12 Φεβρουαρίου 2013

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με χειροπέδες...

Αναβλήθηκε τελικά για λόγους υγείας η δίκη της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η σέξι μελαχρινή συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή όταν κατά τη βραδινή της έξοδο πέρασε με κόκκινο και έπειτα από αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μοντέλο άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του. Τελικά οι άνδρες του τμήματος Γλυφάδας αναγκάστηκαν να της περάσουν χειροπέδες, ενώ της αφαίρεσαν και το δίπλωμα.

Από την άλλη, η ίδια στην εκπομπή «Μίλα» διέψευσε ότι έβρισε τους αστυνομικούς. «Όλα είναι ψέματα! Η μόνη αλήθεια είναι ότι πέρασα ένα κόκκινο σηματοδότη. Ούτε σ' ένα σκυλί δεν φέρονται έτσι… Με ταλαιπώρησαν και με έκαναν να χάσω τον ύπνο μου. Με χτύπησε ο αστυνομικός... Δέχθηκα επίθεση από αστυνομικούς, με σέρνανε με τις χειροπέδες. Έχω μώλωπες στο αριστερό μου χέρι. Η μόνη μου απειλή ήταν ότι τους είπα ότι θα τους κάνω αναφορά στο τμήμα...».

Την ίδια ώρα που η εφημερίδα «Espresso» δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της που την δείχνει να οδηγείται στον εισαγγελέα φορώντας χειροπέδες.