29 Ιουλίου 2013

Γ. Κωνσταντόπουλος για Αντ. Ρέμο: Πάσχει από νοητική υστέρηση και απευθυνόταν σε φοροφυγάδες

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του Αντώνη Ρέμου με αφορμή όσα είπε σε συναυλία του στη Μύκονο για το Γερμανό υπουργό Οικονομικών, κ. Σόιμπλε ο βουλευτής νομού Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κατερίνης ο πρώην υφυπουργός υγείας έκανε λόγο για τραγουδιστή....
που πάσχει από καθαρή νοητική υστέρηση, ο οποίος έκανε την “επανάστασή του” χασκογελώντας σαν ηλίθιος, ενώ καταχειροκροτούταν από “τύπους που δεν ξέρουν τι χρωστάνε” και “φοροφυγάδες”.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε:

"Μια απίθανη ελληνική ελίτ ολιγαρχίας κατάφερε και έκανε κακό στη χώρα μας διεθνώς. Όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Forest Gump της οικονομίας βρισκόντουσαν εκεί, ακούγανε και γελούσανε, ενώ ένας απίθανος, ο οποίος έχει άλλου είδους υστέρηση - τουλάχιστον ο Σόιμπλε έχει μια κινητική υστέρηση, αφού έπαθε ένα ατύχημα από τρομοκρατική επίθεση το 1990 και αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια αναπήρους, με όλα τα λάθη του και την πολιτική την οποία εφαρμόζει - με καθαρή νοητική υστέρηση, ο οποίος τραγουδούσε και έλεγε αυτά που έλεγε δίνοντας μια διαφορετική εικόνα της πατρίδας μας προς τα έξω.

Την επόμενη μέρα βγαίνει μια εφημερίδα που πουλάει 2,3 φύλλα και μας ξεφτιλίζει διεθνώς και εδώ να μην αντιδράει κανένας. Δεν τραγουδούσε στη Δραπετσώνα, δεν έκανε δωρεάν συναυλία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ούτε στο Δενδροπόταμο. Έκανε επανάσταση ενώ από κάτω τον χειροκροτούσαν τύποι, που δεν ξέρουν τι χρωστάνε, οι οποίοι είναι φοροφυγάδες, των οποίων οι εταιρίες βρίσκονται στο άρθρο 99, ενώ την ίδια στιγμή άνοιγαν σαμπάνιες των 25.000 ευρώ. Σ’ αυτούς απευθυνότανε. Σ΄ αυτούς κορόιδευε το Σόιμπλε, σ’ αυτούς ξεφτίλιζε την Ελλάδα. Δεν το έκανε ούτε σε λαϊκό κίνημα στη Δραπετσώνα ούτε απευθυνόμενος σε εργαζόμενους ούτε σε δωρεάν συναυλία σε φυλακισμένους ούτε σε δωρεάν συναυλία σε εργάτες στη Larco ούτε οπουδήποτε αλλού.

Πληρώθηκε πολύ καλά γι’ αυτό, που έκανε και χασκογελούσε σαν ηλίθιος. Αυτό έκανε".

Πηγή: katerini-news.gr