09 Μαΐου 2013

Ανελέητο ξεβράκωμα βαθυ-ΠΑΣΟΚου και νυν ΣΥΡΙΖΑιου «καθηγητή» του κ@λου

Έχω ένα φίλο που κάποτε δούλευε ντελιβερας και με έλεγε: « Επειδή έχω πρόβλημα με τις γκόμενες και μόλις με ρωτήσουν τι δουλειά κάνω και πω ντελιβερας, ξεστριβουν... θα κάνω το εξής  Θα λέω είμαι "υπεύθυνος τροφοδοσίας ετοίμων γευμάτων , είναι πιο ψαρωτικο και όποιες με ρωτάνε "τι ειναι αυτο;" θα τους λέω "να μωρέ, κάτι σα γιατρός, δικηγόρος, κατι τέτοιο τέλος πάντων"»...

Σε μια τέτοια σχολή, που τελειώνεις και οχι μόνο δεν ξέρουν οι άλλοι τι σπουδασες αλλα ουτε κι εσυ, είναι "καθηγητής", λεμε τωρα, ο εν λογω Θωμάς Μαυροφίδης, οταν του μένει χρονος απο το να κατηγορεί τη ΝΔ και να υπερασπιζεται τον ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

Δειτε λοιπον την πορεια καποιου ΠΑΣΟΚου για να καταλαβετε γιατι ολοι αυτοι εχουν γινει ΣΥΡΙΖΑιοι...

Κατα τυχη και επι Σημιτη αφου εχουν περασει 16 χρονια κενου βιογραφικου (ο μπαμπας να ειναι καλα...) μετα το απολυτηριο του Λυκειου (λεει οτι σπουδασε σε ενα ΤΕΙ στη Λαρισα αλλα δεν λεει αν πηρε πτυχιο), ξεκιναει το παρτι με απανωτες κρατικοδιατες θεσεις:

Μπήκε επί ΠΑΣΟΚ μετα το 1994: 
1) Στην ΕΡΤ 
2) Στο δήμο Μυτιλήνης 
3) Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και
4) Εξ. Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου  

Και παροτι το ατομο δεν εχει πτυχιο μεχρι το 2004, ηδη απο το 1999 διδασκει στο Πανεπιστημιο (του κ@λου)


Το οτι απο το 1997 μεχρι το 2001 εχει μονιμως 2 θεσεις ειναι παρωνυχίδα...

Στο ανοικτο παν/μιο μπηκε τυχαια, με κληρωση... μη γελατε ρε... και στο παν/μιο Αιγαιου μπηκε με ειδικη αποφαση  του πρυτανικου συμβουλιου... ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ!!!

Φυσικα καποια στιγμη πηρε και ενα διδακτορικο στο πανεπιστημιο που "διδασκε" οταν κοντευε πλεον να 50αρισει... και ολα καλα...

Αυτοι ειναι οι βαθυ-ΠΑΣΟΚοι που εφαγαν μαζι με τον Παγκαλο και σημερα ειναι ΣΥΡΙΖΑιοι....

ΥΓ. Μπραβο στη τυπισσα που τον ξεβρακωσε... ManiaDimadi