02 Αυγούστου 2013

Χαμός στο twitter με το πρωτοσέλιδο της «Ελ. Ώρας» για το Βενιζέλο

Φτάνει στο σημείο να τον συνδέσει μέσω... αριθμοσοφίας με τον αριθμό του θηρίου, το 666!

«Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης. Και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά και επί των κεράτων αυτού, δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού, ονόματα βλασφήμιας... Κι ο αριθμός του θηρίου είναι εξακόσια εξήντα έξι». Αυτό αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη στο Κεφάλαιο 13, παράγραφος 1, απ' όπου έχει επικρατήσει ο αριθμός 666 ως ο αριθμός του Αντίχριστου.

Την Τρίτη η «Ελεύθερη Ώρα» το πήγε... ένα βήμα παραπέρα. Με βάση την αριθμοσοφία έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι το θηρίο είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ο αριθμός ΧΞF = 666». Αυτό λοιπόν το πρωτοσέλιδο και η σύνδεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Αντίχριστο έχει κάνει πάταγο στα social media και συγκεκριμένα στο twitter. Από ανθρώπους της θρησκείας που έτσι εξηγούν την κρίση στην Ελλάδα και τα «φορτώνουν» στον Βενιζέλο, άθεους και αγνωστικιστές που περιγελούν αυτή τη σύνδεση, είτε ακόμη και συνωμοσιολόγους που το πάνε όσο πιο μακριά μπορούν, φτάνοντας μέχρι την καταγωγή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ενδέχεται να είναι εξωγήινη!

Σε όλο αυτό το ντόρο που γίνεται εμείς να προσθέσουμε το εξής: Η λεωφορειακή γραμμή 666 στη Θεσσαλονίκη έχει αφετηρία το σταθμό της Βενιζέλου... Τυχαίο;

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