05 Ιουνίου 2013

Αυτή είναι η διαφήμιση με την Πάμελα Αντερσον που απαγορεύτηκε στη Βρετανία [βίντεο]

Οι εταιρείες παροχής διευθύνσεων στο διαδίκτυο έχουν καθιερώσει την προβολή των υπηρεσιών τους μέσω προκλητικών διαφημίσεων στις οποίες πρωταγωνιστούν μοντέλα. Είναι μια τάση που καθιέρωσε η εταιρεία Go Daddy και έκτοτε την εφήρμοσαν πολλοί.

«Ο Καραμπέρης, όχι μόνο μου χάριζε αυτά που χρωστούσα, μου έδινε και λεφτά για να αλλάξω την κατάθεσή μου»

Μια ακόμη κατάθεση που «καίει» τον Μάρκο Καραμπέρη έκανε μάρτυρας στη βασική υπόθεση του κυκλώματος εκβιασμών και τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο 60χρονος επιχειρηματίας του πρότεινε συμβιβασμό, προσφέροντάς του τη διαγραφή των χρεών του και επιπλέον ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου ο μάρτυρας να αλλάξει την κατάθεσή του. Μάλιστα ο τελευταίος προσκόμισε στο δικαστήριο και τις σχετικές επιστολές.

Παρέμβαση-φωτιά Στεφανάδη για το αντιρατσιστικό

Ευθεία παρέμβαση των πανεπιστημιακών κατά του αντιρατσιστικού

Στα κεραμίδια έχουν ανέβει ακόμη και οι πανεπιστημιακοί με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη αρθρογραφώντας κατά της ποινικοποιήσης του ρατσισμού. Σήμερα ο Χριστόδουλος Στεφανάδης...

Ο πατέρας νεκρού στρατιώτη: «Το παιδί μου ήταν ανεκπαίδευτο... αλλα είμαι υπερήφανος που έφυγε πάνω σε άρμα»

Ο πατέρας του στρατιώτη Στάθη Κρόκου μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο γιος του στον Ωρωπό σήμερα τα ξημερώματα, όταν τον καταπλάκωσε το άρμα που οδηγούσε.

Οι ειδησεις σε τιτλους

Δειτε τις (ανανεωνεται συνεχως):

Ξαφνικός έρωτας γνωστού μοντέλου με γνωστό δημοσιογράφο

Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος και η νεαρή παρουσιάστρια αν και προσπαθούν να μην απασχολούν και να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή σύμφωνα με το Ciao είναι μαζί.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημη εμφάνιση, γιατί τόσο ο...

Η κα Ρεπούση, πάλι (οι νάνοι και οι σκιές τους)

Του Μάνου Στεφανίδη*

Η κα Ρεπούση, πάλι! Σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα μας προβλήματα. Η έλλειψη ιδεών, η έλλειψη πολιτικής, η έλλειψη παραδείγματος. Ο νανισμός που ενδημεί στη χώρα επιτείνοντας την συλλογική μελαγχολία. Την άκουσα να «απολογείται» δις ενώπιον τηλεδικαστών και την λυπήθηκα. Ούτε να υποστηρίξει τη θέση της δεν τόλμησε. Απλώς δεσμεύτηκε πως δεν θα ξανανακατέψει την ιστορία με την πολιτική (sic). Τέτοια σύγχυση, τόση υποκρισία.

Τι κατέθεσε ο Μιωνή στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έφθασε η κατάθεση του κ. Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος υποστηρίζει ότι τόσο η δική του εμπλοκή με την υπόθεση όσο και η εμπλοκή της κυρίας Μαρίας Παντελή και Μαργαρίτας Παπανδρέου αποτελεί «συνδυασμό διαφόρων παραγόντων κυρίως είναι συνδυασμός απίστευτης ασχετοσύνης και προχειροδουλειάς».

BINTEO-Συνεχίζει να προκαλεί ναυτία η ψωνάρα Boύλτεψη: Χάρη σε μένα γίνεται σωστός έλεγχος στη Βουλή

Στο θέμα που δημιουργήθηκε με την άρνησή της να περάσει από έλεγχο στη Βουλή αναφέρθηκε η Σοφία Βούλτεψη. "Εγώ δεν αρνήθηκα κανέναν έλεγχο", τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

BINTEO - H μάχη των διαδηλωτών με τους αστυνομικούς στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι πολίτες δίνουν μάχη κάθε βράδυ στις κεντρικές πλατείες των πόλεων. Η Άγκυρα είναι μια από τις πόλεις που πρωταγωνιστούν στη μάχη διαδηλωτών - αστυνομικών.

