18 Οκτωβρίου 2012

Οι ψηφοφόροι φέρονται σκληρά στον Ανεξάρτητο Πάνο...

Όχι πως ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της η VPRC (Να θυμηθούμε τις προβλέψεις ΑΛΑΛΟΥΜ που είχε κάνει για τις εκλογές ;;;) αλλά βρε παιδιά...

Ναι , σε σάς που απαντάτε στις δημοσκοπήσεις αναφέρομαι...

Είναι δυνατόν ;;;

Υπερ του Corpus Christi ο νεοφιλελεύθερος Σκυλακακης

Μέχρι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έφτασε ο πρώην γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και νυν ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης, προκειμένου να στηρίξει το θεατρικό έργο "Corpus Christi". Με θητεία στη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, ο τέως στενός συνεργάτης της Ντόρας "σκίζεται" για το δικαίωμα του Ελληνοαλβανού σκηνοθέτη να βλασφημεί τα θεία. "Πως η Επιτροπή διασφαλίζει ότι το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης...

Ρωσία:"Η Τουρκία θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της" Read more at http://geopolitikathemata.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3921.html#HM4JFYbKqDwbTJDe.99

Η δήλωση του εκπρόσωπου του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών που ανάγκασε την Τουρκία να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια!

Φωτιές άναψε στην Τουρκία η δήλωση του εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείο εξωτερικών που είπε πως ''Ύστερα από το συμβάν με το συριακό αεροσκάφος,οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας θα οξυνθούν'' ενώ παράλληλα σε αυστηρό τόνο ξεκαθάρισε ότι...

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στις ειδήσεις της ΝΕΤ

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ την προσεχή Δευτέρα 22 Οκτωβρίου. «Το δελτίο της ΝΕΤ την χρειάζεται. Δεν υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι σαν την κυρία Στάη. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη» δήλωσε στο tovima.gr ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ κ. Αιμ. Λιάτσος.

Σαμαράς:Θέλουμε όλη τη δόση-Συνάντηση με Μέρκελ αύριο το πρωί

Πριν από λίγο ολοκλήρωσε την εισήγησή του στην Σύνοδο Κορυφής, ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με το MEGA, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι η Ελλάδα θέλει άμεση εκταμίευση της δόσης.

"Θαυμάζω την ομάδα σου για τα καρύδια της!" Ποιος μεγάλος προπονητής το είπε στον Σάντος

Η Ελλάδα φημίζεται για τα... ποδοσφαιρικά καρύδια της και το παραδέχεται πια η αφάν γκατέ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ανάμεσα στους τηλεθεατές του Σλοβακία - Ελλάδα το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Ρόμπα ο Παναγιώταρος! Διαψεύδεται από τον... Παναγιώταρο (video)

Τα μαζεύει για τον εμφύλιο και κατηγορεί το BBC ότι παράφρασε τα λεγόμενά του!! Πες ρε μεγάλε ότι είπα "είμαστε κατά κάποιο τρόπο σε εμφύλιο" αλλά μη μας περνάς για κάφρους και μας λες ότι δεν μίλησες για εμφύλιο!!


Τα «μαζεύει» τώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρος ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο BBC. «Βρισκόμαστε κατά κάποιο τρόπο σε εμφύλιο πόλεμο και όσοι δεν το βλέπουν αυτό στρουθοκαμηλίζουν», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό κανάλι.

Στο αυτόφωρο για καταστροφές οι καταληψίες εξωσχολικοί

Να οδηγούνται στο αυτόφωρο εξωσχολικοί ενήλικες δράστες προβαίνουν σε καταστροφές κατά τις καταλήψεις των σχολείων ζητεί εκ νέου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες με αφορμή την επανεμφάνιση των καταλήψεων, ενώ αντίθετα, προσθέτει, ότι πρέπει να αποφεύγεται η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος μαθητών.

900.000 ευρώ πλήρωσε το Χόλιγουντ στα καφέ των Χανίων για να κλείσουν [εικόνες]

Στην Ακρόπολη βρίσκονται πλέον ο Βίγκο Μόρτενσεν και Κίρστεν Ντάνστ στα πλαίσια των γυρισμάτων του "Τα δύο πρόσωπα του Γενάρη". Το σκέλος της παραγωγής που έλαβε χώρα στο παλιό λιμάνι των Χανίων έληξε με επιτυχία. Ιδιαίτερα για τους καταστηματάρχες του λιμανιού που πληρώθηκαν για να κρατήσουν τα μαγαζιά τους κλειστά.

Συνεχίζεται η βαριεμάρα της αρκούδας στη Μητρόπολη: Ο Πειραιώς Σεραφείμ επανέρχεται για τις βλαβερές συνέπειες της πίπας

Την κριτική που δέχθηκε για το «μανιφέστο» το οποίο είχε βγάλει πριν μερικές μέρες και μέσω του οποίου καλούσε τους νέους να απέχουν από το στοματικό έρωτα, προσπαθεί να αποκρούσει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Παράνοια τα data centers της Google [εικόνες-βίντεο]

Χιλιάδες servers, μηχανήματα μέσα στα οποία «ζει» ένα μεγάλος μέρος του Internet, εκατομμύρια μέτρα καλωδίωσης αλλά και χιλιάδες μέτρα πολύχρωμων σωληνώσεων για ψύξη και θέρμανση. Αυτά δείχνουν οι εικόνες από το εσωτερικό των οκτώ τεράστιων data centers της Google, που για πρώτη φορά δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ναζιστική προπαγάνδα απ' τη Μέρκελ: "Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η διαφθορά"!! Που την είδε τη διαφθορά η αρχηγός του 4ου Ράιχ; Ε, που;

Ούτε ένα δωράκι στον εαυτόν μας δεν μπορούμε να κάνουμε και η μαντάμ αμέσως να μας πει διεφθραμένους... για να μας πάρει τον ήλιο μας και τα πετρέλαιά μας όπως λέει και ο Πάνος (Άγιο τ' 'ονομά του)

Την ευχή να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη εξέφρασε, μιλώντας στο γερμανικό Κοινοβούλιο η Ανγκελα Μέρκελ, το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Δεσμεύονται ακίνητα της Γκουντρούν

Σε δέσμευση δύο ακινήτων της πρώην συζύγου του 'Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους πριν από λίγες ημέρες προχώρησε ο ανακριτής της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλής.

Νέα δημοσκόπηση «ακριβείας» VPRC: Πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ που προηγείται μόνο με 3,5% από 6% τον Μάιο... με 6%

[Αξίζει να τονίσουμε πως η VPRC, είναι γνωστή για το… προχωρημένο μοντέλο που εφαρμόζει στις μετρήσεις της και βάση του οποίου είχε «προβλέψει» στις προηγούμενες εκλογές, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας 6 μονάδες (!)...

Αυτοί είναι οι ανώμαλοι παιδόφιλοι

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση. τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους συλληφθέντες για παιδική πορνογραφία την Τρίτη. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης με κωδική ονομασία «Cyber-Touch», ενώ όπως σημειώνει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της «η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Πρόκειται για τους:

Έλεος ρε κότες: Μετονομάζουν τις εφορίες που «καταργούν» σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων... για να μην απολύσουν τους ρεμπεσκέδες

Στην δημιουργία 99 Κέντρων Εξυπηρέτησης φορολογούμενων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών ως το τέλος του έτους για την διευκόλυνση των φορολογούμενων στην διενέργεια των συναλλαγών τους στις περιοχές των ΔΟΥ οι οποίες συγχωνεύονται.

To Pirate Bay ανεβαίνει στα σύννεφα για να αποφύγει την αστυνομία

Το Pirate Bay, η δημοφιλέστερη υπηρεσία για την ανταλλαγή πειρατικών ταινιών και μουσικής, μετέφερε τη λειτουργία του στο λεγόμενο υπολογιστικό νέφος (cloud) προκειμένου να μειώσει το κόστος και, το κυριότερο, να αποφύγει νέες επιδρομές της αστυνομίας.

Εντυπωσιακό βίντεο: Το ταξίδι του Endeavour μέσα από το Λος Άντζελες σε timelapse

Γι' αυτό οι κουφάλες οι Αμερικάνοι είναι πρώτοι. Ακόμα και τα άχρηστα τα κάνουν να φαίνονται εντυπωσιακά:

Τηλεφωνική γραμμή εκτόνωσης... νεύρων στην Ελλάδα

Για “ροζ” γραμμές ξέραμε, για τηλεφωνικές γραμμές με ανέκδοτα ξέραμε, για τις γραμμές του ΕΟΠΥΥ γνωρίζαμε, ε, τώρα μια νέα τηλεφωνική γραμμή που προσφέρει “κοινωνική υπηρεσία” ξεπροβάλει στη χώρα μας, καταδεικνύοντας ότι σε εποχές κρίσης πενία τέχνας κατεργάζεται.

Προτάσεις Βρούτση στην τρόικα

Στην προστασία των εν ενεργεία εργαζομένων, εστιάζεται η προσπάθεια του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, που απέστειλε εναλλακτικά σενάρια για τα εργασιακά προς τους εκπροσώπους των δανειστών.

Μας πήραν στο ψιλό οι ομογενείς: "Δωρεά" ενός δισ. δολαρίων σε επιταγή, έφτασε σε σχολείο της Καλαμαριάς από Έλληνα ομογενή


Μία επιταγή, προφανώς ακάλυπτη, ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατέφθασε σήμερα το πρωί στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς, με αποστολέα ένα ομογενή από την Βαλτιμόρη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το νεκρό

Διαβάστε τι λέει

Τουριστική προβολή της Ελλάδας με το Amanzoe να κάνει τη διαφορά!

Το τεύχος Νοεμβρίου του Αμερικάνικου περιοδικού Travel & Leisure, που θεωρείται βίβλος για τους απανταχού της γης ταξιδιώτες, με μηνιαία κυκλοφορία άνω των 950,000 τευχών, δημοσίευσε τη λίστα με τα ‘101 μέρη που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ταξιδιώτης. Η λίστα είναι το αποτέλεσμα των προτάσεων από

Μήπως να στείλουμε τον Κασιδιάρη σ' αυτήν που λέει "Θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω";


Του Κώστα Πικραμένου*

Ο νεο-Έλληνας είναι «Βαλκάνιος με οθωμανικές καταβολές και ευρωπαϊκή περιβολή». Με άλλα λόγια, ο νέο-Έλληνας είναι η ενσάρκωση του Greco mascaraIσορροπεί αδέξια μεταξύ του Ανατολίτη (που επιβιώνει χάρη στη κουτοπονηριά, το θράσος και την αρπαχτή) και του Δυτικού (που θέλει να δείχνει κοσμοπολίτης, σύγχρονος και πολιτισμένος).

Δεν αντιδρούμε! Μήπως αλήθεια μας ψεκάζουν;

Να είμαι ειλικρινής είχα ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ρομπ. Σπυρόπουλο διοικητή του ΙΚΑ, απ’ την εικόνα που μετέφεραν κυρίως τα τηλεοπτικά μέσα, μη έχοντας άλλον τρόπο να κρίνω την αξία και την συμπεριφορά του. Δίνει την εντύπωση ότι αγωνίζεται, ενδιαφέρεται και καλά το πάει το μαγαζί.
Έλα όμως που τα φαινόμενα απατούν. Το μαγαζί μπάζει από παντού και διαλύεται «εκ των ων συνετέθη».

Προτάσεις για τα ζητήματα που παραμένουν εκκρεμή θα υποβάλει το υπουργείο Εργασίας... μετά το επικοινωνιακό φιάσκο

[Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Βρούτσης πληρώνει την ανυπαρξία του σε επικοινωνιακό επίπεδο μιας και δεν μπόρεσε να περάσει τις θέσεις του στα μεγάλα ΜΜΕ τα οποία σήμερα τον ξεσκίζουν και δεν του αναγνωρίζουν ούτε καν ότι είχε αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του βάρους των 11,5 δις. Από την άλλη πληρώνει την εμμονή του να "σώσει την Ελλάδα" μένοντας γυμνός από...

Ντ. Μπακογιάννη: Η Γερμανία έχει κερδίσει 45 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση

Η Γερμανία έχει κερδίσει 45 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση και έχει δανείσει 15 δισ. στην Ελλάδα», δήλωσε στο γερμανικό δίκτυο ZDF η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Γερμανικών Τραπεζών στο Βερολίνο με θέμα: «Το ευρώ και η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση».

Η ξεφτίλα του νεοέλληνα (φώτο)

Είναι δυνατόν να πάμε μπροστά με τέτοιους τύπους; Δείτε τον:

Απεργεί και το κροκοδειλάκι (φώτο)

Δείτε τους στην πορεία με τα Lacoste:

Βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Δείτε το καφριλίκι:

Η ΕΡΤ αδειάζει τον διευθυντή προγράμματος - Η λογοκρισία του gay φιλιού ήταν αυθαίρετη

Άμεσες εξελίξεις στη διοίκηση της ΕΡΤ με τον διευθυντή προγράμματος Κώστα Σπυρόπουλο να εξωθείται στην έξοδο μετά το κομμένο γκέι φιλι στο Dowton Abbey. Πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος καταδικάζοντας με σκληρό τρόπο τη λογοκρισία του φιλιού.

Πέτρες, μολότοφ, χημικά και κρότου λάμψης στο Σύνταγμα [βίντεο]

Ενταση πριν από λίγο στο Σύνταγμα, όταν ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν άμεσα με περιορισμένη χρήση χημικών.

Κρις Σπύρου: «Σταματήστε να προσβάλλετε την Ελλάδα, κ. Ρόμνεϊ!»

Σε δριμεία επιστολή προς τον Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ελληνοαμερικανός αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος στη Πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ, καθώς και υποψήφιος κυβερνήτης της Πολιτείας, λέει στον Ρόμνεϊ να σταματήσει να κατηγορεί την Ελλάδα και να τη χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα «κάθε φορά που προσπαθείτε να αποφύγετε ζητήματα οικονομικής φύσεως που ανακύπτουν στα ντιμπέιτ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας».

Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΕ, που κάπνιζαν, εναντίον Ψυχάρη: "Θα εφαρμόζουμε όποιους νόμους θέλουμε και όποτε θέλουμε"

Άγριος καβγάς Ψυχάρη με βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το κάπνισμα

Το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος έχει χαλαρώσει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα στη Bουλή σε τέτοιο βαθμό που να το καταστρατηγούν ακόμα και βουλευτές με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται με συναδέλφους τους.

ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ

  Γυαλίζει το μάτι τους.Στάζει αίμα.Θέλουν την εξουσία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η,μήπως κάποια στιγμή θα κυβερνήσω και εγώ,δεν βιάζομαι.
  Ακούω πολλούς να λένε "μα τι μας ψεκάζουν και τα ανεχόμαστε όλα ?"Τώρα δε σε ψεκάζουν με τίποτα.
   Μας έχουν ψεκάσει όμως 40 χρόνια.
  Πάρτε χρηματιστήριο,πάρτε δάνεια,πάρτε αυθαίρετα, πάρτε λαμογιές,πάρτε διορισμούς,πάρτε life style, πάρτε ότι θέλετε.
  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΑΚΙΑ.
  Λοιπόν δείτε τους ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,αν δεν πιστεύετε.

   
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Κάντε μου πρόταση μομφής, προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μεϊμαράκης

«Υλοποιήστε την απειλή σας και καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου εως αύριο» θα αναφέρει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης προς τον ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων συνεχίζοντας τη «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει με αφορμή την πρόταση του κόμματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.

Η Ζαρούλια τα έβαλε και με τον Παπανδρέου αποκαλώντας τον … Τζέφρι (βίντεο)

Χαμός στη Βουλή με τους χαρακτηρισμούς της Ζαρούλια, η οποία απτόητη τα έχωσε και στον ... Τζέφρευ

Υπανθρώπους αποκάλεσε η Βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής κα Ζαρούλια τους λαθρομετανάστες προκαλώντας αναστάτωση στη Βουλή και έντονες αντιδράσεις από τους συναδέλφους της.

Πέθανε η θρυλική Εμμανουέλα, Sylvia Kristel

Έσβησε η πρωταγωνίστρια των μεγαλύτερων κλασσικών ερωτικών ταινιών...

Τη μάχη για τη ζωή έχασε η πρωταγωνίστρια των μεγαλύτερων κλασσικών ερωτικών ταινιών Sylvia Kristel. Η θρυλική Εμμανουέλα άφησε την τελευταία της πνοή χθες το βράδυ σε ηλικία 60 ετών.

Μέρκελ: Θέλω να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη

«Θέλω να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη» δήλωσε ξεκάθαρα η Ανγκελα Μέρκελ λίγο πριν ξεκινήσει η σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η γερμανίδα καγκελάριος είπε ότι παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι αργούν πράγματα στην Ελλάδα, βλέπει αλλαγή νοοτροπίας στη χώρα μας και υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω γιατί οι Ελληνες είναι οργισμένοι».

Νέα ρύθμιση για τις οφειλές στο ΙΚΑ με χάρισμα όλων των προσαυξήσεων

Οι εργοδότες που οφείλουν στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και δεν έχουν υπαχθεί μέχρι σήμερα σε καθεστώς ρύθμισης, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε τακτοποίηση των οφειλών τους, με βάση τις διατάξεις του ν. 4087/2012, ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΙΚΑ.

Δεν κρατήθηκε από τη χαρά της η Μέρκελ όταν είδε τον Σαμαρά... που κάποτε απέφευγε να κοιτάξει (video)

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η κ. Μέρκελ συνομιλούσε με τους συνδαιτημόνες στο τραπέζι της, όταν είδε τον Αντώνη Σαμαρά να μπαίνει στην αίθουσα.

Σηκώθηκε αμέσως, πήγε προς το μέρος του και ήταν τόση η χαρά της στη σύντομη στιχομυθία τους, που η κάμερα ...

95 χρονών ο γίγαντας... τους πέθανε όλους

[Βέβαια έχει γενέθλια μαζί με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία... αλλά μετά από 20 χρόνια μπορούμε να πούμε ότι μάλλον θα είμασταν σε καλύτερη κατάσταση αν το 1990 τον είχαμε ακούσει και είχαμε προχωρήσει από τότε στον περιορισμό του κράτους και στις αποκρατικοποιήσεις... Βέβαια τι να σου κάνει και ο λαός άμα από τη μια ακουγε τον Ανδρέα να λέει ότι "ο ΟΤΕ έχει μια μετοχή κι αυτή ανήκει στο λαό" και από την άλλη έβλεπε τον Έβερτ...

31 χρόνια από την αποφράδα μέρα που ξεκίνησε η διαδικασία της πτώχευσης

Στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη… Αν μη τι άλλο η Ιστορία μας απέδειξε πριν από 31 χρόνια πόσο προχωρημένη αίσθηση του χιούμορ είχε, όταν στην επέτειο των γενεθλίων του μετέπειτα πρωθυπουργού και Επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην εξουσία ερχόταν το ΠΑΣΟΚ. Του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΨΑΧΝΟΥΝ «ΣΚΙΕΣ» ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ...


Ταραχή έχει πέσει στο δήμο Πειραιά μετά τις αποκαλύψεις Φωτόπουλου της ΔΕΗ για το «χαράτσι» που δεν πληρώνει ο όμιλος Αλαφούζου για το κτίριο στο Φάληρο.
Η ΔΕΗ βγάζει το ποσόν με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα που παίρνει από το δήμο. Αν το κτίριο έχει μηδενικό συντελεστή δεν ευθύνεται η ΔΕΗ αλλά ο δήμος.

Θύμα παιδικής πορνογραφίας 13χρονη από την Πάφο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με θύμα 13χρονη από την Πάφο όπως αποκαλύπτει το 24h.com.cy.

Στην υπόθεση εμπλέκεται 52χρονος Ελλαδίτης από την Κω ο οποίος συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές με εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψης της Interpol μετά από αίτημα της Κυπριακής Αστυνομίας.

Τι θα γίνει με τις 3ετίες και τις αποζημιώσεις-Τι γίνεται στο Υπ. Εργασίας

Της Ρούλας Σαλούρου

Με διπλή διαπραγμάτευση, σε πολιτικό επίπεδο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής που ξεκινά σήμερα και σε τεχνικό, μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και τεχνικών κλιμακίων της τρόικας (που έμειναν στην Αθήνα), σκοπεύει η κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα του εργασιακού που φαίνεται πως αποτελεί το τελευταίο αγκάθι για να κλείσει και τυπικά η συμφωνία με την τρόικα.

