02 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τί αγχώνει τις ελληνίδες στο σεξ

Έρευνα που πραγματοποίησε το κέντρο σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης δείχνει ότι ένα μεγάλο μέρος των γυναικών που εμφανίζουν προβλήματα στο σεξ, αγχώνονται για το αν θα αποδώσουν.

Το ζεύγος Νικολαΐδη- Βανδή πούλησε το σπίτι στην Κηφισιά για 4,5 εκατ. ευρώ!

Πωλητήριο φαίνεται ότι έβαλαν ο Ντένης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή το σπίτι τους στην Κηφισιά, το οποίο άλλαξε χέρια έναντι... αδράς αμοιβής.

Εκτεθειμένη αφήνει την Σκοπούλη ο Α. Λυκουρέντζος

Θεαματικό πολιτικό άδειασμα στην Φωτεινή Σκοπούλη επεφύλασσε ο προϊστάμενός της Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς η κυβέρνηση συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για τις οικονομικές διασυνδέσεις του συζύγου της υφυπουργού Υγείας με την φαρμακευτική εταιρία, που επιχείρησε να ευνοήσει με ενέργειές της.

Τι είπε ο Γ. Βουλγαράκης για την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων στα ΑΕΙ

Απόλυτα σύμφωνο βρίσκει τον Γ. Βουλγαράκη η πρόθεση της Κυβέρνησης να καταργήσει τα δωρεάν συγγράμματα στους φοιτητές των ΑΕΙ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ζούμε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας. Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter:

Olympiakos – Levadiakos Live Stream (Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 20:30μμ)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

Τέλος τα δωρεάν συγγράμματα

"Τέλος" μπαίνει στα δωρεάν συγγράμματα στους φοιτητές, αφού η παροχή τους καταργείται λόγω τρόικας.

Έτσι, από το εαρινό εξάμηνο της νεάς ακαδημαϊκής χρονιάς, οι φοιτητές δεν θα παίρνουν δωρεάν συγγράμματα από τα ιδρύματα τους.Κάτι φυσικά που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από τους φοιτητές.

Βίντεο: Η σφοδρή σύγκρουση στην F1

Ένταση και τεντωμένα νεύρα επικράτησαν στην εκκίνηση του αγώνα της F1 στη πίστα του Βελγίου.

Μόλις άναψε το πράσινο φως και ακριβώς πάνω στη πρώτη στροφή ο πιλότος της Λότους Ρομέν Γκρόστζιν έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προκαλέσει συγκρούσεις με τα μονοθέσια του Χάμιλτον και του Αλόνσο.

Ενεργειακό παζάρι μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ για τα κοιτάσματα - Tι ετοιμάζεται

Εντείνεται το ενεργειακό παζάρι στην Ανατολική Μεσόγειο, με την Κύπρο και το Ισραήλ να προχωρούν σε διαβουλεύσεις για εξαγωγές αερίου από τα κοιτάσματα στην ισραηλινή ΑΟΖ μέχρι να ξεκινήσει η εμπορική εκμετάλλευση της κυπριακής «Αφροδίτης».

Το νέο αυτοκίνητο του βουλευτή

Με ένα ολοκαίνουριο, αστραφτερό αυτοκίνητο εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας.

Στην Καμπότζη βρέθηκε και συνελήφθη ένας από τους ιδρυτές του Pirate Bay

Ένας από τους ιδρυτές του Pirate Bay που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας συνελήφθη στην πρωτεύουσα της Καμπότζης περίπου πέντε μήνες μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος από την πατρίδα του τη Σουηδία.

Βίντεο: Κύμα χτυπά μικρό σκάφος

Είναι η στιγμή που μια οικογένεια ζει τον εφιάλτη των κυμάτων. Στο ερασιτεχνικό βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου παρατηρούμε τον άνδρα που κυβερνά ένα σκάφος στο οποίο επιβαίνουν άλλα έξι άτομα.

Η "εκκλησία" της Σαϊεντολογίας έκανε audition για τη νέα γυναίκα του Tom Cruise

Τα συνωμοσιολογικά σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον Tom Cruise και την εμμονή του με την εκκλησία της Σαϊεντολογίας, αλλά και το πως αυτή τον επηρεάζει και ελέγχει την κάθε του απόφαση και ενέργεια.

Kαθηγήτρια-δεξί χέρι του Κολ κατά Μέρκελ: Είναι μαφιόζα, ο διάβολος μεταμορφωμένος

Με ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα εκφράζεται η καθηγήτρια Γκέρτρουντ Χέλερ για την καγκελάριο Άνγκελα Μέκρελ, την οποία στο νέο βιβλίο της αποκαλεί «μαφιόζα» και «διάβολο».

Η λογική της γραφειοκρατικής ανοησίας

Δεν ξέρω πόσο είναι τα ποσό που υποτίθεται ότι χρωστούν οι πολίτες αυτής της χώρας σε αυτό το κράτος, αλλά οι πιθανότητες το ποσό που μας παρουσιάζουν να είναι σωστό είναι ελάχιστες.

Πέραν του ότι ζούμε σε ένα κράτος που δεν του αρέσει να κρατά σωστούς λογαριασμούς, ζούμε και σε ένα παράλογο κράτος που λογαριάζει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.

"Παραμύθιασε" και τον Ευαγγελάτο ο Τζαβέντ Ασλάμ...Δείτε ποια είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου για τις κατηγορίες που έχει εις βάρος του!!!

-Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την μη έκδοση του να δικαστεί στο Πακιστάν με τις κατηγορίες  για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή...επειδή η Ελλάδα δεν έχει...
υπογράψει σύμβαση  για την έκδοση εγκληματιών με το Πακιστάν...και όχι γιατί είναι αθώος όπως ο ίδιος δηλώνει.

Αυτήν ακόμα να την σουτάρουν; «Η υφυπουργός Υγείας αναθέτει, ο σύζυγος εισπράττει»

Θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης ανακύπτει για την υφυπουργό Υγείας κ. Φωτεινή Σκοπούλη η οποία -σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ- «χορηγεί» 300.000 ευρώ χωρίς διαγωνισμό στη Roche, την εταιρεία που έχει χρηματοδοτήσει το σύζυγό της καθηγητή Χαράλαμπο Μουτσόπουλο με 365.000 ευρώ για έρευνα.

«Η υφυπουργός Υγείας αναθέτει, ο σύζυγος εισπράττει»

Πόσο κοστίζει ο Παπανδρέου για να τον... νοικιάσεις;

Το «ΘΕΜΑ» ζήτησε από την εταιρεία Harrys Walker Agency -που προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό- να τον νοικιάσει για µια οµιλία τον Οκτώβριο. 

Συνελήφθη ιμάμης που μήνυσε για βλασφημία ανήλικη με σύνδρομο Down

Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε τον ιμάμη που κατέθεσε τη μήνυση κατά της νεαρής Ριμσά, της χριστιανής που κατηγορείται για βλασφημία κατά του κορανίου, με την κατηγορία της κατασκευής πλαστών πειστηρίων, έγινε σήμερα γνωστό από πηγές των πακιστανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτοί είναι οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ που βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους και την καταπίεση που νιώθουν στην Ελλάδα.(Προσοχή:Σκληρες εικόνες)

Το βίντεο που ακολουθεί, συστήνουμε να μην το δούνε μικρά παιδιά. Αλλά αυτό ακριβώς το βίντεο δείχνει την κουλτούρα αυτών που βγαίνουν στους Ελληνικός δρόμους και διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους και την καταπίεση που νιώθουν στην Ελλάδα.

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στα Σκόπια! (video)

Στα χέρια ήρθαν οι παίκτες σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Σκόπια στο παιχνίδι ανάμεσα στη ΜΖΤ Σκοπίων και την ουκρανική Τσερκάσι.

Τον συνέλαβαν για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 32 εκ. ευρώ!

Περισσότερα από τριάντα δύο εκατομμύρια ευρώ (32.877.742,86 ευρώ) χρωστούσε στο δημόσιο 39χρονος ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης εμπορίας συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αυτοκινήτων, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία.

Η προαναγγελθείσα αυτοκτονία της αστικής πολιτικής τάξης

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, μέσα στον γενικότερο ορυμαγδό πληροφόρησης και παραπληροφόρησης, αλλά ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ιωάννης Τραγάκης , ήταν ο πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή προχθές του νέου Γραμματέα της ΝΔ.

Δηλαδή εκτός από ύπατος ελεγκτής της ηθικής των άλλων μελών και στελεχών του κόμματος, ως “Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας & Πειθαρχικού“, αναγορεύτηκε από το κόμμα του και εγγυητής
της διαδικασίας ανανέωσής του.

Οι Γερμανοί τουρίστες «σώζουν» τη ΝΑ Ευρώπη

Παρά την κρίση οι Γερμανοί συνεχίζουν να είναι πρωταθλητές στον τουρισμό. Και οι χώρες της ΝΑ Ευρώπης έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς ο τουρισμός είναι βασική πηγή εσόδων.

Δικάζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης

Μετά από αναβολές θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία.

Γαϊδούρι απ' τα λίγα: Κάνει και χιούμορ ο Βύρωνας... αλλά δε λέει και να παρατήσει την κόρη του...

Δέκτης ουκ ολίγων βολών εσχάτως, τόσο εντός όσο κι εκτός του κόμματός του, ο Βύρων Πολύδωρας απάντησε αυτασαρκαστικά και με πικρό χιούμορ, όταν συνάδελφός του τον ρώτησε τι πήγε να κάνει στο Καζακστάν.

Ο Πανταλάκης και τα ... λοιπά 4 μύρια

Αν δεν με απατά η μνήμη μου πέρα από τα 8 εκ Ευρώ που έβγαλε ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ κ. Θ Πανταλάκης στο εξωτερικό για ...

Ωστε το "καλύτερο νέο" τού καλοκαιριού είναι ο "ψόφιος βλάκας" τής Πάρου?(ο χειρότερος εχθρός και υβριστής τού Αναρχισμού βρίσκεται μέσα του)

του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ή αλλιώς "Κάϊν"
μεμονωμένο άτομο απ τό Αναρχικό Κίνημα
 
σε δεύτερο τίτλο διαβάζεται και ως .....
ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


Οι χειρότεροι εχθροί τού Aναρχισμού και τής Aντιεξουσίας δέν είναι η "μικρή οικογένεια" πού κυβερνά καί οι στενοί της φίλοι καί ακόλουθοι-προστάτες καί γλύφτες γύρω από τίς καθεστωτικές επαύλεις.

Όταν η... ειρήνη της Μαργαρίτας κόστιζε 930.000 ευρώ!

Λεφτά... υπήρχαν τελικά!

Ως γνωστόν, πριν από μερικές ημέρες, ο Αντώνης Σαμαράς - πολύ σωστά - πάγωσε τις χρηματοδοτήσεις στις ΜΚΟ.

Η Αλεξία γνώρισε τον Παπαδόπουλο στον Μητσοτάκη!

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας...

Φαίνεται τελικά πως ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και Αλεξία Μπακογιάννη είναι μαζί!

Χώρισε η Βούλα Παπαχρήστου!

Όλο το πανελλήνιο γνώρισε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την αθλήτριά μας, Βούλα Παπαχρήστου.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είναι πλέον... ελεύθερη και ωραία αφου χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της!

Κεδίκογλου: Kαι τον Ιησού να έβαζα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στον Αιμίλιο Λιάτσο ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση της κρατικής τηλεόρασης χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο ως «έναν συνάδελφο με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία».

1.700 οι υπάλληλοι της Βουλής

Στον αριθμό ρεκόρ των 1.700 ατόμων ανέρχονται, σύμφωνα με την επίσημη απογραφή, οι εργαζόμενοι του ελληνικού κοινοβουλίου.

Το ξύλο της αρκούδας στο Βύρωνα με τραυματίες

Μόνο φιλικός δεν ήταν ο αγώνας Δόξα Βύρωνα – Αιγάλεω καθώς το παιχνίδι διακόπηκε αφού υπήρξαν μεγάλης έκτασης και έντασης επεισόδια μεταξύ των οπαδών.

Η Δόξα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 όταν...

Ο Μαμαλάκης κατήγορος των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Εφημερίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Κυριακάτικη έκδοση της 26.08.2012 παρουσίασε άρθρο του Ηλία Μαμαλάκη για τον Περικλή Γιαννόπουλο, με τίτλο «Ο (ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ) ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ!»

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ για τους εξής λόγους:

1η Σεπτεμβρίου 1821: Το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης

Από alexpolisonline.blogspot.gr

Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα πένθους για την Σαμοθράκη. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι για το νησί των Θρακικών Σποράδων ιερή ιστορική ημέρα. Τιμάται το Ολοκαύτωμα της νήσου, το οποίο συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου 1821, όταν οι Τούρκοι έσφαξαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Σαμοθράκης, στην τοποθεσία Εφκάς (ή Φκας).

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (2 Σεπτεμβρίου 2012)

Δείτε τα: