17 Ιανουαρίου 2014

Να τα λέμε κι αυτά! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Λερώνουν αλλά δεν σκοτώνουν τα πολυβόλα της Χρ. Αυγής

(ΣΥΡΙΖΑίε πορνόγερε μπάτσε του twitter, που σαν φασίστας® θες να μου λες τι να γράφω, τράβα ένα screenshot και το λινκ... για σένα το έβαλα :Ρ)

[Μιλιταριστές είναι με ψεύτικα όπλα θα παίζουν και καμιά φορά με αληθινά, όπως και οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν σπίτια τους υλικά για μολότοφ ή ό άλλος έλεγε ότι το καλοκαίρι θα μαζέψει καδρόνια για να μας δείρει τον Σεπτέμβριο... Τα έχουμε πει 100 φορές επειδή δε μασάμε τα λόγια μας: Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία ικανά να αποφασίσει δικαστήριο αυτά για τα οποία κατηγορούνται τα μέλη της ΧΑ και ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά ("κρυμμένα οπλοστάσια με 4.000 όπλα" κ.λπ) αντί να κρατηθεί χαμηλά ("είναι ναζί και σας δουλεύουν") με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε εμείς να περάσουμε από κάτω κι αυτοί από πάνω. Αν είναι να τους απαγορεύσουμε, όπως λένε μερικοί παίζοντας ύποπτο ρόλο, να τους απαγορεύσουμε λόγω αλητείας, βλακείας, ηλιθιότητας και μαλακ@ας... ας πούμε πχ.: Σας απαγορεύουμε γιατί δεν μπορεί ένας αμόρφωτος σαν τον Γερμενή, ένας αγρότης σαν τον Μπαρμπαρούση, ένας πορτιέρης σαν τον Μίχο ή ένας μπράβος σαν τον Λαγό να είναι βουλευτές! Αυτό ναι! Αλλά όπλα και άλλες παρλαπίπες δεν υπάρχουν μέχρι τώρα...]

Λερώνουν, δεν σκοτώνουν! Όπλα τύπου airsoft που εκτοξεύουν μπίλιες στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή

Όπλα για εκπαίδευση, σκοποβολή και διασκέδαση περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που απεικονίζονται σε φωτογραφίες με φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής και αποτελούν μέρος του ψηφιακού υλικού το οποίο κατασχέθηκε από τους υπολογιστές κατηγορουμένων για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης.
Ειδικοί βλέποντας το υλικό της δικογραφίας, το οποίο διέρρευσε στον Τύπο επισημαίνουν ότι κάποια από τα όπλα με τα οποία φωτογραφίζονται μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι πράγματι τύπου airsoft, δηλαδή όπλα πιστά αντίγραφα των πραγματικών, τα οποία χρησιμοποιούνται για επίδειξη ή για συμμετοχή σε παιχνίδια. Σε κάποιες φωτό μάλιστα απεικονίζονται και οι... μπαταρίες με τις οποίες φορτίζονται τα "όπλα", γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Χρυσής Αυγής και του εκπροσώπου Τύπου Ηλία Κασιδιάρη που απάντησε με δημοσίευση σχετικών φωτογραφιών.

Πιστά αντίγραφα
Όπως επισημαίνουν γνώστες της συγκεκριμένης αγοράς στη "Δημοκρατία", τα όπλα τύπου airsoft είναι πιστά αντίγραφα κλίμακας 1:1 των πραγματικών και εκσφενδονίζουν πλαστικά σφαιρίδια με ή χωρίς χρώμα, τα οποία εξέρχονται από την κάννη του όπλου με συμπιεσμένο αέρα. Πρόκειται μάλιστα για "όπλα" τα οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εύκολα (μοναδική προϋπόθεση να είναι άνω των 18 ετών) ακόμα και μέσω διαδικτύου με τιμή από 50 ευρώ!

Από την έναρξη της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές ψάχνουν να εντοπίσουν την ύπαρξη τυχόν βαρέος οπλισμού που να συνδέεται με τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, έως σήμερα αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό.

Σε μια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως θα "έδενε" και η κατηγορία της κατάλυσης του πολιτεύματος, την οποία από την αρχή της έρευνας προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν οι δικαστικές Αρχές. Προς το παρόν στη δικογραφία της υπόθεσης περιλαμβάνεται μόνο η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, η οποία αφορά μεμονωμένα όπλα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια κατηγορουμένων χωρίς να διαθέτουν τις σχετικές άδειες.



εφ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
http://www.xryshaygh.com (ΣΥΡΙΖΑίε πορνόγερε μπάτσε του twitter, που σαν φασίστας® θες να μου λες τι να γράφω, τράβα ένα screenshot και το λινκ... για σένα το έβαλα :Ρ)