21 Δεκεμβρίου 2012

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα της πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα [βίντεο]

Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων έσπευσαν να εκμεταλλευτούν οι Έλληνες θαυμαστές της Formula 1 στην Ελλάδα. Μάλιστα, με τον τρόπο τους θέλουν να πιέσουν ώστε να ολοκληρωθεί το όνειρο για κατασκευή μιας πίστας για το κορυφαίο πρωτάθλημα ταχύτητας στην Ελλάδα.

Συνεχίζεται η παράβνοια στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πυρά ενόπλου στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στην πόλη Frankstown στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ.

Δύσκολες ώρες για τη Θάτσερ

Συγκίνηση προκάλεσε στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι η Σιδηρά Κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ αναρρώνει στο νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη, προκειμένου να υποβληθεί σε μικρο-επέμβαση, για να αντιμετωπίσει πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε στην ουροδόχο κύστη.

Στις φυλακές Χαλκίδας ο φυγόποινος επιχειρηματίας Καρούζος

Ο κουμπάρος του Μεϊμαράκη στην μπουζού...

Συνελήφθη λίγο μετά τις 10 το πρωί στη Γλυφάδα, ο φυγόποινος επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος...

"Καυτή" βραδιά σ@ξ για Ρονάλντο στη Μαδρίτη! (φώτο)

Σε μερικούς μήνες από τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιρίνα Σάικ, σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού "Cuore" αυτό δεν εμπόδισε τον CR7 να απολαύσει βραδιά σεξ σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης με Ιταλίδα μοντέλο.

Δημοσκόπηση Rass: Μειώθηκε η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!! Ανέβηκε ο Σαμαράς και το 73,8% δεν θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ έτοιμο να κυβερνήσει

Προβάδισμα 25,5% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι 24,8% της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για τον Τύπο της Κυριακής, με τη διαφορά να πέφτει στο 0,7% από 1,1% που έδινε η ίδια εταιρία τον Οκτώβριο . Την ίδια στιγμή, το 49,6% θεωρεί ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 28,8%. 

Η κυβέρνηση εξετάζει 10% αύξηση στη ΔΕΗ

Μετά την εισήγηση της ΡΑΕ για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, τον λόγο πλέον έχει η κυβέρνηση. Ήδη, ο αρμόδιος υφυπουργός, Μάκης Παπαγεωργίου, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το γραφείο του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου, σύμφωνα με το MEGA, να περιοριστεί η εισήγηση της ΡΑΕ. Ταυτόχρονα, εξετάζεται και η διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου.

Άντε να δούμε: Έφτασε στην Αθήνα η λίστα Λαγκάρντ

Στο υπουργείο Οικονομικών έφτασε η λίστα Λαγκάρντ, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση διαβιβάστηκε άμεσα στο γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα.

Κουκουλοφόροι αποδοκίμασαν τον Καμίνη

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο δήμαρχος Αθηναίων πριν από λίγο. Ο Γιώργος Καμίνης έπινε με την παρέα του καφέ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας.

Να και κάτι καλό από Στυλιανίδη: Σε σχολεία σε "δύσκολες" περιοχές, θα δοθεί το υπόλοιπο κονδύλι για τη θέρμανση

"Φέτος, είχαμε προϋπολογίσει 80 εκατ. ευρώ, για τη θέρμανση των σχολείων. Δώσαμε ήδη 60 εκατ., τα οποία επαρκούν για τη λειτουργία των σχολείων, μέχρι το πέρας των εορτών. Σχεδιάζουμε να δώσουμε -στοχευμένα- ένα κομμάτι από τα εναπομείναντα 20 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο, προκειμένου να καλυφθούν σχολεία, σε δύσκολες περιοχές, για όλο το χειμώνα".

Ήρθε το τέλος του κόσμου... και με απάλλαξε από την υποχρέωση...

Δεν ξέρω σε εσάς αλλά εδώ πάντως ο ήλιος χάθηκε και ο ουρανός σκοτείνιασε!! Λέτε να ήρθε το τέλος του κόσμου ή απλά... νύχτωσε; :))

Προχθές έβαλα αυτό... σήμερα το βλέπω σε διάφορους και χαίρομαι που τους άρεσε, το βρήκαν έξυπνο και το έβαλαν... χαίρομαι βέβαια και που δεν με αναφέρουν όπως η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, η METRO, ο φίλος μου ο Ρετσίνας Κουρτάκης... γιατί με ελαφρύνουν από υποχρεώσεις... μη μου ζητάνε και τα ρέστα άμα (λόγω βιασύνης... γιατί οι bloggers σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους πάντα προσπαθούν να βάζουν πηγή) βάζω ειδήσεις τους χωρίς πηγή... ειδικά αυτοί:

Βίντεο απόδειξη της μαλακί@@ που δέρνει τους αμερικάνους... όχι ότι πολλοί δικοί μας πάνε πίσω, αλλά λέμε τώρα...

Δείτε το:

Βρέθηκε χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όταν από υποκατάστημα τράπεζας στη Μαλεσίνα ενημερώθηκαν ότι εντοπίστηκε χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουαρίου 2009 στο Καβούρι.

Έτσι! Και κερατάς και δαρμένος ο Μαυραγάνης: Μήνυση ΠΟΕ-ΔΟΥ για τις μετακινήσεις εφοριακών

Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση «κάθε έκνομης και δόλιας πράξης» σχετικά με το θέμα των μετακινήσεων εφοριακών ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει η ΠΟΕ - ΔΟΥ.

Τι δεν καταλαβαίνει ο Καμμένος; Πούτιν: Θέμα των Ευρωπαίων η οικονομική βοήθεια στην Κύπρο

[Άλλη μια βόμβα του Πάνου Καμμένου και των πατριωτών του κώλου, έσκασε με πάταγο... "θα μας δώσουν τζάμπα δάνειο οι Ρώσοι όπως δίνουν και στην Κύπρο... που δεν υπογράφει μνημόνιο" έλεγε η πολιτικοικονομική ανάλυση των ΑΕροψεκασμένων... Όσο για το "τμήμα παραμυθιού του defencenet.gr" που χθες έλεγε ότι θα μας δώσει φυσικό αέριο με απεριόριστη πίστωση, τι να πούμε; Μια απ' τα ίδια: Παραμύθι στους ηλίθιους τους οποίους δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί και τους μπριζώνουν συνεχώς]

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως είναι θέμα των Ευρωπαίων ηγετών να καθοριστούν οι κανόνες σχετικά με την παροχή βοήθειας προς την Κύπρο.

«Έχουμε επαφές με τους Κύπριους εταίρους μας, συζητάμε για τα θέματα αυτά», δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξη Τύπου κατά το τέλος της συνόδου Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ρωσίας στις Βρυξέλλες.

HANDELSBLATT: "Πιθανή αποχώρηση της DT από την Ελλάδα"... εγώ απορώ τι κάθονται ακόμα εδώ

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Deutshe Telekom από την ελληνική αγορά, αναφέρει ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.

Αυτή είναι η Αργεντινή πρότυπο Τσίπρα-Καμμένου: Δύο νεκροί σε λεηλασίες σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα (βίντεο)

Εδώ και δύο μέρες στην Αργεντινή πραγματοποιούνται λεηλασίες σούπερ μάρκετ σε μεγάλες πόλεις της χώρας. Την Πέμπτη ξεκίνησαν από την πόλη Μπαριλότσε, στα δυτικά, στην Ρεσιστένσια, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας και στις Καμπάνα και Σάρατε, που είναι και οι δύο στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.

Όμως σήμερα...

Διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα όπου δίνει συνέντευξη η NRA για το μακελειό στο Newtown - Ποιον κατηγορεί η NRA (βίντεο-φώτο)

Συνέντευξη τύπου έδωσε πριν λίγο η πανίσχυρη οργάνωση NRA (Εθνική ομοσπονδία όπλων) σχετικά με το μακελειό στο Newtown. Η οργάνωση με το τεράστιο λόμπι στις ΗΠΑ, που δεν τολμά να την ακουμπήσει ούτε ο Ομπάμα, κατηγόρησε για το μακελειό τις...

Γυμνόστηθες διαδηλώτριες: «Πούτιν να πας στην κόλαση» [εικόνες]

Χειροπέδες σε τέσσερα μέλη του φεμινιστικού κινήματος Femen πέρασαν οι Αρχές στις Βρυξέλλες καθώς προσπαθούσαν να διαδηλώσουν, γυμνόστηθες, μπροστά από τα κτίρια όπου διεξαγόταν η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ-Ρωσίας, παρουσία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πρόταση της ΡΑΕ για αύξηση 13% στο ρεύμα το 2013 και όχι 49% όπως είχαν σίγουρο τα παπαγαλάκια

Μεσοσταθμικές αυξήσεις 13% στα τιμολόγια της ΔΕΗ προτείνει για το 2013 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Οι αυξήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, θα προσεγγίζουν ενδεχομένως και το 20% για τιμολόγια της ΔΕΗ που διαμορφώνονται σήμερα κάτω του κόστους, στα οποία περιλαμβάνονται και αρκετές κατηγορίες οικιακών.

ΝΔ: Οι κουκουλοφόροι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κλαψουρίζουν επειδή η ΕΛΑΣ εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους!

Ζητάνε και τα ρέστα οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ που καθάρισε τη βίλα Αμαλία από τα ποντίκια που ζούσαν μέσα και την είχαν κάνει γιάφκα εξόρμησης. Η ΝΔ απάντησε με σκληρό τρόπο όπως αρμόζει στους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο κλαψούρισμά τους επειδή έχασαν "τον κοινωνικό χώρο βίλα Αμαλία" όπως λένε χαρακτηριστικά.

Σόιμπλε: Η κυβέρνηση Σαμαρά εφαρμόζει σοβαρά τις μεταρρυθμίσεις

"Η Ελλάδα, μετά τις εκλογές του Ιουνίου, με την κυβέρνηση Σαμαρά, έχει πάρει για πρώτη φορά στα σοβαρά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων", είπε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Μιχελάκης: Γιατί κόβετε ρε σεις τη σύνταξη 330 ευρώ σε 18.000 βορειοηπειρώτες! Έλεος!

Όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης σε ερώτησή του 18.000 Βορειοηπειρώτες χάνουν το δικαίωμα σύνταξης 330 ευρώ!

Διαβάστε την ερώτηση του Γιάννη Μιχελάκη:

Βρούτσης:Στον εισαγγελέα για τις παράνομες συντάξεις

«Τις τελικές λίστες με τους συνταξιούχους που δεν έχουν υπογράψει, θα τις παραδώσω αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα. Οι παράνομες συντάξεις θα επιστραφούν μέχρι το τελευταίο ευρώ», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Δεύτερη αγωγή από τον Αντρίκο Παπανδρέου κατά Καμμένου για τα CDS

[Καλός παπάρας είσαι και του λόγου σου, που έπαιρνες τις χορηγίες εδώ και τις πήγαινες στην Ελβετία όπου είχες το ίδρυμα... ξεφτιλισμένε]

Δεύτερη αγωγή κατά του πρόεδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού για τους επαναλαμβανόμενους ισχυρισμούς του ότι εμπλέκεται σε υπόθεση κερδοσκοπίας με τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) του ελληνικού χρέους.

Χαμηλές οι προσδοκίες των πολιτών παρά την εκταμίευση της δόσης

Χαμηλές προσδοκίες έχουν οι πολίτες, μετά την εκταμίευση της δόσης, σύμφωνα με έρευνα της MARC που δημοσιεύει η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής».

Μόνο το 20,2% των ερωτηθέντων πιστεύει πως τα πράγματα θα πάνε καλά ενώ το 64,4% απαντά ότι θα χειροτερέψουν. Το 54,5% θεωρεί ότι η κατάσταση στη χώρα θα βελτιωθεί αν δημιουργηθούν νέα κόμματα, ενώ το 35,9 αν βελτιωθούν και ανανεωθούν τα υπάρχοντα.

Κλαίει το Λόμπι της Δραχμής...

Οι Ευρωπαίοι με μπροστάρηδες τους Γερμανούς και συγκεκριμένα την Α. Μέρκελ και οι Έλληνες με ηγέτη τον Α.Σαμαρά  , μοίρασαν ΠΟΝΟ και ΧΑΣΟΥΡΑ στα ΟΡΝΙΑ που "Για το καλό μας" φρόντιζαν συνεχώς να "συμβουλεύουν" πόσο καλά θα ήταν να πάμε στην ΔΡΑΧΜΗ...

Γιώργος Κούδας: μισός αιώνας ΠΑΟΚ


Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 1963. Πριν από 49 χρόνια. Μισός αιώνας! Τότε, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έμελλε να ανοίξει η αυλαία μιας τεράστιας ιστορίας με πρωταγωνιστή τον «Μεγαλέξανδρο» του ελληνικού φουτμπόλ, Γιώργο Κούδα.

Τυχαίο;

[Διαβάστε και την απορία μας στο τέλος ;)]

 Τυχαίο είναι ότι σήμερα που, από στιγμή σε στιγμή, θα καταστραφεί ο κόσμος οι ΑΕροψεκασμένοι αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους...

Οποιος χρωστάει στην Εφορία Κατερίνης από το 2008, ας μην ανησυχεί

Κοιτάξτε τι ωραία τακτοποιημένα τα έχουν:

Σαμαράς ανήσυχος: "Θα ξεφουσκώσει"... Ναι αλλά πως;

[Πως θα ξεφουσκώσει ρε Αντώνη; Με τον Τζαβάρα να το σκέφτεται ακόμα και να μην διώχνει τον Λούκο που ανέβασε το έργο που ξεφτίλιζε τον Διάκο... η με τον Αβραμόπουλο που ακόμα να βγάλει μια ανακοίνωση για το ότι η Ουγγαρία αναγνώρισε τα Σκόπια... ή με το να γίνεται η ΝΔ ουρά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και να τρέχει στους γραφικούς του Συμβουλίου της Ευρώπης για να αποκλείσει τη ΧΑ, λες και θα αλλάξει κάτι;

Ο Ιβάν στα φαβορί για την Βιομηχανία Ζάχαρης

Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε αν ο ΙΒάν Σαββίδης και η Donskoy Tabak θα έχουν πάρει το πλειοψηφικό ποσοστό της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ). Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερησία" σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχουν δώσει ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης και ο εκκαθαριστής της ATEbank για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών από τους εννέα «μνηστήρες», που έχουν προκριθεί στο τελευταίο στάδιο.

Κυριάκος Μητσοτάκης βουλευτής …ΣΥΡΙΖΑ

Μεταγραφή έκανε η εφημερίδα Έθνος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο παρουσίασε ως βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ… Δείτε το λάθος στη στήλη της εφημερίδας:

Βρήκε... παραθυράκι για τους υπαλλήλους της Βουλής η Κυβέρνηση γι' αυτό δεν έγινε επανάσταση χθες

[Διασώζονται τα επιδόματα τους... και οι χθεσινές ανακοινώσεις Μπαλτάκου για δήθεν "εξομοιώσεις" κ.λπ ήταν φούμαρα... Το δείχνουν εξάλλου και τα γεγονότα: Αν η Κυβέρνηση τους είχε ακουμπήσει, χθες και σήμερα τα λαμόγια της Βουλής θα ήταν στα κάγκελα... για να μη μιλάνε σημαίνει ότι για άλλη μια φορά βολεύτηκαν και οι εξαγγελίες Σαμαρά παραπέμπονται στις καλένδες...]

Ένα ακόμη παραθυράκι του νόμου χρησιμοποίησε η Κυβέρνηση για να προσγειώσει στα μαλακά του υπαλλήλους της Βουλής, λαμβάνοντας αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά ότι δεν θα υπάρξουν στο Δημόσιο υπάλληλοι "δύο ταχυτήτων".

Άλλες 6 αποχωρήσεις από τους ΑΕροψεκασμένους

«Παραιτούμαστε από τις θέσεις μας στη Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων», λένε έξι στελέχη του κόμματος δικαιολογώντας τη πράξη τους σημειώνοντας ότι: «διότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το κίνημα στην πορεία που έχει πάρει.

Μόνο αυτοί οι δυο θα μπορούσαν να συναντηθούν "μυστικά" ... και να το ξέρει όλος ο πλανήτης

Αναγνώστης του enikos. gr μάς έστειλε μήνυμα ότι αυτή τη στιγμή ο πρώην υπουργός (τρομάρα του) της Νέας Δημοκρατίας...

Ποινική δίωξη για απάτες στη Μ.Κ.Ο που διοργάνωνε τα περιβαλλοντικά συνέδρια του Βαρθολομαίου

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε βάρος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για κακουργηματικής φύσεως απάτη, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Σμαραγδής: Ο Σαμαράς είναι ο καλύτερος καπετάνιος

Ο γνωστός σκηνοθέτης έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού, ενώ έκανε και πολλές αποκαλύψεις…

Ο «Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Σμαραγδής … τον Σαμαρά. Πριν από λίγα λεπτά ο Γιάννης Σμαραγδής μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού δηλώνοντας:

Αυτή είναι η Ολυμπιονίκης που έγινε ιερόδουλη των 450 ευρώ [εικόνες+ βίντεο]

Την διπλή ζωή που ζει εδώ και ένα χρόνο αποκάλυψε η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον, η 44χρονη πρωταθλήτρια στίβου (1500 μέτρα) με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες που προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της ως συνοδός στο Λας Βέγκας.

Στουρνάρας στη Βουλή: Σας έχω καλά νέα – Επιτέλους μαζεύουμε έσοδα

Ευχάριστα είναι τα νέα από το οικονομικό επιτελείο, καθώς σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα η κυβέρνηση έχει συγκεντρώσει μόνο από το χαράτσι 200 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσα προέβλεπε ο Προϋπολογισμός.

Ημερήσιο δελτίο αποχωρήσεων από τους ΑΕροψεκασμένους

Οι Λαλίλα Πουρναρά και Αλέξανδρος Παυλίδης, αποχωρούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που άνοιξαν την πόρτα εξόδου από το κόμμα.

Συνελήφθη ο Καρούζος... ευτυχώς που τον κάλυπτε η ΝΔ, Νικολάκη; Έτσι;

Συνελήφθη πριν από λίγο σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδας ο Γιάννης Καρούζος από άνδρες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής. Εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση ΦΠΑ και συνολική ποινή κάθειρξης 19 έτη.

Βρέθηκαν οι μαλάκ@@ που έκαψαν την ελληνική σημαία στη Λαμία

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, άγνωστοι δράστες κατέβασαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα αυτή της Εθνικής τράπεζας . Μάλιστα πριν απομακρυνθούν από το σημείο έσπασαν και την κάμερα της τράπεζας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζοντας όμως το υλικό...

Πρώτος σκόρερ o Σαλπιγγίδης σε επαγγελματικά πρωταθλήματα

Ένα ενδιαφέρον θέμα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη φιλοξενούν σήμερα τα "ΣΠΟΡ" και αφορά το γεγονός πώς πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Διαβάστε απόσπασμα από το σχετικό κειμενο:

Νέα δικογραφία κατά Παπακωνσταντίνου στη Βουλή!

Νέα δικογραφία που αφορά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα… περαιτέρω. Αυτή τη φορά, η υπόθεση αφορά την περίοδο κατά την οποία ο άλλοτε “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας είχε μετακινηθεί στο υπουργείο Περιβάλοντος, και προέκυψε μετά από μήνυση της...

Handelsblatt: «Ευρωπαίος πολιτικός της χρονιάς» o Σαμαράς! (Όλο το άρθρο της εφημερίδας)

«Ευρωπαίο πολιτικό» (μαζί με μερικούς άλλους) για το 2012 ανακηρύσσει η γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» στο σημερινό της φύλλο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Μαγνητόμετρα κάτω από τις βίλες της Σαντορίνης παρακολουθούν το ηφαίστειο

Η αυξημένη ηφαιστειακή δραστηριότητα που παρατηρείται στο νησί της Σαντορίνης οδήγησε τους σεισμολόγους να τοποθετήσουν μαγνητόμετρο στο νησί, το οποίο θα παρακολουθεί, θα καταγράφει τις μεταβολές του μαγνητικού πεδίου της γης και θα δίνει σήμα για επικείμενο σεισμό.

Ξεβράκωμα Αλαφούζου από τον Μαρινάκη:Να μείνει 100 χρόνια αφού δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ

Μπορεί ο Αλαφούζος στην Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού και σε ανακοινώσεις να ειρωνεύεται τον Τσάκα  και τον Φεϊζάλ  και κάποιοι να μιλούν για ξεβράκωμα του Τσάκα από τον Αλαφούζο. Το αποτελεσματικό  ξεβράκωμα  όμως το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον άλλοτε συνεταίρο του Γιάννη  Αλαφούζο μιλώντας  στην καθιερωμένη συνάντηση του με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς...

Η Χρυσή Αυγή Θεσσαλονίκης σε ρόλο ...ΟΑΕΔ (αφίσα)

Αλλά μόνο για Έλληνες εννοείται… Δείτε την αφίσα του κόμματος

Σε ρόλο ΟΑΕΔ, αλλά φυσικά μόνο για Έλληνες, όπως είχε ήδη αναγγείλει, εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, κάνοντας την αρχή από την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα η οργάνωση έβγαλε και σχετική αφίσα με την οποία το κόμμα καλεί τους ανέργους να απευθυνθούν στην Χ.Α. για τους βρει δουλειά.

Δείτε τη:

Άδωνις: «Ο Λαζόπουλος κατέστρεψε τη νεολαία και έχει 100 φορές την περιουσία μου»

Περί Ρόλεξ, Λάκη Λαζόπουλου, Χρυσής Αυγής και λαικισμού μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα πλαίσια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Βράδυ.

«Είναι δυνατόν να μιλάει ο Λαζόπουλος για το Ρόλεξ; Εκείνος που έχει 100 φορές την περιουσία μου;», δήλωσε γελώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης. Προσθέτοντας «Μου αρέσει που έρχονται και μου λένε κάποιοι ''Καλά, ακόμη το φοράτε;''. Και τους απαντώ ''Γιατί, ρε αδελφέ; Κλεμμένο το έχω;''. Το αγόρασα, όπως τα αγόραζα και πριν γίνω βουλευτής».

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Άλλη μια νίκη ΠΑΣΟΚ... άλλη μια ξεφτίλα της ΝΔ

[Από την ώρα που ενεπλάκη ο ταβερνιάρης του Μαξίμου όπως αποκαλούν το Σταμάτη οι φίλοι του, το αποτέλεσμα και η μεγαλειώδη ήττα της ΝΔ, ήταν προδιαγεγραμμένα όπως γράφαμε από προχθές. Το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος κατόρθωσε να κρατήσει όλο το μηχανισμό που έβαλε στο ΣΔΟΕ και κάνει τους ελέγχους με ρυθμούς χελώνας...

Δημοσκόπηση Alco: Πεσμένη η ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ-Ότι χάνει η ΝΔ πάει στην ΧΑ... λογικόι η Χρυσή Αυγή (όλες οι κάρτες)

Πρώτο κόμμα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας της Alco, για το newsit, προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 22,3% και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 20,7%. Βέβαια η ΝΔ λογικό να πέφτει κατά 4,1% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον Σεπτέμβριο, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι πέφτει και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% παρότι τάζει τα πάντα όλα.

Βίντεο-NASA: If you're listening to this you are the resistance

Την πάτησε η ΝΑΣΑ και έβγαλε από χθες ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει και σκόπευε να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου. Το βίντεο ξεκινάει σε στυλ John Connor στο Terminator ("If you're listening to this you are the resistance") λέγοντας "αν βλέπεις αυτό το βίντεο σημαίνει ότι ο κόσμος δεν καταστράφηκε χθες" και συνεχίζει εξηγώντας...

Έχουν κι οι Σκοπιανοί τους ήρωές τους... την Γαϊτάνεβα

Εκτενή αναφορά κάνει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΝΑ στο θόρυβο που προκλήθηκε από τις γελοίες δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Γαϊτάνη. Φυσικά η καρδιά των σκοπιανών είναι με την Γαϊτάνη, ενώ δεν παραλείπουν να τονίσουν στην εισαγωγή την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδος παρουσιάζοντας τον μέσο Έλληνα όπως τον παρουσιάζουν και οι γελοίοι πατριώτες του κώλου... Δείτε τι γράφουν:

Οι 165 εφοριακοί μην ξεχάσουν να πληρώσουν τη συνδρομή τους στην "Εταιρία ΠΑΣΟΚ"

Ε! λοιπόν αυτό που θα δείτε δεν θα το πιστεύετε...Τι νομίζατε μέχρι τώρα πως ήταν το ΠΑΣΟΚ; Κόμμα; Κίνημα;;; Τι;;;

ΟΧΙ! Πέσατε έξω! Μην προσπαθήσετε άλλο...Θα σας πούμε εμείς!

Αφού ήταν εργαστήριο ανομίας...θα αναζητηθούν ευθύνες;;;

Σύμφωνα με τον Υπουργό ΠΡΟΠΟ η Βίλλα Αμαλίας ήταν για χρόνια εργαστήριο ανομίας...και ρωτάμε εμείς αφού ήταν εργαστήριο ανομίας...θα αναζητηθούν ευθύνες;;;

Ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων που άνηκε το κτίριο, εδώ και χρόνια γιατί δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια να εκκαθαριστεί το κτίριο;
Ποιοί καλύπταν τους καταληψίες; γιατί τους κάλυπταν;

Βίντεο: Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στη ΝΑΣΑ... άσχετοι!

Αν ήξεραν δεν θα ειρωνευόντουσαν τον Χαρδαβέλα που ήταν απ' τους πρώτους που μας είχε ενημερώσει, εδώ και 2 χρόνια, για τη σημερινή καταστροφή. Δείτε τι σαχλαμάρες λένε οι άσχετοι της ΝΑΣΑ: