03 Μαρτίου 2013

Ο αντιεξουσιαστής που διαδηλώνει υπερ των μεταλλείων στη Χαλκιδική! (video - φωτο)

[Παιδιά αυτός σας ξέφυγε απ' το μαντρί, γιατί εκτός από επαναστατική "τροφή" για το μυαλό, καλή είναι που και πότε και η τροφή για την κοιλιά... και για να γεμίσεις την κοιλιά πρέπει να δουλεύεις καμιά φορά... εκτός αν στη γεμίζει ο μπαμπάς στα Βόρεια Προάστεια]

Ο 38χρονος Μάνος Μανώλης στην συγκέντρωση υπέρ της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδκή μίλησε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων. Ο ίδιος δηλώνει αντιεξουσιαστής και μάλλον αυτή τη φορά μάλλον βρίσκεται...
αντιμέτωπος και με τους συντρόφους του. Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η λειτουργεία των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές κάνει λόγο για "προσπάθεια κάποιων να διαχωρίσουν την τοπική κοινωνία» καθώς και για «καννιβαλισμό και βαραβαρότητα». Ο 38χρονος μεταλλωρύχος «καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται» και δηλώνει «περήφανος για την εργασία που κάνει».


«Είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και να μπλοκάρουμε κάθε προσπάθεια καννιβαλισμού» είπε στη συγκέντρωση του Σαββάτου. «Η επίθεση που έγινε στα μεταλλεία δείχνει ότι κάποιοι θεωρούν την ανθρώπινη ζωή αναλώσιμη. Εμείς θα επιστρέψουμε στα υπόγεια με υψωμένες τις γροθιές και σφιγμένα τα στόματα» πρόσθεσε λέγοντας ότι «οι μεταλλωρύχοι έχουν ταξική συνείδηση και δεν είναι αόρατοι».

Ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook ποστάρει δράσεις και εκδηλώσεις αντιεξουσιαστικών ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δηλώνει αντιναζιστής και δείχνει εμφανώς την προτίμησή του στην κοκκινόμαυρη σημαία!



Καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν πρόερχεται με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός» αλλά η φλεγόμενη Αθήνα κατά τη διάρκεια επεισοδίων είναι σύμφωνα με τον ίδιο «πόλη που καίγεται, λουλούδι που ανθίζει».



Ο 38χρονος μεταλλωρύχος μάλλον ποτέ δεν θα πίστευε ότι θα βρεθεί στην ίδια πλευρά με το δημοσιογράφο του Σκάι Αρη Πορτοσάλτε ο οποίος είναι επίσης ένθερμος υποστηρικτής της επένδυσης των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική! Στο προφίλ του πάντως έχει ανεβάσει φωτογραφία με το γνωστό πλέον σύνθημα "ξύλο και καράτε στον Αρη Πορτοσάλτε"!



Seleo.gr News