21 Μαΐου 2013

Ο έμμισθος admin του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει «συγκεκριμένα ποσά βίας για το πέρασμα στον σοσιαλισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)


Το μέλος της Κ.Ε. του  ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένης Παπαδάτος –  Αναγνωστόπουλος, είναι ένας από τους έμμισθους admin του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο ίδιος και διαχειριστής της σελίδας rednotebook.gr:



Ο ΣΥΡΙΖΑίος έχει δηλώσει τη χαρά του στην Αυγή για το κάψιμο βιβλιοπωλείων στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων και του Άδωνι Γεωργιάδη. Στη γραμμή Αμυρά εχει επίσης δηλώσει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός και δεν θεωρεί καθόλου αυτονόητη την νομιμότητα”, ενώ δεν πιστεύει ότι “η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου μιας και ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό δε θα είναι ένα απλό ειρηνικό πέρασμα” και τέλος λέει ότι δεν πρέπει “οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία Τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη”. 

Διαβάστε στο ιστορικό syriza-watch.blogspot.gr όλο το άρθρο του στην Αυγή

ΥΓ. Ο τύπος αυτός είχε συλληφθεί το 2011, από την αντιτρομοκρατική (λόγω ομοιότητας με καταζητούμενο τρομοκράτη) και βρέθηκε να έχει στην κατοχή του δεύτερη ταυτότητα την οποία είπε ότι είχε βρει αλλά δεν είχε προλάβει να παραδώσει στην Αστυνομία...

Δείτε τι λέει για την τότε "περιπέτειά του" και προσέξτε σε πόσες δουλειές ΣΥΡΙΖΑίικες είναι:


Συνέντευξη Δημοσθένη Παπαδάτου στο Mega Channel από RNBook