21 Αυγούστου 2013

Με μικροσκοπικό μαύρο μαγιό η Πόπη Τσαπανίδου (ΦΩΤΟ)

Τις διακοπές της στη Χαλκιδική απολαμβάνει η γνωστή δημοσιογράφος

Πριν ξεκινήσει το τηλεοπτικό της εγχείρημα στο Star, η Πόπη Τσαπανίδου απολαμβάνει, σαν γνήσια Θεσσαλονικά, τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

Η Ραχήλ επέστρεψε με πιο κολλητό φόρεμα από ποτέ... (ΦΩΤΟ)

Πολύ μπροστά η Ραχήλ...

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε. Εκτός από πολύ δυναμική είναι και πολύ sexy. Και το πλεονέκτημα της είναι ότι τα γνωρίζει και τα δύο.

BINTEO-2035: Πόλεμος Ιαπωνίας-Κίνας

Φυσικά ο "πόλεμος" γίνεται για τα αμφισβητούμενα νησιά Senkaku όπως τα λένε οι Ιάπωνες ή Diaoyu όπως τα λένε οι κινέζοι. Κινέζικος στόλος με αεροπλάνα J-15 και Awacs εξοντώνει τα ιαπωνικά F-15J μέχρι που εμφανίζονται τα....

Η τελευταία προσγείωση στο αεροδρόμιο Λευκωσίας



Του Χρήστου Ιακώβου

Η παραδοσιακή ιστοριογραφία (μακροϊστορία) για την μελέτη και κατανόηση του προσφάτου ιστορικού μας παρελθόντος επικεντρώνεται στις ερμηνευτικές συνθήκες μίας εποχής, στην επίδραση του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος επί των συνταρακτικών γεγονότων, το ρόλο των προσωπικοτήτων στις κρίσιμες αποφάσεις

Ακόμα γελάνε στο ΣΔΟΕ με τις αμοιβές Ρέμου, Κιάμου, κλπ λαμογιων

Ξέρετε τι αμοιβη προβλεπόταν στα συμβόλαια του Ρεμου, του Κιαμου και των άλλων σταρ καλλιτεχνών στις εμφανίσεις που ήλεγχε το ΣΔΟΕ στην επαρχία; Από...

Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σταυρίδης ευχεται "στην υγειά σας" στο στόκο το Χίο και αυτός βγαζει αφρούς

Κλαιει ο ζαβός ο Χιος και γράφει στη γνωστη σελίδα του, ένα κάρο παπαριές λες και ο Σταυρίδης (κι εμείς του τα χώσαμε αλλά όχι και ότι δεν είχε να φάει και έγινε άνθρωπος με το ΤΑΙΠΕΔ!) δεν είχε λεφτά πριν πάει στο ΤΑΙΠΕΔ ή λάδωσε το αντερό του με τα 3.000 μισθό που πήρε επι ενα χρόνο... Μιλάει κι ο Χίος που έχει τραφει με ότι πιο βρώμικο χρήμα υπάρχει στην τηλεόραση

Δείτε τι γράφει και γελάστε όχι μ' αυτόν αλλά με τους ηλίθιους που τον πιστεύουν:

Παπαμιμίκος: Χώροι ανομίας αποδίδονται, πλέον, στους πολίτες

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχετικά με τη σημερινή επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Απάντηση Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση στο Πολυτεχνείο

Απάντηση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου:

Βάλτε παλτό... ακολουθει αστειάκι Ρεπούση

Ότι έχει σχέση με την ιστορία, την παράδοση και την μυθολογία δεν περνά απαρατήρητο από την κυρία Μαρία Ρεπούση. Έτσι μετά την αμφισβήτηση της για τις γενοκτονίες των Μικρασιατών, των Ποντίων και τον χορό του Ζαλόγγου, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επιστρέφει δυναμικά, δίνοντας την δική της εκδοχή...

ALERT!! Εξαφανίστηκε ο Χαικάλης!

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής ο βουλευτής των ΑΕροψεκασμένων

Τελείως εξαφανισμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Παύλος Χαικάλης, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε αρχές Αυγούστου από την δήλωση του περί κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, υπό τον Κώστα Καραμανλή.

Σε 35 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ για τη διαρροή στο Wikileaks

Σημαντική στρατηγική νίκη χαρακτήρισε την απόφαση το Wikileaks - Κρίθηκε απότακτος και θα σταματήσει να πληρώνεται από τον αμερικανικό στρατό - Θα έχει δικαίωμα έφεσης όταν συμπληρώσει το 1/3 της ποινής του

Σε 35 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε τελικά ο στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ για τη διαρροή χιλιάδων απόρρητων εγγράφων στον ιστότοπο WikiLeaks του Τζούλιαν Ασάνζ.

Συνεχιζουν κανονικα στην επαναστατικη ΕΡΤ ολοι οι πασιγνωστοι δημοσιογραφοι

Οι πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι της παλιάς ΕΡΤ (αιωνια της η μνημη...) συνεχίζουν δυναμικά! Μη μου πείτε ότι δεν τους έχετε ξαναδει:

Μπορούμε από μόνοι μας

Του Στέφανου Κασιμάτη

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, βεβαίως, ο Aγγελος Στάγκος έγραψε στο χθεσινό άρθρο του ότι υπάρχουν φορές που αναρωτιέται μήπως εν τέλει έχουν δίκιο όσοι γραφικοί υποστηρίζουν ότι μας «ψεκάζουν». Συμμερίζομαι απολύτως την απελπισία του, όπως και το χιούμορ με το οποίο προσπαθεί να την ξεπεράσει. Το παράλογο είναι, πράγματι, «μια κάποια λύση», όταν είναι αδύνατο να εξηγήσεις με τους όρους της λογικής τα όσα παλαβά συμβαίνουν στο «απέραντο φρενοκομείο» του δημόσιου βίου.

«Ψεκασμένη» χώρα

Του Αγγελου Στάγκου

Ισως τελικά ο Π. Καμμένος να έχει δίκιο. Ισως όντως είναι ψεκασμένη αυτή η χώρα από απροσδιόριστες δυνάμεις. Αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά που συμβαίνουν και εμβρόντητοι παρατηρούν όσοι αντιστέκονται ακόμη στις συνέπειες του ... ψεκασμού, είτε επειδή παίρνουν τα κατάλληλα φάρμακα είτε επειδή γεννήθηκαν προικισμένοι με ειδικά αντισώματα.

Απιστευτα γελοια εικονα!

Οχι μονο για το ελληνικο ονομα αλλα και για τη μεταφραση του στα αγγλικα:

Ο ΣΥΡΙΖΑιος φασιστας Νικο Αγκο μας κανει και υποδειξεις


Ο Niko Ago είναι γνωστός αλβανός φασιστας δημοσιογράφος που ενω επρεπε να ειχε απελαθει το 2010, Γιωργακης και Μπενυ του τη χαρισαν δινοντας του αδεια παραμονης για να φυγει τελικα στη Σουηδια και απο εκει να μας κανει υποδειξεις. Γραφει ο λοιπον ο αλβανος φασιστας του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook:

«Διαβάζω σε διάφορα σχόλια, ευτυχώς λίγα, για τα γεγονότα στην  πόλη Përmet, διάφοροι να αναρωτιούνται "γιατί δεν επεμβαίνει το ελληνικό κράτος;»
Και συνεχίζει ο φασιστας  που εχει, οπως καυχιεται ο ιδιος σημεία αναφοράς για το αλβανικό έθνος (τη λεξη "εθνος" ο φασιστας τη χρησιμοποιει για παρτη του, απαγορευει ομως σε εμας να μιλαμε για "ελληνικο εθνος") τη φράση «Feja e shqiptarit është shqiptaria” (Η θρησκεία του Αλβανού είναι ο Αλβανισμός) του ποιητή Pashko Vasa (Πάσχο Βάσα) και το «Ο Αλβανισμός είναι η Βίβλος και του Κοράνι κάθε Αλβανού» του Κοσοβάρου ακαδημαϊκού Rexhep Qosja:

ΦΩΤΟ: Σιγα μη μας βαλει η Μερκελ να πληρωνουμε και εισιτηριο!!

Δειτε το:

Ο Σταυριδης δεν καταλαβε οτι ο Τιγρης ηταν "πελατης" του δημοασιου και οχι δικος του

Του Στέφανου Κασιμάτη

Ορίστε! Δεν πρόλαβα να πω ότι επέστρεψα από την άδεια και η επικαιρότητα μας θέτει ενώπιον δεινών διλημμάτων. Λόγου χάρη: Τι από τα δύο θα προτιμούσατε, να ξυπνήσετε στις τέσσερις τα χαράματα για να προλάβετε την πρωινή πτήση για την Κεφαλονιά ή να ξυπνήσετε στις έξι το πρωί για να απαντάτε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων -και μάλιστα στις ίδιες πάντα ερωτήσεις- μέχρι το μεσημέρι;

Η δημοσιογραφικη ευθυνη στη συλλογική κατάθλιψη της χώρας

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Μεγαλώνοντας αντιλαμβάνεσαι κάποια στιγμή ότι η θερινή άδεια χωρίζεται με έναν περίεργο τρόπο σε τρεις περιόδους. Τις πρώτες ημέρες νιώθεις συνήθως αμήχανα και δεν περνάς καλά. Λίγο το άγχος για όσα άφησες πίσω, λίγο η ένταση της προετοιμασίας (παρεμπιπτόντως καλές μου αναγνώστριες, γιατί «πρέπει» κάθε χρόνο να κάνουμε ολόκληρη μετακόμιση, όταν ξέρετε ότι αρκούν δύο σαγιονάρες και δύο μαγιό;), τις πρώτες μέρες των διακοπών νιώθεις σαν ψάρι έξω από τα νερά του.

Λαφαζανης απορημενος: Μα γιατι μπηκατε στην εκκλησια των Αγιων του Πολυτεχνειου; Αφου δεν ειχε προηγηθει Θεια Λειτουργια;

Αναφερόμενος στην αστυνομική επιχείρηση στο Πολυτεχνείο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης να ενημερώσει τη Βουλή και έκανε λόγο για «πελώρια ερωτήματα για την πρωτοφανή αστυνομική επιχείρηση».»

"Επίδομα φτώχειας" από 75€ έως 360€

Αυτα δεν φτανουν ουτε για ενα iphone θα πουνε οι επαναστατες του ιντερνετ... στον πραγματικο κοσμο ομως θα βοηθησουν καποιους που εχουν αναγκη

Επίδομα κατά της φτώχειας από 75 ευρώ έως 360 ευρώ το μήνα, εισηγείται στο υπουργείο Εργασίας η Παγκόσμια Τράπεζα, στην οποία της ανατέθηκε (από το υπουργείο) η μελέτη και η επεξεργασία των κριτηρίων που θα ισχύσουν για την εφαρμογή του εγγυημένου εισοδήματος, αρχικά σε περιορισμένο αριθμό δικαιούχων (πιλοτικά) από το 2014, και σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις από το 2015.

Αυτό το βίντεο ΑΙΝΙΓΜΑ έκανε 1,5 εκ views σε μισή ημέρα! Το ανέβασε ο σκηνοθέτης του "Star Wars"- Tι είναι ;

Ποιός είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας...; Αυτό αναρωτιούνται όλοι, όσοι είδαν το βίντεο έκπληξη του JJ Abrams, ο οποίος συνηθίζει να κάνει τέτοια "κόλπα". Ο σκηνοθέτης του "Star Wars" ανέβασε αυτό το βίντεο, το οποίο "χτυπάει" σαν τρελό στο youtube!

