07 Νοεμβρίου 2013

'Ασβηστο το μίσος των αριστερών για κάθε τι διαφορετικό: "Μια σφαίρα στο κεφάλι του Κρανιδιώτη είναι αισθητική αναβάθμιση"

Ο ένας είναι γνωστός ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος, ο άλλος γνωστός αναρχικός της πούτσ@ς... Ο πρώην ΠΑΣΟΚος, ο δημοσιογράφος (επίσης) της πούτσ@ς...
Niko Ago, αλβανός γύφτος που αφού ο Μπένυ του έδωσε άδεια παραμονής την έκανε και μας δίνει τις συμβουλές του από την Σουηδία, μας λέει πως ορθώς οι γονείς του αριστερού Φύσσα αγνόησαν τον πατέρα του Φουντούλη γιατί ο γιός του ήταν κάθαρμα ναζί... δηλ. με άλλα λόγια μας λέει καλά του έκαναν και τον "έφαγαν" άσχετα αν στο τέλος για ξεκάρφωμα καταδικάζει τη δολοφονία...

Δείτε τι γράφει:
Ο πατέρας ενός εκ των ναζί που δολοφονήθηκε στο Νέο Ηράκλειο, εκείνου που διακρίνεται σε φωτογραφίες αγκαλιά με τον Κασιδιάρη, κάλεσε την οικογένεια του Παύλου Φύσσα να βγουν μαζί στην τηλεόραση. Και όπως ήταν απολύτως λογικό, η οικογένεια του Παύλου, αρνήθηκε.
Ξεχνάει, προφανώς, ο πατέρας του δολοφονημένου ναζί, ότι ο Φύσσας δολοφονήθηκε από ομοϊδεάτες του γιου του και η οικογένειά του, πολύ σωστά πράττοντας, δεν βρίσκει κάποιο κοινό παρονομαστή για να βγει αγκαλίτσα μαζί του στις οθόνες.
Αυτός, έχει κάθε δικαίωμα να θρηνεί το παιδί του όπως επιλέγει. Ανθρώπινο και κατανοητό. Μπορεί αν θέλει, να τον θεωρεί ακόμα και ήρωα. Για εμάς τους υπόλοιπους όμως, και ευτυχώς και για την οικογένεια του Παύλου, κάθε σύγκριση μεταξύ τους θα ήταν προσβολή στη μνήμη του δολοφονημένου από τον χρυσαυγίτη, Φύσσα. Ο οποίος, Φύσσας, δολοφονήθηκε στυγερά και από μέλος της οργάνωσης του γιου του, επειδή έφτιαχνε τραγούδια αντιφασιστικά. Δόγμα το οποίο ο γιος του, πίστευε και υπηρετούσε.
Το ότι καταδικάζουμε απόλυτα τη δολοφονία, καθήκον αυτό κάθε δημοκράτη, δεν σημαίνει και ότι μπερδεύουμε τους ναζί με τους αντιφασίστες. Ας είμαστε σοβαροί.
Ο άλλος είναι γνωστός καραγιόζης αναρχικός του κώλου που εύχεται, επιθυμεί και προτρέπει στη δολοφονία του Φαήλου Κρανιδιώτη... φυσικά οι απειλές της πούτσ@ς μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσουν ειδικά από φλώρους που κρύβονται πίσω απο πληκτρολόγια... πρόσεχε λοιπόν στόκε μη σκίσεις κανα καλσόν... και ψιτ! Ο Φαήλος είναι κάθε μέρα στην Ευελπίδων... πέρνα να σου 'ξηγήσει το όνειρο


ΦΩΤΟ: https://twitter.com/iznogood_gr