09 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Γελοία η Κόλλια-Τσαρούχα: Κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον Φύσσα και αρνήθηκε για τον Αστυνομικό-Ένταση στη Βουλή με τις τσιρίδες της Ραχήλ

["Αυτονόητα τιμούμε το άτυχο θύμα" είπε η αστεία Κόλλια-Τσαρούχα και έκανε και κήρυγμα ότι "τους στέλνουμε ανυπεράσπιστους" λες και θα 'πρεπε ο Δένδιας να ελέγχει τον κάθε Αστυνομικό αν φοράει το αλεξίσφαιρο που του έχει δώσει... Τι να πεις για την ξεφτίλα τους να κρατάνε ενός λεπτού σιγή για τον Φύσσα που τους ξέχεζε πατόκορφα και όχι για τον "βλάκα" που τους προστάτευε...]

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή κατά τη συζήτηση της κύρωσης των αποφάσεων για τα οδικά δίκτυα, όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή απάντησε με έντονο ύφος στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος συλλυπήθηκε την οικογένεια του νεκρού αστυνομικού στη Φλώρινα και ζήτησε να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Είπε και μια σωστή κουβέντα ο μπάρμπα Γιάννης: "Εγώ δεν έχω δει να λαμπαδιάζονται 100 άνθρωποι κάθε μέρα"

Για την αδυναμία δεκάδων πολιτών να έχουν θέρμανση στο σπίτι τους, αλλά και τα τραγικά περιστατικά που στοίχισαν τη ζωή σε ανθρώπους που δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους, ρωτήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Πρωτοβουλίας των Πέντε δημάρχων στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

“Παράθυρο” από το Eurogroup για τη δόση του 1 δισ. εντός του 2013 – Για το νέο έτος μετατίθεται η αξιολόγηση

Η επιστροφή της Τρόικας στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε μετά το τέλος του Eurogroup της Δευτέρας, ενώ αν και θεωρείται δύσκολο να επιτευχθεί πλήρης συμφωνία μέχρι το τέλος του έτους, αξιωματούχοι της ΕΕ, αφήνουν πιθανό το ενδεχόμενο της εκταμίευσης του 1 δισ. ευρώ που εκκρεμεί, εντός του 2013.

«Να κοπεί το ρεύμα και στα κόμματα που χρωστούν στη ΔΕΗ-Ακόμη και στη ΝΔ αν χρωστάει»

O βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, προχώρησε για ακόμη μία φορά σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν κομματικό πονοκέφαλο, λέγοντας πως «Η ΔΕΗ θα πρέπει να κόψει το ρεύμα σε κάθε κόμμα που δεν πληρώνει τους λογαριασμούς του, ακόμα και στη ΝΔ».

Έσκισε το καλσόν του πάλι ο Ερντογάν: "Θράκη για εμάς είναι και η Θεσσαλονίκη!"

Δεν λέει να σταματήσει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μετά τα όσα δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι «δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος», σειρά πήρε η... Θράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Σόιμπλε:Σε καλό δρόμο η Ελλάδα

Για πρόοδο της Ελλάδας έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Στους Άραβες καταλήγει ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης. Πόσα προσέφεραν;

Στην εταιρία AGC, που στηρίζεται σε αραβικά κεφάλαια,  φαίνεται να καταλήγει τελικά ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης,αφού προσέφερε....

Η 16χρονη Μυρτώ έχει τους ομογενείς «Φίλους» στο πλευρό της (βίντεο)

Πεντακόσια και πλέον άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν νέοι και νέες, παρευρέθησαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση, στη Μασαχουσέτη, που διοργάνωσε η ομάδα νέων «Οι Φίλοι της Μυρτώς» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Πρέπει να τον γουστάρει η Ραχήλ τον Άδωνι... δεν εξηγείται αλλιώς ότι ασχολείται συνέχεια μαζί του: «Καμαρώστε τον φασιστάκο…»

Επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε για άλλη μια φορά, μέσω Twitter η Ραχήλ Μακρή.

