22 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Οριακά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ-Το 20% της δύναμής της χάνει η ΧΑ μέσα σε 1 μέρα! (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Οριακή διαφορά 0,2% μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron - Analysis.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό...
19,6% (19,4% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 31 Αυγούστου) έναντι 19,8% (19,3%) που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 4,8% (από 4,6%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,6% (από 3,3%), η Χρυσή Αυγή 7,8% (όσο και την προηγούμενη).
Η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει ποσοστό 3,2% (από 2%) και το ΚΚΕ 4,6% (όσο και την προγούμενη).


Ενδιαφέρον έχει ωστόσο η ανάλυση της εταιρίας που δείχνει τα ποσοστά την προηγούμενη (16 Σεπτεμβρίου) και τις επόμενες 2 μέρες (18-19 Σεπτεμβρίου) από το θάνατο του ράπερ. Εκεί όλα τα κόμματα φαίνεται να χάνουν (η ΝΔ χάνει το 5% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 7% των ψηφοφόρων τους) εκτός από ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ που αυξάνουν εντυπωσιακά τα ποσοστά τους. Όπως είναι αναμενόμενο βατερλό παθαίνει η ΧΑ που χάνει σχεδόν το 20% των ψηφοφόρων της και από το 8,5% την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας (17 Σεπτεμβρίου), προσγειώνεται στο 7% τις δύο επόμενες μέρες. Αν αναλογιστούμε δε ότι ο κόσμος δεν είχε συνειδητοποιήσει το έγκλημα, καθώς μετά τη δεύτερη μέρα της δολοφονίας άρχισαν να βγαίνουν οι φώτο που δείχνουν τον δολοφόνο να είναι παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη πτώση της τις επόμενες μέρες όπως τη δείχνουν και οι κρυφές δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων.


Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό πρώτος με 32% έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς και ακολουθεί με 15% ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 3%, ο Πάνος Καμμένος 2%, ο Νίκος Μιχαλολιάκος 2% και ο Φώτης Κουβέλης 3%.

ΥΓ. Οι βλάκες Χρυσαυγίτες θα βγουν και θα πούνε "μα τι μαλακί@ς λέτε ρε πληρωμένοι, αφού η ΧΑ παίρνει το ίδιο ποσοστό όπως και στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, τέλη Αυγούστου"... φυσικά και οι απώλειες της ΧΑ δεν αναφέρονται συγκριτικά με την τελευταία δημοσκόπηση. Για να τους το ξαναπούμε να μην κάνουν προπαγάνδα ηλιθίων: Η δημοσκόπηση συνέπεσε με το φόνο, πριν το φόνο και μετά το φόνο χάνουν το 20% της δύναμής τους... περαστικά...