07 Φεβρουαρίου 2013

Παύθηκε στα μουλωχτά και φυσικά δεν διαγράφτηκε απ' τον Τσίπρα, ο σκοπιανο-τουρκο-λάγνος Νάσος Θεοδωρίδης (αποκαλυπτικές της προδοσίας του φώτο)

Παύθηκε από εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής, όπου είχε διοριστεί μετά από πρόταση του Τσίπρα, ο Νάσος Θεοδωρίδης (δείτε τον στη φώτο στο περσινό "ρατσιστικό εναντίον των Ελλήνων" φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και προσέξτε τις αφισούλες δίπλα του!!), σύμφωνα με πληροφορίες, για τις θέσεις που εξέφρασε για τα Ίμια. Και λέμε "σύμφωνα με πληροφορίες" γιατί ο Α. Τσίπρας φοβήθηκε τόσο πολύ...
τις αντιδράσεις από τις κομμουνιστικές συνιστώσες, που δεν τόλμησε να ανακοινώσει με γραπτή δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την παύση... πόσο μάλλον την διαγραφή του η οποία ούτε καν περνάει από το μυαλό τους 

Την απόφαση φέρεται να έχει μεταφέρει στον ίδιον ο γραμματέας της ΚΟ Νίκος Βούτσης, ενώ είχε προηγηθεί σχετικό μήνυμα μέσω twitter από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης εξεδόθη από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ το εξής non paper:

Η διαρροή γίνεται με Non Paper από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αποτελεί απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής".