22 Ιανουαρίου 2014

Νέα δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ-PULSE: Μια χαρά κι αυτή! Μόνο 3% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν πριν ένα χρόνο τον είχαν 4,5%

Προβάδισμα 3% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφεται στη δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Πρόκειται για την εταιρία που μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με την Εφ. των Συντακτών και στην τελευταία δημοσκόπηση, πριν 1 μήνα, είχε τη διαφορά στο 2,5% ενώ πριν ένα χρόνο (δείτε το γράφημα στο τέλος) η διαφορά ήταν στο 4,5% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ... οπότε no prob, τους τη χαρίζουμε κι αυτή και μας λείπει η VPRC του υπαλλήλου του ΣΥΡΙΖΑ για να κλείσει το τρίο Στούτζες

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, προηγείται με...
23% και ακολουθεί η ΝΔ με 20%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται σύμφωνα με τη δήμοσκοπηση η Χρυσή Αυγή με 11%, και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5 %. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 5,5% ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 10.5%.

Η ίδια διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται και στην αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων.


Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς με μικρή διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος, στη δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο ολόκληρη στο «Ποντίκι», καταγράφει επιπλέον το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά την προτίμηση για τη διαχείριση της οικονομίας, στοιχείο που διαφοροποιεί τα πολιτικά δεδομένα.