02 Ιουλίου 2013

Δείτε τι προσπαθούν να μάθουν στις ανέραστες Βρετανίδες

Ολοένα και περισσότερες Βρετανίδες συρρέουν στα λεγόμενα "φροντιστήρια του σεξ" για να γίνουν εξπέρ στον...

«Πσοφιοι» δύο Αλβανοί δραπέτες μετά από ανταλλαγή πυρών με τα ΕΚΑΜ... μένουν άλλοι τρεις

Αντε γερα ρε! Αλλοι 3 μειναν...

Νεκροί έπεσαν σύμφωνα με πληροφορίες δύο εκ των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς (αποσπάσματα των ΕΤΑ, ΜΥΑ/ΛΣ και ΕΚΑΜ) το βράδυ στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Ρε σαινια δημοσιογραφοι πως το κανετε αυτο; Παλι μεσα πεσατε με πρωτους και καλυτερους τους ΣΥΡΙΖΑιους


Αντιγραφω απο τη σημερινη ειδησεογραφια:

Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Να μην υπάρξει άλλη αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά το 2013 συμφωνήθηκε με την τρόικα σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA. Επίσης, φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» και η μείωση στα βιομηχανικά τιμολόγια ανάμεσα στο 10% με 15%.
Παλι μεσα πεσανε τα σαινια...

Κομμουνιστες κανουν εκπομπες στο ραδιομεγαρο με εξοδα του ελληνικου λαου και καρπωνονται τις διαφημισεις!!

Βρήκαν έτοιμο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ δίκτυο για ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση και προβολή (πληρωμένα από ΕΣΕΝΑ Έλληνα φορολογούμενε) πολλά από τα τριτοκλασάτα εκδοτικά (ηλεκτρονικά και έντυπα) ανυπόληπτα κυκλώματα που πουλάνε "επανάσταση" προς το ζείν...

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτη την παπαρια "καμπάνια για την Ελλάδα από καλλιτέχνες και επώνυμους" ποιος τη σκεφτηκε;

Πρεπει να εισαι πολυ αλλου για να αποφασισεις να διαφημισεις την Ελλαδα .... στους Ελληνες και να λες ενα καρο παπαριες για ελληνικη ψυχη και πως ερωτευεσαι ενα ελληνικο ηλιοβασιλεμα!!! Μεταξυ μας ευλογαμε τα γενια μας και αλληλοθαυμαζομαστε... Δεν υπαρχει αλλος τετοιος λαος!! Δειτε το βιντεο της ξεφτιλας:

Το ΚΕΕΛΠΝΟ στηρίζει την αποφαση Αδωνι

Κλιμάκια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα ελέγχους σχετικά με το Aids και άλλα λοιμώδη νοσήματα, σε στέκια των ομάδων υψηλού κινδύνου. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επανέφερε την υγειονομική διάταξη του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου την οποία είχε καταργήσει η τέως υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, και σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ η απόφαση του υπουργού θεωρείται επιβεβλημένη.

ΒΙΝΤΕΟ: Διαφήμιση «Κάνε τον πολιτικο να δουλέψει»

Ρωσικό διαφημιστικό πρακτορείο απέσπασε ρεκόρ βραβείων στο Φεστιβάλ Διαφήμισης, «Cannes Lions», για τη διαφημιστική του εκστρατεία στους δρόμους της ρωσικης πόλης Εκατερινμπουργκ, με τίτλο «Κάνε τον πολιτικο να δουλέψει». Δειτε πως εφερε αποτελεσμα η καμπανια της ρωσικης ιστοσελιδας για τις τρυπες στους δρομους της πολης:

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής ψάχνουν γιάφκα για το Ρουκετοβόλο RPG

Την γιάφκα που χρησιμοποιεί η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», ώστε να κρύβει των οπλισμό της και κυρίως το ρουκετοβόλο τύπου RPG αναζητά εναγωνίως η Αντιτρομοκρατική σε μια προσπάθεια να προλάβει το επόμενο χτύπημα τις οργάνωσης.

Η ΝΔ απαντα στον μπαμπα του ληστη που ζηταει να μην πληρωνουμε 5-6 μηνες τις υποχρεωσεις μας!

«Η διακοπή της χρηματοδότησης στην Ελλάδα είναι ο πραγματικός στόχος του κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Βούτση.

Πολύδωρας: Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί μπορει να ειναι καποιος πυρηνας

Μπορει να εχει απολυτο δικιο καθως η συντριπτικη πλειοψηφια των ψηφοφορων της ΧΑ δεν εχουν καμια σχεση με νεοναζι... αλλα παπαριες του τυπου "μια διαγραφη θα με ελευθερωνε" δειχνουν οτι παρατραβαει το σκοινι

Mε νέες του δηλώσεις ο Β. Πολύδωρας υποστήριξε πως η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την Χρυσή Αυγή και σημείωσε πως τα μέλη της δεν είναι νεοναζί.

Γελεαει ο κοσμος με τη ΔΗΜΑΡ: Δεν χρειάζεται να παραιτηθούν τα στελέχη μας - Τοποθετήθηκαν αξιοκρατικά

Δεν συντρέχει λόγος, κατά τη ΔΗΜΑΡ, να ζητηθούν παραιτήσεις των στελεχών της που έχουν τοποθετηθεί σε διοικήσεις οργανισμών. Αυτό εκτιμήθηκε κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος που έγινε υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη.

Αστυνομικοί πυροβολουν εξ'επαφής σκύλο που τρέχει για να σώσει το αφεντικό του [βίντεο]

Δειτε το σκληρο βιντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο ξύλο στον δρόμο από Σουηδούς και Δανούς χούλιγκαν (video)!

Παντως οι κοκκινοι τους εδειραν πολυ ασχημα :)

Πρωτοφανή επεισόδια βίας εκτυλίχθηκαν από χούλιγκαν ομάδων της Σουηδίας οι οποίοι συνεπλάκησαν στο δρόμο με αντίστοιχους φανατισμένους οπαδούς της Κοπεγχάγης.

Περίπου 100 φανατικοί οπαδοί της ΓΚΑΪΣ, της Χέλσινμποργκ και της Κοπεγχάγης μετέτρεψαν σε ρινγκ ένα δρόμο της νότιας Σουηδίας. Οι έδρες των ομάδων βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους γεγονός που καθιστά συχνότερες τις συμπλοκές.

Παχυδερμο: Η Νατάσα Καραμανλή μου έσωσε το πόδι

Για τις δύσκολες στιγμής που πέρασε όταν εξαιτίας μιας αρρώστιας παραλίγο να χάσει το πόδι του και την ιατρική βοήθεια που του προσέφερεη Νατάσα Καραμανλή μίλησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

ΒΙΝΤΕΟ:«Γιάννη, να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου»


Για τους στοκους που μας εχουν ζαλισει οτι μεχρι χθες λεγαμε τον Αντετοκουμπο Λαθρομεταναστη: Τι σχεση εχουν ρε νουμερα τα ατομα που σκεφτηκαν να βαλουν στη βαλιτσα τους την ελληνικη σημαια, φευγοντας για την Αμερικη με τα ζωα της Υπατια που δεν ηξεραν λεξη ελληνικα και δεν ηξεραν τι χρωμα εχει η σημαια μας; Τι σχεση εχει ρε στοκοι ο Αντετοκουμπο που μολις επιλεχθηκε στα ντραφτ εκανε το Σταυρο του με τα ζωα τους ισλαμιστες που θελετε να μας κουβαλησετε για να μας σφαζουν και να μας βιαζουν;... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την επιλογή του στο νούμερο 15 των ντραφτ, στο υψηλότερο νούμερο που έχει βρεθεί ποτέ Έλληνας.

Γελανε και τα τσιμεντα με την απογνωση στον ΣΥΡΙΖΑ!! Εβγαλαν το Σαμαρα καρκινοπαθη!!

Καλά τις αρλούμπες ότι διεγνωσθη λευχαιμία χωρίς βιοψία μυελού των οστών, επειδή κάποιος είχε αυξημένα λευκά που παρέμειναν αυξημένα μετά από 2 μέρες (λες και τα λευκά πέφτουν από τη μια ώρα στην άλλη!) δεν θα τις σχολιάσουμε... αυτο όμως που είναι για τα πανηγύρια είναι ότι οι αναρχοαπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται πηγές μέσα στο Μαξίμου... δηλ. ρε μεγάλε για πες μας:

Οι αποψεις Θεοδωριδη ειναι αποψεις ΣΥΡΙΖΑ και οχι προσωπικες

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την προκλητική αρθρογραφία του κ. Νάσου Θεοδωρίδη στην Αυγή και τους ψευδείς ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα οτι τον διεγραψε απο επιτροπη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο υπέρμαχος των κουκουλοφόρων που έκαιγαν την Αθήνα και...

Αίτηση προς διαπίστωση μη συμμόρφωσης του Υπουργού με την υπ' αριθμόν 460/2013 απόφαση Ολομέλειας ΣτΕ για την απόδοση ιθαγένειας

Αίτηση προς διαπίστωση μη συμμόρφωσης με την υπ' αριθμόν 460/2013 απόφαση Ολομέλειας ΣτΕ
Με την υπ΄ αριθμόν 460/2013 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η οποία δημοσιεύτηκε στις 04.02.2013 μετά την υπ' αριθμόν 6342/2010 αίτηση ακυρώσεως μου ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς λόγω...

Αφιερωμα στους πατριωτες του κ@λου: Ελληνική γραφή στο Θιβέτ που χρονολογείται στο 10.000 π.Χ.!

Επειδη σημερα ειναι η παγκοσμια μερα των UFO τους αφιερωνουμε το παρακατω για την ελληνικη επιγραφη των 10.000 χρονων που βρεθηκε στο Θιβετ και γραφει "μεζε"... τα υπολοιπα ιερογλυφικα μας λενε οτι ο πρωτος εξωγηινος που κατεβηκε στη Γη ζητησε ενα μεζε να φαει...

Εξωγήινοι; Μια παράξενη φυλή; Ή απλά ένας μύθος; Και πώς εμπλέκεται η ελληνική γραφή; Εδώ και 52 χρόνια μια παράξενη ιστορία συναρπάζει όσους λατρεύουν τα μυστήρια.

«Το νου σας ρεμάλια! Σας βλεπουμε!»

Από την ώρα που έφυγε ο Παναγιωτακόπουλος από το ΠαΣοΚ καταγγέλλοντας την συγκυβέρνησή του με τη Νέα Δημοκρατία, πέρασαν ήδη πέντε ολόκληρες ημέρες.

Η κυβέρνηση είναι ακόμη στη θέση της…

Τομεάρχης της ΝΔ διαφημίζει τούρκικο ξενοδοχείο; (ΦΩΤΟ)

Η «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Γ. ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ‼! (ΦΩΤΟ) Κι από φωνή... κορμάρα....

Και μετά λέμε γιατί πάμε κατά διαόλου... Το κάθε πολιτικό σούργελο στην πίστα της πολιτικής, φτάνει να διαθέτει πλούσια τα ελέη.... Να την χαίρονται αυτοί που την έκαναν τομεάρχη απ' την Αθήνα.

Η Γιώτα Τριγώνη (γνωστή κι ως "το κορίτσι του Αλιάγα" λόγω της δίχρονης σχέσης τους μέχρι το 2009)...

Αυτό δεν θα το αντέξω

Πολλά υπομένω με την κρίση.

Χαράτσια, φόρους, περικοπές, ανεργία.

Αυτό που όμως που έμαθα χθες πραγματικά με λύγισε.

Παπαριες τα περι «τελεσίγραφου»

Τις πληροφορίες περί προθεσμίας τριών ημερών στην Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, στο πλαίσιο της εν εξελίξει αξιολόγησης του οικονομικού προγράμματος, διέψευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δια του εκπροσώπου του 'Ολι Ρεν.

Το λες και παρακρουση... Ο Πάγκαλος κατηγορει τον Καραμανλη οτι ετρωγε μπριζολες... ενω αυτος εγινε ετσι απ' την πολυ φακη

"O Καραμανλής κι όχι ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα – Οι μπριζόλες, το βίντεο, ο νταής Βορίδης"

«Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β'. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, δίνοντας συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

Στα παπαρια μηπως τι θεωρει ο μπαμπας του ληστη; «Ναι, θεωρώ ακροδεξιό τον Πρωθυπουργό»

Για τις δηλώσεις Πολύδωρα και την αντιπαράθεση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το πρωί στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι:««Είναι μια ατζέντα (της κυβέρνησης) που ευνοεί πάρα πολύ την ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Ναι, τον θεωρώ ακροδεξιό τον Πρωθυπουργό και όχι μόνο εγώ προσωπικά. Βεβαίως, δεν λέμε ότι έχει σχέση με ναζισμούς, φασισμούς και τέτοια, ούτε καθ’ υπόνοια.

Στα παπαρια του αφου ξερει οτι δεν θα παει φυλακη: Ο Παπακωνσταντίνου ευδιάθετος γνωστου ξενοδοχειου

Χθες το βράδυ, τρεις μέρες δηλαδή πριν την έκδοση της απόφασης της προανακριτικής επιτροπής για τις τυχόν ευθύνες του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών με στυλ και εξαιρετικά ευδιάθετος δείπνησε στο roof garden της Μεγάλης Βρετανίας προσελκύοντας τα βλέμματα των παρισταμένων, όπως γράφει σήμερα η Σίβυλλα.

Και οσο ο Κυριακος ακομα τρεχει. ο Αδωνις: "Καταλήξαμε σε πλήρη συμφωνία με την τρόικα"

Απο τον Κυριακο το περιμεναμε απο τον Αδωνι το βρηκαμε... συμφωνησε για σημαντικα θεματα που εκκρεμουσαν, ενω ο Κυριακος ακομα τρεχει... να πεισει τους τροικανους να προσλαμβανετε ενας για καθενα που απολυεται, οπως δηλωσε πριν λιγες μερες...

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής της τρόικα, τόνισε ότι κατέληξαν σε πλήρη συμφωνία.

«Η συνάντηση με την τρόικα πήγε πάρα πολύ καλά, ως προς τις προβλεπόμενες πράξεις, δηλαδή τα prior actions που είχαμε, και δεν έχει μείνει καμιά απολύτως εκκρεμότητα. Καταλήξαμε σε πλήρη συμφωνία.

"Ρώτησα τον ανακριτή πως διέρρευσε το ημερολόγιό μου και αυτός έκανε την πάπια"

Την έντονη αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε η πρόθεση της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να αναγνωστούν στη δίκη τα προσωπικά του ημερολόγια.«Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να έρθουμε στο σημείο να υποχρεωθούμε με απόφαση δικαστηρίου να ασχοληθούμε με προσωπικά μου κείμενα» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Τι έκανε ο Σημίτης και ο Καραμανλής για να μην «ακούνε» οι Αμερικανοί τις επικοινωνίες τους

Ο Κώστας Σημίτης είχε μονίμως ανοικτό το Τρίτο Πρόγραμμα στο σπίτι της οδού Αναγνωστοπούλου. Ο Καραμανλής άλλαζε το δεύτερο νούμερο τηλεφώνου του μια φορά το μήνα. Κι αυτό γιατί ήξεραν ότι οι Αμερικανοί «ακούνε» τα πάντα και παρακολουθούν με εγχώριο δίκτυο υποκλοπών όλες τις συνομιλίες.

Το Spiegel πανηγυρίζει: Γιατι η καλυτερη των εξετασεων επελεξε τη Γερμανία

«Η καλύτερη της χώρας της, το καμάρι της Ελλάδας (ενταξει μην τρελενομαστε κιολας!!), η Αλεξία Παπαϊωάννου, θα μπορούσε να φοιτήσει σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στην πατρίδα της. Επέλεξε, ωστόσο, τη Γερμανία». Οι Γερμανοί ασχολούνται και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν με τη 17χρονη που αποφάσισε ήδη να μεταναστεύσει.

Στο indymedia ανεβαινουν στοιχεια και ταυτοτητες πολιτων κι ο Δενδιας ασχολειται με τη "Νεα Ελλαδα"

Στη Νεα Ελλαδα την οποια μας ειπε χθες οτι χτιζει ο Δενδιας, θα υπαρχει και το indymedia για να βγαζουν φωτο των αντιπαλων τους τα κλεφτρονια οι αναρχοαπλυτοι;

Στη δημοσιότητα ήλθαν τα στοιχεία του ακροδεξιού άνδρα με την μπλούζα «Μολών Λαβέ» ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι.
Ο 33χρονος Π.Κ. ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης, είναι...

ΤΑ ΝΕΑ επιμένουν και ειρωνεύονται: Ας την κάνουμε αντιβασιλέα, επιτέλους να παψει να μας ζαλιζει

Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο απαντούν σήμερα τα Νέα στην διάψευση που έστειλε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου σε σχετικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι η πρώην ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αμερικανος σε Ελληνα: Μη βαζετε περίπλοκους κώδικες, γιατί ξοδεύουμε ώρες για να τους σπάσουμε

Εκπαιδευμένοι να... παρακολουθούνται οι έλληνες διπλωμάτες


«Μη μιλάτε ελεύθερα, γιατί δύναται η συνομιλία σας να παρακολουθείται». Η προειδοποίηση που απευθύνεται σε όσους διπλωμάτες μιλούν από νατοϊκά τηλέφωνα στη βάση της Συμμαχίας έξω από τις Βρυξέλλες είναι ενδεικτική του κυνισμού με τον οποίο αντιμετωπίζεται συχνά ως ένας από τους κινδύνους του επαγγέλματος το ενδεχόμενο να παρακολουθούνται οι συνομιλίες ενός διπλωμάτη.

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα υπασπιστής - Πως την επέλεξε η Φώφη Γεννηματά


Τα «ταμπού» αποφάσισε να σπάσει ένα ένα η Φώφη Γεννηματά, καθώς αφού ανέλαβε χαρτοφυλάκιο στο κατεξοχήν ανδροκρατούμενο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, από σήμερα για πρώτη φορά τοποθετήθηκε γυναίκα υπασπιστής στο πλευρό της.

Φατε ενα μαλακ@: Γνωστός γυναικολόγος βίαζε την 15χρονη ανιψιά του

Την πόρτα των φυλακών Τρικάλων πέρασε ο 44χρονος μαιευτήρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του, κόρης της αδερφής του επί ένα χρόνο.

63.000 συνταξιουχοι παιρνουν 4 ΄η περισσοτερες συνταξεις!

Την ώρα που 529.706 συνταξιούχοι λαμβάνουν συντάξεις κάτω των 500 ευρώ, κάποια άλλα «γατάκια» παίρνουν μέχρι και 10 συντάξεις το μήνα!!!!  Πιο συγκεκριμένα, δύο  Έλληνες λαμβάνουν 10 συντάξεις το μήνα,  2 Έλληνες παίρνουν 9 συντάξεις το μήνα, 21 Έλληνες παίρνουν 8 συντάξεις το μήνα και 199 Έλληνες με 7 συντάξεις το μήνα  !!!!

Στο σύνολο των 2.714.191 συνταξιούχων, η πλειοψηφία παίρνει...

ΒΙΝΤΕΟ: Χρ. Λαζαρίδης: Για το «μαυρο» στην ΕΡΤ φταινε οι εργαζομενοι που εκπεμπουν πειρατικα-Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί

Οσα ειπε ο Βοριδης τα εχει πει κι ο Σαμαρας

Ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Πολύδωρα και Βορίδη που έβαλαν... φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

ΠΕΡΙ ΕΡΤ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣΑΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ...

To παρακάτω κείμενο γράφτηκε από πρώην συμβασιούχο της ΕΡΤ και προσωπικό φίλο κάποιων εκ των συντακτών του Θεόδοτου. Θεωρήσαμε για την δική του επαγγελματική πορεία (καθότι βρίσκεται σε έναν επαγγελματικό χώρο που αριστεροκρατείται) να μην το δημοσιεύσουμε με το όνομα του. Αν και το μπλογκ μας δεν ασχολείται τόσο με την επικαιρότητα, συστήνουμε στους αναγνώστες μας να διαβάσουν το κείμενο με ιδιαίτερη προσοχή για να καταλάβουν τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΡΤ...

Θεόδοτος

Γράφει ο Πρώην Συμβασιούχος

Υπήρξα πρώην συμβασιούχος της ΕΡΤ, στο τομέα της παραγωγής (δεν έσπρωχνα χαρτιά σε κάποιο γραφείο δηλαδή) για αρκετά χρόνια και τυγχάνει να γνωρίζω μέρος του τι γινόταν σε αυτό το «μαγαζί» για δεκαετίες.

Η ευγνωμοσύνη Ραχήλ στο ΠΑΣΟΚ για τα ρουσφέτια που της έκαναν έβγαλε από μέσα της τον "Παπανδρεϊσμό"

Πήρε θέση στα όσα είπε ο Βορίδης και στήριξε... Αντρέα, για να μας θυμίσει ότι πάντα θα ευγνωμονεί το ΠΑΣΟΚ για το ρουσφέτι που της έκανε

Το μέρος του Ανδρέα Παπανδρέου, πήρε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, γράφοντας στο facebook πως η ηγέτης του ΠΑΣΟΚ δεν εκχωρούσε εθνική κυριαρχία!

ΒΙΝΤΕΟ: Επιμένει ο Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή - Αποκάλεσε τον Σαμαρά "Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης" και τον εαυτό του "Κολοκοτρώνη"

- Επίσημα η Νέα Δημοκρατία απάντησε πως πρόκειται για μία "περίεργη δήλωση"
- Το Μαξίμου αποδίδει τη στάση Πολύδωρα στη μη υπουργοποίησή του
- Ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στον Ν. Ευαγγελάτο είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο κίνδυνος αλλά η τρόικα
- Ζήτησε συνεννόηση όλων των κομμάτων ακόμα και με τον Αλαβάνο και τον ΣΥΡΙΖΑ

Mε παρέμβασή του ο βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται πως επιμένει σε όσα δήλωσε νωρίτερα περί Χρυσής Αυγής.

«Εγώ θα έλεγα πολύ χειρότερα για τον Παπανδρεόυ, από αυτά που είπε ο κ .Βορίδης»

Μετά τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, που δεν μάσησε τα λόγια του και υποστήριξε με δημόσιες δηλώσεις του, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, θέση υπέρ του Μάκη Βορίδη πήραν με δηλώσεις τους και οι Θάνος Πλεύρης και Κώστας Τασούλας

Τελειώνετε ρε με τις παπαριές: Οργιο σπατάλης στη Βουλή των Εφήβων -Προς κατάργηση ο θεσμός, θεωρείται ξεπερασμένος

Σε μια εποχή σκληρής λιτότητας για όλους, η Βουλή εξακολουθεί να συντηρεί ένα ξεφτισμένο και απαξιωμένο θεσμό όπως είναι η Βουλή των εφήβων, που έχει χάσει τη ζωντάνια και την αίγλη των πρώτων χρόνων. Και όχι απλά τον συντηρεί αλλά και πληρώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ξενοδοχεία, εισιτήρια, δώρα και δεξιώσεις.

Υπερβολές Βαρτζόπουλου: "Η ΝΔ αντέγραφε το ΠΑΣΟΚ από το 1981"....

[Καταρχάς αν δεν το έχει καταλάβει: ΑΠΟ ΤΟ 2012 Η ΝΔ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... Helloooouuu! Αλλά και επί της ουσίας οι ιδιωτικοποιήσεις που προσπάθησαν να κάνουν οι Μητσοτάκης (λεωφορεία, ΑΓΕΤ, ΟΤΕ κ.λπ) και Καραμανλής (Λιμάνι, Ολυμπιακή κ.λπ) ή η εθνική στάση Καραμανλή (σχέδιο Αναν, Βετο στα Σκόπια, σχέσεις με τη Ρωσία) είναι αντιγραφή ΠΑΣΟΚ; Και προπάντων μέσα σε τι συνθήκες διαμορφωμενες από τις λαμογιές ΠΑΣΟΚ, λειτουργούσαν οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της ΝΔ με ΠΑΣΟΚους να ξεβρακώνουν οδηγούς λεωφορείων ή τον Γιωργάκη να κλαίει απ' τα χημικά στον Πειραιά... Γιατρέ χάνεις το δίκιο που θα είχες αν έλεγες "η ΝΔ φοβόταν το ΠΑΣΟΚ μετά το 1981"... και περνάει σε δεύτερη μοίρα το σημαντικό που λες ότι τα πρόσωπα και όχι τα ονόματα και τα σύμβολα έχουν σημασία για την αναβάθμιση του κόμματος....]

Ιδιαίτερη αίσθηση εντός της ΝΔ έχει προκαλέσει το άρθρο του γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρη Βαρτζόπουλου στην εφημερίδα «Καθημερινή», με τίτλο «Η Νέα Κεντροδεξιά».

16 μηνών μωρό κάνει μακροβούτια σε ύπτιο, πρόσθιο, ελεύθερο [βίντεο]

To γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τις απίστευτες κολυμβητικές ικανότητες ενός μωρού μόλις 16 μηνών. Ενώ τα αλλά παιδάκια σε αυτή την ηλικία μπουσουλούν και προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα η μικρή του βίντεο βουτά στην πισίνα και κολυμπά σαν επαγγελματίας κολυμβήτρια.

Τα ζώα στην πλατεία Ταχρίρ βίασαν Ολλανδή δημοσιογράφο

Οι μνήμες βίας και φρίκης από το 2011 ξυπνούν και πάλι στην πλατεία Ταχρίρ. Μία Ολλανδή δημοσιογράφος έπεσε θύμα βιασμού από αρκετούς άνδρες, ενώ κάλυπτε τις εκτεταμένες διαδηλώσεις στο Κάιρο.