09 Νοεμβρίου 2012

Υπάλληλοι της Βουλής: Όσους δημοσιεύουν τι μασάμε θα τους πηδάμε... γιατί εμείς είμαστε το κράτος ρε

Τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν την τροπολογία που πρόκειται να επανακαταθέσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και τους.... δημοσιογράφους που δίνουν στη δημοσιότητα τα προνόμια τους συζητούν αυτή την ώρα οι υπάλληλοι της Βουλής.

Συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία ο Αραβαντινός

Στη σύλληψη του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνη Αραβαντινού προχώρησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Μάνδρα Αττικής.

Η Ελβετία ανακοίνωσε πως αρχίζει διαπραγματεύσεις με την Αθήνα

[Κατά τ΄ άλλα ο Μπένυ ένα χρόνο ρπιν μας έλεγε ότι είναι θέμα ημερών η υπογραφή συμφωνίας με την Ελβετία για φορολόγηση των καταθέσεων...]

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής και της ελβετικής κυβέρνησης για την επίτευξη συμφωνίας, που θα αφορά τις καταθέσεις Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

ΝΔ:Ταυτίζονται Τσίπρας και Καμμένος

"Τσίπρας και Καμμένος ταυτίζονται σε όλα εκτός από … το νόμισμα". Αυτό αναφέρουν κύκλοι της Συγγρού, απαριθμώντας τα κοινά στοιχεία που, όπως τονίζουν, παρουσιάζουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως και ο ΓΑΠ έτσι και η Κατσίμη δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό για να εξυπηρετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Κολλημένοι σαν τσιμπούρια επί χρόνια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Του ρουφάνε το αίμα και γεμίζουν τις τσέπες τους με κρατικό χρήμα από ΕΡΤ από ΜΚΟ και από πανεπιστήμια! Κρατικοδίαιτοι μέχρι το κόκκαλο και η κ. Κατσίμη και ο σύζυγός της ο Χριστόπουλος που είναι πίσω από ΜΚΟ που στηρίζουν λαθραίους αλλά και "Μακεδόνες", "Τούρκους" ή ότι άλλους ανθέλληνες υπάρχουν.
 
Την έκοψαν επειδή πέταξε λάσπη στον Δένδια υιοθετώντας τις καταγγελίες των ΣΥΡΙΖΑίων και ρωτούσε με υπονοούμενα αν θα παραιτηθεί ή θα ζητήσει συγγνώμη ο Υπουργός όταν ο ιατροδικαστής δεν βρήκε στοιχεία βασανισμού με ηλεκτροσόκ ή τσιγάρα όπως ψευδώς έγραφε η Guardian.

Πριν λίγες μέρες μίλησε και στο BBC και έβγαλε όλη τη χολή της για την Ελλάδα. Τι είπε; Ότι και ο ΓΑΠ που έλεγε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα μόνο με που το είπε με άλλα λόγια:

Τρεις Έλληνες ανάμεσα στους δέκα πιο πλούσιους του Σίδνεϊ

Τους δέκα πιο επιτυχημένους άνδρες με τα πιο «φουσκωμένα» πορτοφόλια που κυριαρχούν στην πόλη του Σίδνεϊ, παρουσιάζει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Telegraph της Αυστραλίας. Ανάμεσα στους πιο πλούσιους πολυεκατομμυριούχος εργένηδες - όλοι τους άνω των 40 ετών- συναντάμε και τρεις Έλληνες και μάλιστα σε καλή κατάταξη.

Υπάλληλοι της Βουλής σε Σαμαρά: Αν ξαναφέρεις την τροπολογία θα σου κλείσουμε τα φώτα

Μπορεί τα νέα μέτρα που φέρνει το Μνημόνιο 3 να πέρασαν από το Κοινοβούλιο και να ισχύουν πλέον για όλους του Έλληνες φέρνοντας τα πάνω – κάτω στη ζωή τους, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για μία ομάδα ανθρώπων, τους υπαλλήλους της Βουλής που με εκβιαστικό τρόπο απολαμβάνουν εκτός από ειδικά προνόμια και μία ιδιότυπη ασυλία προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Αστείρευτο χιούμορ Τέρενς Κουίκ: Μήνυση εναντίον Τόμσεν για να παραπεμφθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ρε άσε τις μηνύσεις στον Τόμσεν και φέρε πίσω τα 57.000 χιλιάρικα που τσέπωσες σαν αργομισθία από τον Κοντό για το Agrochannel που ποτέ δεν λειτούργησε...

Την πρόθεση του να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του Πολ Τόμσεν τον οποίο χαρακτηρίζει μάλιστα persona non grata προανήγγειλε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουικ.

Βίντεο: Απίστευτο ξύλο για ένα ...τραπέζι!

Σε πεδίο …μάχης μετέτρεψαν ένα εστιατόριο, μερικές κοπέλες που πήγαν σε εστιατόριο για να γευματίσουν. Εκεί όμως, μία άλλη παρέα γυναικών, ήθελε το ίδιο τραπέζι. Και το τι έγινε, δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Δείτε το βίντεο με το ξύλο που έπεσε στο εστιατόριο!

Το σκασε το παραμύθι ο Πάνος: «Να πάμε στο δολάριο»... μπράβο μεγάλε ρίξε τη μάσκα

Αυτά για όσους νομίζουν ότι ο Καμμένος είναι εθνικά ανεξάρτητος και δεν συντονίζεται από την Πρεσβεία που βλέπει να χάνει στην Ελλάδα τα αυγά και τα πασχάλια από τους Ευρωπαίους και προσπαθεί να ξαναβάλει πόδι...

Σε συνέντεξή του στον REAL ανέφερε μεταξύ άλλων:

Οι δύο προϋποθέσεις για τη δόση


«Είναι δύσκολο να εκταμιευτεί η δόση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες» είπε σήμερα η εκπρόσωπος του Σόιμπλε, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Mega.

Σύμφωνα με την ίδια, απαιτούνται δύο προϋποθέσεις, η έκθεση της τρόικας και η έγκριση των αποφάσεων από το γερμανικό κοινοβούλιο.

Πρωτογενές πλεόνασμα το 2016

Δεδομένη φαίνεται να θεωρεί η τρόικα την ανάγκη δύο επιπλέον ετών για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη απόφαση, σύμφωνα με σημερινή δήλωση ευρωπαίου αξιωματούχου στο Reuters.

H Σούλα ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: "Εγώ είμαι πιο ηθική από τους πολιτικούς!" (VIDEO)

Τι είπε για την δωρεά της σε σχολείο της Πάτρας , που δεν έγινε δεκτή!

Απίστευτο σκηνικό στην Πάτρα, με την κυρία Σούλα ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής να κάνει δωρεά σε σχολείο η οποία δεν έγινε δεκτή!

Η ίδια μιλώντας στον Γ.Παπαδάκη είπε:

Εισβολή συνδικαλιστών του Δημοσίου στο γραφείο του Μανιτάκη

Στο γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, εισέβαλλε πριν από λίγο ομάδα συνδικαλιστών του Δημοσίου, αποτελούμενη από το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ και εκπροσώπους Ομοσπονδιών.

Boυλγαρικά χωριά ζητούν την ένταξή τους στην Ελλάδα!

«Το ελληνικό όνειρο δύο βουλγαρικών χωριών». Mε αυτόν τον τίτλο η γαλλική, «Le Figaro», σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για τη «μεγάλη επιθυμία» για των δύο χωριών της Βουλγαρίας, Tsrantcha και Brashten, να προσαρτηθούν στην Ελλάδα.

Δηλώσεις στήριξης της Κυβέρνησης Σαμαρά από τη γερμανική κυβέρνηση

Σε δηλώσεις στήριξης της Κυβέρνησης Σαμαρά προχώρησε η γερμανική κυβέρνηση εν μέσω του αρνητικού κλίματος που προκαλεί η μετάθεση των αποφάσεων για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

Ψέμματα λέει ο Καμμένος στους ΑΕροψεκασμένους Έχουν ήδη πάρει 170.000 ευρώ από την Αττικής και έχουν κάλυψη για 2,5 εκ!

Χθες ο Πάνος Καμμένος τάισε πάλι κουτόχορτο τα γίδια που τον ακολουθούν και πιστεύουν τις παπαριές του για τραπεζίτες και τοκογλύφους. Έγραψε στο twitter ότι δεν έχουν πάρει λεφτά και περιμένουν, αφού μπουρδούκλωσε της κρατική επιχορήγηση (που δεν έχει καμία σχέση με δάνειο από Τράπεζα Αττικής) προκειμένου να θολώσει τα νερά. Δείτε τι είπε στην ταλαίπωρη (το θύμα πείστηκε κιόλας από την απάντησή του) και τι γράφει σήμερα το capital που σχεδόν αποκαλύπτει τους δύο λογαριασμούς απ' όπου έχουν εκταμιευθεί ήδη 170.000 ευρώ χωρίς να ξέρει κανείς που πήγαν:

Ποιος είναι ο βουλευτής του Καμμένου που είναι και υπάλληλος της Βουλής

Ο Γιάννης Κουράκος εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων ως βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ το 2004. Ο κ. Κουράκος, εκπαιδευτικός ΤΕΙ Χαλκίδας (μη φανταστείτε τίποτα φοβερό, ωρομίσθιος είναι, όπως μπορούν να γίνουν όλοι οι πτυψιούχοι των ΤΕΙ), σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί κατόρθωσε και διορίστηκε στην βουλή ως...

Άδωνις: Ο Κασιδιάρης θέλει να «φάει» το Μιχαλολιάκο

Άμεση και γεμάτη αιχμές ήταν η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με τη μηνιαία μισθοδοσία των βουλευτών.

Στουρνάρας: H δόση θα δοθεί, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (βίντεο)

Δειτε τη δήλωση Στουρνάρα:

Ελληνική προχειροδουλειά: Οσμή "γκάφας" με το επίδομα θέρμανσης

Του Σπύρου Δημητρέλη

Καθυστερεί η έναρξη της καταβολής της επιστροφής του φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο θέρμανσης (ή αλλιώς το επίδομα θέρμανσης). Αν και θα έπρεπε η καταβολή του επιδόματος να έχει ήδη ξεκινήσει, υπάρχει πλέον κίνδυνος λόγω τεχνικών δυσκολιών και παραμέτρων που δεν είχαν ληφθεί υπόψη στο σχετικό σχεδιασμό, η καταβολή του να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το εναλλακτικό σχέδιο Σαμαρά-Γιατί δεν εισπράξαμε χθες το παραδάκι;

[Πως να εισπράξουμε τον παρά ρε πυροβολημένοι όταν δεν έχουν υπογραφεί ακόμα οι ρυθμίσεις για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών στις οποίες θα πάνε τα 31,5 δις της δόσης; Ενημερωθείτε μπας και φύγει η τσίμπλα απ' το μάτι... ]

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στην εκταμίευση της δόσης βρίσκεται η κυβέρνηση αν και πλέον φαίνεται πως πολύ δύσκολα στο Eurogroup της Δευτέρας θα υπάρξει μια ξεκάθαρη απόφαση για την εκταμίευση του συνολικού ποσού των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Πατριώτες του κώλου ALERT! Προς νέα χρεοκοπία βαδίζει η Αργεντινή

[Την είδηση αυτή δεν θα τη δείτε σε σελίδες που φουσκώνουν τα μυαλά των ηλιθίων ότι τάχα μου οι Αργεντίνοι έδιωξαν τους τοκογλύφους, δεν τους πλήρωσαν, ξεβράκωσαν τους τραπεζίτες και σήμερα τρώνε με χρυσά κουτάλια...

Ότι και να διώξεις δεν σώζεσαι, άμα βασιλεύει η διαφθορά, η λαμογιά, η κουτοπονηριά, το όνειρο διορισμού στο δημόσιο, οι συνταξιούχοι των 48 ετών κ.λπ με τα οποία μπολιάστηκε η ελληνική κοινωνία εδώ και 30 χρόνια...]

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χθες το βράδυ στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και των άλλων μεγάλων πόλεων της Αργεντινής το βράδυ της Πέμπτης, στη μεγαλύτερη αντικυβερνητική κινητοποίηση της τελευταίας δεκαετίας για να διαμαρτυρηθούν για την κυβέρνηση της Κριστίνα Φερνάντες.

Στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς “για λεφτά”

Της Μαρίνας Μάνη

Ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί την Τρίτη στις Βρυξέλλες. Επισήμως, θα παρευρεθεί στην ειδική συζήτηση που διοργανώνουν οι “Φίλοι της Συνοχής” για την μεγαλύτερη συμβολή των πλουσιότερων ευρωπαϊκών χωρών προς όφελος των ασθενέστερων στον νέο ευρωπαϊκό Προϋπολογισμό (2014-2020).

Ρεκόρ με 16.36% κατοχής έκανε η Σέλτικ

Την Τετάρτη η Σέλτικ έκανε την έκπληξη και νίκησε με 2-1 την Μπαρτσελόνα που έχασε εκτός έδρας μετά από 2212 μέρες!

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο στο τέλος του ματς, είναι η κατοχή της μπάλας για τις δυο ομάδες με την Σέλτικ να φτάνει μόλις το 16.36%!

Στα τέλη Νοεμβρίου η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα

Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να αποφασίσει η Eυρωζώνη την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα, με την προϋπόθεση ότι ΔΝΤ και Eurogroup θα έλθουν σε συμφωνία στο θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικούς χρέους και της κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού από τη διετή επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής. Εάν τελικά οι αποφάσεις ληφθούν πριν από τις 20 Νοεμβρίου, τότε στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης εκτιμούν πως η δόση των 31,5 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί ανάμεσα στις 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου.

Ο ΑΕροψεκασμένος βουλευτής Κουράκος είναι και μόνιμος υπάλληλος στη Βουλή!! (βίντεο)

Νέα επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε πριν από λίγο η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή αυτή την φορά τα όσα διαδραματίσθηκαν χθες για το θέμα των υπαλλήλων της Βουλής. Όπως κατήγγειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος είναι μόνιμος υπάλληλος της Βουλής.

Ένας ένας φεύγουν στην Αμερική...

Για τη Βοστόνη ετοιμάζει βαλίτσες ο Πέτρος Ευθυμίου.


Ο πρώην υπουργός αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

BINTEO-Άδωνις: Μαγκιές σε μένα δεν περνάνε- Κασιδιάρης: Ποιός κλαίγεται βρε γελοίε

Παρακολουθήστε την τηλεοπτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους βουλευτές Άδωνι Γεωργιάδη της Νέας Δημοκρατίας και Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής με αφορμή το θέμα που έχει ξεσπάσει σχετικά με την βουλευτική αποζημίωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ EXTRA3

Βίντεο-Στο μυαλό του Σίλα: Εκατόν Πενήντα Τρείς

Δείτε το:

Δημοσκόπηση Public Issue: Καταλληλότερος ο Σαμαράς, παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ με τους μισούς ψηφοφόρους του να θέλουν ιδιωτικοποιήσεις!

Το οικονομικό, η ανεργία, τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί, είναι τα σημαντικότερα προβλήματα σύμφωνα με το νέο Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή. Η έρευνα διενεργήθηκε μεταξύ 1 – 5 Νοεμβρίου, πριν δηλαδή την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο

Σίγουρα τον ψεκάζουν!! Φερέιρα: «Μετά το 3-0 το ματς ήταν ισορροπημένο»!

Ούτε μετά την νέα τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα με 3-0 από την Λάτσιο, ίδρωσε το… αυτί του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε πως...