07 Μαρτίου 2013

Βορίδης για τη διαφήμιση της Ελ. Χρυσός: «Η "Αυγή" κάνει αποδοχή προϊόντων εγκλήματος;»-Αποστόλου: «Η καταχώρηση δεν έχει σχέση με την ΑΥΓΗ»!! (βίντεο)

Στην εφημερίδα «Αυγή» που σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία στήριζε την επένδυση εξόρυξης Χρυσού στην Χαλκιδική αναφέρθηκε ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστόλου, παίρνοντας τον λόγο του απάντησε.


«Ήταν άλλη η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ στις 2 Μαΐου 2010, γιατί στο επίσημο όργανό του που λέγεται Αυγή υπάρχει ένα ένθετο για την ανάπτυξη στην κρίση στο οποίο καταχωρεί η εφημερίδα "ελληνικός χρυσός" μία διαφημιστική καταχώριση με την οποία χαρακτηρίζει την επένδυση μία από τις μεγαλύτερες που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «άρα δεν μπορεί να είναι εγκληματική επένδυση αλλά τα λεφτά να μην είναι εγκληματικά».

«Άραγε η "Αυγή" αποδεχόμενη την καταχώριση κάνει αποδοχή προϊόντων εγκλήματος;», συμπλήρωσε.



Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστόλου παίρνοντας το λόγο μετά τον κ. Βορίδη είπε: «Προς Θεού, τι σχέση μπορεί να έχει η συγκεκριμένη καταχώριση, όχι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τη συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία έχει δώσει αγώνες για το περιβάλλον».

«Η Αυγή είναι μία ανεξάρτητη εφημερίδα της αριστεράς και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τα έντυπα της αριστεράς έβαλε μία καταχώριση σε ένα αναπτυξιακό ένθετο», συμπλήρωσε ο κ. Αποστόλου.



enikos.gr