«Kαμαρώστε τον φασιστάκο πως ονειρεύεται την Αστυνομία και τι προτρέπει να κάνουν οι αστυνομικοί…»...

Επαφές Καραμανλή για να είναι έτοιμος αν χρειαστεί μάντρωμα...

[Μην τσιμπάτε σε δημοσιογραφικές παπαριές... οι επαφές Καραμανλή αποσκοπούν στο να είναι παρών και να μαντρώσει τα πρόβατα αν κάποια στιγμή κάποιοι αποπειραθούν να φάνε τον Σαμαρά όπως τον Γιωργάκη... Αυτό δείχνει και η οργισμένη αντίδρασή του πριν ένα μήνα στα σενάρια αντικατάστασης του Σαμαρά που προσπάθησαν να διακινήσουν κάποιοι]

Το τελευταίο διάστηµα παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην πολιτική πιάτσα. Ακούγονται διάφορα και γράφονται ακόµη περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει τόσο µεγάλη αστάθεια, αλλά και αβεβαιότητα στον πολιτικό χάρτη.

Το "δωράκι" του Βενιζέλου στον αδελφό της Ποδηματά!

Απευθείας ανάθεση για τον αδελφό της ευρωβουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζονται, όπως φαίνεται, οι «ανορθογραφίες» του υπουργείου Εξωτερικών στη διοργάνωση της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. Μετά την αποκάλυψη των εξωφρενικών δαπανών για γραβάτες, φουλάρια, χρώµατα και έπιπλα, µε αποτέλεσµα να ανακληθούν ορισµένα από αυτά τα κονδύλια, σήµερα αποκαλύπτεται άλλο ένα περίεργο «επεισόδιο» στο σίριαλ των πεπραγµένων του Γραφείου της Ελληνικής Προεδρίας.

Ο Μπουτάρης τους άλλαξε τα φώτα πετώντας 472.000€

Ξήλωσε τα χριστουγεννιάτικα φώτα γιατί ήταν κιτς και καθόλου του γούστου του, βρε αδελφέ!

Ξήλωσε τον εορταστικό φωτισμό της Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης γιατί ... δεν ήταν του γούστου του. Τα διακοσμητικά, αξίας 472.000 ευρώ είχαν τοποθετηθεί το 2001 και είχαν εγγύηση 20 ετών. Όμως ...

Γίνεται πράξη το "wi-fi για όλους" του Σαμαρά

Από πού ξεκινά η εφαρμογή του

Πολλή συζήτηση έγινε για την ατάκα του Αντώνη Σαμαρά ότι η κυβέρνηση θα προσφέρει "δωρεάν wi-fi για όλους", αλλά τώρα αποδεικνύεται πως ο πρωθυπουργός δεν έμεινε στα λόγια.

Απάντηση του Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης παραμένει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: Βουρλιώτης για Βανδή: «Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ@λ@κω είσαι!»

Ο Νίκος Βουρλιώτης έκανε τη δική του έκπληξη στο κοινό και στη… Δέσποινα Βανδή όταν βγήκε πρώτος να τραγουδήσει στην πρεμιέρα του με τον Νότη Σφακιανάκη, καλωσορίζοντας το κοινό και κάνοντας μία εισαγωγή που τα είχε όλα, όπως έγραψε το govastileto.gr: πολιτικά σχόλια και «καρφιά» στη Δέσποινα Βανδή, για την απόφασή της  να αποχωρήσει από το σχήμα, εξαιτίας των δηλώσεων του Νότη για τη Χρυσή Αυγή.

Σαμποτάζ στον Γλύκο!

Είναι εμφανές ότι ο Παναγιώτης Γλύκος, πέρα από τον αγώνα καθιέρωσης κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, κάνει κι έναν επιπλέον αγώνα να κληθεί ξανά στην Εθνική ενόψει Μουντιάλ. Η ίδια του η ομάδα όμως, φαίνεται να κάνει ότι μπορεί για να δώσει σε άλλον τη θέση του!

Απ'τις γερμανόφιλες οργανώσεις στο ΕΑΜ/ΕΛΑΣ

Όσο πλησίαζε η αποχώρηση των κατακτητών, οι κομμουνιστές προσπαθούσαν ποικιλοτρόπως να προσεταιριστούν όσο περισσότερους μπορούσαν από αυτούς που μέχρι πρότινος είτε συνεργάζονταν ανοικτά με τους Γερμανούς είτε εξοπλίζονταν με την ανοχή των τελευταίων. 

Κι όμως! Υπάρχει μία χώρα όπου μπορεί κανείς να ξεκινήσει επιχείρηση μέσα σε μία μέρα [γράφημα]

Για τους περισσότερους Έλληνες, το άκουσμα του ονόματος της δεν φέρνει στο νου γνώριμες παραστάσεις. Για κάποιους λίγους, η συγκεκριμένη χώρα είναι συνυφασμένη με την κτηνοτροφία και τα απέραντα καταπράσινα λιβάδια της ή ακόμη και με την περίφημη ομάδα ράγκμπι γνωστή ως All Blacks, με τα περίεργα τελετουργικά στην έναρξη κάθε αγώνα.

Ο λόγος για τη...

Ο τεμαχισμός της Ελληνικής ΑΟΖ μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της Ελλάδας

του καθ. δρ. Γ.Ζουγανέλη*

Είναι ενδιαφέρον να δείτε πώς θα τεμαχιζόταν η Ελληνική ΑΟΖ (άσπρη γραμμή) μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της χώρας. Στη φωτογραφία σας σχεδίασα πολύ προσεγγιστικά τις περιοχές αυτές (κίτρινες γραμμές). Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε αυτό το χάρτη. 

Αρβανιτόπουλε, άντε τώρα να αποδείξει ο φίλος σου ο Λάσκαρης ότι δεν δίνει "πάσες" στον Κατρούγκαλο και τον Παπακωνσταντίνου...

Φίλε Δεξί Εξτρέμ βλέπω έβαλες επιτέλους θεματάκι με τον περιβόητο κ. Λάσκαρη... που οι κακοί λένε ότι είναι ουσιαστικά ο υπουργός Παιδείας. Άκου τώρα να δεις μια ιστοριούλα που θα σου αρέσει γιατί έχει απ' όλα. Ολίγον ΠΑΣΟΚ και αρκετό ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από τα γνωστά για τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι ο ίδιος που ο Λιάπης έδιωξε από την Τραμ ΑΕ...

Η απόλυτη φρίκη των media: Προσπάθησαν να πουλήσουν φωτογραφίες με το απανθρακωμένο πτώμα του Paul Walker

Ακούγεται φριχτό και απάνθρωπο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να έχουν όφελος και να κερδίσουν χρήματα, ακόμη και μετά από μια προσωπική τραγωδία.

ΦΩΤΟ: Μητσάρα μη σκας!

Περιμένουμε εμείς. Έχετε καιρό ακόμα με το πρόγραμμα:

Ερχονται ποινές και κυρώσεις για τα αναληθή πόθεν έσχες

Κλείνει το παράθυρο για τις εκ των υστέρων διορθώσεις και τροποποιητικές δηλώσεις του πόθεν έσχες, ενώ από τους υπόχρεους οι οποίοι ενώ έχουν εντοπιστεί να αποκρύπτουν έσοδα, χρησιμοποιούν ευεργετική διάταξη του ισχύοντος νόμου για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις και τα χρηματικά πρόστιμα.

Νέο κόμμα κάνει ο Καρατζαφέρης!- Ποιο θα είναι το όνομα...!

Τι σκέφτεται να κάνει με τον ΛΑ.Ο.Σ!

Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί ένα πολιτικό κενό.

Γάτα ο Θεοχάρης: Δείτε τι σκαρφίστηκε για να μην παραγραφούν υποθέσεις

«Στοπ» στη παραγραφή χιλιάδων ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων, λόγω έλλειψης προσωπικού, επιχειρεί να βάλει ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, αλλάζοντας τις σχετικές προϋποθέσεις.

Το... κερασάκι στη τούρτα είναι ότι με βάση τη νέα Απόφαση, που υπέγραψε ο Χάρης Θεοχάρης, εάν...

Συνεχίζουν τις απεργίες τα ρεμάλια στο Παν. Αθηνών

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με δύο νέες 24ωρες απεργίες την Τρίτη και την Τετάρτη έλαβαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Στη Βουλή ο νέος ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ φόρος ακινήτων: Κερδισμένοι και χαμένοι για το 2014

Αφού ξεπεράστηκε ο «σκόπελος» του προϋπολογισμού και αφού κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις για τη μορφή του νέου φόρου, ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

«Να ξεκαθαρίσει επιτέλους τη θέση του ο Τσίπρας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκοκλου, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη περί εξόδου από το ευρώ, δήλωσε ότι «κάθε λεπτό που ο βουλευτής παραμένει μέλος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με αυτές τις θέσεις».

Προς συμβιβασμό Κομισιόν - Gazprom με απίστευτο πρόστιμο!

Προτάσεις με σκοπό τον τερματισμό της έρευνας γύρω από τις επιχειρηματικές της πρακτικές, που διαρκεί ήδη ένα χρόνο, και την αποφυγή ενός πιθανού προστίμου, που θα μπορούσε να φθάσει έως τα ...

Πρέσπες: Ανενεργό το αλεξίσφαιρο σκάφος για τις περιπολίες

Aνενεργό εδώ και τέσσερα χρόνια είναι το πλωτό αλεξίσφαιρο σκάφος που έχει μεταφερθεί στις Πρέσπες για να διευκολύνει το έργο των περιπολιών των συνοριοφυλάκων χωρίς να απειλείται η ζωή τους.

Επιμένει η Liberation: Ο Στουρνάρας ανέφερε το παράδειγμα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Φαίνεται τελικά πως η περιβόητη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στην Liberation, θα έχει και συνέχεια. Τούτη τη φορά ήταν η γαλλική εφημερίδα που σήκωσε το... γάντι και απάντησε στον υπουργό Οικονομικών και στις αιτιάσεις της ελληνικής πλευρά για παρερμηνεία των δηλώσεών του για το ΦΠΑ στα νησιά.

Απίστευτο περιστατικό: 200.000 ευρώ σε κάδο σκουπιδιών στο Ναύπλιο

Ένα απίστευτο περιστατικό που δύσκολα το χωράει ανθρώπινος νους, συνέβη την περασμένη βδομάδα στο Ναύπλιο, ενώ ακόμα ποιο απίστευτη είναι και η εξέλιξη του. 200.000 ευρώ κατέληξαν, από λάθος, σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη του Ναυπλίου.

Στο 3% συγκρατήθηκε η ύφεση το καλοκαίρι

Στο 3% συγκρατήθηκε η ύφεση τους καλοκαιρινούς μήνες. Οπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) με βάση τα διαθέσιμα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) κατά το 3o  τρίμηνο του 2013, σε όρους όγκου, παρουσίασε μείωση κατά 3,0%, σε σχέση με το 3o  τρίμηνο του 2012, παραμένοντας αμετάβλητη σε σύγκριση με την πρώτη εκτίμηση του 3oυ τριμήνου (flash estimate) που είχε ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Πατριανάκου-Λαφαζάνη

Ένταση επικράτησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ, Φεβρωνίας Πατριανάκου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Πόσο καραγκιόζης είσαι ρε!! Ο Οικονόμου βόλεψε τον συνδικαλιστή Κολλά!

Ε, αστα διάολα όλοι σας!!! Ο «πρασινοφρουρός» του 1990 που σχεδόν έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, διορίστηκε από τον μητσοτασκικό Οικονόμου, εκπρόσωπος της διοίκησης για την υγιεινή των... λεωφορείων

Μια απόφαση που πραγµατικά εγείρει ερωτήµατα φέρνει σήµερα στο φως το «Secret». Οπως φαίνεται και από το σχετικό έγγραφο, ο Ανδρέας Κολλάς ορίστηκε πρόσφατα από τον διευθύνοντα σύµβουλο της ΟΣΥ, Γιάννη Οικονόµου, εκπρόσωπος της διοίκησης για την υγιεινή των αστικών λεωφορείων. Η απόφαση προκαλεί εντύπωση καθώς...

Δεν φορούσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο που είχε χρεωθεί ο άτυχος αστυνομικός που δολοφονήθηκε από Αλβανούς

Που να φανταστείς κιόλας όταν πας να πιάσεις ψιλοκλέφτες που κλέβουν δίκτυα και ψάρια ότι θα σε περιμένουν με καλάζνικοφ!! Βέβαια από την άλλη, οι Αστυνομικοί σε τέτοιες περιοχές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο...

Πως εξελίχθηκε το περιστατικό

Το περιστατικό που έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία και την ΕΛ.ΑΣ, συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ομάδα τριών αστυνομικών από το τμήμα συνοριακής φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας πραγματοποίησε περιπολία στην δύσβατη ορεινή περιοχή Βροντερού, όπου το τελευταίο διάστημα υπήρχαν καταγγελίες από ψαράδες της Μικρής Πρέσπας ότι Αλβανοί περνούσαν στην ελληνική πλευρά της λίμνης και έκλεβαν τα δίχτυα τους, μαζί με τα ψάρια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν αρχικά στην περιοχή με το περιπολικό τους και στη συνέχεια...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΟTIS!! Όταν ο Σφακιανάκης δήλωνε αριστερός και αντιδεξιός...

Με εκκεντρικά γυαλιά, λευκό χοντρό πουλόβερ, χαμηλούς τόνους, ο Νότης Σφακιανάκης το 2001 δήλωνε μετ ' επιτάσεως αριστερός και εξηγούσε γιατί είναι αντιδεξιός στην εκπομπή που είχε τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Mega.

ΒΙΝΤΕΟ-Πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων στο Παλαιό Φάληρο

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 12 στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που αστυνομικοί προσπαθούσαν να ελέγξουν επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο Volkswagen με πινακίδες...

Λαφαζάνης Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή μένει στο ευρώ... οπότε σήμερα Δευτέρα δεν θέλει να βγει...

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιλογή την έξοδο από το ευρώ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Λαφαζάνης ύστερα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Με τον Στουρνάρα στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες-Με ποια θέση ταξίδευε

Στην οικονομική θέση ταξίδεψε και αυτή τη φορά με το επιτελείο του, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για να αντιμετωπίσει στις Βρυξέλλες το διπλό μέτωπο του Ecofin και του Eurogroup:

Αρχικά ενημερώθηκε από τις εφημερίδες και προτίμησε τις στήλες που φιλοξενούσαν αναφορές για το υπουργείο του και σε κείνον προσωπικά. Αμέσως μετά...

ΒΙΝΤΕΟ-Μανιάτης: Δωρεάν ρεύμα στα κοινωνικά τιμολόγια, τις ημέρες με αιθαλομίχλη

Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα θα παρέχεται σε δικαιούχους κοινωνικών τιμολογίων, κατά τις ημέρες που παρατηρείται αιθαλομίχλη στην Αττική, όπως δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στη Φλώρινα ο Δένδιας για την κηδεία του άτυχου αστυνομικού που σκότωσαν οι αλβανοί δολοφόνοι

Στην κηδεία του 43χρονου αστυνομικού Ηλία Κωστένη θα παρευρεθεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός μεταβαίνει αυτή την ώρα στη Φλώρινα...

Ελλαδάρα: Άνοιξαν τη Νομική οι διοικητικοί και την ξανάκλεισαν οι φοιτητές

Παρά την απόφαση του προέδρου της Νομικής Σχολής Θ. Φορτσάκη για άνοιγμα του τμήματος από σήμερα, Δευτέρα, μαθήματα δεν γίνονται τελικά, καθώς φοιτητές πραγματοποιούν κατάληψη στη σχολή. Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπέγραψε την Κυριακή ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής, καθηγητής Θ. Φορτσάκης: «Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 αρχίζουν τη Δευτέρα 9-12-2013 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί».

Παρέμβαση της Εφορίας και της …τροχαίας προκάλεσαν τα γνωστά ελληνικά καφριλίκια με την ξυλεία στη Λέσβο

Έκλεισαν το δρόμο οι κάφροι

Σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου, δεκάδες πολίτες, πεζοί ή με τα οχήματα τους, είχαν σπεύσει στην παραλία των Μυστεγνών να πάρουν ό,τι μπορούν από μεγάλη ποσότητα ξυλείας συνολικής αξίας 600.000 ευρώ, που είχε, αρχικά, χαρακτηριστεί, ως “δώρο” από τη θάλασσα.

Μετά από καταγγελία που έγινε, ωστόσο, παρενέβη...

Παρασκευή και 13 η νέα ημερομηνία για την πρώτη βολή των S-300 στην Κρήτη

Η απουσία του Αβραμόπουλου (ο γίγαντας θα τους δείξει στους άσχετους αξιωματικούς πως τους βάζουν μπροστά) στη Ν.Αφρική και η αναμενόμενη νέα κακοκαιρία οι λόγοι της διήμερης αναβολής

Αναβολή κατά δύο ημέρες πήρε η διεξαγωγή της πρώτης βολής αποδοχής του συστήματος των κατευθυνομένων βλημάτων S-300PMU-1 στο Πεδίο Βολής Κρήτης, για δύο σοβαρούς λόγους και τώρα όλοι αναμένουν να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Ακόμα δεν τον θάψανε τον Μαντέλα και τσακώνονται για την κληρονομιά του

Οι κόρες του ζητάνε να απομακρυνθεί ο έλληνας δικηγόρος του από τα ΔΣ δύο εταιριών του

Η εβδομάδα μνήμης στον ιστορικό ηγέτη Νέλσον Μαντέλα συνεχίζεται  και σήμερα  με την επιμνημόσυνη τελετή στο ποδοσφαιρικό στάδιο  του Γιοχάνεσμπουργκ και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την κηδεία στη γενέτειρά του Κουτού.

Άρχισαν οι καθυστερήσεις: Για τις 14 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της Marfin


Αναβολή για τις 14 Μαΐου 2014 πήρε η δίκη της υπόθεσης της Marfin, έπειτα από κώλυμα που δήλωσαν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής.

Σαν σήμερα το 1970 γινόταν πρωτοσέλιδο το διαζύγιο του Κωνσταντίνου Καραμανλή από την αστή καλλονή Αμαλία [εικόνες]

Ηταν από τα πλέον ισχυρά και γοητευτικά ζευγάρια. Αυτός ο πανίσχυρος Κωνσταντίνος Καραμανλής, λακωνικός, ασκητικός, αυτή η μεγαλοαστή, καλλονή της εποχής και μετέπειτα συγγραφέας Αμαλία. Σαν σήμερα το 1970 υπέβαλλαν αίτηση διαζυγίου σε γαλλικό διακαστήριο προκαλώντας σοκ στους κοσμικούς κύκλους – και όχι μόνο – της Ελλάδας.

FT: Ο Σαμαράς δεν εμφανίζεται πρόθυμος πλέον να υποκύπτει στις απαιτήσεις των πιστωτών

Με «όπλα» το πρωτογενές πλεόνασμα και τις εκτιμήσεις για θετικά πρόσημα στην οικονομία την επόμενη χρονιά, η Ελλάδα φαίνεται ότι μπορεί να κρατήσει μία πιο επιθετική γραμμή απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Εκβιστές εφοριακοί ψαχούλευαν στο Taxisnet τις δηλώσεις Στουρνάρα και Σταϊκούρα αλλά την π@@τσισαν

Τη δυνατότητα πρόσβασής τους στα φορολογικά αρχεία εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι εφοριακοί, βάζοντας στο στόχαστρό τους τα οικονομικά δεδομένα πολιτικών προσώπων, χωρίς αυτό να συμβαδίζει με την επαγγελματική τους αρμοδιότητα. Η Οικονομική Επιθεώρηση του υπουργείου διέταξε ελέγχους σε βάρος τους.

Πάνω από 1000 ευρώ σύνταξη ακόμα και για τον απόφοιτο γυμνασίου! Πόσα θα πάρουν δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί-Πίνακες

Σύνταξη με ρήτρα διασφάλισης μισθού παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς οι αποδοχές που λαμβάνονται υπόψη για το ποσό της κύριας και της επικουρικής είναι αυτές που έπαιρναν πριν από την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, δηλαδή με τις αποδοχές που είχαν τον Οκτώβριο του 2011.

Ποιος θα το φαντζόταν!! Ματσωμένος 50άρης ο μέσος ΣΥΡΙΖΑίος-Δείτε πόσα λέει ότι βγάζει

Το προφίλ του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ φιλοτέχνησε έρευνα, που διεξήχθη στο πρώτο συνέδριο του κόμματος, τον περασμένο Ιούλιο και δόθηκε στη δημοσιότητα το Σαββατοκύριακο. Η έρευνα έγινε με ευθύνη της επιτροπής πολιτικού σχεδιασμού της Κουμουνδούρου και είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, για τα χαρακτηριστικά των στελεχών και μελών του κόμματος.

Ας δούνε οι καραγκιόζηδες τι κάνει η εκκλησία-Η κρίση στην Ελλάδα σε αριθμούς: Πόσοι δεν έχουν ρεύμα, πόσοι τρέφονται από τα συσσίτια

Ακριβά έχουν πληρώσει οι Ελληνες πολίτες την οικονομική κρίση, καθώς η μείωση στα εισοδήματα των εργαζομένων και η βαθιά ύφεση της χώρας, έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.

Θα κλάψουν μανούλες! Έρχεται άνοιγμα λογαριασμών από εφορίες: Τα εφτά αναλυτικά βήματα

Μεγάλο Αδελφό για καταθέσεις και δάνεια φυσικών και νομικών προσώπων που ελέγχονται από όλες τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, το ΣΔΟΕ, την Οικονομική Αστυνομία, τον Οικονομικό Εισαγγελέα, τον Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς αλλά και την Αρχή για την καταπολέμηση του μάυρου7 χρήματος ενεργοποιεί στις 12 Δεκεμβρίου το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάσαμε και σήμερα! Μηλιός: Μειοψηφία οι θέσεις Λαφαζάνη.... δηλ. το 30% του ΣΥΡΙΖΑ...

"Οι θέσεις Λαφαζάνη είναι μία μειοψηφία που δεν επηρεάζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος Γιάννης Μηλιός.

O φοιτητής που επέζησε από το θάνατο με μαγκάλι: Οι γιατροί με είχαν ξεγράψει αλλά ζω

Ο 23χρονος Λευτέρης Κλήμης είναι ο φοιτητής που μια πολύ κρύα νύχτα του περασμένου Φλεβάρη, είδε μπροστά στα μάτια του να πεθαίνουν δύο φίλοι του από ένα μαγκάλι που τους ζέσταινε. Η περίπτωση των πέντε φοιτητών που προσπαθούσαν να ζεσταθούν με μια αυτοσχέδια ψησταριά συγκλόνισε τη χώρα κι έφερε στην επιφάνεια τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Τον 23χρονο φοιτητή Λευτέρη Κλήμη οι γιατροί τον είχαν ξεγράψει....

Οι Τούρκοι καταγγέλλουν την Google γιατί δεν εμφανίζει τα Ιμια ως Καρντάκ

Οι Τούρκοι διαμαρτύρονται γιατί στο πρόγραμμα αναζήτησης Google Earth τα δύο νησάκια των Ιμίων εμφανίζονται στα αγγλικά με τις ονομασίες İmia Limnia Ena και İmia Limnia Dio.

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Κασαπίδης

Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι είναι ο Γιώργος Κασαπίδης, μετά τη στάση που επέλεξε να κρατήσει κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014, ψηφίζοντας “παρών”.

Ευρώ ή δραχμή; Εξαρτάται

Του Συμεών Ρωμύλου

Κάποιοι επιμένουν να θέτουν το ερώτημα, «Ευρώ ή δραχμή;» Στην διατύπωση αυτή το ερώτημα γίνεται παραπλανητικό αν δεν προσδιορισθούν, ταυτόχρονα, και τα... συμπαρομαρτούντα. Για παράδειγμα, τι θα κάνουμε με το χρέος; Ο Γιάννης Βαρουφάκης προτείνει Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει τώρα!  αφού θα χρεοκοπήσει αργότερα, ούτως ή άλλως, όπως πιστεύει. Όμως, θα μας αφήσουν στο Ευρώ αν κηρύξουμε στάση πληρωμών; Πόσο λιγότερο βιώσιμο θα γίνει το χρέος αν πάμε στην δραχμή χωρίς στάση πληρωμών; Ο ίδιος παραδέχεται ότι «το κόστος μιας στάσης πληρωμών είναι τεράστιο και μάλιστα δύσκολο να προβλεφτεί». Βεβαίως είναι δύσκολο να προβλεφτεί!

ΑΦΙΣΑ: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά μέσα στα πανεπιστήμια!!

Μόνο στο παραλογιστάν θα γινόταν τέτοια παρουσίαση στην ΑΣΟΕΕ για το...

Αρχίζει η δίκη των άπλυτων για τους νεκρούς στη Marfin

[Ενημέρωση: Οι άπλυτοι πήραν αναβολή για τον Μάιο...]

Η ώρα της Δικαιοσύνης για το έγκλημα της 5ης Μαΐου 2010 - Στο εδώλιο δύο νεαροί, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας

Η Βούλα Παπαχρήστου για τον χωρισμό της από τον Ηλία Κασιδιάρη

​Η σχέση της Βούλας Παπαχρήστου, με τον Ηλία Κασιδιάρη, είχε απασχολήσει για πολλούς μήνες τα ΜΜΕ. Μάλιστα, οι κοινές διακοπές του ζευγαριού στη Μάνη, είχαν γίνει πρωτοσέλιδο.

Οικογένεια Αγγελοπούλου: Πόσο πούλησαν το γιοτ τους

Ο ινδός δισεκατομμυριούχος Ravi Ruia είναι ο νέος ιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς γιοτ «Sunrays». Η συμφωνία μεταξύ της οικογένειας Αγγελόπουλου και του ινδού μεγιστάνα έγινε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realnews» και έκλεισε πριν λίγο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις γνωστού έλληνα broker θα πρέπει να ξεπέρασε τα...

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριες συμπλοκές χούλιγκαν στη Βραζιλία

Στο 17ο λεπτό διακόπηκε η αναμέτρηση Ατλέτικο Παρανά-Βάσκο μετά από άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Μπορεί η Βραζιλία να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, τα πράγματα όμως στο εσωτερικό μόνο καλά δεν είναι λίγους μήνες πριν το ποδοσφαιρικό ραντεβού της χρονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο τρίποντο Ξανθόπουλου από τα 20 μέτρα

Σε αγώνα για την ισπανική λίγκα... το οποίο οι διαιτητές δεν μέτρησαν παρότι ήταν καθαρά εντός χρόνου (η μπάλα έφυγε απ' τα χέρια του στο 0,5 δευτερόλεπτο) . Δείτε το βίντεο:

Οι φεσωμένοι εργαζόμενοι του λαμόγιου τον περιμένουν την Τρίτη στα δικαστήρια

Ανακοίνωση των εργαζομένων

“Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και με κανιβαλίζουν…”

Ο κ. Κωστόπουλος ισχυρίστηκε το περασμένο Σάββατο ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων δεν στράφηκε εναντίον του εκτιμώντας την επαγγελματική του συμπεριφορά».

Επειδή η αλήθεια είναι ότι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ των εργαζομένων ΔΕΝ έχει στραφεί εναντίον του, τόσο με αγωγές όσο και με ποινικές διώξεις, οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουμε το «παρών» την Τρίτη, 10/12/2013, στο Δικαστήριο, ακόμη και αν ο κ. Κωστόπουλος επιλέξει και πάλι «απαξιώνοντας» τα Δικαστήρια, να κάνει την πρωινή του εκπομπή στο Mega Mou και να μην είναι παρών.