08 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Το ξυλο στον Καμινη-Τι λεει ο ιδιος-Τι λεει ο Μπαλασοπουλος

Επεσαν 5-6 καλοι ανθρωποι ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ πανω στον Καμινη και το κανετε θεμα! Απαραδεκτο! Αφου το ξυλο που εφαγε ειναι απο το καλο, το δικαιο, το ποιοτικο ξυλο που ριχνει η αριστερα του λαου... δεν ειναι σαν το ξυλο του φασιστα του Κασιδιαρη... Μην το κανουμε θεμα λοιπον... Δειτε το βιντεο:



Ο κ. Καμίνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega με αφορμή την επίθεση τόνισε: «Θεωρώ τον κ. Μπαλασόπουλο, ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου. Αφού μας μιλά για χουντικούς, ακροδεξιούς και για χρυσαυγίτες τους ξέρει. Να πάει να τους καταγγείλει. Ρωτώ λοιπόν, οι ίδιοι ήταν που έκαναν την επίθεση στον πρόξενο; Οι ίδιοι ήταν που έκαναν την επίθεση πριν από 1,5 χρόνο στο δήμαρχο των Συκεών, τον κ. Δανιηλίδη. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».







Ο Μπαλασόπουλος για την επίθεση

«Από χθες το βράδυ έχουμε καταγγείλει με τον πιο σαφή τρόπο την επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Αθήνας γιατί θεωρούμε ότι είναι προβοκατόρικη, είναι φασιστική και αμαυρώνει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων» τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, απαντώντας στον κ. Καμίνη που τον θέλει ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε χθες.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ στοχοποιώ τον κ. Καμίνη. Εκτός κι αν εμείς ως εκπρόσωποι των εργαζομένων, θα πρέπει να συμφωνούμε με αυτά που λένε οι αιρετοί ή ιδιαίτερα ο κ. Καμίνης» πρόσθεσε ο κ. Μπαλασόπουλος.

Δείτε το Βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία ώρα Mega»: