09 Ιανουαρίου 2013

Επίθεση στον πρωθυπουργό επειδή επικαλέστηκε το Θεό …

Παράσημο Σαμαρά η επίθεση Κούλογλου: "Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες"... Προφανώς με το "βλάκες" εννοεί όσους τον κρατάνε και τον ταϊζουν στην ΕΡΤ

Με αφορμή την – για δεύτερη φορά- επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού, ο γνωστός κρατικοδίαιτος Στέλιος Κούλογλου κάνει λόγο για βλακώδη πολιτική και αντιπροτείνει ότι ο Θεός θα πρέπει να βοηθά τους βλάκες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με άρθρο του στη LifO αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ύστερα ο κ. Βενιζέλος έκαναν γαργάρα τη λίστα Λαγκάρντ, πούλησαν την εξυπηρέτηση της συγκάλυψης στους ισχυρούς που βρίσκονταν στη λίστα και ξέσκισαν τον λαουτζίκο στους φόρους. Βέβαια, η κουτοπονηριά έχει κοντά ποδάρια, γι' αυτό ο πρώτος θα βρεθεί κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο και ο δεύτερος έχει ένα κόμμα-ζόμπι. «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε», αναφώνησε ο πρωθυπουργός ανήμερα τα Θεοφάνεια. Όμως, με τη βλακώδη πολιτική που ακολουθούμε, για να τα «καταφέρουμε» θα πρέπει ο Θεός να βοηθάει τους βλάκες.»