Υπεγράφη η συμφωνία για την εξαγορά της Εμπορικής

Υπεγράφη μεταξύ της γαλλικής τράπεζας Credit Agricole και της Alpha Bank η συμφωνία για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας από την ελληνική τράπεζα.

Έξω πάει καλά ο Παναγιώτης Κοκκόρης


Θετικά ήταν τα σχόλια που απέσπασε από τους συμμετέχοντες, για τις τοποθετήσεις του στη 2η Συνδιάσκεψη Υπουργών αρμοδίων για θέματα Κοινωνικής Συνοχής του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και ..Πρόνοιας Παναγιώτης Κοκκόρης,

Μετά την δόση ανασχηματισμός; Ποιοι φεύγουν

«Μόλις κλείσει η συμφωνία με την τρόικα και πάρουμε τη δόση, τότε θα βγουν τα μεγάλα μαχαίρια. Μη νομίζετε ότι στην κυβέρνηση είναι όλα ρόδινα κι όλοι αγαπιούνται με όλους».

Αυτό λέει κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης το οποίο προβλέπει ότι μόλις τελειώσει η υπόθεση με τις διαπραγματεύσεις και έρθουν τα λεφτά της δόσης, θα δοκιμαστεί η συνοχή της κυβέρνησης. Κι αυτό διότι τα όσα διαρρέουν κάποιοι περί ανασχηματισμού, και αλήθεια να είναι, ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν δυσαρέσκειες και να βγαίνουν στο φως υπουργικές κόντρες που τώρα κρύβονται κάτω από το χαλί της… τρόικας.

Αγγελιόσημο 20% και στις διαδικτυακές διαφημίσεις... σαν αυτό που δεν πληρώνουν τα νταβατζοκάναλα

Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα του αγγελιοσήμου με διάταξη την οποία κατέθεσαν τα ασφαλιστικά Ταμεία ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ στα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών.

Το πρώτο θετικό μήνυμα


Με τον αέρα του θετικού κλίματος για την Ελλάδα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πολίτες για την έξοδο από την κρίση που διατυπώθηκε ανοιχτά στη χθεσινή σύνοδο του ΕΛΚ στο Βουκουρέστι, ο Αντώνης Σαμαράς θα επιδιώξει σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες να λάβει κατ αρχήν ενα θετικό μήνυμα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αλλά και για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις.

Βίντεο: Άμα είσαι κ@λόφαρδος προσγειώνεσαι κάνοντας γκελ εκτός αεροδρομίου

Το παροπλισμένο μεταφορικό αεροπλάνο C-160 Transall της γερμανικής αεροπορίας προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Ballenstedt, στη Γερμανία, μπροστά σε 1000 ανθρώπους που έχουν μαζευτεί να το δούνε. Όμως ο πιλότος πλησιάζει τον αεροδιάδρομο με πολύ χαμηλό ύψος και ακουμπάει με τους τροχούς έναν δρόμο έξω από το αεροδρόμιο...

Σέρβοι οπαδοί ύψωσαν ελληνική σημαία μέσα στα Σκόπια... Δείτε στο βίντεο τι έγινε

Χθες, την ώρα που η Εθνική μας κέρδιζε τη Σλοβακία, η Σερβία έχανε μέσα στα Σκόπια από την Εθνική ομάδας της FYROM, με 1-0, με γκολ του Αλβανού παίκτη της Agim Ibraimi. Το γεγονός,που σημάδεψε τον αγώνα όμως, ήταν ότι κάποιοι φιλοξενούμενοι Σέρβοι οπαδοί, σήκωσαν ελληνική σημαία και ...δείτε τι έγινε:

Σαμαράς: «Η Ελλάδα θα γίνει το success story της Ευρώπης»

Στην οικονομική κρίση και το έλλειμμα της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποσχόμενος πως η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα γίνει από αδύναμος κρίκος ο ακρογωνιαίος λίθος της Ευρώπης.