Αρκτούρος: Επιστρέφουμε τη δωρεά της Χρυσής Αυγής-Λαθος η αποδοχή των 5.000 ευρώ

Επιστρέφει τη δωρεά των 5000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή ο «Αρκτούρος», αναγνωρίζοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ότι «αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της».

Στην ανακοίνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης υπογραμμίζεται ότι «μετά και από τις αντιδράσεις και συζητήσεις που προκάλεσε η δωρεά από το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οργάνωση αναγνωρίζει ότι αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της και για το λόγο αυτό αποκρούει τη δωρεά και επιστρέφει τα χρήματα».

ΒΙΝΤΕΟ: Τι βρηκε η ΕΛΑΣ στην αναρχοφωλια του Πολυτεχνειου

Τις πρωινές ώρες σήμερα (21.08.2013) πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πέριξ (στις οδούς Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα κλπ) και εντός των χώρων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επί της οδού Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας.

Γιατί ο Νότης Μηταράκης έχει τριψήφιο υπουργικό τηλέφωνο στο σπίτι του ενώ άλλοι υπουργοί δεν έχουν

Πάνω σε ένα γραφείο βρήκε τον κατάλογο με τα τριψήφια τηλέφωνα της κυβέρνησης ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης και μας περιγράφει γιατί π.χ. διαθέτει τριψήφιο στο σπίτι του ο Νότης Μηταράκης αλλά όχι ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πολυτελής αρχαίος τάφος βρέθηκε στις Σέρρες- Iσως είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου [εικόνες-βιντεο]

Κοντά σε μια από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών, οι οποίοι είναι μια «ανάσα» από το να φέρουν στο φως έναν αρχαίο τάφο 498 μέτρων, ο οποίος εικάζεται ότι είναι η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ακυρώνουν μαζικά συναυλίες στην περιφέρεια τα λαμογια... λόγω των ελέγχων του ΣΔΟΕ

Ο κλοιός σφίγγει, τα παραστατικά ελέγχονται, οι αποδείξεις περνούν από κόσκινο και στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν τα συμβόλαια των καλλιτεχνών. Το αποτέλεσμα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται κύμα ακυρώσεων σε προγραμματισμένες συναυλίες στην περιφέρεια.

Ο Πορτοσάλτε κοροιδευει τον Τσιπρα που συνεχιζει τις διακοπες του και γι' αυτο δεν συναντα τον Ασμουσεν

Ένα αιχμηρό σχόλιο… αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter. Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφώνου του “skai”, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Γιοργκ Άσμουσεν στην Ελλάδα και το γεγονός ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν θα τον συναντήσει, με τον… δικό του τρόπο.

Νέα φάπα στους Σκοπιανούς

"Το ψευτομακεδονικό έθνος κατασκευάστηκε το 1944, ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και ο Τσάρος Σαμουήλ Βούλγαρος"

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Βούλγαρος πρώην Υπουργός, ιστορικός, συγγραφέας και σήμερα Διευθυντής...

Λογικο και πολυ αργησαν: Άρχισαν να συμψηφίζουν «κόκκινα» δάνεια με καταθέσεις λαμογιων "δεν πληρωνω θα τα πληρωσουν οι υπολοιποι μαλακ@ς για μενα"

Σημειώματα συμψηφισμού θα λάβουν τις προσεχείς ημέρες όλοι οι δανειολήπτες που δεν έχουν σπεύσει να ρυθμίσουν τα δάνεια τους

Σε συμψηφισμό των "κόκκινων" δανείων με τις καταθέσεις δανειοληπτών προχωρούν πλέον οι τράπεζες.

Απίστευτο Βίντεο: Φορτηγάκι πετά πάνω από αυτοκινητόδρομο

Ένα απίστευτο Vine βίντεο όπου ένα φορτηγάκι πετά κυριολεκτικά στον αυτοκινητόδρομο highway I-96 στην πολιτεία του Michigan ανέβασε η Alex Stack.

