29 Οκτωβρίου 2013

Mamming: Γιατί οι γυναίκες «παρκάρουν» το στήθος τους πάνω σε τραπέζια, πάγκους, κατοικίδια και φωτογραφίζονται [εικόνες-βίντεο]

Μπορεί να μοιάζει με μια ακόμη τρελή μόδα της Αμερικής αλλά στο Instagram κάνει θραύση. Ο λόγος για το mamming (επηρεασμένο από το mammograms, δηλαδή τη μαστογραφία).

Πρόκειται για το νέο αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μιας και οι ροζ κορδελίτσες και τα βραχιολάκια είναι πλέον πασέ. Έτσι δεκάδες γυναίκες ακουμπούν το στήθος τους σε μία επίπεδη επιφάνεια όπως το γραφείο, το ράφι του σούπερ μάρκετ, η μπάρα του μπαρ, ένα τραπέζι και άλλα και μετά το φωτογραφίζουν. Στη συνέχεια ανεβάζουν τη φωτογραφία στο Instagram με hashtag (#) mamming.

EKTAKTO : Μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου

Αυτή την στιγμή στο Α.Τ. Παπάγου ο δικηγόρος Αθηνών Τάτσης Αγαμέμνων καταθέτει μήνυση κατά του Θόδωρου Πάγκαλου για παραβάσεις των άρθρων 140, 141 και 146 του ποινικού κώδικα . Τα αδικήματα διώκονται με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά θα τολμήσει η ΕΛ.ΑΣ να προχωρήσει στην σύλληψη του κ. Πάγκαλου;
Σύμφωνα με πληροφορίες μας αν δεν υπάρξει σύλληψη, θα ακολουθήσει νέα μήνυση εναντίον του κ. Δένδια .

ΦΩΤΟ: Γελάνε και τα τσιμέντα Νίκο! Έκανες την πιο στημένη συνέντευξη ever!

 Ο Νίκος Χατζηνικολάου αυτοδιαφημίζεται σαν αντικειμενικός δημοσιογράφος... την περασμένη Δευτέρα αφαίρεσε το μικρόφωνο από διοικητή νοσοκομείου επειδή τόλμησε να πει στον Άδωνι (πριν προλάβει να ρωτήσει) "μπράβο κ. Υπυργέ για τα γενόσημα πρέπει να να τα προωθήσετε"... χθες φυσικά δεν κατάλαβε ότι όλοι όσοι ρωτούσαν ήταν στημένοι και δεδηλωμένοι οπαδοί του Πάνου Καμμένου... έχει πολύ χαμηλό iq για να το καταλάβει ή έκανε την κορόιδα για να μην τσατίσει το "πελατάκι του" που το διαφημίζει συνεχώς απ' όλα τα μέσα που εργάζεται... γιατί ως γνωστόν:

ΦΤΩΟ: Δισαβάε το γήρογα... μεορίπς;

Διαβάστε γρήγορα το παρακάτω κείμενο και στο τέλος θα καταλάβετε πως η σειρά των γραμμάτων δεν έχει καμία σημασία!

Ατίπτσυεο ε;

Εκπληκτική παράσταση του ανθρώπου χωρίς... κόκαλα! (video)

Εξαιρετική ευλυγισία, δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

"Βούτυρο στο ψωμί" Αμερικανών και Τούρκων οι δηλώσεις του αμερικανοτσολιά Πάγκαλου

Μπαράζ αντιδράσεων, εντός και εκτός συνόρων, προκαλούν οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι επί των ημερών του στο υπουργείο Εξωτερικών η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους Αμερικανούς πρέσβεις στην Αθήνα και στην Άγκυρα.

Η Γαλλία δώρισε δέκα αυτοκίνητα στην ΕΛ.ΑΣ.

Δέκα νέα επιβατικά αυτοκίνητα παρέλαβε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, ως δωρεά της Γαλλικής Αστυνομίας.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

Ο Έλληνας «μάγος» της Μασία (video)

Τον χάσαμε κι αυτόν! Παίζει εθνική Γερμανίας U16 αφού κανείς έλληνας δεν ενδιαφέρθηκε...

Βίντεο - αφιέρωμα στον Έλληνα μέσο, Γιώργο Σπανουδάκη, των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τον 15χρονο άσο να... μαγεύει με την τεχνική του!

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη "ΠΑΟΚ_είσαι" και από 2 ετών ζούσε στη Γερμανία όπου μετακόμισε με τους γονείς του.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκκληση από τη μητέρα της Μυρτούς

Έκκληση για στήριξη από την πολιτεία κάνει η μητέρα της Μυρτούς, που χτυπήθηκε άγρια από Πακιστανό στην Πάρο.

Ζητάει να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή του παιδιού της στο νοσοκομείο, στις Ηνωμένες Πολιτείες για ακόμη δύο μήνες ενώ αύριο αρχίζει στη Σύρο η δίκη του δράστη της επίθεσης.

Τη φάγανε οι αντιμνημονιακοί και έσπασε το χέρι της

Μια άτυχη στιγμή είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της η έμπειρη δημοσιογράφος! Χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους πάνω από τον καρπό και φυσικά της τοποθετήθηκε γύψος.

Πρόκειται για την...

ΒΙΝΤΕΟ: Ψαράς βουτά στη θάλασσα για να γλιτώσει από ξιφία

Ένα φοβερό στιγμιότυπο απαθανατίστηκε μπροστά σε κάμερα όταν τρεις ψαράδες –μάλλον από χόμπι ψαράδες- είχαν την τύχη να ψαρέψουν ένα ξιφία... ή κάτι που μοιάζει με ξιφία!

Συγκίνησε τους πάντες ο τυφλός σημαιοφόρος στη Μυτιλήνη [εικόνες]

Iδιαίτερη ήταν η συγκίνηση όλων όσοι παρακολούθησαν χθες την παρέλαση στη Μυτιλήνη αφού ένας από τους μαθητές που κατάφεραν να διακριθούν για τις σχολικές τους επιδόσεις και να γίνουν σημαιοφόροι ήταν και ο 18χρονος Νίκος Γκαγκούλης ο οποίος είναι τυφλός από την παιδική του ηλικία.

Ο Άδωνις απαντά στον Καμμένο για τους "ψύκτες"

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" ως προς την "επιθυμία αγοράς" ψυκτών νερού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Υγείας:

ΒΙΝΤΕΟ-Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Σαουδάραβας ξυλοκοπεί Ασιάτη επειδή κοίταξε τη σύζυγό του

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο ένας Ασιάτης ξυλοκοπείται βάναυσα από Σαουδάραβα. Αφορμή; Η υποψία του Σαουδάραβα ότι ο Ασιάτης τόλμησε να κοιτάξει την σύζυγό του

Αυτό είναι το όνομα που προτείνει η Ελλάδα για τα Σκόπια... σύμφωνα με τους γυφτοσκοπιανούς

Την ονομασία «Σλαβο-Αλβανική Μακεδονία» υποστηρίζει η σκοπιανή εφημερίδα Dnevnik ότι πρότεινε για τα Σκόπια ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης στον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

«Λαγωνικό Θου Βου καλεί μαντρόσκυλο, λαγωνικό Θου Βου καλεί μαντρόσκυλο, όβερ»

Το hashtag #O_Pagkalos_kataskopos βρέθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην κορυφή των trend της χώρας, καθώς χιλιάδες χρήστες ανεβάζουν με ρυθμό πολυβόλου σχόλια, συμπεράσματα και ατάκες για την ΒΟΜΒΑ του πρώην υπουργού πως επί των ημερών του το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθούσε τον αμερικανό πρέσβη!

ΦΩΤΟ- Ο Καραμανλής έκανε ράφτινγκ

Ράφτινγκ στο ποταμό Νέστο έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μαζί του ήταν οι βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης Αλέκος Κοντός και Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Το ΚΚΕ Α.Ε. απέλυσε από τον Ριζοσπάστη, το άρρωστο κομμούνι, Μπογιόπουλο, γιατί αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση

[Φυσικά ο κομμουνισμός τρέχει στις φλέβες και τα ούρα του Νίκου, οπότε νο πρόμπλεμ]

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΕ του ΚΚΕ αποφάσισε την απόλυση του Νίκου Μπογιόπουλου από τον Ριζοσπάστη, σε μία, καθώς φαίνεται, πρωτόγνωρη κίνηση.

Τσίπρας: Ναταν κανας Τσάβες να πάμε στην κηδεία του, αλλά όχι και για τους μαλάκες του 40...

Πήγε στην κηδεία του Τσάβες ... αλλά όχι στην δοξολογία της Εθνικής μας Επετείου
Παρ’ ότι κάνει προσπάθειες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πότε να φιλήσει το σταυρό, πότε να ανοίξει γέφυρες με την Εκκλησία, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπας όχι μόνο...

BINTEO ΣΟΚ! Ο Μπεκενμπάουερ δήλωσε ότι έχει επαφή με εξωγήινους

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ υποστήριξε πως είχε επικοινωνία με εξωγήινους, οι οποίοι του ζήτησαν να παίξουν ποδόσφαιρο εναντίον των ανθρώπων. Όλα αυτά...

Μητσοτάκης: Η τρόικα ζητά 15.000 απολύσεις ως το 2014... αλλά μην ανησυχείτε! Δεν θα απολύσω κανέναν!

Οι δανειστές θέλουν να τεθούν σε διαθεσιμότητα 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του έτους, οι μισοί αμέσως και οι υπόλοιποι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου λέει ο υπουργός στη βελγική εφημερίδα «Λα Λιμπρ Μπελζίκ» - Επισημαίνει ότι σήμερα η Ελλάδα έχει 130.000 δημ.υπαλλήλους λιγότερους απ' ότι το 2009

Κικίλιας: Ο Μητρόπουλος, που μας κάνει μαθήματα, μήπως… χρωστάει κάτι ψιλά;

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter… δεν άντεξε, και σχολίασε με νόημα την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου, και όσα έλεγε ο τελευταίος.

Μέχρι κι ο Παπαδημούλης γελάει: Βάσει προσόντων η επιλογή Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, λέει το υπ. Ανάπτυξης

[Εντάξει, όσο γελοίο κι αν ακούγεται, κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει ο ΠΑΣΟΚος Τσόκας την επιλογή ΠΑΣΟΚ να δώσει στον Παπουτσή τη θέση που του έκατσε στη μοιρασιά... Η πλάκα είναι που ειρωνεύεται ο Παπαδημούλης που κάθεται δίπλα στον Κουρουπλή, τη Σακοράφα, τον Φωτόπουλο και όλους τους άλλους ΠΑΣΟΚους]

«Η επιλογή των εκπροσώπων της Ελλάδας που υπηρετούν ως σύμβουλοι στο γραφείο του εκτελεστικού διευθυντή στην Παγκόσμια Τράπεζα γίνεται με βάση τα προϊόντα και την εμπειρία τους», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Σεραφείμ Τσόκας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή κατόπιν ερώτησης περί της ανακοίνωσης για τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στη θέση εκπροσώπου της Ελλάδας στον οργανισμό.

Κεδίκογλου προς αμερικανοτσολιά Πάγκαλο: Ανάλυση του έργου της ΕΥΠ, αποτελεί υπονόμευση του έργου της

[Βγήκε ο αμερικανοτσολιάς ο Πάγκαλος να ρίξει νερό στο μύλο των φίλων του λέγοντας: Εντάξει μωρέ κι εμείς τα κάνουμε αυτά... παρακολουθούμε εμείς το Λευκό Οίκο βρε άσχετε;;]

​«Η ΕΥΠ είναι κατά το νόμο υπεύθυνη για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και προφανώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις με τις παρακολουθήσεις.

Δεν είναι ο Μπεν ο 22χρονος

Αρνητικό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Μπεν. Βάση των επιστημονικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν, ο 22χρονος νεαρός που εντοπίστηκε στη Λεμεσό δεν είναι ο Μπεν Νίνταμ, ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, ενώ διέμενε με τον παππού και τη γιαγιά του.

Έκπληξη ε; ΠΑΣΟΚος υπουργός παραδέχεται ότι εκτελούσε "παρανοϊκές εντολές της χούντας"... φοβόταν να παραιτηθεί!! Και ήταν και πολεμιστής τρομάρα του...

Πρόκειται φυσικά για τον σκληρό πρασινοφρουρό Νίκο Κουρή που σαν υφ. Εθνικής Άμυνας ανέλαβε τη δεκαετία του 80 τον εκΠΑΣΟΚισμό του στρατεύματος

Ερώτηση από συνέντευξή του στο onalert

-  Ακολουθείτε μια πορεία μέσα στη δικτατορία που λίγο πολύ είναι παρόμοια με της πλειοψηφίας των αξιωματικών. Πως το εξηγείτε αυτό; Και να γίνω πιο σαφής, παρ’ ότι η ερώτηση είναι δύσκολη. Έχετε κατηγορηθεί ως δημόσιο πρόσωπο, ότι στην διάρκεια της δικτατορίας έχετε εκδώσει ημερήσιες διαταγές ή κατά διάρκεια παραλαβής καθηκόντων μιλήσατε και γράψατε υπέρ του τότε καθεστώτος. Ξεκαθαρίστε αυτό το θέμα κύριε αρχηγέ, τώρα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος σε επτά λεπτά κι ο Α' σε τρία

Πότε ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος; Ποιες ήταν οι ισορροπίες δυνάμεων και πώς άλλαξαν; Πόσο διήρκησε η περίοδος που οι ιστορικοί ονόμασαν «ψευδοπόλεμος»; Πότε η ναζιστική πλημμυρίδα βρέθηκε στο αποκορύφωμά της και πόσο γρήγορα υποχώρησε; Πότε τελείωσε ο πόλεμος στην Ευρώπη;

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Ας το παραδεχθούμε!!! Οι δικές μας παρελάσεις δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσες για τη Ρένα και τον Λαφαζάνη

Δεν εξηγείται αλλιώς η Δούρου να προτιμά...

Βίντεο: Σέρφερ "δαμάζει" κύμα 30 μέτρων

Βραζιλιάνος σέρφερ Carlos Burle κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε από το 2011 ο Garrett McNamara σερφάροντας πάνω σε ένα κύμα 30 μέτρων ανοικτά των ακτών της Πορτογαλίας κοντά στην στην ακτή Nazaré της Πορτογαλίας που αποκαλείται επίσης Praia do Norte (Βόρειο Φαράγγι)

ΦΩΤΟ: Τώρα αυτό τι ξεφτίλα είναι ρε Κυριάκο!!

«Κρυμμένα» τα σχόλια στη διαβούλευση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων
... Ωραία να τα ελέγχουν για μπινελίκια κ.λπ κατανοητό, αλλά να μην έχει ανέβει ούτε ένα είναι κουτοπονηριά:

Γελάει ο κόσμος με τον Πάγκαλο: Έστηνε ποτήρι στον τοίχο και κρυφάκουγε τους αμερικάνους... (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά ότι τον άφηναν να ακούει ότι θέλανε δεν του περνάει από το μυαλό!! Και ήταν και ΥΠΕΞ τρομάρα του!


«Πιπεράτες» λεπτομέρειες από τις παρακολουθήσεις σε βάρος των Αμερικανών που ισχυρίζεται ότι έκανε η ΕΥΠ επί υπουργίας του είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η γνώμη που είχε ο πρέσβης των ΗΠΑ γι' αυτόν δεν ήταν και η καλύτερα.

ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Τατούλης κάλεσε χρυσαυγίτες στις εκδηλώσεις, αλλά το ΠΑΣΟΚ μούγγα

[Φυσικά αυτό που δεν λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ότι τους ΧΑυγίτες τους κάλεσαν όλοι γιατί δεν επιτρεπόταν να μην τους καλέσουν... αυτό βέβαια κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη γελοιότητα ΠΑΣΟΚ που την έπεσε στον Τζιτζικώστα]

Την απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να προσκαλέσει στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί το ΠΑΣΟΚ, που στήριξε τον συνδυασμό του στις εκλογές του 2010, να πάρει θέση.

Ωραίος ο Κυριάκος! Ζητάει από τους άλλους να καταργήσουν οργανισμούς κι αυτός τάζει διορισμούς!

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά να πληροφορηθεί από τους ομολόγους του πώς προχωρούν οι καταργήσεις-συγχωνεύσεις οργανισμών της αρμοδιότητάς τους

Την αποτύπωση της πορείας υλοποίησης των καταργήσεων ή συγχωνεύσεων υπηρεσιών ή φορέων του δημοσίου τομέα, καθώς και την παροχή στοιχείων περί οικονομικού οφέλους από αυτές τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις, ζητά, με εγκύκλιό του προς τα υπουργεία, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο κοντά στη φυλακή ο Ανδρουλιδάκης... όπως ήταν άλλες 20 φορές ως τώρα...

[Κάποιοι πάντα βρίσκουν τρόπο να τη σκαπουλάρουν από την γκαβή δικαιοσύνη]

Η έκδοση του εντάλματος σύλληψης αναμένεται να είναι το επόμενο επεισόδιο στο δικαστικό σήριαλ του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 5ετή κάθειρξη, ποινή η οποία βάσει νόμου δεν είναι εξαγοράσιμη. Με την αίτηση που είχε καταθέσει ο κ. Ανδρουλιδάκης επιχείρησε να μετατρέψει την ποινή του σε 5ετή φυλάκιση με σκοπό εν συνεχεία να την εξαγοράσει.

Δοκιμαστική πτήση F-16 δίχως πιλότο


Πρόσφατα, η Boeing ανακοίνωσε ότι ένα από τα αεροσκάφη F-16 που κατασκευάζει η εταιρεία Lockheed Martin πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση δίχως κυβερνήτη στο πιλοτήριο. Δύο πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ήλεγχαν το αεροσκάφος από το έδαφος καθώς πραγματοποιούσε την πτήση από τη βάση του στη Φλόριντα στον Κόλπο του Μεξικού.

Οι Σομαλοί πειρατές το βάζουν στα πόδια όταν ακούν Britney Spears!

«Μόλις οι πειρατές πάρουν μία... δόση της Britney αποχωρούν όσο πιο γρήγορα μπορούν», λέει αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού των ΗΠΑ

Όποιος πιστεύει ότι τα τραγούδια της Britney Spears δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Δεν τη γλιτώνει τη διαγραφή ο Τέρενς: «θα παραδώσουμε δήμους του Αιγαίου στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα κλειδιά της λαθρομετανάστευσης

Σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση πήρε ο βουλευτής του κόμματος Τέρενς Κουίκ δηλώνοντας ότι δεν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό. Αναφερόμενος δε, στο ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουίκ είπε ότι:

Θα φάμε και πρόστιμο!! Κομισιόν: Γιατί δεν παίρνουν σύνταξη και οι ενήλικοι άγαμοι άρρενες;

Κινδυνεύουμε με κυρώσεις, λόγω παραβίασης Οδηγίας περί εφαρμογής της Αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης μεταξύ ανδρών και γυναικών

Ανησυχία φαίνεται να προκαλεί στο υπουργείο Οικονομικών το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα της καταβολής συντάξεων στις άγαμες θυγατέρες θανόντων συνταξιούχων του δημοσίου. Αυτή τη φορά, όμως, το ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν εστιάζεται στο αν πρέπει να καταβάλλεται η σύνταξη αυτή αλλά στο γιατί δεν καταβάλλεται και στους ενήλικους άγαμους άρρενες!

Μπέκαμ: Έτσι έβαλα το φάουλ εναντίον της Ελλάδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ που σύντομα θα κυκλοφορήσει δημοσιεύεται στους Times. Σε αυτό ο Άγγλος σούπερ σταρ περιγράφει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 (2-2), το οποίο είχε στείλει τα «λιοντάρια» στα τελικά και είχε αποτελέσει την άφεση αμαρτιών για την αποβολή του στο ματς με την Αργεντινή στη διοργάνωση του 1998.

Ο Κουίκ αμφισβητεί ευθέως τον Προέδρα: "Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό εγκληματική οργάνωση"

Ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πήρε αποστάσεις από τη φράση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "Στον ενικό", ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.

Κλαίνε οι καταστροφολόγοι: Μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα με τη "βούλα" της Eurostat

[Φυσικά για τους Καμμένους δεν το συζητάμε ότι θα βρούν δικαιολογίες... εδώ χθες ο Προεδρός τους μας είπε ότι δεν έχουμε μαλακό σιτάρι να φτιάξουμε ψωμί για το λαό!!]

Της Δήμητρας Καδδά

Μια ευχάριστη... "έκπληξη" περιέχουν τα στοιχεία που στέλνουν –ως υποχρεούνται– κυβέρνηση και ΕΛΣΤΑΤ στην Eurostat για να «τσεκάρει» το έλλειμμα και το χρέος. Ειδικότερα, τα στοιχεία δείχνουν για το 2013 μικρότερο δημοσιονομικό έλλειμμα κατά 543 εκατ. ευρώ (στα 3.886 εκατ. ευρώ) έναντι του Προσχεδίου Προϋπολογισμού.

Πλεόνασμα 7,47 δισ. ευρώ στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο του οκταμήνου-12,5 εκ τουρίστες το οκτάμηνο

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013 εμφάνισε πλεόνασμα 7,476 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,13 δισ. ευρώ (+17,9%) σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

ΦΩΤΟ: Να πώς έστηναν τους κοριούς στις ταράτσες πρεσβειών

Ειδικά για την κυπριακή πρωτεύουσα αναφέρεται ότι «η αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία έχει αφιερώσει περισσότερο από το μισό της ταράτσας της σε εξοπλισμό παρακολούθησης καλυμμένο σε υπόστεγο»

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα περιλαμβάνεται σε σχεδιάγραμμα στο οποίο καταγράφονται τα παραρτήματα της ειδικής μονάδας συλλογής πληροφοριών SCS (Special Collection Services) σε αμερικανικές διπλωματικές αποστολές ανά τον κόσμο από το 2010. Το σχεδιάγραμμα δημοσιεύεται στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" και περιγράφεται ως «άκρως απόρρητο».

Απασφάλισαν οι «γαλάζιοι» και ετοιμάζουν «βόμβες βυθού» για τα υποβρύχια!


Καζάνι που βράζει θυμίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας εν αναμονή της κατάθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότασης εξεταστικής επιτροπής για τη σύμβαση που υπέγραψαν το 2010 Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παραχωρώντας τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στον Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα.

Ετοιμάζει απάντηση για τις παρακολουθήσεις το υπουργείο Εξωτερικών…

Σχόλιο-απάντηση για το «καυτό» θέμα των παρακολουθήσεων μετά τις αποκαλύψεις του Spiegel για την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, ετοιμάζει -ίσως και εντός της ημέρας- το υπουργείο Εξωτερικών.

Σούργελο: Ο γκέι Γάλλος υπουργός Πολιτισμού και ανιψιός του Μιτεράν εξηγεί πως την "έπεφτε" σε άλλους υπουργούς

Ο λάτρης του Ελληνισμού Φρεντερίκ Μιτεράν, υπουργός Πολιτισμού στη Γαλλία από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Μάιο 2012, εξέδωσε τα απομνημονευματά του υπό τον τίτλο La Recreation (κοινώς, αναψυχή), αποκαλύπτοντας όχι απλά ότι είναι ομοφυλόφιλος (αυτό δεν ήταν μυστικό εξάλλου), αλλά πως ένιωθε έντονη έλξη για συναδέλφους του υπουργούς, πρεσβευτές, τηλεοπτικούς σταρ.

Το σημερινό ανέκδοτο: Έρχονται οι Ρώσοι για ΔΕΠΑ και ΟΣΕ

Στην Αθήνα και πάλι ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ. Ο υπουργός θα συμμετάσχει σε ελληνορωσικό φόρουμ που οργανώνει το Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και το ίδρυμα Αγίου Ανδρέα για την επέτειο της σύναψης 185 χρόνων διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών, ωστόσο στην ατζέντα του έχει το αέριο αλλά και τους σιδηροδρόμους της Ελλάδας

Πάγκαλος: Κι εμείς παρκολουθούσαμε τον Πρέσβη-Γελάγαμε με τα μπινελίκια του

Ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον BHMA FM αποκάλυψε ότι μια περίοδο η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρεσβευτή!

20.000 Ελληνες Ορθόδoξοι ζούσαν σε αυτό το τουρκικό χωριό που είναι τώρα πραγματικό φάντασμα [εικόνες]

Στο Κarakoy της νοτιοδυτικής Τουρκίας ταξίδεψε το Slate μιλώντας για ένα χωριό φάντασμα που ιδρύθηκε το 1700 και άκμασε στα χέρια των Ελλήνων Ορθόδοξων, ενώ σήμερα είναι μια πόλη ερείπιο μετά τη φυγή της δεκαετίας του 1920.

Επίθεση απόστρατων κατά Φράγκου: "Έλεγες ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στον Βενιζέλο"

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος είναι πρόσωπο που σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του προκαλεί αντιδράσεις . Έτσι και τώρα με το non paper που έστειλε στον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο προκάλεσε την αντίδραση απόστρατων αξιωματικών οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους είχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεργαστεί με τον στρατηγό Φράγκο.
Η απάντηση όπως μας την έστειλαν :

“Μία απάντηση στην αμετροέπεια του κ. Φράγκου!

ΦΩΤΟ: Δασκάλες σούργελα και στα Τρίκαλα

Παρουσία πλήθους κόσμου, λόγω και των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών, έγινε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στα Τρίκαλα.

Τη Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργος Γιαννούσης και παρόντες ήταν οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ., Ηλίας Βλαχογιάννης, Κώστας Σκρέκας και Μιχάλης Ταμήλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Θα μας τρελάνει η Ξουλίδου: Είναι ψέμα τα περί ενοικίασης κτιρίου


Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου διαψεύδει τα περί ενοικίασης κτιρίου από τον Πάνο Καμμένο στο κόμμα και κάνει λόγο για... ψέματα!

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Ο Ψυχάρης γελάει με τον Καμμένο στο Twitter

Η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ανδρέα Ψυχάρη και τον Πάνο Καμμένο, που έχει προσλάβει το τελευταίο διάστημα… άγρια χαρακτηριστικά, και προσωπικές διαστάσεις, συνεχίστηκε στο Twitter, με αφορμή τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή “enikos” της τηλεόρασης του Star.

Καραμανλής- Σαρκοζί: Από την οικογενειακή ευτυχία στον πειρασμό της επιστροφής

Κυβέρνησαν τις χώρες τους, την Γαλλία και την Ελλάδα την ίδια περίπου περίοδο και μια σειρά από ανατριχιαστικές ομοιότητες που τους έφεραν κοντά στο παρελθόν, μπορεί να τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στο μέλλον.

Σε μια συνέντευξη σούπα ο Καμμένος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση [βίντεο]

[Όποιος δεν είδε τη χθεσινή συνέντευξη του Καμμένου... δεν έχασε και τίποτα σοβαρό. Απλά δεν είχε την ευκαιρία να γελάσει. Ειδικά το παράδειγμα με τον ΔΥ που έπαιρνε 1000 ευρώ και πλήρωνε τον μπακάλη για να μπορεί να πληρώνει τους φόρους του, ήταν όλα τα λεφτά! Απορεί κανείς γιατί ο Πάνος δεν πρότεινε να διορίσει τους μισούς Έλληνες στο δημόσιο ώστε να τους πληρώνει το κράτος για να μπορούν οι υπόλοιποι να πληρώνουν τους φόρους! Τώρα πως θα τους πληρώνει... μόνο ο Πάνος ξέρει κι ας μην ανέφερε ούτε έναν αριθμό... 

Χαλαρά ξεπέρασε τα πρωινάδικα η εντυπωσιακή στρατιωτική παρέλαση... ακόμα και στο νεανικό κοινό!

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών προσέλκυσε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, η οποία «εκτίναξε» τα ποσοστά της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η μητέρα της Μυρτούς ξεσπάει για τον Πακιστανό ''δράκο'' - Συνεχίζεται η μάχη της κόρης της (Βίντεο)!

Η άτυχη Μυρτώ συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά σε ειδική μονάδα των ΗΠΑ - Οι νευρικές κρίσεις που παθαίνει προβληματίζουν τους γιατρούς που την παρακολουθούν...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται το μεσημέρι ο Πακιστανός που τον Ιούλιο του 2012 είχε κακοποιήσει βάναυσα την 16χρονη τότε Μυρτώ, η οποία από τότε δίνει μάχη για να ανακτήσει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται πλέον σε ειδική μονάδα στις ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση μεταξύ Ξουλίδου και Καρύδη

Ο χαρακτηρισμός "εγκληματική οργάνωση" του Πάνου Καμμένου για το ΠΑΣΟΚ, "άναψε" τη συζήτηση στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, μεταξύ της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου και του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! Δεν κανουν τέτοια οι γιανκιδες-Spiegel: Η ταράτσα της πρεσβείας στην Αθήνα είναι κέντρο παρακολουθήσεων [εικόνα]

Μια ακόμη σελίδα έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και υποκλοπών της NSA κατά απλών πολιτών καθώς και η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα κατονομάζεται ως κέντρο υποκλοπών και παρακολουθήσεων.

Ακόμα τρώνε καλά: Μισθολογικοί έλεγχοι σε 150 ΔΕΚΟ-φορείς του Δημοσίου. Υπερβάσεις έως 1.320 ευρώ

Ελέγχους ξεκινά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για τις μεγάλες αποκλίσεις που παρουσιάζονται μεταξύ των μισθών των υπουργείων και των δημόσιων οργανισμών από τη μη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

Η απάντηση του Κρανιδιώτη στον Παπαδημούλη: Σου ταιριάζει το chicken run

Συνεχίστηκαν και χθες βράδυ (μετά τις πρωινές) οι διαδικτυακές σφαλιάρες  που ρίχνει ο Φαήλος στον Παπαδημούλη, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ φασισμού και φόβου, δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε συζήτηση στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Φ. Κρανιδιώτη.

«Μετά τον Τζήμερο, ο Καρατζαφέρης κ σε λίγο ο Φ. Κρανιδιώτης.Στην ίδια εκπομπή του Σκάι,όλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Η “σοβαρή ΧΑ” εχει ψωμί…», έγραψε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την οργή του κ. Μάλλη.

Ομογενής προπονητής στην Ινδία

Είναι ομογενής, μόλις 33 ετών και θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές της Ινδίας, μιας χώρας που βέβαια δεν έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο αλλά είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη στον κόσμο. Πρόκειται για τον...