14 Φεβρουαρίου 2014

Βολές κατά του «άθεου τουρίστα» κ. Α. Τσίπρα για την επίσκεψη στο Άγιον Όρος

«Με ποια ιδιότητα ένας άθεος επιθυμεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος; Ως τουρίστας ή ως προσκυνητής;» αναρωτιέται ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος βάλλοντας ευθέως κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την επιθυμία που έχει εκφράσει να επισκεφθεί την αθωνική πολιτεία έχοντας ταυτόχρονα δηλώσει πως είναι άθεος.
«Οφείλω να σημειώσω ότι ουσιαστικά το πρόβλημα δεν είναι η συνεπής αθεΐα της ηγεσίας της ελληνικής αριστεράς, αλλά η ασυνεπής στάση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι σε μια περιθωριακή πολιτική ηγεσία, η οποία, εξαιτίας των οικονομικών εξελίξεων, βρέθηκε αναπάντεχα να εκπροσωπεί ένα μεγάλο μερίδιο του εκλογικού σώματος» γράφει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών «…η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν ταυτίζεται με ότι νοηματοδοτεί την πατρίδα μας. Όπως καθημερινά αποδεικνύει, ταυτίζεται με κάτι που δεν είναι ο ελληνικός λαός, εξ ονόματος του οποίου από κεκτημένη ταχύτητα θέλει να ομιλεί. Είναι αντίστοιχο με ό,τι ο Στάρετς Ζαχαρίας επισήμαινε στην αρχή της επικράτησης των μπολσεβίκων στη Ρωσία: μερικοί που δεν έχουν τον Θεό στις καρδιές τους δίνουν το όνομα της αγάπης σε πράγματα που είναι το εντελώς αντίθετο αυτής» συμπληρώνοντας πως «Για όποιον δεν έχει Θεό επιτρέπονται όλα!».

Στο ίδιο άρθρο, ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζει «δημόσιες σχέσεις» οι οποίες συγχέονται με την πραγματικότητα, τις επαφές του κ. Τσίπρα με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας για να κλιμακώσει λέγοντας πως «ο άθεος προσκυνητής δεν είναι, ούτε και το Άγιο Όρος τόπος τουρισμού!».

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο