23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έχει συλληφθεί για εκβιασμό ο μεσίτης που καταγγέλλει ξέπλυμα 100-200-300 δις από Μειμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη... νέος Κουκουβίνος μας βρήκε λοιπόν!

Ότι πίσω από τις αστείες καταθέσεις που έβαλε στον ανεμιστήρα ο Χατζηνικολάου, κρύβονται συμφέροντα και αλληλομαχαιρώματα των καταγγελλόντων κάνει μπαμ από την πρώτη ματιά... μόνο και μόνο ότι μιλάνε για μίζες 10 δις!! δεν έπρεπε να ασχοληθούμε, αλλά ο έλληνας καταπίνει ότι του πασάρουν. Αφού γράψαμε προηγουμένως για τον ένα καταγγέλλοντα, τον Ζωγραφάκη, διαβάστε και την αποκάλυψη για τον άλλο καταγγέλλοντα τον Ιωσήφ (του Αμπντούλ-Μεμέτ ή κάτι τέτοιο) Λιβανού:

Η Τέτυ θέλει τη βοήθειά μας

Bοηθείστε το κορίτσι! Μη ντρέπεστε... Το πίνεις δεν το πίνεις, δεν μας απασχολεί! Απλά μπες και βοήθα...

Spiegel: Σαμαράς έχει ζητήσει νέο κούρεμα και επιμήκυνση

«Φωτιές» ανάβει το γερμανικό περιοδικό Spiegel το οποίο αναφέρει πως σύμφωνα με κύκλους της Τρόικα το έλλειμμα του ελληνικού προϋπολογισμού είναι διπλάσιο από αυτό που υπολογίζεται και αγγίζει τα 20 αντι 11,5 δισ. ευρώ.

Καταργούν τα ελληνικά βιβλία στα σχολεία της Ομογένειας

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι Έλληνες του εξωτερικού για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του κράτους να καταργήσει τα αμιγώς ελληνικά σχολεία της ομογένειας.

Η απόφαση του ελληνικού κράτους να κλείσει τα σχολεία της ομογένειας από το επόμενο καλοκαίρι έχει προκαλέσει πανικό στους Έλληνες της διασποράς.

"Να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις μουσουλμάνων λαθρομεταναστών"

Ο Θάνος Πλεύρης  με αφορμή τη σημερινή διαδήλωση μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας έγραψε στο twitter:

Διαλύθηκε η συγκέντρωση των Μουσουλμάνων στην Αθήνα-Καταστροφές σε καταστήματα

Άνοιξαν, λίγο μετά τις 18:30 την Κυριακή, οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, αφού προηγουμένως παρέμειναν κλειστοί επί περίπου 3,5 ώρες, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μουσουλμάνουν που ζουν στην Ελλάδα, κατά της βλάσφημης για τον προφήτη Μωάμεθ ταινίας, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε κύμα βίας στον ισλαμικό κόσμο.

Εισαγγελική έρευνα για 1.040 συνταξιούχους που δεν απογράφηκαν

Την υπόθεση με την ύποπτη λίστα των 1.040 συνταξιούχων του ΟΓΑ οι οποίοι δεν είχαν απογραφεί στις τράπεζες από τις οποίες ελάμβαναν τις συντάξεις τους, διαβίβασε στους διευθύνοντες τις κατά τόπους Εισαγγελίες Εφετών της χώρας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.

Σύσκεψη εισαγγελέων για τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Παντελής κάλεσε τους κ.κ. Πεπόνη (δεξιά) και Μουζακίτη (αριστερά) σε σύσκεψη στον Αρειο Πάγο τη Δευτέρα, για να δουν από κοινού τα ονόματα της λίστας των 33 νυν και πρώην βουλευτών, οι οποίοι ελέγχονται για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Διαβάστε και γελάστε: Μόλις πριν 2 χρόνια γνώρισε ο Ζωγραφάκης τον Καρούζο... ξέρει όμως τι έκανε αυτός πριν 6-7 χρόνια!!!

[Δεν διάβασα τη σημερινή REALNEWS αλλά επειδή φαντάζομαι ότι δεν το ξεκαθαρίζει να το ξεκαθαρίσουμε εμείς: Αυτός που καταγγέλλει ότι ο κουμπάρος του Μειμαράκη ξέπλυνε 100-200 δις μίζες των τριών πολιτικών κατά τα έτη 2005 έως 2008... γνώρισε τον κουμπαρο Μειμαράκη, τον Καρούζο, μόλις πριν 2 χρόνια!!! Διαβάστε τι λέει ό ίδιος, παραδεχόμενος ότι καταγγέλλει κάτι για μια εποχή κατά την οποία δεν γνώριζε τον Καρούζο!!!]

Εξώδικα και καταγγελίες μέχρι το ΣΔΟΕ
11/02/2011

Ο επιχειρηματίας κ. Ζωγραφάκης είχε δύο φορές στείλει εξώδικο στον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Δικαιοσύνης (στις 18/1/11 και στις 26/1/11) καταγγέλοντας στελέχη του ΣΔΟΕ κι άλλων υπηρεσιών ότι προσπαθούν να καταστρέψουν δολίως τον Όμιλο Καρούζου, αλλά και τον ίδιο.

Για τα πανηγύρια ο Ζωγραφάκης που κατήγγειλε ότι Μεϊμαράκης, Λιάκης και Βουλγαράκης μας έφαγαν 200 δις... γελάει και το παρδαλό κατσίκι

[Η παρακάτω εξώδικη δήλωση δημοσιεύθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 στο γνωστό olympia.gr. Τη στέλνει ο Ζωγραφάκης προς τον ΥΠΟΙΚ για να καταγγείλει το ΣΔΟΕ το οποίο θέλει να καταστρέψει τον όμιλο Καρούζου... Τότε δηλ. του έφταιγε το ΣΔΟΕ για την πτώχευση του Καρούζου, ενώ σήμερα σύμφωνα με όσα γράφει ο Χατζηνικολάου ο Καρούζος δολίως πτώχευσε την εταιρία για να σβηστούν τα ίχνη του ξεπλύματος των 100-200-300 δις από Μειμαράκη,Λιάπη και Βουλγαράκη.  

Η φωτογραφία του ΔΙΧΑΣΜΟΥ!

Προβοκάτορες ή προδότες του Έθνους;

Αν η «φωτογραφία» δεν είναι «χαλκευμένη» κι είναι ΓΝΗΣΙΑ, ναι υπάρχει σοβαρό θέμα Εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης γιατί δόθηκε ενώπιον κι ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου

*«Βρωμίσανε» το Σύμβολο της Ξάνθης, το ΨΗΛΟ μας το ρολόϊ μοντάροντας επάνω του την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κι έκαναν το κάδρο δώρο στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ

Έκρηξη βίας από ζώα ισλαμοφασίστες στην Ομόνοια (βίντεο από την "προσευχή" και τα καφριλίκια τους)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μουσουλμάνουν που ζουν στην Ελλάδα, κατά της βλάσφημης για τον προφήτη Μωάμεθ ταινίας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε κύμα βίας στον ισλαμικό κόσμο.

Καλώς του υπαλλήλους της πρεσβείας... που ξαφνικά ανακάλυψαν ότι οι αμερικάνοι μας δίνουν καλύτερα άρματα

Οι άλλοι είναι γερμανοτσολιάδες... ο Κουρής που προσπαθεί να μας πείσει να αγοράσουμε 450 άρματα μάχης, έτοιμα για ανακύκλωση, είναι Ελληναράς... Απαπα! Αμερικανοτσολιάς ο Κουρής;; Φτου φτου! Ο Κουρής ρε σκέφτεται το συμφέρον της πατρίδας... Ρε Κουρή δε μας χέζεις και συ και η φυλλάδα σου με τα πρακτοριλίκια της Πρεσβείας;

Δείτε τι γράφουν οι γελοίοι και προσέξτε πως αφού είδαν τα αμερικανάκια ότι δεν θα πάρουμε...

Κ. Καραμανλής: Να μείνουμε στο πλοίο όταν παρθούν οι αποφάσεις!

Κυβέρνηση μακράς πνοής θεωρεί την τρικομματική κυβέρνηση ο Κώστας Καραμανλής...

«Κανείς δεν θέλει τώρα εκλογές, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές λειτούργησαν εκτονωτικά και την πρώτη και τη δεύτερη φορά» ανέφερε σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής.

Βίντεο: Αυτό θα πει καμουφλάζ

Δείτε το:

Πλαστός ο πάπυρος που λέει ότι ο Χριστός ήταν παντρεμένος

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ντάρεμ Φράνσις Ουότσον αμφισβήτησε τη γνησιότητα του πάπυρου, ο οποίος δήθεν περιέχει λεπτομέρειες της επίγειας ζωής του Ιησού Χριστού.

Ο Βρετανός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το απόσπασμα, που προκάλεσε ευρεία συζήτηση στους επιστημονικούς κύκλους...

«Μαύρη τρύπα» 20 δισ. ευρώ στον ελληνικό προϋπολογισμό!

«Μαύρη τρύπα» ύψους 20 δισ. ευρώ εμφανίζει η Ελλάδα στον προϋπολογισμό, προκειμένου να ανταπεξέλθει στους όρους για τη χορήγηση έκτακτης βοήθειας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Τρόικα.

"Τσίπρα είσαι εργολάβος του κατεστημένου και της διαπλοκής"

Και ναι, για πρώτη φορά στην ιστορία του ίντερνετ γίνεται το εξής τρομερό:
Αν ψάξεις στο google για την είδηση...

Η κατάθεση που «καίει» την πρώτη σύζυγο του Άκη και οι βαλίτσες με τα δολάρια...

Μετά τη Βίκυ Σταμάτη και η πρώτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι μπαίνει στο στόχαστρο του ανακριτή ο οποίος έχει αναλάβει τη υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει πέντε νέα πρόσωπα.

Δημοσκόπηση MRB: Με 0,5% μπροστά η ΝΔ-Και πάλι 3ο κόμμα η ΧΑ


Οριακές διαφορές έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της MRB για την Realnews.

H Νέα Δημοκρατία προηγείται με 0,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ . Στην πρόθεση ψήφου, προηγείται με ποσοστό 22,9% και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,4%. Ακολουθούν:

Στουρνάρας σε Τόμσεν: Που το πας, θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση;

Άγριος καβγάς Στουρνάρα-Τόμσεν σημάδεψε τις επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα. Αυτό αναφέρει το "Έθνος της Κυριακής", το οποίο φέρνει στο φως τους εκρηκτικούς διαλόγους μεταξύ Στουρνάρα και Τόμσεν στη δραματική σύσκεψη της Πέμπτης.

Γαλλία: 60 αστυνομικοί και 30 δημοσιογράφοι για έναν διαδηλωτή!

Περίπου 60 αστυνομικοί, υποστηριζόμενοι από ένα ελικόπτερο, είχαν κινητοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Μασαλίας για να αντιμετωπίσουν ...έναν διαδηλωτή, ο οποίος είχε ζητήσει την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δημοσίευση των σκίτσων με τον Μωάμεθ από την γαλλική εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα "Σαρλί Εμπντό".

Δημοσκοπήσεις: Μπροστά η ΝΔ σε δυο κι ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία

Με 0,5% προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η Realnews. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 22,9% και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,4%. Ακολουθούν:

Αυτοί διαφημίστηκαν στον Σουλεϊμάν τον κτηνοβάτη… ξεσκίστε τους

Ας ξεκινήσουμε εικονικές, διαδικτυακές διαδηλώσεις για να τους πιέσουμε ώστε να αποσύρουν την οικονομική υποστήριξή τους στον Σουλεΐμάν τον ντιριντάχτα και όλα τα σήριαλ της φασιστικής τουρκίας. Ήδη πολλοί από αυτούς το έχουν κάνει. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν ότι από εμάς κονομάνε, ΕΜΑΣ θα σέβονται:

Στην Ξάνθη ο Δανιήλ! 11 χρόνια έχει να δουλέψει σε ομάδα, δηλ από το 2101...

Ο Βασίλης Δανιήλ θα είναι ο τεχνικός που θα καλύψει, έστω και προσωρινά, το κενό του Μαρίνου Ουζουνίδη που παραιτήθηκε από τον πάγκο της Ξάνθης, όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Χρήστος Πανόπουλος.


Ο Τομέας Β/Η της Νέας Δημοκρατίας μοιράζει... ιθαγένειες, κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές;


Ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά, δρομολογεί ένα νέο κώδικα ιθαγένειας που θα περιλαμβάνει και απλοποιημένη διαδικασία για την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας στους Βορειοηπειρώτες, την ίδια ώρα ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ, επιχειρεί να κινηθεί αυτόνομα, από τις κυβερνητικές επιλογές, δημιουργώντας ερωτηματικά.

Η συνέχεια στο aftonomi.gr

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Δείτε τα: