο μιλάει για το ξύλο που έφαγε από Ρώσουν κομμουνιστοναζί: Έφαγαν ξύλο σε 3 διαφορετικά σημεία και στο τέλος τους κλείδωσαν σε πόρτμπαγκάζ!!

«Μας τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητο κάποιοι με μάσκες και άρχισαν να μας χτυπάνε», αποκάλυψε ο Κώστας Ονισένκο σε επικοινωνία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega

Ο ανταποκριτής της Καθημερινής στην Κριμαία, Κώστας Ονισένκο, ήταν ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που ένιωσε στο πετσί του την αγριότητα των ένοπλων ρωσόφωνων στην περιοχή και την επικινδυνότητα που κρύβει το ρεπορτάζ σε ένα μέρος που «βράζει».
Ο δημοσιογράφος μίλησε στο MEGA για την επιθεση που δέχθηκε, ενώ όπως είπε υπήρχαν κι άλλα συνεργεία που κάλυπταν τα συμβάντα, εκτός του δικού του ουκρανικού με το οποίο συνεργαζόταν για την κάλυψη.

Ο Ονισένκο έφαγε ξύλο επειδή απλά έκανε τη δουλειά του και ο ίδιος εξιστόρησε την περιπέτειά του: "Έμπαιναν ένοπλοι μέσα στο στρατόπεδο, υπήρχαν μάχες σώμα με σώμα. Δεν υπήρξαν πυροβολισμοί. Κάποια στιγμή ήρθαν αυτοκίνητα με πολίτες μέσα, είδαν ποιοί έχουν κάμερες και ποιοί καταγράφουν. Άρχισαν να χτυπούν τους camera men και τους φωτογράφους, με μπουνιές και κλωτσιές. Εμείς καταφέραμε και φύγαμε. Μπήκαμε έξι άτομα σε ένα αυτοκίνητο. Καταλάβαμε ότι μας ακολουθεί ένα μαύρο τζιπ. Κάναμε αναστροφή, να πάμε προς την πόλη που είχε πολύ κόσμο. Δεν τα καταφέραμε γιατί μας εγκλώβισε ένα άλλο αυτοκίνητο", λέει ο Κώστας Ονισένκο.

Ο ίδιος περιγράφει τη σιγμή της επίθεσης: "Βγήκαν έξω άντρες που φορούσαν μάσκες και άνοιξαν την πίσω πόρτα και άρχισαν να σπάνε τις κάμερες. Εμείς αυτή την ώρα καταφέραμε να διαφύγουμε, να τρέξουμε με το αμάξι. Μετά από 3-4 χιλιόμετρα ένα άλλο αμάξι μπήκε μπροστά μας και μας εγκλώβισε. Ήρθαν άλλα δύο αυτοκίνητα από πίσω. Βγήκαν ένοπλοι από τα αυτοκίνητα με μάσκες, άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να μας δέρνουν, άνοιξαν τις πόρτες και πήραν τα πράγματά μας, έσπασαν τις κάμερες, ενώ κάποια στιγμή εμένα και έναν ακόμη μας έβαλαν σε ένα πορτ μπαγκάζ".

Τη στιγμή του ξυλοδαρμού έχουν καταγράψει και κινητά.