ΦΩΤΟ: Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τους προδότες;

Από το να αναγνωριζουν την παρανομη ηγεσία των κατεχομένων τμημάτων της Κύπρου; Δείτε τη ναυΑΡΧΙΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ:

Μανωλίδου: Έτσι ερωτεύτηκα τον Άδωνι

Η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξομολογείται πώς προέκυψε ο έρωτας με τον Άδωνι Γεωργιάδη και περιγράφει το πρώτο ραντεβού τους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βοστόνη η 16χρονη Μυρτώ με έξοδα του ΕΟΠΥΥ

Για τη Βοστόνη, όπου θα νοσηλευθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, αναχώρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης η 16χρονη Μυρτώ, 10 μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο από το Πακιστανό ζώο Αχμέτ Βακάς.

Εκλογές ταξιτζήδων: Λυμπερόπουλος 45%, ΚΚΕ 16,5%, Χρυσή Αυγή 13,7%

Οι εκλογές του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής που διενεργήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο ανέδειξαν και πάλι τον προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία συνδικαλιστή Θύμιο Λυμπερόπουλο μεγάλο νικητή καθώς η παράταξη της οποίας ηγείται συγκέντρωσε το 45,5% των 4.321 μελών που ψήφισαν και ανέδειξε 10 μέλη στα 21 του διοικητικού συμβουλίου.

Σοκ στον αθλητικό κόσμο - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πολωνίας όπου είχε πάει για να λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για «κρίσιμες ημέρες».

Κεδίκογλου: Κήρυγμα μίσους και τρομοκρατία από Τσίπρα

Απαντώντας σε όσα είπε με την ομιλία του στην Ιερισσό της Χαλκιδικής ο Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ- Ο σοβαρός τραυματισμός του διαδηλωτή που κατέληξε

Το βίντεο αυτό ανέβηκε στο youtube πριν από τρεις ημέρες. Σήμερα, κάνει το γύρο του διαδικτύου, γιατί τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το συνδέουν με τον θάνατο του τρίτου διαδηλωτή. Ο διαδηλωτής τραυματίστηκε στο κεφάλι και στη συνέχεια, ύστερα από τρεις ημέρες νοσηλείας, υπέκυψε στα τραύματα του.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι κορυφαίες φάσεις της σεζόν

Δείτε μέσα από δύο απολαυστικά βίντεο τις πιο εντυπωσιακές φάσεις της σεζόν. Από απίστευτα γκολ, μέχρι παίκτες που εκτελούν φάουλ με κεφαλιά, καμεραμάν που κάνουν τακουνάκια, τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να μοιράζει ποδιές σε παιδάκια και τον Ροναλντίνιο να ξεγελάει τους αντίπαλους αμυντικούς κάνοντας πως πάει να πιει νερό!

ΒΙΝΤΕΟ: Αστέρας του ΝΒΑ έχασε σε διαγωνισμό βολών από... νοικοκυρά!

Εκείνος είναι σταρ του ΝΒΑ, με συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων, αποκαλείται «σούπερμαν» αλλά οι ελεύθερες βολές είναι ο κρυπτονίτης του. Εκείνη είναι μία άσημη νοικοκυρά, μητέρα τριών παιδιών από την Αριζόνα, αλλά κατάφερε να του βάλει τα γυαλιά.

Δημοσκόπηση PULSE: Πέρασε μπροστά η ΝΔ ακόμα και στο ΠΟΝΤΙΚΙ...

Προβάδισμα στη ΝΔ κατά μισή μονάδα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι», ενώ η ίδια εταιρία στις 9 Απριλίου έδινε προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ: Allahu Akbar

Δειτε τους:

ΒΙΝΤΕΟ: Ρε μην παει αμεσως το μυαλο σας στο πονηρο!!

Απο καπου πρεπει να ξεκινησει ο σκιτσογραφος για να ζωγραφισει το σκιτσο:

"Αποφένια": Η έναρξη της παραληρητικης σκέψης στην ψύχωση των ΑΕροψεκασμενων

Θεωρίες συνωμοσίας: Γιατί καποιοι οπαδοι του Καμμενου πιστεύουν ότι τους ψεκάζουμε;

Τα δυο τελευταία χρόνια έχει καταντήσει της μόδας να αναφερόμαστε στους ψεκασμούς. Για την ακρίβεια να αναφερόμαστε στο γεγονός ότι μας ψεκάζουν. Ποιοι; Άγνωστο. Με τι; Άγνωστο Γιατί; μα για να μας κρατούν “υπό”. Αυτή η διάτρητη θεωρεία των ψεκασμών έχει μπολιαστεί όμως για τα καλά στο πετσί του Έλληνα.

Και πως να έρθει ο Μισίμοβιτς ρε παιδιά;

Ο Ολυμπιακός διέψευσε το σενάριο που τον έφερνε κοντά στον Μισίμοβιτς και η απορία μου είναι πόσοι πραγματικά έδιναν ελπίδες στο εν λόγω θέμα...

Ακραίες και δημαγωγικές συμπεριφορές

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει μια λαϊκίστικη ρητορική, απόρροια, προφανώς, των πρόσφατων δημοσκοπικών ευρημάτων. Οι εξαγγελίες Τσίπρα για την καταπολέμηση της πτώχειας απέχουν ελάχιστα από εκείνες του Ανδρέα Παπανδρέου προς τον Τσοβόλα: "Τσοβόλα δώστα όλα"!

Βρυξέλλες: H Σάλα Κωνσταντίνος Καραμανλής (pic)

Ο τρίτος όροφος του Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει χρώμα ελληνικό.

Η σάλα μπροστά από τους χώρους που γίνονται οι συνεντεύξεις έχει το όνομα του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

ΦΩΤΟ: Γεματοι αγωνια παρακολουθουν οι εληνες επαναστατες τις εξελιξεις στην Τουρκια!

Δειτε τους:

Άγνοια ή πρόθεση από την κα Ρεπούση;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αμάθεια, ημιμάθεια ή πρόθεση και πρόκληση; Πραγματικά είμαι από αυτούς που σηκώνουν τα χέρια ψηλά και με κάνει να αναρωτιέμαι πού βασίζεται κάποιος για να συμπεριλάβει στο δυναμικό του έναν υποψήφιο ή να διατηρεί έναν εν ενεργεία βουλευτή σαν την κα Ρεπούση!Άντε να πεις πως η περιγραφή «συνωστισμός» ήταν ένα ακούσιο σφάλμα. Μια «άτυχη» στιγμή. Μια λάθος διατύπωση (που σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω). Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση όμως παύει να είναι σύμπτωση.

Οι 11 μύθοι του καλοκαιριού που δεν ισχύουν [λίστα+εικόνες]

Κρύο η ζεστό ντους για δροσιά το καλοκαίρι; Το θαλασσινό νερό αποστειρώνει ένα τραύμα; Είναι το βούτυρο «παυσίπονο» για το ηλιακό έγκαυμα; Ποιες από τις καλοκαιρινές αυτές δοξασίες είναι απλοί μύθοι

ΒΙΝΤΕΟ: Το κραξιμο των εργατων των μεταλλειων Χαλκιδικης στον Τσιπρα

Δειτε τους ανθρωπους στη Χαλκιδικη να του λενε οτι δεν ειναι η "αλλη πλευρα" αλλα ειναι εργατες και περιμενουν να τους στηριξει:

Βρούτσης: «Εγκληματική συμπεριφορά η αδήλωτη εργασία»

Την άμεση εφαρμογή του «σχεδίου Αρτεμις», το οποίο προβλέπει τη δραστηριοποίηση της Οικονομικής Αστυνομίας σε συντονισμό με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του υπουργείου Εργασίας, για την καταστολή της αδήλωτης εργασίας, ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Το αφορολόγητο όριο στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων για τον ενιαίο φόρο ακινήτων

Η θέσπιση ή μη αφορολόγητου ορίου είναι στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων της τρικομματικής επιτροπής για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Η επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη υπό τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και θα συνεδριάσει τουλάχιστον μία ακόμα φορά προκειμένου να καταλήξει στις οριστικές της προτάσεις.

Η Κομισιόν βλέπει “φως στο τούνελ” για την Ελλάδα

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες για την Ελλάδα, αναφορικά με την πορεία εξόδου της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, και επιστροφής της σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Ρωσία: Εξαφανισε τη σύζυγο ο Πούτιν... για χαρη της γκομενας [εικόνες]

Τον προσεχή Ιούλιο θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια γάμου τους. Ωστόσο η Λουντμίλα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχουν εμφανιστεί μαζί δημόσια εδώ και ένα χρόνο. Τα σενάρια οργιάζουν και το θέμα απασχολεί όλο και περισσότερο τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου.

Πέρασε το μπλόκο στην Ιερισσό ο Τσίπρας – Του επέδωσαν ψήφισμα και του ζητανε να μην ξεσηκωνει τους κατοικους

Πέρασε πριν από λίγο από το μπλόκο των μεταλλωρύχων ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατευθύνεται στην Ιερισσό, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων που αντιδρούν στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Αύξηση των προσλήψεων κατά 33,27% το Μάιο.

[Και για να μην μπαινουν στον κοπο οι γνωστοι σχολιαστες, θα τα πω εγω: Ναι οφειλονται στον τουρισμο και ναι παιρνουν 1 ευρω τη μερα... περσι ομως ουτε αυτα δεν ειχαμε... του χρονου μπορει να ειμαστε ακομα καλυτερα]

Σημαντική αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα καταγράφεται το Μάιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, καταγράφηκαν 55.729 περισσότερες προσλήψεις σε σύγκριση με τις απολύσεις. Μάλιστα, οι προσλήψεις εμφανίζουν τον ίδιο μήνα, αύξηση κατά 33,27% σε σχέση με το Μάιο του 2012.

Χασαμε την υπερθερμανση και την κλιματικη αλλαγη: Ερχεται το πιο ψυχρό καλοκαίρι των τελευταίων 20 ετών

Διαβαστε με προσοχη! Ειδικα εκει που λεει οτι εχουν αρχισει επιστημονες να λενε οτι οχι μονο δεν ισχυει η θεωρια της υπερθερμανσης του πλανητη αλλα μπορει να ερχεται και "υπερκαταψυξη"... επειδη εμεις τα λεμε εδω και χρονια

Οι πολικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στη βόρεια Ευρώπη κάθε άλλο παρά φυσιολογικές μπορούν να θεωρηθούν για την εποχή. Στη χώρα μας από την άλλη πλευρά, οι συνθήκες που επικρατούν μπορούν να θεωρηθούν άκρως φυσιολογικές.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ασκήσεις από την ΕΛ.ΑΣ- Μαθαίνουν πως να ξεβρωμιζουν με νερό τους αναρχοαπλυτους [εικόνες & βίντεο]

Στην Ελλαδα οι αυρες πρεπει να πετανε σαπουνονερο... για να πλενουν λιγο και τους απλυτους

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις αύρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και εκτοξεύουν νερό πραγματοποιώντας ασκήσεις καταστολής πλήθους (τι ωραια που τα λες ρε Χατζηνικολαου!!! Το "πληθος"!!! Καλο καλο, γελασαμε...).

ΒΙΝΤΕΟ-Προφυλακιστέος το Πακιστανό ζωο για το διπλό φονικό

Την άγουσα για τις φυλακές πήρε σήμερα ο 23χρονος Πακιστανός ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία ζευγαριού στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Σαν τον Καμμενο τιμωρηθηκε η 50χρονη που παρενοχλουσε σεξουαλικα 35χρονο

Το δικαστήριο θα της βαζει 500 ευρω προστιμο καθε φορα που θα τον πλησιάζει

Δεκτά έγιναν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει 35χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με το xanthipress.gr, παρενοχλείται σεξουαλικά με πιεστικό τρόπο από 50χρονη.

Αυτός είναι ο πεζοναύτης που καταπλακώθηκε από άρμα μάχης

Θρήνος και οδύνη για τον 20χρονο Στάθη από το Αλιβέρι

Θλίψη και πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο του 20χρονου πεζοναύτη Στάθη Κρόκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το άρμα μάχης που οδηγούσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκλεισαν το δρομο του Τσιπρα προς την επανασταση οι μεταλλορυχοι-Γιαουρτακι δεν εχει;

Μπλόκο στο δρόμο που οδηγεί στην Ιερισσό (η φωτο ειναι ασχετη), προς την οποία κατευθύνεται ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , Αλέξης Τσίπρας, έκαναν μεταλλωρύχοι που εργάζονται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Εκτακτα στην Αθήνα για χρέη του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Τι θα γινει ρε Αντωνη;;; Θα μας ρυθμισεις το γαμημ@νο το χρεος η θα τα παιρνεις μονος σου τα πρωταθληματα; Αντε γαμ@ την τρελα μου μη βαλω banner του ΣΥΡΙΖΑ :))

Ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε για την Αθήνα προκειμένου να επισκεφτεί κυβερνητικά στελέχη για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα έστειλε και σχετική επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά:

Αναλυτικά το κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Καλύτερος Έλληνας του εξωτερικού ο Παπασταθόπουλος (ΛΙΙΣΤΑ)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας της σεζόν 2012/13 στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (απο τα οποια λειπει ο Σαμαρας) σύμφωνα το σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιούν UEFA και FIFA. Δείτε τις θέσεις όλων των Ελλήνων αλλά και ποιος από τους Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην κορυφή!

H Έλενα Παπαρίζου στηρίζει το Gay Pride και φιλιέται στο στόμα με την Courtney Parker (ΦΩΤΟ)

Η Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκε στο στόμα με συναδελφό της! Η τραγουδίστρια αγκαλιάζει την Courtney Parker, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα!

Ο πακιστανός είναι αθώος ρε

Σε όλα τα κορόιδα που τώρα φρίττουν για το έγκλημα που έκανε ο πακιστανός μπορώ να σας πω την δική μου άποψη περί δικαιοσύνης: ο πακιστανός ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο πακιστανός δικαιολογείται ΑΠΟΛΥΤΑ στο έγκλημα που έκανε και μάλιστα για τον δικό του τρόπο ζωής ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο πακιστανός είναι ένα άτομο που:

Σεξουαλική επίθεση σε Ελληνίδα ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας!

Η ηθοποιός Αθηνά Καραγιώτη, την ώρα που περπατούσε αμέριμνη στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς Κολωνάκι, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, με προφανή σεξουαλικά κίνητρα.

Λεμε και καμια μαλακ@α να περνα η ωρα... Π. Καμμένος: Οι κόκκινες γραμμές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε στο ερώτημα αν οι διαφωνίες που υπάρχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ανυπέρβλητες... μεχρι να βρεθουν στο προθυρα της εξουσιας η Ραχηλ Μακρη και οι λοιποι λυσσαρηδες που εφυγαν απο τη ΝΔ επειδη δεν τους εδωσαν καρεκλες.

Σε όλη την Ελλάδα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη της ΠΑ-Που σταθμευουν;

Δόθηκε στη δημοσιότητα ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την από αέρος αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Δόθηκε πριν από λίγη στη δημοσιότητα ο φετινός επιχειρησιακός σχεδιασμός των αεροδασοπυροσβεστικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας για την τρέχουσα πυροσβεστική περίοδο που ξεκίνησε επίσημα στις 1 Μαίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2013.

Τα οικονομικά δεδομένα της αναταραχής στην Τουρκία

Η κοινωνικο-πολιτική αναταραχή στην Τουρκία δεν μπορούσε να έρθει σε πιο ευαίσθητη συγκυρία σε ό,τι αφορά την κατάσταση της οικονομίας, καθώς ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, δηλ. από το ξέσπασμα των ταραχών, η γειτονική χώρα από το μαζικό sell-off που προκάλεσε στις αναδυόμενες αγορές η ανησυχία σε σταδιακή απόσυρση από την Fed των πολιτικών ποσοτικής διευκόλυνσης.

Αποδόμησε μάρτυρας τον "άσσο" στο μανίκι του Άκη


Του Παναγιώτη Στάθη

Με έγγραφα - άγνωστα μέχρι τώρα- μέσα από τη δικογραφία ο εφοριακός Παναγιώτης Βλάχος αποδόμησε τον ισχυρισμό της πλευράς Τσοχατζόπουλου με βάσει άλλα άγνωστα έγγραφα της δικογραφίας σύμφωνα με τα οποία το ποσό των 21εκατομμυρίων δολαρίων που θεωρείται μίζα για τα ρωσικά ΤΟΡΜ1 επιστράφηκε κατά ένα μέρος στους Ρώσους κατασκευαστές, άρα δεν καταβλήθηκε μίζα.

Τι αποκάλυψε ο Καρακούσης στο Twitter για τον Ερντογάν

Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τις εξελίξεις στην Τουρκία, με τα πρόσφατα επεισόδια κατά του καθεστώτος του Ταγίπ Ερντογάν, επιχειρεί ο έμπειρος δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνης Καρακούσης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Που να τρεχουμε τωρα... ασε που δεν εχει ηλιο και φραπε: Επαρχία του Καναδα ζητά Έλληνες ηλικίας 21 έως 45 ετών!

Νέους μετανάστες από τη νότια Ευρώπη που μαστίζεται από την ανεργία (με πρώτη και «καλύτερη» την Ελλάδα, δυστυχώς) αναζητά ο Καναδάς.

Έπεσε η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση στα Κατεχόμενα

Η ψηφοφορία για την «πρόταση μομφής», που τέθηκε στο τραπέζι κατά της ψευδοκυβέρνησης των κατεχομένων, Ιρσέν Κουτσούκ, έγινε σήμερα.

Zητούνται Ελληνίδες για Videochat. Παχυλοί μισθοί, διεθνή καριέρα. Δεν χρειάζεται προϋπηρεσία

Θέλεις να βγάλεις 1.500- 2.500 ευρώ σε 15 ημέρες;  Θέλεις να εργάζεσαι με ελεύθερο ωράριο; Θέλεις να γίνεις "Ζούγκερμπεργκ" στους υπολογιστές και να κάνεις συνεχώς νέες γνωριμίες;Ονειρεύεσαι μια διεθνή καριέρα; Στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» όλα είναι δυνατά!

Φωτογραφία σοκ! Δείτε πώς έγινε o νο1 κρατούμενος μετά από 3χρόνια χωρίς φυσικό φως

Πρόκειται για τον Νο. 1 υψίστης σημασίας κρατούμενος των ΗΠΑ

Μία φωτογραφία του Μπράντλεϊ Μάνινγκ – του ανθρώπου που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων στην ιστορία των ΗΠΑ (υπόθεση Wikileaks) – η οποία τον δείχνει να καταφτάνει στο Fort Meade του Μέριλαντ, όπου έλαβε χώρα την Τρίτη η πολύκροτη δίκη του, κάνει το γύρο του διαδικτύου, γεννώντας ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες κράτησής του.

Της πουταν@ς τα ψεμματα λένε οι γυναίκες και οι άντρες στο σεξ

Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια, ή αλλιώς ας το παραδεχτούμε, όλοι λέμε ψέματα για τη σεξουαλική μας ζωή. Μας ξεμπροστιάζουν άλλωστε οι πλέον ειδικοί, ήτοι οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Οχάιο που έκαναν μία μεγάλη έρευνα περί σεξουαλικής ζωής και ψεμάτων. Δείγμα των ειδικών ήταν πολλοί φοιτητές που όπως αποδείχθηκε άλλα έλεγαν για το τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρα, και άλλα έκαναν (ή για να είμαστε πιο ακριβείς ΔΕΝ έκαναν).

Δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών σε τροχονόμο "μπατσο" στην Πάτρα -Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με καδρόνια

Δολοφονική επίθεση έκαναν τέσσερις αντιεξουσιαστές σε τροχονόμο στην Πάτρα, στον οποίο επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν με μανία για αρκετή ώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Ολγας και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και καδρόνια για να χτυπήσουν τον άτυχο αστυνομικό.

Aπειλούν να «ξηλώσουν» την ελληνορθόδοξη εκκλησία απο την πλατεία Ταξίμ

Tην γνωστή ελληνορθόδοξη εκκλησία της αγίας Τριάδας που δεσπόζει με τα δυο μεγάλα καμπαναριά της στην πλατεία Ταξίμ, απειλεί να «ξηλώσει» η τουρκική κυβέρνηση για να κτιστεί το μεγάλο ισλαμικό τέμενος, ένα παλιό όνειρο του Ερντογάν, το οποίο θα κυριαρχεί δίνοντας και ένα μουσουλμανικό στίγμα στην ιστορική πλατεία.

Ανατρέπονται τα δεδομένα στη δολοφονία της Καρπάθου

Απροσδόκητη τροπή παίρνει η έρευνα για το θάνατο των δυο γυναικών που συγκλόνισε την κοινωνία το χωριού Όθος στην Κάρπαθο στις 30 Μαΐου. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η 44χρονη κόρη σκότωσε την 76χρονη μητέρα της και αυτοκτόνησε, τα ευρήματα του ιατροδικαστή ανατρέπουν την εκδοχή αυτή και αποκαλύπτουν ότι ένα τρίτο άτομο σκότωσε τις δυο γυναίκες!

Να τα λεμε κι αυτα: Περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας

Για να μη μας τα ζαλιζουν οι κομμουνιστες και οι αναρχοφιλελεφθεροι

Σε οικονομική αποτίμηση του φιλανθρωπικού της έργου της Εκκλησίας για το 2012 προχώρησε την Τρίτη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Σύμφωνα με τα όσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΙΣ...

Κλειστο το μπουρδελ@ να ησυχασουμε: Δεσμεύτηκαν τα τελευταία 100 χιλ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ - Eνα βήμα πριν από τη χρεοκοπία

Τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».