Νέο μπλακ άουτ στη Σαντορίν που αποκατασταθηκε ομως ηδη- Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν βραχυκύκλωμα

Στο σκοτάδι βυθίστηκε εκ νέου η Σαντορίνη, καθώς σημειώθηκε νέο μπλακ άουτ το πρωί της Τετάρτης, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα και τον αντιδήμαρχο του νησιού να κάνει λόγο «για καθόλου καλή εικόνα».

Προς γατακια: Τι ισχύει με τους πλειστηριασμούς κατοικιών στην Ισπανία -500 άνθρωποι χάνουν καθημερινά το σπίτι τους

[Αν οι Γερμανοι ηθελαν σπιτια, οπως μπριζωνουν τους ηλιθιους οι βλακες του Extra3, μπορουν να παρουν κοψοχρονια απ' τα 3,5 εκ που εχουν μαζεψει οι ισπανικες τραπεζες... και θα ηταν και στην Ισπανια που ειναι 20 χρονια μπροστα μας σε οργανωση και ποιοτητα ζωης. Τι ειπατε; "Μα στην Ισπανια δεν εχουν νησια;" Γιατι στην Ελλαδα τα δανεια τα χρωστανε οι νησιωτες της Σεριφου και της Μηλου 'η οι κατοικοι των τσιμεντουπολεων; Τι να τα κανουν τα σπιτια στο Περιστερι και τον Ευοσμο οι Γερμανοι ρε ζωα;]

Η ισπανική νομοθεσία προβλέπει την κατάσχεση κατοικιών με μόλις ένα μήνα καθυστέρησης στην καταβολή της δόσης του δανείου. Αντιμέτωποι με τη λαίλαπα του πλειστηριασμού βρίσκονται εκατομμύρια Ισπανοί, από το 2008, οπότε άρχισε να σκάει η «φούσκα» των ακινήτων.


Μετά το .com, τώρα και .berlin ή .nyc

Ο κατάλογος των τομέων, των γνωστών domains εμπλουτίζεται. Ο φορέας του Internet για την εκχώρηση ονομάτων και αριθμών (ICANN) διέθεσε μία σειρά νέων Top Level Domains.

Έτσι, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, εκτός από τις καθιερωμένες καταλήξεις των domains, όπως .com, .gr ή .eu, τα οποία προσδιορίζουν την έδρα μίας ιστοσελίδας, στο εξής δίνεται η δυνατότητα να τονίσει κανείς την ιδιαίτερη προέλευσή του.

Sueddeutsche Zeitung: Με κονδύλια από την ΕΕ και λιγες απαιτησεις το τρίτο πακέτο

Τις πληροφορίες για ένα τρίτο μνημόνιο επιβεβαιώνει και η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, η οποία σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι το τρίτο πακέτο θα περιέχει λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις από τα δύο πρώτα γιατί «στην Ελλάδα ένα σημαντικό μέρος των μεταρρυθμίσεων βρίσκεται σε εξέλιξη».

Μπόνους 3,9% στους συνεπείς εργοδότες

«Μπόνους» θα έχουν οι συνεπείς εργοδότες, καθώς μέχρι το τέλος του έτους κλειδώνει η μείωση των εισφορών κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες.

EBU σε γατακια: Κοιταμε μπροστά και όχι πίσω γι' αυτο σταματαει τη μεταδοση της ΕΡΤ

Σας τα λεγαμε εμεις γατακια, οτι η EBU θα παει με το κρατος που την πληρωνει αλλα εσεις δεν θελατε να το πιστεψετε...
 
Υστερα από 10 εβδομάδες συνεχούς στήριξης - μετά την απόφαση Μαξίμου να πέσει μαύρο στα δημόσια κανάλια - ο πιο ισχυρός σύμμαχος της πρώην ΕΡΤ αλλάζει στάση. Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ενωση (EBU) το πρωί στις 9 ήταν προγραμματισμένο να διακόψει τόσο τη δορυφορική όσο και τη διαδικτυακή αναμετάδοση του προγράμματος που παρήγαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πρώην κρατικής τηλεόρασης.

Ανυποχώρητος ο δήμαρχος Πρεμέτης, σφράγισε το Ναό των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η προσπάθεια διαλόγου ανάμεσα στους εκπροσώπους της Μητρόπολης Αργυροκάστρου και τον δήμαρχο της πόλης της Πρεμετής Γκιλμπέρτο Γιάτσε δεν απέδωσε.

Ο δήμαρχος ο οποίος επέστρεψε την Τρίτη από την άδειά του ήταν ανένδοτος στο βασικό...

Ντου της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο: Συλληψεις 2 αναρχοφασιστων και 3 λαθροζωων-Τι βρηκε η Αστυνομια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

[Πολυ ωραια φωτογραφια αυτη με τις δυναμεις ασφαλειας να περιφρουρουν το Πολυτεχνειο απο τους αναρχοαπλυτους!]

Τουλάχιστον τρεις ώρες διήρκεσε η ευρεία αστυνομική επιχείρηση, από τις 06:25 το πρωί, στο Πολυτεχνείο.

Η επιχείρηση εξελίχθηκε τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, όπου είχαν αποκλειστεί δρόμοι, όσο και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου, όπου είχαν πραγματοποιήσει καταλήψεις ομάδες αναρχοφασιστων.

Στον αέρα η πρώτη ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης! ΔΕΙΤΕ πως ξεκίνησε το πρόγραμμα!

Τέλος η ΕΡΤ από την EBU, ξεκίνησε το ενηρωτικό πρόγραμμα της ΔΤ!

Με τον τίτλο "Πρωινή ενημέρωση" ξεκίνησε σήμερα στις 08:00 η νέα εποχή για την Δημόσια Τηλεόραση. Με τον Γιάννη Τρούπη και την Οντίν Λιναρδάτου στην παρουσίαση της εκπομπής...

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή τη μανούβρα την κανει μονο ενα αεροπλάνο....

Και φυσικά δεν είναι ουτε το F-22 ούτε το "αόρατο" F-35, αλλά το...

Καμμένος στα... κάρβουνα: Υπο διάλυση οι ΑΕροψεκασμένοι-Φλερτ ΝΔ με Κόλλια

Σε υπαρξιακή κρίση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και ο πρόεδρός τους κ. Π. Καμμένος υφίσταται μεγάλη πίεση. Παρά την αντιμνημονιακή στάση του, οι δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζουν δυναμική για το κόμμα του, ενώ στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναδεικνύεται η προβληματική κατάσταση τόσο για τη στρατηγική όσο και για μια σειρά ενέργειες.

Από χθες «τρώνε πόρτα» οι Αλβανοί στην Κακαβιά για τα γεγονότα στην Πρεμετή.

Μήπως τελικά η ελληνική πλευρά σκληραίνει τη στάση της μετά και τις ειρωνείες των Αλβανών για τα απανωτά επεισόδια σε βάρος ομογενών και την επίθεση σε βάρος του ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο;

Μια χαρά Δήμαρχος για την Αθήνα είναι ο Πλεύρης

Από βουλευτής, άμισθος σύμβουλος του Άδωνι και οι φήμες για υποψήφιος Δήμαρχος

Μακριά, πλέον, από τα βουλευτικά του καθήκοντα και τις πολλές πολιτικές υποχρεώσεις, ο Θάνος Πλεύρης το τελευταίο διάστηµα έχει γυρίσει σελίδα, µετά το περσινό δύσκολο καλοκαίρι, όταν, εν µέσω σφοδρής πολιτικής κρίσης, πήρε τη µεγάλη απόφαση να ενταχθεί στη Ν.∆., παραµονές των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου.

Στις 8:00 αναμένεται η πρώτη ζωντανή μετάδοση από την ΔΤ!

Για πρώτη φορά θα βγει ενημερωτική εκπομπή

Αγώνα δρόμου, προκειμένου να κάνει πρεμιέρα η πρώτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης γίνεται εδώ και δύο ημέρες!Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη το πρωί στις 08:00. Μία ώρα αργότερα, η EBU θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ.