09 Μαρτίου 2013

Ρε "πατριώτη" του κώλου, για πε που διαφέρουν αυτές οι φώτο;

Έλα μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το: "Η μία βολεύει και η άλλη όχι"...

Τι άλλο θ' ακούσουμε: Σε δημοπρασία η... παρθενιά πλαστικής κούκλας [εικόνες]

Ένας ιδιόμορφος πόλεμος προσφορών διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βραζιλία για τα μάτια της «Valentina».

Η Valentina δεν είναι άνθρωπος, ούτε ζώο, αλλά η πρώτη «ντόπια» πλαστική κούκλα-σεξουαλικό βοήθημα κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Κακό πράμα το χασίς... προκαλεί παραισθήσεις: «Η Τουρκία θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή οικονομία το 2050»

Ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ προέβλεψε σε συνέντευξή του σε σουηδική εφημερίδα ότι η χώρα του θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή οικονομία το 2050.

"Αν λάβει κανείς υπόψη το ρυθμό ανάπτυξης είναι πιθανό η Τουρκία να γίνει μια από τις ισχυρότερες οικονομίες στην Ευρώπη κατά την επόμενη δεκαετία", δήλωσε ο Γκιούλ στην εφημερίδα Dagens Nyheter.


Βίντεο: Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-2

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή η επένδυση δεν επηρεάζει το περιβάλλον γιατί θρέφει τα κρατικά λαμόγια... όχι σαν τις Σκουριές ;)

Θαυμάστε βουλετές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να καμαρώνουν για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα!! Βέβαια όλα τα λεφτά είναι ο Φωτόπουλος που λέει ότι οι υπογραφές μπήκαν μετά από αγώνα της διοίκησης Ζερβού... να υποθέσω ότι η εξόρυξη λιγνίτη είναι καλή για το περιβάλλον επειδή τρέφει τα κρατικά λαμόγια... όχι σαν την εξόρυξη χρυσού που θα θρέψει τους άσχετους ;) Δείτε το βίντεο:

ΑΟΖ: Η Τουρκία χοντραίνει το παιχνίδι - Το φάντασμα του Σισμίκ επιστρέφει στο Αιγαίο

Με τη γνωστή τακτική της δημιουργίας τετελεσμένων, όπως εδώ και δεκαετίες κάνει στις περιπτώσεις της υφαλοκρηπίδας και του εναέριου χώρου, η Τουρκία προσπαθεί να εμποδίσει την Ελλάδα να ανακηρύξει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της (ΑΟΖ), να μπει σφήνα στις πλούσιες σε ενεργειακούς πόρους θαλάσσιες περιοχές της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και, εν τέλει, να επιτύχει τη συνεκμετάλλευση αυτών των πόρων.


ΒΙΝΤΕΟ-"Ατιμώρητοι οι επίορκοι" λόγω δικαστών... σκάσε και πλήρωνε μαλάκ@

Πραγματικό φιάσκο είναι η συζήτηση που γίνεται για τις απολύσεις 7.00 επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής παρουσίασε μια λίστα με περισσότερους από 2.000 επίορκους, είπε ότι έχει παραδώσει τα στοιχεία όμως το κλειδί, όπως εξήγησε βρίσκεται στα πειθαρχικά συμβουλια.

Το 40% των ΔΕΚΟ αρνείται να περικόψει του μισθούς... Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το 40% των ΔΕΚΟ αρνείται να περικόψει του μισθούς

Ακόμη και σήμερα, μεγάλο μέρος των ΔΕΚΟ –περίπου το 40%- δεν έχει εφαρμόσει τις περικοπές στις αποδοχές των υπαλλήλων, που συνεπάγεται η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, επιδιώκοντας την εξεύρεση νομικού «παραθύρου» που θα τις εξαιρέσει από το νέο καθεστώς.


«Ψήφος» εμπιστοσύνης του Κατάρ στην Ελλάδα – «Ήρθαμε για να μείνουμε» - «Τροχοπέδη» στις επενδύσεις ο… ΣΥΡΙΖΑ

Την δυνατότητα στενότερης επενδυτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ καθιστούν πιθανή ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του ασιατικού «Εμιράτου».

«Μέγα πλήθος» στη συγκέντρωση των στρατιωτικών (φώτο-βίντεο)

Χιλιάδες απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποίησαν σήμερα προς τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις και στις αποδοχές τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις του Στουρνάρα για τις παραιτήσεις

Θέση, ξανά, για την είδηση που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24-ωρα, ότι συνελήφθη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας Ελληνίδα πανελίστρια, ως εμπλεκόμενη σε ροζ σκάνδαλο, πήρε η Αντωνία Καλλιμούκου.


Τελικά υπάρχει θεός: Έπεσε η ταμπέλα "ΛΑ.Ο.Σ" στο κεφάλι του Καρατζαφέρη! (βίντεο)

Απίστευτο σκηνικό στην Πάτρα!

Με ατύχημα ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Πάτρα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Την στιγμή που πήγε να μιλήσει έπεσε στο κεφάλι του το σκηνικό που είχαν τοποθετήσει και στο οποίο αναγραφόταν το "ΛΑΟΣ" με μεγάλα γράμματα.

Νέα αιφνιδιαστική «επίσκεψη» Δένδια σε Εξάρχεια και γύρω δρόμους

Αιφνιδιαστικά, για δεύτερη φορά σε διάστημα 10 ημερών κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.


Ο κατακλυσμός του Αρη

Για πρώτη φορά οι επιστήμονες έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο άνυδρος σήμερα Αρης βίωσε στο παρελθόν τουλάχιστον έναν μεγάλο κατακλυσμό. Εντοπίστηκε μια περιοχή που φέρει εμφανή τα σημάδια πλημμύρας και οι επιστήμονες συνεχίζουν την έρευνα για να αποκαλύψουν τόσο την έκταση των πλημμυρών όσο και τον ρόλο που έπαιξαν στις κλιματικές αλλαγές που συνέβησαν στον Κόκκινο Πλανήτη.


Λίγο Πάνο να ευθυμήσουμε... (φώτο)

Ευτυχώς που είναι κι αυτός και γελάμε λίγο, μια με τους υδατάνθρακες, μια με τους Ρώσους που τον κάλεσαν για να γελάσουν κι αυτοί και μια με τον Καραμανλή... τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα μνημόνια:

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (10-3-2013)

Δείτε τα

Τι λέει ο Μέργος στην επιστολή παραίτησής του

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών την επιστολή παραίτησης του Γιώργου Μέργου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών.


Σκοπιανός διπλωμάτης "διαφημίζει" χάρτη της Ενωμένης Μακεδονίας

Νέο κρούσμα με εν ενεργεία Σκοπιανό διπλωμάτη στην Ιταλία και... αλυτρωτικά όνειρα.

Ο Άμον Μπαϊραμόφσκι, Γενικός Πρόξενος των Σκοπίων στην Βενετία, στην προσωπική σελίδα του στο facebook, δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα, καθώς έχει αναρτήσει έναν χάρτη της λεγόμενης «Ενωμένης Μακεδονίας», σύμβολο του Σκοπιανού επεκτατισμού.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα κάνει σαφείς προόδους

Με θετικές τοποθετήσεις και εύσημα για την Ελλάδα, η οποία, όπως τονίζει, «κάνει σαφείς προόδους στην οικονομική ανάκαμψη», εμφανίζεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε σημερινή εκτενή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ».


Οι ισλαμοφασίστες εκτέλεσαν τον Έλληνα και άλλους 6 χριστιανούς την ώρα που προσπαθούσαν να τους σώσουν οι Βρετανοί

Οι Νιγηριανοί αντάρτες που εκτέλεσαν τους επτά όμηρους, ανάμεσά τους και έναν Έλληνα, μαζί με την ανακοίνωση, που είναι γραμμένη στα αραβικά και στα αγγλικά, "ανέβασαν" στο διαδίκτυο και ένα καρέ από τους πυροβολισμούς, για να αποδείξουν ότι οι όμηροι είναι νεκροί, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.


Platanias – PAOK Live Stream (Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Βίντεο: Γκολάρα το πρώτο τέρμα του Βιερίνια στη Bundesliga - Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής

Το σημείωσε πριν λίγο βάζοντας μπροστά με 2-1 τη Βόλφσμπουργκ (αγωνίστηκε και ο Κυργιάκος βασικός) απέναντι στη Φράιμπουργκ:

Νιγηρία-Εικόνα από την εκτέλεση των επτά ομήρων, μεταξύ των οποίων και του Έλληνα, από τους ισλαμοφασίστες

Καρέ από το Βίντεο της εκτέλεσης των επτά ομήρων –μεταξύ των οποίων και ενός Έλληνα- ανεβάζουν οι Νιγηριανοί αντάρτες στο διαδίκτυο. Η πληροφορία ότι το εν λόγω καρέ είναι από τη συγκεκριμένη εκτέλεση επιβεβαιώνεται μόνο από ανταποκριτές του BBC και του Reuters στο twitter. Δείτε τη φώτο:

Μάντσεστερ Σίτι: Φυλακή ο Τέβεζ! (photos+video)

Ο Κάρλος Τέβεζ συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στο Όλντερλεϊ Εντζ στο Τσέσαϊρ για υποψία οδήγησης ενώ βρισκόταν υπό απαγόρευση.

Δωρεά 600.000 από τον Μέσι

Δωρεά 600.000 ευρώ έκανε ο Λιονέλ Μέσι για την αναμόρφωση ογκολογικής μονάδας και την εκπαίδευση γιατρών σε βρεφικό νοσοκομείο του Ροσάριο.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ!

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τάκης Αθανασόπουλος. Ο κ. Αθανασόπουλος, γνωστός μάνατζερ της αγοράς, με σημαντική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, είχε αναλάβει την ευθύνη να προωθήσει τις αποκρατικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών, για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ελληνική κυβέρνηση στην τρόικα.

Στην επιστολή παραίτησής του...

Παραιτήθηκε ο Μέργος

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA την παραίτησή του υπέβαλε ο ΓΓ του ΥΠΟΙΚ Γιώργος Μέργος, που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις περιέργες δηλώσεις του για τον κατώτατο μισθό.

Ο λόγος της παραίτησής του είναι...

Ο πατριωτισμός των άλλων και παρουσία Τσίπρα στην κηδεία Τσάβες

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Αλέξης πήγε στην κηδεία του Τσάβεζ. Αυτός και η Ρένα του Άκη έχουν επαινέσει τον αποβιώσαντα ηγέτη της «Μπολιβαρικής Επανάστασης». Άραγε τι κοινό βρίσκουν ο καταληψίας του Λυκείου του και το «προοδευτικό» ντεκαπάζ, με τον αναμφισβήτητα φλογερό, έστω και αμφιλεγόμενο, για μερικούς, λατινοαμερικάνο ηγέτη;

Οι Ισλαμιστές εκτέλεσαν τον Έλληνα και τους άλλους ομήρους

Το ισλαμικό εξτρεμιστικό κίνημα που είχε απαγάγει πριν από μερικές εβδομάδες έναν Έλληνα και άλλους έξι ξένους εργαζομένους στην κατασκευαστική εταιρεία Setraco στη Νιγηρία, ανακοίνωσε στο διαδίκτυο ότι εκτέλεσε και τους επτά απαχθέντες.


Απειλούσε τους "μπάτσους" το τσουλάκι, επειδή της έβαλαν πρόστιμο...

«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε. Θα πάρω τηλέφωνο βουλευτή. Εγώ δουλεύω με το σώμα μου». Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν στις 8 Φεβρουαρίου, έπειτα από παραβάσεις του ΚΟΚ.

Το τερμάτισε: Ο Καμμένος προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας... ξέρετε τον "ΝΑΙ σε όλα"

Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”, ο Πάνος Καμμένος προτείνει Αναθεώρηση του Συντάγματος προκειμένου μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται απευθείας από τον λαό, και να έχει έτσι αυξημένες αρμοδιότητες, προκειμένου να εξισορροπεί την εξουσία του εκάστοτε πρωθυπουργού, σε ένα πολιτικό σύστημα αμιγώς πρωθυπουργοκεντρικό, μετά την Αναθεώρηση του Συντάγματος του 1985.


Επιστρέφουν στη ΝΔ Λυμπερόπουλος-Κιουτσούκης

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής στη ΝΔ των κ.κ Κιουτσούκη και Λυμπερόπουλου, συνδικαλιστών που είχαν διαγραφεί για δηλώσεις που είχαν κάνει κατά το παρελθόν.


Εκατομμύρια ευρώ αρπάζει η Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση

Συνωστισμός κρατικών επιχορηγήσεων για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα.


Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στην εποχή της αισχρής αποικιοκρατίας ονειρεύεται πως ζει ακόμη η Μεγάλη Βρετανία, νομίζοντας ότι όλα τα οικονομικά ανίσχυρα κράτη είναι υποτελή σε αυτήν και πρέπει να υπακούουν τυφλά στις αυταρχικές αντιλήψεις της.

Καταγγελία επεισοδίου στα Γραφεία ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ στο Παράρτημα Αργυροκάστρου

Έχουν επιλέξει λάθος δρόμο και τρόπο όσοι νομίζουν με ότι μέσα από θρασύδειλες ενέργειες τη νύχτα θα προκαλέσουν αναστολή στον αγώνα μας για τα δίκαια της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Το λόγο έχουμε για τις πράξεις παραβίασης και βανδαλισμών στα γραφεία της Οργάνωσης και του ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο. Ευχόμαστε να μην έχουν σχέση με την όλη αιχμηρή γλώσσα που ακραίοι κύκλοι χρησιμοποιούν εις βάρος του Ελληνισμού και της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ.


Μπράβο στον πιτσιρικά (βίντεο)

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ"

Δείτε τα βιντεάκια του:

Ο τουρισμός στα αρχαιολογικά μνημεία της Βορείου Ηπείρου και η ανθελληνική προπαγάνδα

Είναι γεγονός πως, τα τελευταία χρόνια στην περιοχή των Αγίων Σαράντα αλλά και ευρύτερα στον χώρο της Βορείου Ηπείρου, έχει αυξηθεί η τουριστική κίνηση. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση αυτή, κυρίως επισκεπτών από τις Ευρωπαϊκές χώρες, έπαιξαν και παίζουν τα Κερκυραϊκά Τουριστικά Γραφεία.


Αυτές είναι οι αφίσες με τον Ερντογάν σαν τρομοκράτη, σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ

Αμερικάνικη φιλο-ισραηλινή και αντι-ισλαμιστική οργάνωση, η American Freedom Defense Initiative (AFDI), γέμισε τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ με αφίσες εναντίων του ισλάμ θέλοντας έτσι να απαντήσει σε ανάλογη πρωτοβουλία αμερικάνων μουσουλμάνων που εμφανίζουν το ισλάμ σαν φιλειρηνικό. Μία εξ αυτών που υπάρχει σε λεωφορεία στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και άλλες μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ εμφανίζει τον Ερντογάν μαινόμενο να λέει:

ΒΙΝΤΕΟ-Βόμβα Καμμένου: Υπογράφουμε συμφωνία με Πούτιν... για υδατάνθρακες

Την επόμενη εβδομάδα υπογράφει συμφωνία με τον Πούτιν ο Πάνος Καμμένος!! Η συμφωνία θα προβλέπει όταν κυβερνήσουν να εξάγουν υδατάνθρακες στη Ρωσία και να πληρώνονται σε ρούβλια ή δολάρια για να καταστρέψουν τη Μέρκελ και το ευρώ! Δείτε το βίντεο:

Επική φώτο: Στον Σαμαρά την είπανε ο Πολύδωρας τρόμαξε :)))

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ελληνική γλώσσα στην Ακαδημία Αθηνών τέσσερις γυναίκες και μία ανήλικη κοπέλα επιτέθηκαν φραστικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια αποκαλώντας τους προδότες. Ωστόσο αν και οι δύο άντρες ενοχλήθηκαν από το περιστατικό παρέμειναν ψύχραιμοι και δεν φοβήθηκαν σε αντίθεση με τον πρώην υπουργό Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος φαίνεται να αιφνιδιάστηκε.

Πολύ ψέκασμε χθες... συν τις ορμένες στο μάξιμουμ (Βίντεο)

Απόλαυση... είναι οι τύπισσες που "αποδοκίμασαν" τον Σαμαρά και τους άλλους:

Σαμαράς: Ούτε μασάω, ούτε με τρομοκρατούν

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα σηκωθεί στα πόδια της εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας ότι θα είναι αυστηρός σε όσους εμποδίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και θέλουν τη χώρα γονατισμένη.


Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Εγώ είμαι ο Ριμπερί... (ΦΩΤΟ)

Και φυσικά δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα εξελισσόταν στην Ελλάδα η συνομιλία Ριμπερί και Αστυνομικών. Αντίθετα όταν οι Αστυνομικοί σταμάτησαν τον άσο της Μπάγιερν λίγο πριν από το προπονητικό κέντρο της ομάδας...

WSJ: Ελληνικό έγγραφο στον ΟΗΕ για συντεταγμένες λόγω ΑΟΖ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Ελλάδα χρησιμοποιεί τις διαδικασίες των Ηνωμένων Εθνών για να οικοδομήσει την υπόθεσή της, με απώτερο στόχο διεθνή αναγνώριση για την αποκλειστική χρήση της ζώνης 200 ναυτικών μιλίων.

KOYIZ (αποκλειστικά για τον Αρχιεπίσκοπο!)

Γνωρίζεις Άγιε Πατέρα, αν υπάρχει βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αβάπτιστη, δηλώνει ΑΘΕΗ και δεν

Παρέμβαση Πεπόνη για βαρύτατη καταγγελία εφοριακού κατά πρώην υφυπουργού

[Καλός κι ο υπάλληλος! Το κατήγγειλε αφού συνταξιοδοτήθηκε...]

Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελεί καταγγελία συνταξιούχου εφοριακού, ο οποίος κατήγγειλε ότι πριν από λίγα χρόνια δέχθηκε παρέμβαση από πρώην υφυπουργό Οικονομικών, προκειμένου να μην επιβάλει μεγάλα πρόστιμα σε θυγατρική εταιρεία πετρελαϊκού ομίλου για φορολογικές παραβάσεις, προκειμένου η επιχείρηση να εισπράξει επιστροφή φόρου.


Κομμουνιστές απέκλεισαν τον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο (φώτο)

Σπουδαστές του ΤΕΙ Πύργου εγκλώβισαν τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΑΙΘΠΑ κ. Κώστα Τζαβάρα στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΤ στον Πύργο. Η ομάδα των σπουδαστών ζήτησε να μιλήσει με τον κ. Τζαβάρα και αντιπροσωπεία τους μπήκε στο κτίριο.

Μπέρδεψαν την Π@τσα με τη βούρτσα στο left.gr


Το 'ξεβράκωμα' του left.gr απο taxalia 

Μπέρδεψαν την Λούτσα με τη βούρτσα, οι πιτσιρικάδες του left.gr, του portal δηλαδή που επιμελείται ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Μπήκαν στο..

Γνωστός μπασκετμπολίστας σε Γιώργο Παπαδάκη: «Ουστ κοπρίτη, ανάγωγε, υπόδουλε της AGB»

Τα νεύρα του φαίνεται πώς είχε ο Φώτης Βασιλόπουλος. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μάλλον δεν ξύπνησε καλά χθες και αποφάσισε να τα χώσει στον Γιώργο Παπαδάκη για ένα ρεπορτάζ που..