19 Μαΐου 2013

Να αποσυρθεί το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"... σε χέρια ψυχάκηδων θα είναι επικίνδυνο εργαλείο

Μετά την απαράδεκτη ενέργεια του μετριοπαθούς υποτίθεται Δραγασάκη, χτές φαίνεται ότι είναι αναγκαία η απόσυρση του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου του (κατ' εμε Παρατηρητή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση) Ρουπακιώτη.

Το νομοσχέδιο αυτό στα χέρια ατόμων ολοκληρωτικών ιδεολογιών και ψυχάκηδων μισανθρώπων (στυλ unfollow, Xστεφάνου κλπ) πιθανότατα θα οδηγήσει σε διωγμό των ιδεολογικά αντιπάλων. Σοφά τα έχει πει το ΚΚΕ.

Ήδη βλέπουμε που το πάνε όταν χαρακτηρίζουν Δένδια και Χρυσοχοιίδη παλιότερα ναζί. Όποιον διαφωνεί μαζί τους ή δεν μιλάει με τα παλιοκομμουνιστικά στερεότυπα τον λένε ακροδεξιό ή λένε την ΧΑ βραχίονα της κυβέρνησης ή βγάζουν μαλακοθεωρίες στυλ για τον εξτρεμισμό του κέντρου τους "φαιοφιλελεύθερους" , τους "δημαροΧίτες" κλπ

Προκαλεί γέλιο αυτοί που εισήγαγαν & χρησιμοποιούν κατα κόρον την αλήτικη γλώσσα στη Βουλή με τα "Πινοσέτ, δοσίλογους, γκαουλάιτερ, τρομοκράτες, προδότες, πουλημένους, στρατόπεδα" κλπ (Τσίπρας, Λαφαζάνης, Πετράκος, Κωνσταντοπούλου κλπ) πως θίχτηκαν από το "σούπα" & το "mr.alexis"

Αλλά από την άλλη είναι αποκαλυπτικό για το τι μπορεί να γίνει αν ποτε ασκήσουν εξουσία, οπότε καλό που έγινε τώρα.

ΚΚΕ & ΣΥΝ στη Βουλή μεταπολιτευτικά κρατούσαν ένα ψηλό επίπεδο. Δυστυχώς ο Αλαβάνος μετά το 2005 άρχισε τα αλήτικα και δημιούργησε σχολή.

Υ.Γ Μην αρχίσει κανένας τις μαλακίες πως υπερσπίζομαι ΧΑ κλπ γιατί θα του πω να πάει να γαμηθεί. Πολιτικά να πάει να γαμηθεί... έτσι λένε κι αυτοί όταν βρίζουν και τους ζητάς τον λόγο, "μα γιατί με λέτε τρομοκράτη κ.Λαφαζάνη;" - "πολιτικά τρομοκράτη κ. Υπουργέ"

Petros Sarantopoulos
Παρατηρητήριο Δηλώσεων Τσίπρα - Κανέλλη και λοιπών παρανοικών