28 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Χαιρετούρες και δίπλα δίπλα Τζίτζι-Μπουτάρης-Δεν πήγε στην εξέδρα ο Γρέγος

Παρά την κόντρα των τελευταίων ημερών, οι Απ.Τζιτζικώστας και Γιάννης Μπουτάρης, αντάλλαξαν χειραψία και κάθισαν δίπλα δίπλα στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Στην εξέδρα δεν εμφανίστηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος παρακολούθησε από άλλο σημείο την παρέλαση (δείτε το βίντεο παρακάτω).
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο...
υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφ.Παππάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Γρέγος: Δεν θέλω να ανέβω στην εξέδρα
Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος παρίσταται στην παρέλαση, παρά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο


Ο ήχος από τα F-16

Χαρακτηριστικός ήταν ο ήχος που ακούστηκε από τα αεροσκάφη που πέταξαν, λίγο πριν ολοκληρωθεί η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Ο ήχος ήταν δυνατός από τα F-16, παρόλο που δεν διακρίνονταν, λόγω της ομίχλης στην πόλη.

Δείτε το βίντεο:



seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01