07 Σεπτεμβρίου 2013

Το βίντεο που σάρωσε το youtube σε 3 ημέρες: Τραγική προσπάθεια κοπέλας να κάνει ένα δώρο «φωτιά» στο αγόρι της

Ενα ξεκαρδιστικό, αλλά και συνάμα ανησυχητικό, βίντεο έχει κατακτήσει το youtube τις τελευταίες ημέρες καθώς βρίσκεται στο δημοφιλές μέσο από τις 4 Σεπτεμβρίου και έχει ήδη περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Ας ελπίσουμε ότι θα επαληθευτεί το πρωτοσέλιδο της αυριανής ...

... Real....

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα για αποσοβιετοποίηση του κράτους μας (της τελευταίας Ευρωπαικής (;;;) χώρας χώρας με αυτή την δομή) , είναι οι τροικανοί (νάναι καλά οι άνθρωποι) και μερικοί ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ξένοι ηγέτες που πραγματικά λυπούνται τους Έλληνες ΥΠΗΚΟΟΥΣ...

40.000 άτομα στη διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ!!

Καλα ξέφυγαν μερικά μηδενικά παραπάνω... Δείτε τη φώτο από το τελείωμα της πορείας κατά τις 8μμ:

Το απόσπασμα της ομιλίας Σαμαρά που ταπώνει με νούμερα τους μίζερους και τα παπαγαλάκια που εύχονται καταστροφή

Δείτε τι είπε ο Πρωθυπουργός για το χρέος:

* Μας λένε ύστερα κάποιοι: και με το χρέος μας τι γίνεται;

Το χρέος μας, φίλες και φίλοι, είχε εκτοξευθεί, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που χρεοκοπούν. Και καταφέραμε όχι μόνο να το συγκρατήσουμε, αλλά και να μειώσουμε το κόστος εξυπηρέτησής του, δηλαδή τους τόκους.

Ξέρετε πόσο πληρώναμε για τόκους την προηγούμενη δεκαετία;

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (8 Σεπτεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Της κοντής ψωλ@ς της φταίνε οι τρίχες... Αλόνσο: Είστε όλοι ηλίθιοι

Ο Φερνάντο Αλόνσο αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στη Μόντσα και μέσω team radio έβαλε κατά των μελών της Ferrari.

ΦΩΤΟ: Ξετρέλαναν τη Θεσσαλονίκη οι καρναβαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Τι "καρναβαλιστές Πάτρας" και αηδίες... οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι απιαστοι:

Βίντεο: Τρελός οδηγός διέσχισε το Μανχάταν σε 24 λεπτά

Και συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ανέβασε βίντεο με το κατόρθωμά του

Έβαλε μπροστά μια ολοκαίνουργια BMW Z4. Πάτησε το γκάζι και αποφάσισε να σπάσει κάθε ρεκόρ ταχύτητας. Και τα κατάφερε. Έκανε το γύρο του Μανχάταν μόλις μέσα σε 24 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα, μαγνητοσκοπώντας το κατόρθωμά του καθώς...

Συνέντευξη Σαμαρά: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα - Η Ελλάδα πιάνει τους στόχους της και σταθεροποιείται

Δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα και να συνεχιστεί η λιτότητα, διαβεβαιώνει σε συνέντευξη του ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως "οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια ή διευκόλυνση δοθεί στην Ελλάδα θα δοθεί βάσει της προηγούμενης συμφωνίας, όχι ύστερα από νέα συμφωνία".

Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη... από 5.000 διαδηλωτές και τον Αλέξη

5.000 μαζί με ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ εννοείται... Δείτε φώτο και βίντεο:

Καθαρή νίκη συντηρητικών στις εκλογές της Αυστραλίας: Νέος πρωθυπουργός ο Τόνι Αμποτ

Ευρεία φαίνεται πως θα είναι η επικράτηση του συντηρητικού συνασπισμού, του οποίου ηγείται ο Τόνι Αμποτ, στην Αυστραλία, καθώς τα exit polls έδειξαν πως το κόμμα καταλαμβάνει έως και 90 από τις 150 έδρες.

ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασαν τα πρόβατα στη Θεσσαλονίκη και τα υποδέχθηκε η ασφάλεια... για να μη χαθούνε

Σαν τα πρόβατα (η άλλη ρωτάει "που είμαστε;") έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ψάχνουν να δούνε πως θα πάνε στο κέντρο, οι ΣΥΡΙΖΑίοι που έφτασαν με το τραίνο... Συμπαραστάτες τους η ασφάλεια που τους παρακολουθεί μη χαθούν... Δείτε το βίντεο:

Ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει τις μπαρούφες του και δεν τον θέλουν...

Εισηγήσεις να μην αξιοποιηθεί «σε καμία περίπτωση» ο Γιάννης Βαρουφάκης έχουν φθάσει το τελευταίο διάστημα στην Κουμουνδούρου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με το αιτιολογικό ότι «όχι μόνο έχει ακόμα τη… ρετσινιά του συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και λόγω των συνεχών προτάσεών του περί της ανάγκης εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ».

Ο ΝΔκράτης υπουργός που άνοιξε την αγκαλιά του για τον Π.Ψωμιάδη (φωτό)

Την "αγκαλιά" που ζητούσε εδώ και τόσο καιρό από τη ΝΔ ο έκπτωτος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Π.Ψωμιάδης φαίνεται ότι τη βρήκε στο πρόσωπο του υπουργού...

Τι θα γίνει με τα κτίρια της ΕΡΤ ρε Καψή; Θα εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος;

Η μεταβατική δημόσια τηλεόραση τελικά «στήθηκε». Προχθές μάλιστα εξέπεμψε και το πρώτο της δελτίο ειδήσεων. Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ κατέθεσαν τις αιτήσεις τους και προσελήφθησαν στο μεταβατικό σχήμα της ΔΤ. Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για την οργάνωση και λειτουργία του τελικού σχήματος της δημόσιας τηλεόρασης, με την εποπτεία του Παντελή Καψή.

Αυτά λέει και γελάει ο κόσμος-Ο. Κεφαλογιάννη: Κερδίσαμε το στοίχημα του τουρισμού...

[Να μην γινόταν της πουτ@νας στην Τουρκία και την Αίγυπτο και θα σου έλεγα εγώ τι θα κέρδιζες... ψώνιο! Ε, ψώνιο...]

"Ο ελληνικός τουρισμός διανύει μια εξαιρετικά θετική χρονιά. Τόσο στις αφίξεις, όσο και στα έσοδα.

Face control στον Τζιτζικώστα από τη γυναίκα του Καράογλου; Είναι δυνατόν τέτοια ξεφτιλίκια;

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγο στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, στη σύσκεψη των επιστημονικών φορέων στην οποία συμμετείχε και ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς.

Και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Επταλόφου με σαφή θέση για τον Κάτσε... μόνο οι κότες της Θ4 έκαναν τις πάπιες

Τι αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Επταλόφου για το θέμα του Αλβανού ποδοσφαιριστή, για τον οποίο η Θ4 έβγαλε μια ανακοίνωση που δεν καταλαβαίνει κανείς τι θέση παίρνει αλλά καταλαβαίνουν όλοι ότι φταίει η κυβέρνηση που τους πίνει το αίμα...

Ελπίδες για καλύτερες μέρες

Η ανάσχεση της ύφεσης στο 3,8%, όπως προέκυψε από την αναθεώρηση των εθνικολογιστικών στοιχείων στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά και οι πρώτες εκτιμήσεις για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα της ελληνικής οικονομίας στο τρίτο τρίμηνο, ενισχύουν τις προσδοκίες για καλύτερες μέρες το 2014. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ύφεση θα ελεγχθεί ακόμη περισσότερο στο τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί ίσως και κάτω του 2,7%, με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται συνθήκες σταδιακής εξόδου από τον σκοτεινό κύκλο της ύφεσης.

Η απάντηση της Αθήνας στην τρόικα για ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ

Nέα σχέδια για τις αμυντικές βιομηχανίες και τη ΛΑΡΚΟ αποστέλλει τη Δευτέρα η κυβέρνηση στην τρόικα, με στόχο να αποσυρθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων το σενάριο του λουκέτου, που επιμένουν να διατηρούν ζωντανό οι εκπρόσωποι των δανειστών και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δ.Ε.Θ. = Δεν Έχουν (τον) Θεό (τους)...

ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ

Τι είναι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης - ΔΕΘ σήμερα; Τι σηματοδοτεί στ’ αλήθεια; Την αρχή το τέλους, που λέει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε μια ανακοίνωση, ποιανού πράγματος;

Κάποτε η ΔΕΘ ήταν αυτό που ήταν. Μια εμπορική και βιομηχανική έκθεση με αξιόλογη διεθνή συμμετοχή. Αυτό έχει σβήσει προ πολλού.

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1955 ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Του ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ*

«Τα γεγονότα της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου υπήρξαν μια μεγαλειώδης (muhtesem) επιχείρηση ανορθόδοξου πολέμου που είχε απόλυτη επιτυχία»
ΣΑΜΠΡΙ ΓΙΡΜΙΜΠΕΣΟΓΛΟΥ
(Τούρκος στρατηγός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Tempo», τεύχος 9, 15 Ιουνίου 1991, σελ. 24)

Οι πέντε μεγάλοι δρόμοι που οδηγούσαν στην πλατεία Ταξίμ γέμισαν ξαφνικά από ένα μαινόμενο όχλο, οπλισμένο με...

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! (Νο1)

Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Μηχανολογικό , Υπουργείο Συγκοινωνιών ,τμήμα μεταβίβασης οχημάτων.

Εξυπηρετεί το κοινό κάθε μέρα απο τις 09.00-13.00 εκτός Τετάρτης.

ΒΙΝΤΕΟ-"Μπράβο πρόεδρε" και τον πουλο οι μιζεροι...

Μετά την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεναγήθηκε στους χώρους της 78ης ΔΕΘ κάτω από χειροκροτήματα και επευφημίες.

Μάλιστα πολλοί από τους συγκεντρωμένους φώναζε στον κ. Σαμαρά: "Mπράβο Πρόεδρε"

ΒΙΝΤΕΟ-Όλη η ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

[Τα βιντεο με ολη την ομιλια στο τελος]

Φίλες και φίλοι,

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συμβόλιζε για αρκετές δεκαετίες το πρόσωπο της αναπτυξιακής Ελλάδας. Το πρόσωπο του εξαγωγικού δυναμισμού και της εξωστρέφειας.

Όμως, τις τελευταίες δεκαετίες κι ενώ η Ελλάδα απολάμβανε μιαν ευημερία χτισμένη σε πήλινα πόδια, η Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχασε και αυτή σιγά-σιγά τον αναπτυξιακό της χαρακτήρα…

ΦΩΤΟ: Να πως ο αλβανοφασίστας Νίκο Άγκο υποστηρίζει τον UCK και κατηγορεί τους έλληνες για εθνικιστές!!!

Ρόμπα τον εκανε τον Αλβανοφασίστα Νίκο Άγκο η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη (την οποία σαν κομμουνιστρια έχουμε κράξει άλλη φορά αλλα επειδή δεν είμαστε κομπλεξικοί αυτή τη φορά πρέπει να της πούμε μπράβο). Τόσο πολύ ξεφτίλισε τον φασίστα υποστηρικτή του UCK που στο τέλος τον ανάγκασε να βάλει την ουρά κάτω απ' τα σκέλια και να κλείσει τη συζήτηση!!

Πας στοίχημα τη βουλευτική σου έδρα Πάνο Καμμένε;

"Με χαρά μας πληροφορηθήκαμε ότι η παραμονή σας στην πόλη μας θα είναι εξαιρετικά σύντομη και σίγουρα η τελευταία σας", γράφουν οι ΑΝ.ΕΛΛ.Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή τους.
Πάμε ένα στοίχημα λοιπόν; Αν δεν είναι η τελευταία και ...

VIDEO: Διάλογος του Άδωνι με εξοργισμένο "τζογαδορο" στη ΔΕΘ

Συνομιλία με έναν πολίτη είχε στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο πολίτης ήταν εξοργισμένος και ήθελε να μιλήσει με τον υπουργό για πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ένα φάρμακο...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Τα Σεπτεμβριανα του 1955

Με τον όρο Σεπτεμβριανά εννοούμε το πογκρόμ που εξαπέλυσε ο τουρκικός όχλος, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης Μεντερές, εναντίον της πολυπληθούς και ευημερούσας ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 1955. Αποτέλεσμα, οι 100.000 Έλληνες που ζούσαν εκείνη την περίοδο στην Πόλη να συρρικνωθούν σταδιακά και σήμερα μόλις και μετά βίας να ξεπερνούν τις 2.000.

Οταν ο Σημίτης πήγε στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ έσπασε το γυάλινο κάδρο του Ανδρέα Παπανδρέου

Στην είσοδο της μεγάλης αίθουσας όπου μίλησαν ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο των 39 ετών από την ίδρυση του είχε στηθεί μια μεγάλη αφίσα-εικόνισμα του Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία είχε «ντυθεί» με γυαλί.

Αδωνις: Αν θέλει ο κ.Τσίπρας ας βγάλουμε τα ένσημα μας στην τηλεόραση -Δεν έχει δουλέψει όσο εγώ

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε στο σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα που τον είχε αποκαλέσει τηλεβιβλιοπώλη λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί είναι ντροπή να είναι κάποιος εκδότης και να πουλάει βιβλία.

Σαμαράς: Τέλος τα μνημονιακά μέτρα, ήρθε η ώρα να ανακουφιστεί η κοινωνία

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο χώρο της ΔΕΘ στις 10:15 και πραγματοποίησε τα εγκαίνια της Εκθεσης στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα για την καθιερωμένη ομιλία. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η χώρα αφήνει οριστικά πίσω το χθες και επεσήμανε πως ότι φέτος η χώρα θα πετύχει το πρωτογενές πλεόνασμα, αφού πάει καλύτερα από τους στόχους και διαβεβαίωσε ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Μάλιστα από το βήμα της ΔΕΘ είπε πως η χώρα δεν αντέχει νέα μετρολογία ενώ είπε πως η Ελλάδα έχει τηρήσει τις συμφωνίες γι αυτό και οι δανειστές θα πρέπει να τηρούν τις δικές τους.

ΦΩΤΟ: Έφτασαν τα λεωφορεία των ΣΥΡΙΖΑίων στην Θεσσαλονίκη...

Δείτε τα:

Ο χάρτης των στόχων στη Συρία

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αμερικανική επίθεση στη Συρία . Αν και είναι μια επίθεση προαναγγελθείσα και αναμενόμενη όλος ο κόσμος της αναμένει με κομμένη την ανάσα. Γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις επιπτώσεις που θα έχει.

Credit Suisse: Δεν θα αντιμετωπίσει χρηματοδοτικό κενό η Ελλάδα την περίοδο 2015-2020-Εναπομείνασα εκκρεμότητα η διετία 2014-2015 για αυτή τη δεκαετία

Η έκβαση των γερμανικών εκλογών δεν θα αλλάξει το… παιχνίδι

Με αισιοδοξία «ατενίζει» το ελληνικό μέλλον η Credit Suisse, καθώς όπως υπογραμμίζει ο τραπεζικός όμιλος, «η Ελλάδα αντιμετωπίζει τα τελευταία εμπόδια του προγράμματος διάσωσης…»

Ο Κλόζε έφτασε τα γκολ του Γκερντ Μίλερ στην εθνική Γερμανίας...αλλά σε 129 ματς αντί 62!

Ο γερμανοπολωνός σκόρερ χρειάζεται ακόμα 2 γκολ σε μουντιάλ για να ξεπεράσει και τον Ρονάλντο...

Ο Μίροσλαβ Κλόζε ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, ως ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της εθνικής Γερμανίας.

Ο άσος της Λάτσιο άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό του αγώνα με την Αυστρία και έφτασε τα 68 γκολ με τη «νατσιονάλμανσαφτ», όσα είχε και ο αξεπέραστος σκόρερ της Μπάγερ.

Βρέθηκε ο μεγαλύτερος ναός της Μεταβυζαντινής περιόδου (ΦΩΤΟ)

Ένας από τους μεγαλύτερους – αν όχι ο πιο μεγάλος– ναούς της Μεταβυζαντινής εποχής ανακαλύφθηκε στην περιοχή του "Ασκητή" στο Γούμερο και την Πέμπτη έγινε η αρχική του παρουσίαση.

Ο Πούτιν είναι τρομοκράτης, λέει ο αρχηγός των ανταρτών

Ξέρει ότι το καθεστώς Άσαντ σκοτώνει τους πολίτες και χρησιμοποιεί ρωσικά όπλα, τανκς και πυραύλους σκούντ για να καταστρέψει τις εξεγερμένες περιοχές, αναφέρει ο στρατηγός Salman Idris

Τρομοκράτη χαρακτήρισε τον Πούτιν, ο αρχηγός του «ελεύθερου συριακού στρατού» των ανταρτών, μετά τη δήλωση του Ρώσου προέδρου ότι...

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός

Εντυπωσιακά τα στοιχεία για τον τουρισμό σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Τι ανακοίνωσε ο ΣΕΤΕ για τις αφίξεις. Πόσα είναι τα άμεσα έσοδα

Αύξηση αφίξεων 10,5% τον Αύγουστο 2013, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2012 και συνολική αύξηση αφίξεων οκταμήνου 2013 στο 9,9%.